arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۵۷۲۲۴
تعداد نظرات: ۲۶ نظر
تاریخ انتشار: ۵۴ : ۱۱ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۷

واکنش تلویحی جلیلی به ارسال پیامک‌های تهدیدآمیز به اعضای مجمع تشخیص درباره FATF: تبیین مسائل مختلف با «فشار پیامکی» شکل نمی‌گیرد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هم‌چنانکه در سیاست خارجی، «فشار ایمیلی» و «توئیتری» نمی‌تواند به تنهایی موثر واقع شود در داخل هم کار فرهنگی و تبیینی موثر با «فشار پیامکی» شکل نمی‌گیرد بلکه باید با تبیین درست و مستمر موضوعات، رفتار دوستان و باور عمومی جامعه را به حقایق نزدیک کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هم‌چنانکه در سیاست خارجی، «فشار ایمیلی» و «توئیتری» نمی‌تواند به تنهایی موثر واقع شود در داخل هم کار فرهنگی و تبیینی موثر با «فشار پیامکی» شکل نمی‌گیرد بلکه باید با تبیین درست و مستمر موضوعات، رفتار دوستان و باور عمومی جامعه را به حقایق نزدیک کرد.

به گزارش «انتخاب» به نقل از خبرگزاری ها، سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در سفر یک‌روزه خود به سبزوار با تشکل‌ها و فعالان فرهنگی-جهادی شهرستان سبزوار دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار ابتدا ده نفر به نمایندگی از تشکل‌های فرهنگی به طرح نکات خود پرداخت و در انتها نیز جلیلی چند توصیه به فعالان فرهنگی سربدارانی ابراز کرد.

وی در این نشست گفت: امروز باید سرلوحه کار‌های جریان انقلابی آن باشد که از خود بپرسد در حال حاضر مصلحت انقلاب اسلامی چه اولویتی را اقتضاء میکند و آیا فعالیت‌های ما با آن منطبق است؟

جلیلی در ادامه افزود: اولویت سنجی در فعالیت‌های فرهنگی نیرو‌های انقلابی یک مسئله جدی است. پس از تشخیص اولویت‌ها نیز می‌بایست وسع خود را شناخت و آن را به کار گرفت؛ آنجاست که سکوت یا صحبت، حضور و یا غیبت یک عنصر انقلابی معنی دار می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: باید مراقب بود که در کشف اولویت‌ها و طرح دغدغه‌ها به مباحث انتزاعی اکتفاء نکنیم؛ سمینارها، همایش‌ها و اردو‌های فرهنگی اگر منتهی به یک عملیات تمیز فرهنگی در چهارچوب اخلاق و قانون نشود، بهره کافی نخواهد داشت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت درباره برخی موضوعات و دغدغه‌های نیرو‌های انقلابی گفت: زمانیکه امیرمومنان (ع) حکمیت را پذیرفتند، مالک اشتر با اینکه پشت خیمه معاویه بود، به دستور حضرت برگشت، اما فرق مالک‌ها با اشعث‌ها در این بود که مالک تمام تلاشش را کرد تا باور عمومی جامعه به لزوم پذیرش حکمیت نرسد و امثال اشعث با اینکه از مسئولین جبهه حضرت امیر (ع) بود، سعی کرد تا حکمیت شکل بگیرد.

جلیلی درباره کار گفتمانی تصریح داشت: کار گفتمانی یعنی تلاش برای تاثیرگذاری بر باور عمومی جامعه؛ در بسیاری از بزنگاه‌ها باور عمومی جامعه است که نتیجه را رقم می‌زند. اگر امروز جریان انقلابی نگرانی و دغدغه یک موضوع را دارد، ابتدا باید از خود بپرسد که برای رساندن باور عمومی جامعه خود به واقعیت‌ها و حقایق به اندازه کافی تلاش کرده است یا نه؟!

عضو شورای راهبردی سیاست خارجی کشور یادآور شد: یک زمانی این باور به جامعه القاء شد که کلید حل مشکلات اقتصادی مذاکره با کدخداست و وقتی مذاکره به نتایج امروز خود رسید، می‌گویند هدف مذاکره اقتصادی نبود یا می‌گویند برجام تصمیم نظام بود. اما این گفته نمی‌شود که نظام برجام را با رعایت ۲۸ شرط پذیرفت.

جلیلی افزود: تشکیل جلسات هم‌افزایی برای عملیات‌های تمیز فرهنگی و آتش به اختیار در چهارچوب قانون در هیچ شهرستانی نباید معطل بماند. نیروی انقلابی باید به سان موجی باشد که آسودگی اش، عدم آن باشد.

وی در انتها با اشاره به برخی حرکت‌ها افزود: باید به برخی دوستان گفت: هم چنانکه در سیاست خارجی، «فشار ایمیلی» و «توئیتری» نمی‌تواند به تنهایی موثر واقع شود در داخل هم کار فرهنگی و تبیینی موثر با «فشار پیامکی» شکل نمی‌گیرد بلکه باید با تبیین درست و مستمر موضوعات و تحلیل صحیح از روند حرکت انقلاب، رفتار دوستان و باور عمومی جامعه را به حقایق و آنچه که صحیح است نزدیک کرد تا دشمنان نتوانند مطالب غلط را القاء کنند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۶
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۲۰
آقایی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
13
19
همش فیلمه. این حرف ها هم نعل وارونه است.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
13
18
ببینید تبیین تاریخ اسلام و تدریس تاریخ جنگهای صدر اسلام و درسهای ایده ئولوژیکی مبانی حکومت اسلامی در زمان خلفا و تفاوتهای شگرف بین آنها برای اعضای مذاکره کننده ۶ کشور بزرگ طرف مذاکرات هسته ای با تدریس عالی جناب دکتر استاد جلیلی ظرف دو سال انقدر موفقیت آمیز بود
که باعث شد ۶ کشور به اتفاق ۷ قطعنامه تحریمی و قرار گرفتن ذیل بند ۷ منشور ملل را دولتها به اتفاق برعلیه کشور ما صادر کردند .
و جناب دکتر جلیلی و ریاست محترم جمهوری دکتر احمدی نژاد فرمودند که اینها کاغذ پاره است و هیچ ارزشی ندارد و هیچ اثری ندارد و انقدر صادر کنند تا پاره شوند !!!!؟؟؟؟
البته هردو این اساتید هیچگونه فشاری را تحمل نکردند و از ایشان کسی هم ظاهرا بازخواستی نکرد و همچنان برروی حرف خود ایستاده اند و اعتقاد دارند تا اینستکس اتحادیه اروپا را هم نباید قبول کرد و fatf و cft راهم نباید تصویب کرد چون اینها هم کاغذ پاره هستند و نقشه دشمنان هستند .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
اول اینکه کسی نگفت اف ای تی اف یا سی اف تی کاغذ پاره هست
دوم اینکه این فروپاشی اقتصادی نتیجه 6سال دولت روحانیه
سوم اینکه یک وقت از عقده ی دکتر محمود احمدینژاد خفه نشید بمیرید
چهارم اینکه رگبار قطعنامه ها همش برمیگرده به عملکرد دولت خاتمی و دبیر شورای عالی امنیت ملی وقت یعنی روحانی که ارثیه ای شد برای دکتر محمود احمدینژاد
پنجم اینکه دکتر محمود احمدینژاد در همه سالهای دولتش به این که
قطعنامه ها کاغذ پاره هستن اعتقاد داشت غیر از سال آخر دولتش
چون جنس تحریمها تفاوت داشت
تحریمهای سازمان ملل جدی نبود ولی تحریمهای یکجانبه آمریکا بود که دکتر محمود احمدینژاد دیگه نگفت که کاغذ پاره هست
درواقع ابر قدرت جهان هفت سال میگفت ایران منزوی شده ولی دید
که هر روز ایران بهتر میشه پس بنابراین به این نتیجه رسید که باید
خودش تحریم کنه چون واقعا تحریمهای سازمان ملل کاغذ پاره بود
آمریکا به این حرف دکتر محمود احمدینژاد رسید که اون تحریمها
کاغذپاره هست و باید خودش تحریم کنه و انصافا دولت مردمی
دکتر محمود احمدینژاد توانست جلوی این تحریمهای سخت را بگیرد
چرا اونموقع دلار به بیست هزار تومن نرسید
اگه اقتصاد خراب بود پس چطور صادرات غیر نفتی از 7میلیارد دلار
سال 84 به هفت برابر در سال 92 رسید
متولدین دهه60 بیشتر به دولت دکتر احمدینژاد رسیدن
اقتصاد کوپنی و صفی برداشته شد
اصلا مخالفان دکتر احمدینژاد چرا باهاش مناظره نمیکنن تا مردم
ببینن کی مظلومه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
من می خوام بدونم تیم جدیدی که متشکل از سرداران دیپلماسی بود چه کار کرد؟
فقط تفاوت شما اینه که با وقاحت تمام اشتباهات خودتون رو گردن بقیه می ندازید همون جوری که هنوز دست از سر احمدی نژاد برنداشتید
ولی باید گفت که خدا هست و جای حق نشسته، آخر و عاقبب دولت فعلی و ساده لوحان حامی بی چون و چرای برجام رو هم خواهیم دید
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
دوست عزيزي كه ميگي زمان دكتر محمود دلار 20 هزار چرا نشد/قبول داري كه دلار از 1000 رسيد به 4000 يعني 4 برابر
قبول داري كه قيمت نفت در بالاترين مقدار يعني بشكه اي 100 دلار شد
قبول داري كه كلي از پروژه ها فقط براي نمايش بود از جمله افتتاح راه آهن شيراز فرودگاه هايي كه الان متروكه شده و مسكن مهر هايي كه كسي حاضر نميشه توشون زندگي كنه فازهاي پارس جنوبي كه به هزاتا مشكل برا راه اندازي دچار شدن نكنه اينها هم مشكل از دولت خاتمي بود
از شروع دولت روحاني تا پارسال ثبات اقتصادي نداشتيم؟
سرمايه گذاري خارجي بهتر نشده بود؟
هر وقت زير ساختهاي كشور ساخته شد بيايد جلوي قدرتها بيستيد
کارشناس علوم اجتماعی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
بله دکتر احمدی نژاد اگر می گفت تحریم ها کاغذ پاره ای بیش نیست به این دلیل است که تولید ناخالص داخلی به 850 میلیارد دلار رسیده بود و در اوج تحریم ها کشتی ها در بندرعباس صف کشیده بودند و برای معامله با ایران رقابت می کردند ولی حالا که تولید ناخالص داخلی به زیر 100 میلیارد دلار رسیده حتی انگلیس جانتان هم برایتان تره خرد نمی کند حال اگر باور ندارید بروید بگردید اگر یک اقتصاد دان باسواد و وطن پرست در اصلاح طلبان پیدا کردید از او سوال کنید ولی متاسفانه هیچ اقتصاد دان باسواد و وطن دوست در این قماش پیدا نمی کنید که اگر بود مطمئن باشید وضع مملکت این نمی شد اگر باز هم سوال منصفانه دارید پیغام بگذارید تا منصفانه پاسخ دهم با تشکر
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
در جواب ۱۴۰۳ و ۱۴۰۶ اگر میدانستم حقیقت اینقدر تلخ و دردناک است اصلا یادآوری نمی کردم
ولی اخوی تاریخ های مذاکرات و تحریم ها و متن سخنرانی ها و قیمت نفت و قیمت دلار و نرخ تورم و ارزش پراید همه در اینتر نت موجود است کسی نمی تواند شاهکارهای مموتی و جلیلی را به گردن ظریف و روحانی بیندازد
و الان همه خوب میدانند که چه کسی وقتی آمد سازمان برنامه و بودجه و بازرسی کل کشور را تعطیل کرد و معاونین کدام دولت همشون باهم در اوین در حال خوردن آب خنک هستند و بابک زنجانی و رضا ضرابی خاوری وووو چطوری با عده ای دیگر در هدر دادن ۷۰۰ میلیارد دلار پول افسانه ای نفت در دوره احمدی نژاد که اندازه صد سال بود چه رانت ها و اختلاس های میلیارد دلاری را رکورد زدند ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
6
16
همانطور که برجام را از دست خارج کردید و مملکت را به اینجا رسانید حالا نوبت FATF است. متاسفانه تصمیمات کشوری را با کدورتها ،خصومتهاو رقابتها قاطی کرده اید و فقط به فکر به چالش کشیدن گروه مقابل هستید و حاصلی ندارد بجز وارد شدن فشارمضاف به مردم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
5
15
لطفا به ایشان بفرمایید معجزه هزاره سوم را سلام برسانند
عتیقه
|
Germany
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
7
12
ایشون چی کاره هستند که نظر میدن...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
2
13
همه هماهنگ هستند در حالی که فکر می کنند مردم متوجه نیستند . اما مردم به خوبی می دانند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
4
6
آقای روحانی در روز ۲۳ تیرماه ۱۳۹۴ در یک پیام تلویزیونی خطاب به مردم اعلام کرد: «امروز به مردم شریف ایران اعلام می‌کنم که طبق این توافق، در روز اجرای توافق نهایی، تمامی تحریم‌ها، حتی تحریم‌های تسلیحاتی، موشکی و اشاعه‌ای هم به صورتی که در قطعنامه بوده لغو خواهد شد. تمام تحریم‌های مالی، تمام تحریم‌های بانکی، تمام تحریم‌های اقتصادی به‌طور کامل لغو خواهد شد و نه تعلیق».
آقای ظریف در شنبه ۲۶ دی‌ماه سال ۱۳۹۴ در بدو ورود به فرودگاه وین گفت: «همه تحریم‌های ظالمانه‌ای که به‌خاطر موضوع هسته‌ای ایران اعمال شده است، انشاء‌الله امروز لغو خواهد شد و کنار گذاشته خواهد شد و این یک روز بسیار خوبی برای مردم ایران است.» ‪. ‬‬
آقای‬ سید عباس عراقچی، عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان گفت: «در روز اجرای توافق، تحریم‌های اقتصادی و مالی علیه ما همگی رفع خواهد شد، یعنی روزی که توافق اجرا شود همان روز اعلام خواهد شد که همه تحریم‌های اقتصادی و مالی در همه حوزه‌هایی که در چارچوب هسته‌ای علیه ما وضع شده است، لغو خواهد شد».
صحبت های ماه های اخیر دولتمردان: "هدف برجام اقتصادی و لغو تحریم‌ها نبوده است".
همه دوستدار عزت وطنیم ولی حافظه ضعیف نباید ما را به اهانت وادار کند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
روحانی گفت ولی شما را دست کم گرفته بود که چقدر حاضر هستید تا برای بالا کشیدن جناح خود و کاسبی از تحریم دست به چه کارهای خطرناکی بزنید ؟
عادل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
5
13
آقای دکتر جلیلی کاملا منطقی و مستدل گفتند، با فشار سیاسی و تهدید نباید آینده مملکت را با بحران روبرو کرد! باید هر توافقی را با دقت و آینده نگری تیز بینانه مورد بررسی و تحقیق قرار داد و سپس پذیرفت، اکثر قریب به اتفاق کارشناسان سیاسی و اقتصادی کشور بر این عقیده اند که پذیرفتن توافق نامه fatf جز ضرر و خسارت و خدشه به استقلال کشور چیزی برای ما نخواهد داشت. یاحق
علی
|
United Arab Emirates
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
6
19
اقای جلیلی اصلا سیاست مدار نیست او بهتر بود روضه خوان میشد و مردم را نهی از منکر میکرد و یا مبلغ در بلاد کفر میشد بلکه انها را به اسلام مشرف نماید
پاسخ ها
آقایی
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
عالی گفتی برادر
گرمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
7
21
اقای جلیلی رشته تحصیلی شما معارف اسلامی است نه سیاسی پس سکوت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
20
6
آقای جلیلی نشان داد دلسوزترین و مسئولیت شناس ترین چهره در بین رجال سیاسی است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
در بین رجال سیاسی تند رو های کاسبان تحریم خودشان شاید !؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
بله. نشان داد و ما هم دیدیم!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
4
12
به دوستانتون بگید پیامک تهدیدآمیز ارسال نکنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
5
11
یکی از شگرد های این تیپ افراد آن است که خود را عصاره اسلام جلوه دهند مثلا فکر کن یک کسی مثل این فرد که خودش را وصل به کر نشان می دهد برود به استاد پایاننامه اش در دانشگاهش بگه موضوع رساله من دیپلماسی جنگ های صدر اسلام است و استاد بدبخت از ترس مخالفت با موضوع پایاننامه قبول می کند موضوع دکترای وی را امضا کند.. حالا از این فرد می خواهد که منابع مطالعاتی معرفی کند. که فکر کنم کل آن را می توان در یک کتاب 100 صفحه ای جمع نمود. حالا بماند که تمام آن جنگ ها بین قبایل عرب و یهود و نثارا با سپاهیان مسلمان در یک جغرافیای انسانی حداکثر 20 یا 30 هزار نفری وقوع پیدا کرده و مستندات آن هم در خوشبینانه ترین حالت 10 صفحه بیشتر نبوده! حالا هم مثلا شده سیاستمدار !!!
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
و جالبتر انکه امثال دکتر جلیلی تاریخ معاصر را که همش ضبط عکاسی و فیلم برداری شده و صبط صوت شده و متن سخنرانی ها در روزنامه هاو اینتر نت موجود هست و میلیونها شاهدش هنوز زنده هستند را عوض میکنند وکلا زیرش میزنند و تغییر می دهند
حالا چطور تز دکتری مینویسند را والله اعلم
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
1
3
به نظر من جلیلی از بیخ و بن تعطیل است همانگونه که مموتی بود. فکر میکنم مردم بهترین داور در تمام عرصه ها هستند حتی بی اطلاع ترین مردم.
ولی اینکه یک نفر با قیافه جلیلی بیآید و بخواهد خود را به عنوان یک فرد مطلع از سیاست و جامعه و اسلام و . . . تحمیل کند جای گریه دارد و بدبخت ملتی که امثال مموتی و جلیلی و بذرپاش صاحب نظرش باشند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
0
2
جلیلی مخالفه برجام وپالرمو ما هم قبول کردیم راهکار بده دانشمند از این بن بست دربیام بخدا همه این کارای این آقا جز جاه طلبی چیز دیگری نیست
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
1
2
در عصر فعالیت آقای جلیلی در مذاکرات هسته ای یعنی همان سالها که ما در کوی و برزن دیوار انسانی را در دفاع از انرژی هسته ای حق مسلم ماست تشکیل می دادیم یکی پس از دیگری از دانشمندان هسته ای را در قلب پایتخت به شهادت رساندند. آقای جلیلی باید بگویند حاصل زحمات او در مذاکرات هسته ای چی بوده که شاید با ارزیابی مردم کمکی به رفع دغدغه های او شود.آقای جلیلی و دوستان او چون در فضای منهای حضور و و نقش مردم سیر می کنند با اتکای قدرت و حمایت جبری که برخوردارند با ادعای وافی حق و درست را همان چیزی می پندارند که از زبان آنها جاری می شود.!!!!!
نظرات بینندگان