arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۴۹۲۱۸
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۱۲ - ۰۷ دی ۱۳۹۷

شرکت وارد کننده کپسول "VIGRX" پلمب شد

سیاست سازمان، اطلاع رسانی گسترده‌تر در مورد موارد تخلف و هشدار به مردم در جهت فرهنگ سازی نحوه تهیه کالاهای سلامت محور اصیل و سالم خواهد بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به کشف حجم انبوهی از داروها و مکمل‌های تاریخ مصرف گذشته و ادوات پاک کردن تاریخ انقضاء و چاپ مجدد تاریخ‌مصرف، از یک هلدینگ وارد کننده دارو (شرکت وارد کننده کپسول VIGRX) و پلمب آن خبر داد.

 به نقل از ایسنا، دکتر کیانوش جهانپور با تاکید بر اهتمام جدی این سازمان در تداوم و تشدید نظارت بر تولید و توزیع کالاهای سلامت محور از جمله دارو، مکمل، فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی و ... گفت: سیاست سازمان، اطلاع رسانی گسترده‌تر در مورد موارد تخلف و هشدار به مردم در جهت فرهنگ سازی نحوه تهیه کالاهای سلامت محور اصیل و سالم خواهد بود.

وی افزود: یکی از اقدامات و مولفه‌های موثری که در کنار نظارت‌ و بازرسی‌های سازمان غذا و دارو می تواند راهگشا باشد، گزارش‌های مردمی مبنی بر تخلفات در حوزه توزیع کالاهای سلامت محور از جمله گزارش موارد کالاهای جعلی، تقلبی یا قاچاق است.

وی افزود: به مردم توصیه می‌کنیم که اصالت تمامی اقلام سلامت محور مصرفی خود، به ویژه دارو، مکمل و اقلام آرایشی و بهداشتی وارداتی را از طریق سایت ttac.ir یا سامانه پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲ و یا اپلیکیشن Ttac با قابلیت نصب بر روی تلفن‌های همراه هوشمند، استعلام کنند و هرگونه موارد عدم اصالت کالا را از طریق سامانه ۱۹۰ یا اپلیکیشن Ttac گزارش کنند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: به دنبال پیگیری‌ گزارش‌های مردمی در هفته‌های اخیر، گزارشی از یک داروخانه شبانه‌روزی در شهر تهران مبنی بر ارائه یک مکمل بانام ویگارکس VIGRX واصل شد که اصالت آن در سامانه Ttac تائید نشده بود.

وی تصریح کرد: بر این اساس بازرسان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی داروخانه مذکور را مورد بازرسی قرار داده و ۱۲۴ بسته از مکمل مذکور را از این داروخانه کشف کردند که فاقد فاکتور بوده و اصالت هیچ‌کدام نیز در سامانه تیتک تائید نشده بود. همچنین تیم مشترکی از بازرسان سازمان غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه علوم پزشکی ایران در هفته گذشته به شرکت واردکننده این مکمل دارویی مراجعه کردند که متاسفانه مقادیر زیادی از انواع مکمل‌های بسته‌بندی‌شده در طبقه همکف ساختمان مذکور مشاهده شد. بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، جهانپور ادامه داد: در بررسی دقیق‌تر فاکتورهای صادره، شرکت پخش صادرکننده فاکتور هم بازرسی شد که پس از بررسی اسناد و مدارک موجود در سیستم نرم‌افزاری شرکت و اظهارات مدیرعامل شرکت پخش، مشخص شد برگ خریدهای صادرشده، صوری بوده است.

وی خاطرنشان کرد: پس از هماهنگی با معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه ۱۹ جرائم پزشکی، بازرسان سازمان غذا و دارو به‌اتفاق تیم اعزامی از کلانتری، از طبقات مختلف ساختمان این هلدینگ واردکننده بازدید کردند و حجم انبوه مکمل‌های تاریخ گذشته، تجهیزات تولید و الصاق برچسب اصالت تقلبی و بدون مجوز، ادوات پاک کردن تاریخ انقضاء مکمل‌ها و چاپ مجدد تاریخ‌مصرف، مقادیر زیادی اقلام دارویی و مکمل فاقد مجوز، وجود فاکتورها و اسناد فروش مستقیم مکمل‌های دارویی به داروخانه‌ها که خلاف قوانین و مقررات و ضوابط وزارت بهداشت و سازمان غذا و داروست، مقادیر زیادی جعبه‌های خالی دارو و مکمل و برچسب‌های تقلبی و ... کشف شد.

به گفته وی، اقلام این شرکت با دستور معاون دادستان توسط بازرسان سازمان غذا و دارو و در حضور مأموران انتظامی پلمب و پرونده برای برخورد قانونی به مراجع ذی‌صلاح قضایی ارجاع شد.

سخنگوی سازمان غذا و دارو با تقدیر از اقدامات و همراهی دستگاه قضایی و نیروی انتظامی، اظهار داشت: اهتمام سازمان غذا و دارو بر برخورد جدی با متخلفینی است که سلامت عمومی جامعه را قربانی مطامع شخصی خود می‌کنند و در این زمینه هیچگونه تساهل و تسامحی صورت نخواهد گرفت.

نظرات بینندگان