به گزارش ایسنا، احمد اسکندری نسب در جلسه شوای آموزش و پرورش استان کرمان مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان توضیح داد: از 4768 فضای آموزشی 4470 مورد به کپسول اطفای حریق مجهز هستند؛ 2943 کلاس دارای بخاری گازی غیراستاندارد هستند و 1958 مورد بخاری نفتی دارند.
اسکندری نسب با اشاره به نیاز حدود 150 میلیارد تومانی برای تامین سیستم گرمایشی استاندارد مدارس استان ادامه داد: با توجه به تراکم دانش آموزان در برخی مناطق از جمله شهرهای بزرگ، در مرکز شهر کرمان، مدارس دوشیفته هستند که در کیفیت آموزشی جایگاهی ندارند و باید فکری بشود.
وی با اشاره به پیگیری اجرای سند تحول بنیادین اظهار کرد: در این راستا زیرنظام هایی تدوین شده که در ادارات کل استان ها اجرایی می شود و راهبرد مدنظر ما در استان کرمان، تکریم معلم، مدیریت منابع و ایجاد مدرسه پویاست. تلاش می کنیم فضایی ایجاد کنیم که توانمندسازی حرفهای و شغلی معلمان، محقق و انگیزه و علاقه در بین همکاران ایجاد شود.
اسکندری نسب با اشاره به بهره برداری از 250 کلاس درس در دهه فجر امسال در استان کرمان عنوان کرد: 77 پروژه آموزش و پرورشی در دهه فجر در سطح استان، افتتاح و کلنگ زنی می شوند.
وی با اشاره به فضاهای آموزشی غیراستاندارد استان بیان کرد: در سطح استان 612 مدرسه تخریبی داریم و در شهرستان های مختلف و به ویژه شهرهای پرجمعیت نیاز به احداث 361 مدرسه است. 181 مدرسه چادری، 46 مدرسه کپری، 232 مدرسه خشت و گلی و بلوکی، 777 مدرسه با مصالح غیراستاندارد و 170 کانکس در استان کرمان داریم.
استاندار کرمان نیز گفت: آموزش و پرورش موضوع تغییر کاربری املاک این نهاد و تامین منابع برای استانداردسازی و تامین تجهیزات ایمنی مدارس را دنبال کند.
به گزارش ایسنا، محمدجواد فدایی در جلسه شوای آموزش و پرورش استان کرمان اظهار کرد: در برنامه دو ساله و تا پایان دولت دوازدهم باید در زمینه تراکم مدارس و استاندارد بودن فضای آموزشی به متوسط کشور برسیم و باید بدانیم چه میزان اعتبار نیاز است؟
علی سعیدی، مدیرکل بحران استانداری کرمان نیز در این جلس با اشاره به اهمیت ایمنی مدارس گفت: در راستای اقدامات موردنیاز درباره اجزای غیرسازهای مدارس، آماده سازی مدارس در برابر زلزله است که به همه مدارس ابلاغ شده اما به صورت کمرنگ توجه شده که درخواست می شود اجرای این امر در دستور کار قرار بگیرد.