دوشنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ | Monday, 23 May 2022
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
دوشنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ | Monday, 23 May 2022
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / هجوم تماشاگران به زمین مسابقه بعد از قهرمانی منچسترسیتی و شکستن تیر دروازه

ویدیو / هجوم تماشاگران به زمین مسابقه بعد از قهرمانی منچسترسیتی و شکستن تیر دروازه

ویدیو / جشن هواداران بارسلونا بعد از منتفی شدن انتقال امباپه به رئال

ویدیو / جشن هواداران بارسلونا بعد از منتفی شدن انتقال امباپه به رئال

ویدیو /  اعتراض دانشجوی فلسطینی به وزیر خارجه آمریکا با پرچم فلسطین

ویدیو / اعتراض دانشجوی فلسطینی به وزیر خارجه آمریکا با پرچم فلسطین

ویدیو / توفان شدید عراق را به تعطیلی کشاند

ویدیو / توفان شدید عراق را به تعطیلی کشاند

ویدیو / شکار رفقای پوتین! / رئیس جمهور روسیه چگونه به وسیله‌ی الیگارشی ها ثروت خود را حفظ می‌کند؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / شکار رفقای پوتین! / رئیس جمهور روسیه چگونه به وسیله‌ی الیگارشی ها ثروت خود را حفظ می‌کند؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / اولین تصویر توله‌ یوزپلنگ سوم در تهران

ویدیو / اولین تصویر توله‌ یوزپلنگ سوم در تهران

کد خبر: ۴۵۱۶۳۸
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۲ - ۱۸ دی ۱۳۹۷
سیاست >> سیاست داخلی
پ

جهانگیری: قول می‌دهم که با تمام وجود بمانم

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در شرایط سخت باید مردان بزرگ به میدان بیایند. مطمئن هستم کارآفرینان می‌توانند این دوره را خوب مدیریت کنند، من قول می‌دهم که با تمام وجود بمانم و از حمایت شما هم لحظه‌ای تردید نخواهم کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در شرایط سخت باید مردان بزرگ به میدان بیایند. مطمئن هستم کارآفرینان می‌توانند این دوره را خوب مدیریت کنند، من قول می‌دهم که با تمام وجود بمانم و از حمایت شما هم لحظه‌ای تردید نخواهم کرد.

به گزارش «انتخاب» به نقل از خبرگزاری ها، اسحاق جهانگیری امروز در سومین دوره اهدای نشان کارآفرینی امین الضرب در تالار وحدت با بیان اینکه شرایط کشور سخت و دشوار است، اظهار کرد: ولی این دوره طولانی نخواهد بود، چون بی‌منطق و بی پشتوانه است؛ بنابراین باید برای عبور از این زمستان سخت برنامه ریزی کنیم.

وی ادامه داد: آمریکا می‌خواهد معیشت مردم سخت شود تا فروپاشی اقتصادی و فروپاشی داخلی انجام شود، اما ما می‌توانیم این دوره را خوب مدیریت کرده و کوتاه کنیم، اما کوتاه کردن این دوره شروطی دارد. شرط اول آن است که مسئولان سیاسی کشور بپذیرند که باید انسجام و وحدت داخلی برقرار کنند و خود را دست افراد تندرو ندهند. انسجام داخلی از نان شب برای کشور واجب‌تر است.

جهانگیری بیان کرد: عده‌ای از مردم زیر فشارهای اقتصادی هستند، اما عده‌ای به جای آنکه با مردم همدردی کنند هنوز دنبال خارج کردن رقیب خود هستند. ما باید به داد ملت برسیم. ملت با غولی مثل آمریکا مواجه است که فعالان اقتصادی کشور را تحت فشار قرار داده است. آقای هاشمی می‌گفت باید به داد کارآفرینان برسیم. من می‌دانم شرایط سخت است و برخی ظلم می کنند که می‌گویند در این شرایط کارآفرینان دنبال سود خود هستند.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه باید مسائل اقتصادی را اولویت بندی کنیم، بیان کرد: باید مطمئن شویم معیشت مردم آسیب نمی‌بیند. باید کالاهای ضروری و روزمره مردم تامین شود. از تجار و صنوف هم خواهش دارم تلاش کنند کالاها با قیمت خوب در اختیار مردم قرار بگیرد. مردم بعد از این دوره کوتاه خواهند گفت چه کسی به آنها کمک کرده است؟ همچنین باید برای تامین نیاز ارزی کشور تلاش کرده و صادرات را افزایش دهیم. می‌دانم کارآفرینان دل پری از صادرات دارند ولی صادرات نباید از اولویت خارج شود. ما به ارز حاصل از صادرات نیازمندیم و آمریکا هم به همین دلیل می‌خواهد جلوی صادرات را بگیرد.

جهانگیری با بیان اینکه می‌دانم مهمترین مسئله واحدهای تولیدی، نقدینگی است، خاطرنشان کرد: حل این مساله در دستور کار دولت است تا واحدهای تولیدی کار خود را ادامه دهند. ما اگر موفق شویم تولید و صادرات را انجام دهیم و ارز مورد نیاز را تامین کنیم، حتما از این شرایط سخت عبور می‌کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: در شرایط سخت باید مردان بزرگ به میدان بیایند. من مطمئن هستم کارآفرینان می‌توانند این دوره را خوب مدیریت کنند. من قول می‌دهم که با تمام وجود بمانم و از حمایت شما هم لحظه‌ای تردید نخواهم کرد. آنچه در توان دولت است را به میدان می‌آورم تا از این دوره عبور کنیم.

بر اساس این گزارش، جهانگیری در ادامه بیان کرد:‌ انتخاب کارآفرینان برتر در بخش خصوصی توسط بخش خصوصی به معنای ترغیب همه شرکت‌ها و موسسات و شهروندان به این دلیل است که کارآفرینی یکی از ضروریات امروز و آینده کشور است. کارآفرینی با کشف و خلق فرصت‌های جدید می‌تواند کشور را از موانع عبور دهد. اگر کشور در شرایط سخت اقتصادی و محدودیت‌های ناشی از تحریم هم نبود باز هم نیازمند باز کردن افق‌های بزرگ برای کشور بودیم چه برسد به مقطع فعلی که دشمنان تلاش دارند آینده نامعلوم و تیره و تاری را پیش روی ملت بگذارند. ما در این شرایط مسئولیت داریم افق‌های بزرگی را پیش روی کشور باز کنیم. ما در دولت با همکاری بخش خصوصی می‌توانیم چنین کاری را انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی ساز و کارهای متعارف به دلیل فرسودگی، فساد و ناکارآمدی خیلی کارساز نیست، بیان کرد:‌ ما نیازمند تعقل، نوآوری و خلاقیت در راهکارها هستیم و به راهکارهای جدیدی نیازمندیم.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به انتخاب مدیران دی‌جی‌کالا و آپارات به عنوان کارآفرینان برتر، خاطرنشان کرد:‌ این انتخاب به این معنا است که باید کارآفرینی در جهت فن آوری جدید و بر اساس تغییرات اجتماعی کشور باشد.

جهانگیری با اشاره به فراز و فرود و صعود و نزول برخی از بنگاه‌های تولیدی در طول دهه های گذشته‌، تصریح کرد:‌ جایی که بنگاه‌ها موفق شدند هماهنگ با تغییرات، تغییری در خود ایجاد کنند صعود کردند و آن جایی که هیچ تغییری انجام ندادند، در برابر تغییر شرایط از بین رفته‌اند. بنابراین باید نسبت به تغییرات آگاهی کافی داشته باشیم. بنگاه پویا تغییرات خود را می‌شناسد. امروز تغییرات بسیار پرشتاب و گسترده است و نباید اجازه دهیم در چرخ‌دنده‌های تغییر قربانی شویم. ما با اتکا به نخبگان، ملت و سابقه تاریخی خود می‌توانیم سربلند از این مسیر بیرون بیاییم. در این شرایط فعالان اقتصادی دولتمردان و نخبگان دانشگاهی همه یک مسئولیت مشترک دارند. همه باید با شناسایی و تقویت فرصت‌های کارآفرینی نگرانی و ابهام نسبت به آینده کشور را کاهش دهند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه باید اعتماد به نفس در نسل جوان و صاحبان سرمایه و فکر را افزایش دهیم، گفت: در دهه‌ اخیر فعالان اقتصادی، تولید و تجارت شرایط سختی را پشت سر گذاشتند. نوک فشار تحریم‌ها روی فعالان اقتصادی و مردم مظلوم ایران بوده و هست. البته اقتصاد ما قبل از تحریم‌ها با مجموعه بیماری‌های مزمنی مواجه بوده است و چون این بیماری‌ها درمان نشده است به ابر چالش‌هایی تبدیل شده است. در کنار این چالش‌های جدی دیگر نیز از جمله بودجه، نقدینگی و مسائل زیست محیطی هم داریم که باید تاکنون این چالش‌ها حل می‌شده است.

وی ادامه داد: ما اکنون با شرایط جدیدی از تحریم‌ها مواجهیم. آمریکا در تحریم‌های سال های 91 و 92 استدلال می‌کرد که ایران به قواعد بین‌المللی پایبند نیست، به سمت سلاح کشتار جمعی حرکت کرده و در منطقه مسابقه تولید سلاح هسته‌ای به راه انداخته است. مردم کشور ما هم می گفتند با استدلال، ادعاهای آنها را رد کنیم یا اگر هم اتفاقی افتاده آن را اصلاح کنیم. ما هزینه‌ی زیادی دادیم و وارد گفت و گو شده‌ایم. دنیا هم پذیرفت ایران خوب عمل کرده و این نتیجه بدست آمد که با گفت و گو و تعامل و منطق می‌توان مسائل بین‌المللی را حل و فصل کرد.

جهانگیری در پایان با اشاره به اینکه این بار آمریکا چه می‌خواهد به مردم دنیا و ایران بگوید اظهار کرد:‌ مهمترین استدلال رئیس جمهور آمریکا این است که ایران در برجام کلاه گشادی بر سر ما گذاشته است با همین استدلال این توافق بین‌المللی را زیر پا گذاشت. آیا ما در این شرایط راهی داریم که با او مذاکره کنیم؟ آنها نمی‌خواهند ایران قدرتمند در منطقه وجود داشته باشد. آنها ناراحت‌اند که ایران مقابل سیاست‌های آنها ایستاده است. آنها القاعده و داعش را ایجاد کرده‌اند اما ایران اجازه نداد نقشه‌های آنها در منطقه محقق شود. ترامپ می‌گوید 7 هزار میلیارد دلار در این منطقه هزینه کرده‌ایم، ولی هیچ چیزی بدست نیاوردیم. آنها اگر ده برابر این هزینه هم سرمایه گذاری کنند چون برخلاف جریان ملت‌های منطقه حرکت می‌کنند نتیجه‌ای بدست نمی‌آید.

لینک کوتاه
بیشتر بخوانید

جهانگیری: تاكید رهبر معظم انقلاب مبنی بر تدوین برنامه‌ای برای اصلاح ساختار بودجه كشور

جهانگیری: دل مردم را خالی کردن و یکسره آیه یأس خواندن هنر نیست / نباید به مردم دروغ گفت؛ باید شرایط سخت و دشوار را با مردم در میان گذاشت

ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

علی دایی در کنار کلوزه، پودولسکی و آساموا ژیان

علی دایی در کنار کلوزه، پودولسکی و آساموا ژیان

عذر بدتر از گناه «عصر جدید»/ ماجرای اجرای پرحاشیه تماشاچی مسابقه که ناگهان اجازه اجرا پیدا کرد، چه بود؟

عذر بدتر از گناه «عصر جدید»/ ماجرای اجرای پرحاشیه تماشاچی مسابقه که ناگهان اجازه اجرا پیدا کرد، چه بود؟

پایان عشق آتشین تتلو و سحر قریشی؟

پایان عشق آتشین تتلو و سحر قریشی؟

حق‌السکوت آقای شماره یک جهان بابت آزارجنسی

حق‌السکوت آقای شماره یک جهان بابت آزارجنسی

وریا غفوری از فوتبال خداحافظی می‌کند؟

وریا غفوری از فوتبال خداحافظی می‌کند؟

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۱۳
غیر قابل انتشار: ۱۵
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
5
36
پاسخ
تو که میگفتی منشی ات نمیتونی عوض کنی !!!! چی شد الان ؟!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
5
32
پاسخ
تصمیمات اقتصادی ات را دیدیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
5
30
پاسخ
این آقا که میگفت اختیار تغییر منشی خودم را هم ندارم، اونوقت میخواد حالا بمونه که چکار کنه؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
1
16
پاسخ
اسحاق جان معلومه شما هم عشق سمت داری تا خدمت!؟! عزیزم وقتی اراده عوض کردن منشی خودت را هم نداری و باید از جنابان نوبخت و واعظی اجازه آب خوردن بگیری دیگه با تمام کدام قدرت میخواهی بمانی؟!؟!
جوان بیکار
|
United Kingdom
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
2
13
پاسخ
چقدر قدرت شیرین هست که این آقای جهانگیری که چند بار خبر استعفایش به گوش رسیده بود حالا مشخص شد این ها همه ش،سیاه بازی بوده.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
1
13
پاسخ
چه خوشحالم من، همه چی عالیه، یه مشکلم داشتیم که اونم حل شد خدا رو شکر!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
2
10
پاسخ
این شرایط سخت را کسانی برای مردم ایجاد کردند که ادعا داشتند مردان بزرگی هستند!
شهیدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
1
15
پاسخ
همین ایشون بودن فرمودن با گرانی دلار قیمت کالاهای اساسی تغییر نمیکنه الان کدوم کالا هست که گرون نشده؟آیا کالایی از دارو اساسی تر داریم؟آب که با تصویب دولت گران شد.نانها آب رفت.شیرو ماستو لبنیاتو همه و همه گران شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
3
12
پاسخ
به نظرم استعفا بده.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
3
13
پاسخ
دلار 42000 ریالی از مردم عذر خواهی نمایند ... این اشتباه ایشان از طرف مردم بخشودنی نیست !!!!!!!!!!!!!
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
2
13
پاسخ
قول بده نری یه موقع چون خیلی ناراحت می شویم، ارز 4200 را تثبیت کردی ممنونیم ازت.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
3
14
پاسخ
هیچکدامتان با مردم صادق نیستید .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
2
16
پاسخ
تو که بارها زیر حرفهات زدی این دفعه هم زیرش بزن!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
2
18
پاسخ
مثلا تا حالا که موندی چه گلی به سر ملت زدی...؟

وای بر شما که همه دنیا تون صندلی و میز تونه
آقا
|
Australia
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۱
1
0
پاسخ
تو باید بمونی
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: راه اندازی بزرگترین چرخ و فلک کشور - بوشهر

تصاویر: راه اندازی بزرگترین چرخ و فلک کشور - بوشهر

۲/۴
تصاویر: تسلیم کارخانه آزوفستال در ماریوپل اوکراین

تصاویر: تسلیم کارخانه آزوفستال در ماریوپل اوکراین

۳/۴
تصاویر: طوفان ۱۲۶ کیلومتر بر ساعت در زابل!

تصاویر: طوفان ۱۲۶ کیلومتر بر ساعت در زابل!

۴/۴
تصاویر: برندگان مسابقه عکاسی

تصاویر: برندگان مسابقه عکاسی "راه شیری" ۲۰۲۲ میلادی

رپورتاژ / تریبون 2
ببینید!

ویدیو / سنگاپور چگونه دارد از شر بحران آب راحت می‌شود؟ + زیرنویس فارسی

تماشا کنید: مرد نامرئی / گزارش میدانی خبرنگار «انتخاب» از روستای مالک مرموز پتروشیمی میانکاله

ویدیو / سرقت تلویزیون از کامیون «آمازون» پشت چراغ قرمزی در امریکا

ویدیو / پس گردنی مربی به دختر شکست خورده در مسابقات تکواندوی ترکیه

ویدیو / تلف شدن یک قلاده خرس قهوه‌ای در جاده‌ لردگان

ویدیو / انفجار بزرگ در مخزن بنزین زیرزمینی در عربستان

ویدیو / افشاگری مجری برنامه «فوتبال یک» از فساد اخلاقی برخی مربیان فوتبال پایه

آرشیو
رپورتاژ / تریبون 2
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

تصاویری از شهید حسن صیاد خدایاری بعد از ترور در خیابان مجاهدین اسلام تهران

اطلاعیه سپاه: ترور سرهنگ پاسدار صیاد خدایی توسط عوامل وابسته به استکبار جهانی / تسنیم: تروریست‌ها دو نفر بودند

برآورد جمعیت شهرستان های کشور اعلام شد / تهران ٩ میلیون و ٣٩ هزار نفر، مشهد ۳ میلیون و ٦١٩ هزار نفر، اصفهان ۲ میلیون و ١٧٨ هزار نفر

المیرا شریفی‌مقدم به آنتن تلویزیون برگشت

تصویری از شهید حسن صیاد خدایی

تماشا کنید: مرد نامرئی / گزارش میدانی خبرنگار «انتخاب» از روستای مالک مرموز پتروشیمی میانکاله

تصاویر: حضور گردشگران در روستای جهانی پالنگان

روایت شاهدان عینی از ماجرای ترور شهید صیاد خدایاری

تصاویری از شهید حسن صیاد خدایاری بعد از ترور در خیابان مجاهدین اسلام تهران

فرمانده سپاه: قطعاً خداوند و امام زمان (عج) بر سرود سلام فرمانده نظر داشته است / این سرود در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد

منابع اسرائیلی: برای اولین بار در حملات هوایی تل آویو علیه سوریه، سامانه روسیه به سوی جنگنده‌های اسرائیلی شلیک کردند

تمامی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران فردا تعطیل شد

تصاویر: گروگانگیری در ایلام

ویدیو / چرا ارتش روسیه ضعیف از آب درآمد؟ + زیرنویس فارسی

امضا برای اخراج امبر هرد از فیلم پرفروشش به رقم باورنکردنی رسید

ویدیو / دوتار نوازی عثمان محمدپرست و آواز شجریان

خداحافظی سحر قریشی از سینما / اعلام رسمی ازدواج با امیر تتلو

هتل شهر با دستور دادستان تهران تخلیه شد

روز‌های پر استرسی که همچنان ادامه دارد/ اردیبهشت ۱۴۰۱ با فیش‌های ۱۴۰۰ مستمری تامین اجتماعی!

تصاویری از شهید حسن صیاد خدایاری بعد از ترور در خیابان مجاهدین اسلام تهران

فرمانده سپاه: قطعاً خداوند و امام زمان (عج) بر سرود سلام فرمانده نظر داشته است / این سرود در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد

منابع اسرائیلی: برای اولین بار در حملات هوایی تل آویو علیه سوریه، سامانه روسیه به سوی جنگنده‌های اسرائیلی شلیک کردند

تمامی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران فردا تعطیل شد

معیار دهک بندی‌ها؛ از درآمد فرزندان گرفته تا خودرو، سود‌های بانکی و گردش مالی

زمان بازی های تیم ملی فوتبال ایران در مقدماتی جام جهانی

ویدیو / این حیوان عجیب الخلقه در عراق، شیر منقرض شده آشوری است؟

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

تماشا کنید: خداحافظی ایران با ارس؟ / پروژه «داپ» ترکیه چگونه در سکوت منابع آبی ایران را خشک می کند؟

سیلی «ویل اسمیت» به صورت مجری اسکار به خاطر شوخی با همسرش / تصویر واکنش حاضران در سالن / گریه و عذرخواهی اسمیت پس از دریافت جایزه: عشق موجب می‌شود کارهای دیوانه‌واری انجام دهیم؛ وقتی در اوج هستی، شیطان دقیقا همان موقع سراغت می‌آید +عکس و ویدیو

درگذشت ناگهانی بازیگر مشهور سینمای ایران/ علت فوت به روایت خبرگزاری قوه قضاییه: خودکشی

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

رپورتاژ / تریبون 2
خواندنی ها
۱۰ بازیگر مشهوری که بهترین و مهم‌ترین نقش‌های دوران حرفه ایشان را از دست دادند

۱۰ بازیگر مشهوری که بهترین و مهم‌ترین نقش‌های دوران حرفه ایشان را از دست دادند

اولین خرید بزرگ کن / نتقلیکس ۵۰ میلیون دلار برای یک فیلم پول داد
پس از اخراج ۱۵۰ نفر از کارکنانش؛

اولین خرید بزرگ کن / نتقلیکس ۵۰ میلیون دلار برای یک فیلم پول داد

سعید روستایی: «برادران لیلا» را با سانسور در ایران اکران نخواهم کرد

سعید روستایی: «برادران لیلا» را با سانسور در ایران اکران نخواهم کرد

سفینه بی‌سرنشین استارلاینر بوئینگ با موفقیت به ایستگاه فضایی بین‌المللی متصل شد

سفینه بی‌سرنشین استارلاینر بوئینگ با موفقیت به ایستگاه فضایی بین‌المللی متصل شد

رپورتاژ / تریبون 2
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

آمار تلفات ریزش ساختمان در آبادان به پنج کشته و ۲۵ مصدوم رسید

بالاخره شکایت النصر از پرسپولیس رد شد

دادگستری: قاتل شهید رنجبر برای دومین بار به قصاص محکوم شد

بازی تیم ملی با کانادا هم لغو می‌شود؟

گرفتاری حداقل ۸۰ نفر زیر آوار در ساختمان "متروپل" آبادان

۴ کشته و ۲۵ مصدوم در پی ریزش ساختمان در آبادان

بازداشت پیمانکار و مالک ساختمان متروپل آبادان

جزئیاتی از آیین‌نامه واردات خودرو/تعیین عوارض ۱۰ تا ۷۵ درصدی برای واردات

افزایش آمار مصدومان حادثه ریزش ساختمان در آبادان به ۲۱ نفر

آمار تلفات ریزش ساختمان در آبادان به پنج کشته و ۲۵ مصدوم رسید

بازی تیم ملی با کانادا هم لغو می‌شود؟

بازداشت پیمانکار و مالک ساختمان متروپل آبادان

جزئیاتی از آیین‌نامه واردات خودرو/تعیین عوارض ۱۰ تا ۷۵ درصدی برای واردات

آخرین آمار کرونا در ایران، ۲خرداد ۱۴۰۱: فوت ۷ نفر در شبانه روز گذشته / شناسایی ۲۶۸ بیمار جدید کرونایی

علوم پزشکی آبادان: تاکنون یک کشته و ۷ مصدوم حاصل ریزش ساختمان "متروپل" / احتمال افزایش مصدومان

شاخص کل بورس، امروز ۲ خرداد ۱۴۰۱

واکنش چین به اظهارات بایدن درباره تایوان: آماده دفاع از منافع ملی خود هستیم

قیمت طلا و سکه، امروز ۲ خرداد ۱۴۰۱

ریزش ساختمان ۱۰ طبقه در آبادان/ یک کشته و چهار مصدوم تا کنون

قالیباف: امروز با کسانی کار دارند که دارند کار می‌کنند / افسوس می‌خورم برای افراد به ظاهر متخصص و قلمزن که برای دیگران نوکری می‌کنند

وزیر کشور: ترور سرهنگ صیاد خدایی، در کمیته‌ای در حال بررسی است

قیمت لیر ترکیه، امروز ۲ خرداد ۱۴۰۱

قیمت سکه پارسیان، امروز ۲ خرداد ۱۴۰۱

معاون وزیر کشور: ویزای زائران اربعین حذف می‌شود

قیمت دلار در صرافی‌های بانکی، امروز ۲ خرداد ۱۴۰۱

وضعیت جاده‌ها و راه ها، امروز ۲ خرداد ۱۴۰۱ / تردد روان در مسیر‌های منتهی به شمال

گمرک: ورود تجاری و مسافری آیفون فعلا ادامه دارد

آماده‌باش ارتش اسرائیل در مرز با لبنان و سوریه یک روز پس از ترور سرهنگ صیاد خدایی در تهران

حکم قصاص قاتل محیط‌بانان زنجان اجرا شد

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی: رکود در بازار مرغ ارتباطی به قدرت خرید مردم ندارد

قالیباف و نادران برای ریاست مجلس اعلام کاندیداتوری کردند

بررسی ادعای دریافت پول از سوی آلنا دوهان/ سانسور عامدانه سند سازمان ملل

وضعیت آب و هوا، امروز ۲ خرداد ۱۴۰۱ / رگبار باران و وزش باد شدید در کشور/ نفوذ گرد و غبار از کشور همسایه

معاون حزب‌الله لبنان: از نامزدی نبیه بری برای ریاست پارلمان حمایت می‌کنیم / ۷۷ نماینده حامی مقاومت در برابر اسرائیل هستند

ثبت اولین پروازی در عربستان که خلبان و تمامی خدمه آن زن بودند

رایزنی وزیران امور خارجه ایران و قطر در مورد آخرین وضعیت مذاکرات وین

فرانسه: روند عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا ممکن است ۱۵ تا ۲۰ سال طول بکشد

احمد مسعود: در کنار مردم مقاومت علیه طالبان را انتخاب کردیم / در حال نبرد برای آزادی و دموکراسی هستیم

نخستین سفر وزیر خارجه ترکیه به اسرائیل بعد از ۱۵ سال

آرشیو
رپورتاژ / تریبون 2
وبگردی

وریا غفوری از فوتبال خداحافظی می‌کند؟

حق‌السکوت آقای شماره یک جهان بابت آزارجنسی

پایان عشق آتشین تتلو و سحر قریشی؟

پایان عشق آتشین تتلو و سحر قریشی؟

قتل‌ مرد همسایه به جای همدست سارقان!

سارق، گوشی موبایل سرنشین L۹۰ را دزدید و کشته شد

باشگاه تراکتور:نفوذی‌های پرسپولیس سنگ پرتاب کردند

علی دایی در کنار کلوزه، پودولسکی و آساموا ژیان

عذر بدتر از گناه «عصر جدید»/ ماجرای اجرای پرحاشیه تماشاچی مسابقه که ناگهان اجازه اجرا پیدا کرد، چه بود؟

قول بیرانوند به سرخ‌ها؛ در ایران فقط پرسپولیس!

عکسی که مرضیه برومند از ۳۳ سالِ پیشِ ایرج طهماسب منتشر کرد

حمایت سام درخشانی از کاپیتان استقلال/ عکس

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۴۵۱۶۳۸
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۲ - ۱۸ دی ۱۳۹۷
سیاست >> سیاست داخلی
پ

جهانگیری: قول می‌دهم که با تمام وجود بمانم

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در شرایط سخت باید مردان بزرگ به میدان بیایند. مطمئن هستم کارآفرینان می‌توانند این دوره را خوب مدیریت کنند، من قول می‌دهم که با تمام وجود بمانم و از حمایت شما هم لحظه‌ای تردید نخواهم کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در شرایط سخت باید مردان بزرگ به میدان بیایند. مطمئن هستم کارآفرینان می‌توانند این دوره را خوب مدیریت کنند، من قول می‌دهم که با تمام وجود بمانم و از حمایت شما هم لحظه‌ای تردید نخواهم کرد.

به گزارش «انتخاب» به نقل از خبرگزاری ها، اسحاق جهانگیری امروز در سومین دوره اهدای نشان کارآفرینی امین الضرب در تالار وحدت با بیان اینکه شرایط کشور سخت و دشوار است، اظهار کرد: ولی این دوره طولانی نخواهد بود، چون بی‌منطق و بی پشتوانه است؛ بنابراین باید برای عبور از این زمستان سخت برنامه ریزی کنیم.

وی ادامه داد: آمریکا می‌خواهد معیشت مردم سخت شود تا فروپاشی اقتصادی و فروپاشی داخلی انجام شود، اما ما می‌توانیم این دوره را خوب مدیریت کرده و کوتاه کنیم، اما کوتاه کردن این دوره شروطی دارد. شرط اول آن است که مسئولان سیاسی کشور بپذیرند که باید انسجام و وحدت داخلی برقرار کنند و خود را دست افراد تندرو ندهند. انسجام داخلی از نان شب برای کشور واجب‌تر است.

جهانگیری بیان کرد: عده‌ای از مردم زیر فشارهای اقتصادی هستند، اما عده‌ای به جای آنکه با مردم همدردی کنند هنوز دنبال خارج کردن رقیب خود هستند. ما باید به داد ملت برسیم. ملت با غولی مثل آمریکا مواجه است که فعالان اقتصادی کشور را تحت فشار قرار داده است. آقای هاشمی می‌گفت باید به داد کارآفرینان برسیم. من می‌دانم شرایط سخت است و برخی ظلم می کنند که می‌گویند در این شرایط کارآفرینان دنبال سود خود هستند.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه باید مسائل اقتصادی را اولویت بندی کنیم، بیان کرد: باید مطمئن شویم معیشت مردم آسیب نمی‌بیند. باید کالاهای ضروری و روزمره مردم تامین شود. از تجار و صنوف هم خواهش دارم تلاش کنند کالاها با قیمت خوب در اختیار مردم قرار بگیرد. مردم بعد از این دوره کوتاه خواهند گفت چه کسی به آنها کمک کرده است؟ همچنین باید برای تامین نیاز ارزی کشور تلاش کرده و صادرات را افزایش دهیم. می‌دانم کارآفرینان دل پری از صادرات دارند ولی صادرات نباید از اولویت خارج شود. ما به ارز حاصل از صادرات نیازمندیم و آمریکا هم به همین دلیل می‌خواهد جلوی صادرات را بگیرد.

جهانگیری با بیان اینکه می‌دانم مهمترین مسئله واحدهای تولیدی، نقدینگی است، خاطرنشان کرد: حل این مساله در دستور کار دولت است تا واحدهای تولیدی کار خود را ادامه دهند. ما اگر موفق شویم تولید و صادرات را انجام دهیم و ارز مورد نیاز را تامین کنیم، حتما از این شرایط سخت عبور می‌کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: در شرایط سخت باید مردان بزرگ به میدان بیایند. من مطمئن هستم کارآفرینان می‌توانند این دوره را خوب مدیریت کنند. من قول می‌دهم که با تمام وجود بمانم و از حمایت شما هم لحظه‌ای تردید نخواهم کرد. آنچه در توان دولت است را به میدان می‌آورم تا از این دوره عبور کنیم.

بر اساس این گزارش، جهانگیری در ادامه بیان کرد:‌ انتخاب کارآفرینان برتر در بخش خصوصی توسط بخش خصوصی به معنای ترغیب همه شرکت‌ها و موسسات و شهروندان به این دلیل است که کارآفرینی یکی از ضروریات امروز و آینده کشور است. کارآفرینی با کشف و خلق فرصت‌های جدید می‌تواند کشور را از موانع عبور دهد. اگر کشور در شرایط سخت اقتصادی و محدودیت‌های ناشی از تحریم هم نبود باز هم نیازمند باز کردن افق‌های بزرگ برای کشور بودیم چه برسد به مقطع فعلی که دشمنان تلاش دارند آینده نامعلوم و تیره و تاری را پیش روی ملت بگذارند. ما در این شرایط مسئولیت داریم افق‌های بزرگی را پیش روی کشور باز کنیم. ما در دولت با همکاری بخش خصوصی می‌توانیم چنین کاری را انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی ساز و کارهای متعارف به دلیل فرسودگی، فساد و ناکارآمدی خیلی کارساز نیست، بیان کرد:‌ ما نیازمند تعقل، نوآوری و خلاقیت در راهکارها هستیم و به راهکارهای جدیدی نیازمندیم.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به انتخاب مدیران دی‌جی‌کالا و آپارات به عنوان کارآفرینان برتر، خاطرنشان کرد:‌ این انتخاب به این معنا است که باید کارآفرینی در جهت فن آوری جدید و بر اساس تغییرات اجتماعی کشور باشد.

جهانگیری با اشاره به فراز و فرود و صعود و نزول برخی از بنگاه‌های تولیدی در طول دهه های گذشته‌، تصریح کرد:‌ جایی که بنگاه‌ها موفق شدند هماهنگ با تغییرات، تغییری در خود ایجاد کنند صعود کردند و آن جایی که هیچ تغییری انجام ندادند، در برابر تغییر شرایط از بین رفته‌اند. بنابراین باید نسبت به تغییرات آگاهی کافی داشته باشیم. بنگاه پویا تغییرات خود را می‌شناسد. امروز تغییرات بسیار پرشتاب و گسترده است و نباید اجازه دهیم در چرخ‌دنده‌های تغییر قربانی شویم. ما با اتکا به نخبگان، ملت و سابقه تاریخی خود می‌توانیم سربلند از این مسیر بیرون بیاییم. در این شرایط فعالان اقتصادی دولتمردان و نخبگان دانشگاهی همه یک مسئولیت مشترک دارند. همه باید با شناسایی و تقویت فرصت‌های کارآفرینی نگرانی و ابهام نسبت به آینده کشور را کاهش دهند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه باید اعتماد به نفس در نسل جوان و صاحبان سرمایه و فکر را افزایش دهیم، گفت: در دهه‌ اخیر فعالان اقتصادی، تولید و تجارت شرایط سختی را پشت سر گذاشتند. نوک فشار تحریم‌ها روی فعالان اقتصادی و مردم مظلوم ایران بوده و هست. البته اقتصاد ما قبل از تحریم‌ها با مجموعه بیماری‌های مزمنی مواجه بوده است و چون این بیماری‌ها درمان نشده است به ابر چالش‌هایی تبدیل شده است. در کنار این چالش‌های جدی دیگر نیز از جمله بودجه، نقدینگی و مسائل زیست محیطی هم داریم که باید تاکنون این چالش‌ها حل می‌شده است.

وی ادامه داد: ما اکنون با شرایط جدیدی از تحریم‌ها مواجهیم. آمریکا در تحریم‌های سال های 91 و 92 استدلال می‌کرد که ایران به قواعد بین‌المللی پایبند نیست، به سمت سلاح کشتار جمعی حرکت کرده و در منطقه مسابقه تولید سلاح هسته‌ای به راه انداخته است. مردم کشور ما هم می گفتند با استدلال، ادعاهای آنها را رد کنیم یا اگر هم اتفاقی افتاده آن را اصلاح کنیم. ما هزینه‌ی زیادی دادیم و وارد گفت و گو شده‌ایم. دنیا هم پذیرفت ایران خوب عمل کرده و این نتیجه بدست آمد که با گفت و گو و تعامل و منطق می‌توان مسائل بین‌المللی را حل و فصل کرد.

جهانگیری در پایان با اشاره به اینکه این بار آمریکا چه می‌خواهد به مردم دنیا و ایران بگوید اظهار کرد:‌ مهمترین استدلال رئیس جمهور آمریکا این است که ایران در برجام کلاه گشادی بر سر ما گذاشته است با همین استدلال این توافق بین‌المللی را زیر پا گذاشت. آیا ما در این شرایط راهی داریم که با او مذاکره کنیم؟ آنها نمی‌خواهند ایران قدرتمند در منطقه وجود داشته باشد. آنها ناراحت‌اند که ایران مقابل سیاست‌های آنها ایستاده است. آنها القاعده و داعش را ایجاد کرده‌اند اما ایران اجازه نداد نقشه‌های آنها در منطقه محقق شود. ترامپ می‌گوید 7 هزار میلیارد دلار در این منطقه هزینه کرده‌ایم، ولی هیچ چیزی بدست نیاوردیم. آنها اگر ده برابر این هزینه هم سرمایه گذاری کنند چون برخلاف جریان ملت‌های منطقه حرکت می‌کنند نتیجه‌ای بدست نمی‌آید.

رومیس د
رازیانه د
ارسال به تلگرام
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"