شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | Saturday, 14 December 2019
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | Saturday, 14 December 2019
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • شهری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • شهری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو/ بخش هایی از بازی پیمان معادی در six undeground

ویدیو/ بخش هایی از بازی پیمان معادی در six undeground

ویدیو / برنی سندرز در بایکوت خبری

ویدیو / برنی سندرز در بایکوت خبری

ویدیو/ چه کسانی بیشتر در معرض بیماری آنفولانزا هستند؟

ویدیو/ چه کسانی بیشتر در معرض بیماری آنفولانزا هستند؟

ویدیو/ پیامک بیرانوند: نخ کت استراماچونی از طلاست؟

ویدیو/ پیامک بیرانوند: نخ کت استراماچونی از طلاست؟

ویدیو/ همخوانی سالار عقیلی با یک گروه نوازنده خیابانی در تجریش تهران

ویدیو/ همخوانی سالار عقیلی با یک گروه نوازنده خیابانی در تجریش تهران

ویدیو/ درگیری عجیب در پاکستان: حمله ی خشن وکلا به یک بیمارستان!

ویدیو/ درگیری عجیب در پاکستان: حمله ی خشن وکلا به یک بیمارستان!

کد خبر: ۴۶۱۰۷۷
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۱۵ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۷
اجتماع >> جامعه
پ

دادستان تهران: تشکیل اولین پرونده در رابطه با گوشت در شعب ویژه/ چند نفر بازداشت شدند

جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران از تشکیل اولین پرونده در رابطه با گوشت قرمز در شعب ویژه خبر داد و گفت: در این رابطه دو نفر از ستاد تنظیم بازار تهران، و دو نفر از سایر دستگاه‌های مرتبط با تأمین و توزیع گوشت بازداشت شده و پرونده آنان در حال تکمیل تحقیقات است.دولت‌آبادی همچنین در واکنش به اظهارات رییس گمرکات کشور مبنی بر ممنوعیت صادرات دام از خرداد ماه سال جاری، گفت: این اظهار با واقعیت موجود یعنی اگر از خرداد ممنوع شده؛ چرا تا آذر ماه صادرات دام ادامه داشته است؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

دادستان تهران از تشکیل اولین پرونده در رابطه با گوشت قرمز در شعب ویژه خبر داد و گفت: در این رابطه دو نفر از ستاد تنظیم بازار استان تهران، و دو نفر از سایر دستگاه‌های مرتبط با تأمین و توزیع گوشت بازداشت شده و پرونده آنان در حال تکمیل تحقیقات است.

به گزارش ایسنا، چهارمین نشست کمیته مقابله با گران‌فروشی در دادستانی تهران، روز چهارشنبه اول اسفند با حضور برخی معاونان دادستان، نمایندگان وزرات­خانه‌­های جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و نمایندگان سایر دستگاه‌های متولی به ریاست دادستان تهران برگزار شد.

دادستان تهران با انتقاد از افزایش دوباره قیمت خودرو اظهار داشت: ‌پس از حماسه آفرینی مردم در روز 22 بهمن ماه انتظار می‌رفت دستگاه‌های دولتی هوشمندی به خرج دهند و در صدد گران کردن کالاها نباشند ولی شوک‌هایی در بازار خودرو رخ داد و قیمت‌هایی اعلام شد که زیبنده ملتی که در راهپیمایی 22 بهمن این­گونه باشکوه شرکت کردند، نبود.

جعفری دولت‌آبادی با تجلیل از مردمی که سراپای وجودشان عشق به انقلاب و نظام اسلامی است، افزود: اقتضا داشت که این اقدامات با تدبیر و هوشمندی انجام شود نه‌ این که یک هفته از راهپیمایی نگذشته، نرخ خودرو به این شکل اعلام شود و ما از این گونه رفتارها گلایه داریم.

وی افزود: ممکن است نرخ‌های خودرو واقعی نباشد اما زمان‌شناسی هنری است که توجه به آن برای حکمرانان ضروری است.

دادستان تهران خاطر نشان کرد: اگر اخبار منتشره در کشور از جمله خبر­ها پیرامون گوشت قرمز مدیریت نشود، موجب نگرانی مردم خواهد شد. این که فرضا اعلام می‌شود دو هزار دام زنده وارد کشور شده و مسؤول دیگری رقم دیگری را اعلام کرد و این که برخی سایت‌ها مدعی شدند که چندصد گوسفند در این میان گم شده است،‌ قابل توجیه نیست؛ چرا که به نوعی تضعیف مدیریت اجرایی کشور است و نباید اجازه داد آمارهای متضاد توسط مسؤولین دستگاه­ها اعلام شود. در مورد اخیر نیز عده­ای روی این موج سوار شدند و از این ماجرا برای تشویش اذهان عمومی و شبهه افکنی استفاده کردند.

دادستان تهران در واکنش به خبر صادرات دام گفت: در سومین جلسه کمیته مقابله با گران­فروشی اعلام شد که صادرات گوشت قرمز و مرغ ادامه دارد و مطابق پیگیری‌های صورت گرفته و استعلام انجام شده از سازمان گمرک کشور، تایید شد که تا آذرماه سال جاری صادرات دام از کشور ادامه داشته است که این امر علیرغم تاکید در جلسه قبلی، وجود مشکلات در توزیع گوشت و افزایش قیمت آن در داخل، حتی با وجود توجیه اقتصادی نوعی بی­توجهی محسوب می­شود. وی با ذکر این که این وضعیت در رابطه با سایر اقلام نیزصدق می­کند و با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز، این گونه امور باید مدیریت شود،

افزود: مردم نمی‌پذیرند که دام داخلی را صادر و از خارج گوشت وارد شود و انتشار این­گونه اخبار موجب کاهش اعتماد مردم به مسؤولان خواهد شد.

جعفری دولت‌آبادی تاکید کرد: فضای کشور باید آرام شود تا مردم بدانند دولت برای تامین کالا­های اساسی ارز تخصیص داده و کالا­ها در حال ورود به کشور است ولی با انتشار این قبیل اخبار، اعتماد مردم کاهش می یابد.

وی با اشاره به توقف توزیع گوشت منجمد و پیگیری دادستانی در این رابطه، گفت: وزیر کشاورزی اعلام کرد که قرار است این گوشت‌ها به جامعه هدف برسد که ما نیز استقبال می‌کنیم به شرطی که اجرایی شود.

دادستان تهران با تاکید مجدد بر ضرورت استفاده از ظرفیت اصناف در توزیع اقلام اساسی، صرف توزیع اقلام اساسی در مراکز و فروشگاه­های بزرگ را کافی ندانست و افزود: لازم است با مدیریت اصناف مورد وثوق، بخشی از کارها به عهده اصناف قرار گیرد و پیشنهاد می­شود دستگاه­های اجرایی صنف‌های مرتبط با مواد پروتئینی را بیشتر درگیر توزیع اقلام اساسی کنند.

دادستان تهران تاکید کرد: انبار کردن عمدی گوشت احتکار تلقی می­شود و مستوجب تعقیب کیفری است.

جعفری دولت‌آبادی تنوع قیمت­های گوشت‌­های توزیع شده، انحصار در توزیع، عادلانه نبودن سهمیه‌ها نسبت به جمعیت مناطق، نگه­داری گوشت­ها در مبادی اصلی و دلالی در بازار گوشت را از جمله مشکلات موجود دانست.

وی با اشاره به اظهارات برخی دادستان‌های شهرستان‌های تابعه مبنی بر این­که توزیع گوشت بدون اطلاع فرماندار و مسؤولان شهرستان­ها صورت می‌گیرد، از نمایندگان دستگاه‌­ها خواست که در این زمینه نظارت لازم را اعمال نموده و برای مسؤولان محلی نقش قائل شوند.

جعفری دولت‌آبادی اعلام کرد: ورود کامیون‌های حمل گوشت بدون پلمب به محل عرضه، امکان سوء استفاده و خروج گوشت از آن‌ها را در سایر مسیرها افزایش می‌دهد.

دادستان تهران با تاکید بر این که باید به مردم اعتماد کرد، اظهار کرد: نباید برای توزیع گوشت صف‌های طولانی ایجاد شود.

در ادامه جلسه میراشرفی رییس گمرکات کشور با ارائه گزارشی درباره نحوه عملکرد این دستگاه، بیان کرد: در سال جاری ۱۳۷ هزار تن گوشت گرم و سرد وارد کشور شده است و به صورت میانگین ماهی5/ 12 تن گوشت وارد کشور می‌شود، و لذا خبر منتشر شده طی روز‌های گذشته مبنی بر وجود ۶۰۰ تا ۷۰۰ کانتینر گوشت در گمرک غیر عادی نیست بلکه همواره همین مقدار گوشت در گمرک وجود دارد که بتدریج ترخیص خواهد شد.

میراشرفی افزود: از تاریخ ۹۷/۳/۷ صادرات دام از کشور ممنوع شده است و اگر دامی در حال حاضر از کشور خارج می‌شود، گوشتی نیست بلکه شیری است و یا برای تکثیر نژاد می­باشد.

جعفری دولت آبادی با استناد به اظهارات برخی نمایندگان دستگاه‌های اجرایی مبنی بر کمبود چهل تا پنجاه درصدی گوشت در بازار، تاکید کرد که دولت در این شرایط به سمت توزیع هدفمند گوشت قرمز برود.

وی از تشکیل اولین پرونده در رابطه با گوشت قرمز در شعب ویژه خبر داد و گفت: در این رابطه دو نفر از ستاد تنظیم بازار استان تهران، و دو نفر از سایر دستگاه‌های مرتبط با تأمین و توزیع گوشت بازداشت شده و پرونده آنان در حال تکمیل تحقیقات است.

جعفری دولت‌آبادی از مسؤولان صدا و سیما خواست که اخبار امیدبخش منتشر کنند و در انتشار اخبار و برنامه‌­های مرتبط با اقلام اساسی، توجه و حساسیت بیشتری اعمال شود.

وی تاکید کرد: مسؤولان دستگاه­‌ها در خصوص توزیع اقلام اساسی با مردم صحبت کنند و در اطلاع‌رسانی با مردم صادقانه سخن گویند چرا که ملت ما بصیرت دارند.

دادستان تهران در واکنش به اظهارات رییس گمرکات کشور مبنی بر ممنوعیت صادرات دام از خرداد ماه سال جاری، گفت: این اظهار با واقعیت موجود یعنی اگر از خرداد ممنوع شده؛ چرا تا آذر ماه صادرات دام ادامه داشته است؟

جعفری دولت‌آبادی با تاکید بر لزوم ضرورت تشویق به واردات از سوی بخش خصوصی، تک نرخی شدن قیمت گوشت­های گرم وارداتی را ضروری دانست و با بیان این­که لازم است در خصوص میزان و زمان توزیع اطلاع‌رسانی شود، بر هماهنگی دستگاه‌ها تاکید کرد و گفت: دستگاه‌ها نباید اقدامات یکدیگر را خنثی کنند.

دادستان تهران با توجه به لزوم مدیریت جهادی در اداره کشور، خاطرنشان کرد: کشور در دوره­ای درگیر جنگ بود ولی این گونه اتفاقات رخ نداد؛ لذا امروز هم ضرورت دارد مدیران دستگاه‌های اجرایی بیشتر پای کار بیایند و اگر توزیع اقلام اساسی مدیریت شود، آرامش بر بازار حاکم می‌گردد.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

سیم کارت اعتباری خود را دائمی کنید!

سیم کارت اعتباری خود را دائمی کنید!

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر : دیدنی‌های امروز شنبه ۲۳ آذرماه

تصاویر : دیدنی‌های امروز شنبه ۲۳ آذرماه

۲/۴
تصاویر : آوارگان سوری در گل و لای

تصاویر : آوارگان سوری در گل و لای

۳/۴
تصاویر : دادگاه رسیدگی به جنایات میانمار علیه مسلمانان‎

تصاویر : دادگاه رسیدگی به جنایات میانمار علیه مسلمانان‎

۴/۴
تصاویر : جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام

تصاویر : جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام

ببینید!

ویدیو/ انتقادهای تند یک دانشجو در برابر رییس جمهور: آقای روحانی! شما عبرت دوران شدید!

ویدیو/ آلودگی در دهلی هند، بدتر از تهران!

ویدیو/ انتخابات بریتانیا؛ حضور جانسون به همراه سگش در مرکز اخذ رای

ویدیو/ گونه جدیدی از دایناسورها در آرژانتین کشف شد

ویدیو/ تبلیغ درباره بازکردن راه برای آمبولانس در روسیه

ویدیو / چرا داعش شبیه "هایدرا" هیولای یونانی است؟

اعتراض بتونی لندنی ها به آلودگی هوا!

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

تکنیک هایی فوق العاده برای لاغری پایدار

متن استیضاح وزیر کشور منتشر شد / استیضاح‌کنندگان: وزیر کشور آسیب جدی به نظام وارد کرده است +اسامی امضاکنندگان

سخنگوی دولت: اشتباه کردیم؛ باید واقعیتهای تحریم را به مردم می گفتیم

عضو شورای نگهبان: عارف، مجید انصاری و صادق خرازی در روزهای گذشته با اعضای حقوقدان شورا دیدار کرده اند / برای عارف آبلیمو و عسل آوردیم

ویدیو/ انتقادهای تند یک دانشجو در برابر رییس جمهور: آقای روحانی! شما عبرت دوران شدید!

جزئیات قتل فجیع نوجوان ۱۶ ساله عراقی در میدان الوثبه بغداد / ارتش عراق: هیثم علی اسماعیل از معترضانی که در نزدیکی خانه‌اش تجمع کرده بودند، خواسته بود آنجا را ترک کنند / معترضان، منزلش را با کوکتل مولوتوف به آتش کشیدند / آنها جسد او را از تیر برق آویزان کردند

رقیب ایرانی بوریس جانسون با اختلاف ۷ هزار رای از او شکست خورد

پیش بینی برف و باران ۵ روزه در برخی مناطق کشور

قیمت خودرو، امروز ۹۸/۰۹/۱۶| پراید ۵۴ میلیون تومان شد / پژو پارس ۱۰۴ میلیون تومان

تماشا کنید: ریاضت اقتصادی برای مردم، افزایش بودجه برای مصباح یزدی

تکنیک هایی فوق العاده برای لاغری پایدار

5 خوراکی برای افرادی که می خواهند جوان بمانند

دلار آزاد ارزان‌تر از بانکی شد/ بازار سکه ریزشی است

طرح تشکیل استان تهران جنوبی اعلام وصول شد

تصاویر : پلمپ باشگاه ورزشی مختلط در خیابان فرشته

درگیری در مجلس بر سر آخرین نطق پروانه سلحشوری/ نماینده جبهه پایداری: به جهنم که ثبت نام نکرده

اينترنت ADSL در بخشهايی از تهران وصل شد / بازگشت اینترنت در استان هرمزگان، بوشهر و بخش هایی از تبریز، اراک، مشهد، کرمان، کرمانشاه، قم و شیراز / برقراری دسترسی به واتس اپ و اینستاگرام / وزارت‌ ارتباطات وصل‌شدن تدریجی اینترنت را تایید کرد

اینترنت خانگی تهران و کلانشهر‌های کشور برقرار شد / اتصال اینترنت موبایل تا فردا صبح / درصد اتصال اینترنت در کشور به ۷۰ رسید

آخرین وضعیت شیوع موج جدید آنفلوانزا در کشور / 5 استان در صدر شیوع آنفلوانزا

اینترنت ثابت در ۱۰ استان وصل می‌شود

آقای روحانی! رفع فیلتر شبکه های اجتماعی و جریان آزاد اطلاعات پیشکش! همان اینترنت ساده فیلترشده مردم را پس دهید

تکلیف بنزین مشخص شد؛ سهمیه ای ٦٠ ليتر در ماه، ١۵٠٠تومان؛ آزاد، ٣٠٠٠ تومان

استیضاح رئیس جمهور در ۵ محور در مجلس کلید خورد / تقاضای تعدادی از نمایندگان برای استیضاح لاریجانی

قیمت خودرو، امروز ۹۸/۰۹/۱۶| پراید ۵۴ میلیون تومان شد / پژو پارس ۱۰۴ میلیون تومان

تقویم سال ۹۸ به همراه مناسبتها/ دانلود رایگان تقویم سال ۹۸/ لحظه تحویل سال ۹۸

بازخوانی نامه‌نگاری صدام و آیت الله هاشمی‌/ ایران چگونه عربستان را نجات داد؟

علت دو بار پریود شدن در یک ماه چیست؟

مرگ ۷ دختر و پسر جوان در ویلایی در دماوند

آغاز مرحله چهارم واریز سود سهام عدالت از امروز

داغ شدن بدن نشانه چیست؟

ویدئو / سکانسی ماندگار از بازی زنده‌یاد حسین محب اهری در مبصر چهار ساله کلاس

میترا استاد در یکسال، 11 سیم کارت و موبایل نجفی را شکسته بود/ سيم كارتهايی كه تنها ميترا شماره اش را داشت

خواندنی ها
گوشی «وان پلاس7T» با وصله امنیتی نوامبر OxygenOS 10.0.7 عرضه می شود

گوشی «وان پلاس7T» با وصله امنیتی نوامبر OxygenOS 10.0.7 عرضه می شود

6 راز جالب درباره کشتی تایتانیک

6 راز جالب درباره کشتی تایتانیک

سامسونگ گزارش های فروش 1 میلیون «گلکسی فولد» را تکذیب کرد

سامسونگ گزارش های فروش 1 میلیون «گلکسی فولد» را تکذیب کرد

 آیا مصرف پنیر اعتیاد اور است؟

 آیا مصرف پنیر اعتیاد اور است؟

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

گوشی «وان پلاس7T» با وصله امنیتی نوامبر OxygenOS 10.0.7 عرضه می شود

غفوری: ترکیب دو مسابقه با کمک استراماچونی بود/ من هم این چند روز پیگیر بودم/ تکلیف پول‌های بازیکنان روی هوا است

وزیر علوم: قرار بود تا امروز هیچ دانشجویی در بازداشت نماند / احکامی که برای دانشجویان در اعتراضات اخیر صادر شده بود، اجرایی نشد؛ این اتفاق امیدوارکننده است / تعدادی از دانشجویان عفو شدند و پرونده‌شان بسته شد

6 راز جالب درباره کشتی تایتانیک

استراماچونی: استقلال به دلیل تحریم ها نمی توانند پول مرا بدهد/ با این شرایط نمی توان در ایران کار کنم

چاووش اغلو: تحریم‌های احتمالی آمریکا را تلافی خواهیم کرد

آذری جهرمی: اینترنت ملی یک دروغ بزرگ است / قطعی اینترنت مانند قطع کردن هواست؛ نباید در گفتن آن لکنت زبان داشت

آلودگی باز هم مدارس البرز را تعطیل کرد

کره شمالی: اگر آمریکا سال نویی آرام می‌خواهد، نباید ما را تحریک کند

آذری جهرمی: اینترنت ملی یک دروغ بزرگ است / قطعی اینترنت مانند قطع کردن هواست؛ نباید در گفتن آن لکنت زبان داشت

استاندار تهران با اشاره به بوی نامطبوع در تهران: احتمالا صنایع و پالایشگاه ها و جایگاه های دفن زباله این شرایط را فراهم کرده / بوی نامطبوع نیمه شب از تهران عبور می‌کند / ۲۷ کانون بوی نامطبوع شناسایی شده

دفاع کیهان از وزیرکشور/ بازندگان انتخابات مجلس بعدی،بدنبال استیضاح او هستند

معاون وزیر بهداشت: کیک‌های حاوی قرص در یکی از کشورهای همسایه نیز دیده شده است

تمامی مدارس استان تهران بجز ۲ شهرستان فردا تعطیل شد/ اعمال زوج و فرد از درب منازل

چاووش اوغلو: تحریم تهران حاصلی برای آمریکا نداشته است / فقط مردم ایران از این تحریم‌ها آسیب دیده‌اند

توضیح وزیر ارتباطات درباره سورپرایزش: پهپاد پستی با اولویت در خدمت هلال احمر و اورژانس قرار می‌گیرد / با نظر خواهی از مردم اسم این پهپاد را انتخاب می کنیم / شوخی مردم درباره این پهپاد را می پذیریم / پست پلاس ابتدا در یک منطقه از تهران، سپس در سایر مناطق و کل کشور اجرا می شود

استقبال بازار ارز از سیگنال‌هاى همتى/ کام شیرین نوسان‌گیران تلخ شد

مدیرعاملی فتح الله زاده در استقلال قطعی شد / حکم نهایی پس از بازگشت خلیل‌زاده صادر می‌شود

عمر البشیر به ده سال زندان محکوم شد

هوک: آماده رفع تحریم‌ها و از سرگیری روابط دیپلماتیک با ایران هستیم

هنیه: روابط با ایران و حزب الله خوب است/ در رابطه با دمشق تغییراتی انجام نشد

کمیته داوران: خودکشی نجفی به خاطر چیدمان داوری صحت ندارد

وزیر دفاع آمریکا: با کردها درباره جنگ با داعش توافق کردیم نه تشکیل «کشور»

اتحادیه مشاوران املاک: قیمت پیشنهادی مالکان مسکن ۴۰ درصد پایین آمد

مولاوردی: شاید اصلاح‌طلبان لیستی ارائه ندهند

هوای امروز تهران، کرج، اصفهان و سه منطقه مشهد برای گروه‌های حساس ناسالم است

موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن

ورود سامانه بارشی به کشور در روز دوشنبه

دلار ۱۰۰ تومان ارزان شد

معاون وزیر دفاع آمریکا استعفا کرد

مخالفت بوریس جانسون با برگزاری همه‌پرسی مجدد استقلال در اسکاتلند

عمران خان برای میانجی‌گری میان تهران و ریاض به عربستان می‌رود

نتیجه نهایی انتخابات انگلیس اعلام شد

عضو شورای نگهبان: عارف، مجید انصاری و صادق خرازی در روزهای گذشته با اعضای حقوقدان شورا دیدار کرده اند / برای عارف آبلیمو و عسل آوردیم

عبدالمجید تبون، نخست‌وزیر پیشین، رئیس جمهور الجزایر شد

امام جمعه اصفهان درباره حوادث ۸۸ و آبان ۹۸: آمدن به خیابان برای اعتراض، غلط و غیرقانونی است / اگر از ابتدا مانع حضور مردم برای اعتراض در خیابان‌ها شده بودند، آن فجایع به بار نمی‌آمد / نکند خدای ناکرده مردم به خاطر کمبود‌ها حضور خود در انتخابات را کم کنند

آیت‌الله سیستانی: نبرد اصلاح بسیار دیر شروع شد / این نبرد سخت‌تر از مبارزه با تروریسم است

فدراسیون فوتبال: برای دستمزد ویلموتس، قرض گرفته ایم

فارس: اطلاعات سپاه ۴ نفر از اعضای شبکه سلطنت‌طلب «مبارز وطن» اصفهان را دستگیر کرد / آنها در حال برگزاری جلسه با موضوع «موج دوم اغتشاشات» بودند / تعدادی شب‌نامه، پرچم شیر و خورشید، ابزار شعارنویسی و شیشه‌های بمب‌های آتش‌زا کشف شد

آرشیو
وبگردی

دختر شایسته جهان ۲۰۱۹ را بیشتر بشناسید

بهترین ورزش برای سلامتی چشم ها را یاد بگیرید

۱۰ عامل آلرژی‌زای پنهان در خانه که فکرش را هم نمی‌کنید

تاثیر باور نکردنی خروپف بر افزایش طلاق

پیام امیدوارکننده استراماچونی برای استقلالی‌ها +عکس

بازگشت رضا رشیدپور بعد از 9 ماه به تلویزیون

نیوشا ضیغمی بدون میکاپ +عکس

گریم متفاوت بهنوش طباطبایی برای نمایش جدیدش+عکس

حواشی تشییع پیکر تورج شعبانخانی آهنگساز و خواننده پاپ+تصاویر

هالیوودی معروف، مرد سال ۲۰۱۹ لقب گرفت

بالغ هستید یا کودک؟ اگر این ویژگی ها را دارید یعنی به بلوغ عاطفی رسیده اید

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • شهری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۴۶۱۰۷۷
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۱۵ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۷
اجتماع >> جامعه
پ

دادستان تهران: تشکیل اولین پرونده در رابطه با گوشت در شعب ویژه/ چند نفر بازداشت شدند

جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران از تشکیل اولین پرونده در رابطه با گوشت قرمز در شعب ویژه خبر داد و گفت: در این رابطه دو نفر از ستاد تنظیم بازار تهران، و دو نفر از سایر دستگاه‌های مرتبط با تأمین و توزیع گوشت بازداشت شده و پرونده آنان در حال تکمیل تحقیقات است.دولت‌آبادی همچنین در واکنش به اظهارات رییس گمرکات کشور مبنی بر ممنوعیت صادرات دام از خرداد ماه سال جاری، گفت: این اظهار با واقعیت موجود یعنی اگر از خرداد ممنوع شده؛ چرا تا آذر ماه صادرات دام ادامه داشته است؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

دادستان تهران از تشکیل اولین پرونده در رابطه با گوشت قرمز در شعب ویژه خبر داد و گفت: در این رابطه دو نفر از ستاد تنظیم بازار استان تهران، و دو نفر از سایر دستگاه‌های مرتبط با تأمین و توزیع گوشت بازداشت شده و پرونده آنان در حال تکمیل تحقیقات است.

به گزارش ایسنا، چهارمین نشست کمیته مقابله با گران‌فروشی در دادستانی تهران، روز چهارشنبه اول اسفند با حضور برخی معاونان دادستان، نمایندگان وزرات­خانه‌­های جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و نمایندگان سایر دستگاه‌های متولی به ریاست دادستان تهران برگزار شد.

دادستان تهران با انتقاد از افزایش دوباره قیمت خودرو اظهار داشت: ‌پس از حماسه آفرینی مردم در روز 22 بهمن ماه انتظار می‌رفت دستگاه‌های دولتی هوشمندی به خرج دهند و در صدد گران کردن کالاها نباشند ولی شوک‌هایی در بازار خودرو رخ داد و قیمت‌هایی اعلام شد که زیبنده ملتی که در راهپیمایی 22 بهمن این­گونه باشکوه شرکت کردند، نبود.

جعفری دولت‌آبادی با تجلیل از مردمی که سراپای وجودشان عشق به انقلاب و نظام اسلامی است، افزود: اقتضا داشت که این اقدامات با تدبیر و هوشمندی انجام شود نه‌ این که یک هفته از راهپیمایی نگذشته، نرخ خودرو به این شکل اعلام شود و ما از این گونه رفتارها گلایه داریم.

وی افزود: ممکن است نرخ‌های خودرو واقعی نباشد اما زمان‌شناسی هنری است که توجه به آن برای حکمرانان ضروری است.

دادستان تهران خاطر نشان کرد: اگر اخبار منتشره در کشور از جمله خبر­ها پیرامون گوشت قرمز مدیریت نشود، موجب نگرانی مردم خواهد شد. این که فرضا اعلام می‌شود دو هزار دام زنده وارد کشور شده و مسؤول دیگری رقم دیگری را اعلام کرد و این که برخی سایت‌ها مدعی شدند که چندصد گوسفند در این میان گم شده است،‌ قابل توجیه نیست؛ چرا که به نوعی تضعیف مدیریت اجرایی کشور است و نباید اجازه داد آمارهای متضاد توسط مسؤولین دستگاه­ها اعلام شود. در مورد اخیر نیز عده­ای روی این موج سوار شدند و از این ماجرا برای تشویش اذهان عمومی و شبهه افکنی استفاده کردند.

دادستان تهران در واکنش به خبر صادرات دام گفت: در سومین جلسه کمیته مقابله با گران­فروشی اعلام شد که صادرات گوشت قرمز و مرغ ادامه دارد و مطابق پیگیری‌های صورت گرفته و استعلام انجام شده از سازمان گمرک کشور، تایید شد که تا آذرماه سال جاری صادرات دام از کشور ادامه داشته است که این امر علیرغم تاکید در جلسه قبلی، وجود مشکلات در توزیع گوشت و افزایش قیمت آن در داخل، حتی با وجود توجیه اقتصادی نوعی بی­توجهی محسوب می­شود. وی با ذکر این که این وضعیت در رابطه با سایر اقلام نیزصدق می­کند و با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز، این گونه امور باید مدیریت شود،

افزود: مردم نمی‌پذیرند که دام داخلی را صادر و از خارج گوشت وارد شود و انتشار این­گونه اخبار موجب کاهش اعتماد مردم به مسؤولان خواهد شد.

جعفری دولت‌آبادی تاکید کرد: فضای کشور باید آرام شود تا مردم بدانند دولت برای تامین کالا­های اساسی ارز تخصیص داده و کالا­ها در حال ورود به کشور است ولی با انتشار این قبیل اخبار، اعتماد مردم کاهش می یابد.

وی با اشاره به توقف توزیع گوشت منجمد و پیگیری دادستانی در این رابطه، گفت: وزیر کشاورزی اعلام کرد که قرار است این گوشت‌ها به جامعه هدف برسد که ما نیز استقبال می‌کنیم به شرطی که اجرایی شود.

دادستان تهران با تاکید مجدد بر ضرورت استفاده از ظرفیت اصناف در توزیع اقلام اساسی، صرف توزیع اقلام اساسی در مراکز و فروشگاه­های بزرگ را کافی ندانست و افزود: لازم است با مدیریت اصناف مورد وثوق، بخشی از کارها به عهده اصناف قرار گیرد و پیشنهاد می­شود دستگاه­های اجرایی صنف‌های مرتبط با مواد پروتئینی را بیشتر درگیر توزیع اقلام اساسی کنند.

دادستان تهران تاکید کرد: انبار کردن عمدی گوشت احتکار تلقی می­شود و مستوجب تعقیب کیفری است.

جعفری دولت‌آبادی تنوع قیمت­های گوشت‌­های توزیع شده، انحصار در توزیع، عادلانه نبودن سهمیه‌ها نسبت به جمعیت مناطق، نگه­داری گوشت­ها در مبادی اصلی و دلالی در بازار گوشت را از جمله مشکلات موجود دانست.

وی با اشاره به اظهارات برخی دادستان‌های شهرستان‌های تابعه مبنی بر این­که توزیع گوشت بدون اطلاع فرماندار و مسؤولان شهرستان­ها صورت می‌گیرد، از نمایندگان دستگاه‌­ها خواست که در این زمینه نظارت لازم را اعمال نموده و برای مسؤولان محلی نقش قائل شوند.

جعفری دولت‌آبادی اعلام کرد: ورود کامیون‌های حمل گوشت بدون پلمب به محل عرضه، امکان سوء استفاده و خروج گوشت از آن‌ها را در سایر مسیرها افزایش می‌دهد.

دادستان تهران با تاکید بر این که باید به مردم اعتماد کرد، اظهار کرد: نباید برای توزیع گوشت صف‌های طولانی ایجاد شود.

در ادامه جلسه میراشرفی رییس گمرکات کشور با ارائه گزارشی درباره نحوه عملکرد این دستگاه، بیان کرد: در سال جاری ۱۳۷ هزار تن گوشت گرم و سرد وارد کشور شده است و به صورت میانگین ماهی5/ 12 تن گوشت وارد کشور می‌شود، و لذا خبر منتشر شده طی روز‌های گذشته مبنی بر وجود ۶۰۰ تا ۷۰۰ کانتینر گوشت در گمرک غیر عادی نیست بلکه همواره همین مقدار گوشت در گمرک وجود دارد که بتدریج ترخیص خواهد شد.

میراشرفی افزود: از تاریخ ۹۷/۳/۷ صادرات دام از کشور ممنوع شده است و اگر دامی در حال حاضر از کشور خارج می‌شود، گوشتی نیست بلکه شیری است و یا برای تکثیر نژاد می­باشد.

جعفری دولت آبادی با استناد به اظهارات برخی نمایندگان دستگاه‌های اجرایی مبنی بر کمبود چهل تا پنجاه درصدی گوشت در بازار، تاکید کرد که دولت در این شرایط به سمت توزیع هدفمند گوشت قرمز برود.

وی از تشکیل اولین پرونده در رابطه با گوشت قرمز در شعب ویژه خبر داد و گفت: در این رابطه دو نفر از ستاد تنظیم بازار استان تهران، و دو نفر از سایر دستگاه‌های مرتبط با تأمین و توزیع گوشت بازداشت شده و پرونده آنان در حال تکمیل تحقیقات است.

جعفری دولت‌آبادی از مسؤولان صدا و سیما خواست که اخبار امیدبخش منتشر کنند و در انتشار اخبار و برنامه‌­های مرتبط با اقلام اساسی، توجه و حساسیت بیشتری اعمال شود.

وی تاکید کرد: مسؤولان دستگاه­‌ها در خصوص توزیع اقلام اساسی با مردم صحبت کنند و در اطلاع‌رسانی با مردم صادقانه سخن گویند چرا که ملت ما بصیرت دارند.

دادستان تهران در واکنش به اظهارات رییس گمرکات کشور مبنی بر ممنوعیت صادرات دام از خرداد ماه سال جاری، گفت: این اظهار با واقعیت موجود یعنی اگر از خرداد ممنوع شده؛ چرا تا آذر ماه صادرات دام ادامه داشته است؟

جعفری دولت‌آبادی با تاکید بر لزوم ضرورت تشویق به واردات از سوی بخش خصوصی، تک نرخی شدن قیمت گوشت­های گرم وارداتی را ضروری دانست و با بیان این­که لازم است در خصوص میزان و زمان توزیع اطلاع‌رسانی شود، بر هماهنگی دستگاه‌ها تاکید کرد و گفت: دستگاه‌ها نباید اقدامات یکدیگر را خنثی کنند.

دادستان تهران با توجه به لزوم مدیریت جهادی در اداره کشور، خاطرنشان کرد: کشور در دوره­ای درگیر جنگ بود ولی این گونه اتفاقات رخ نداد؛ لذا امروز هم ضرورت دارد مدیران دستگاه‌های اجرایی بیشتر پای کار بیایند و اگر توزیع اقلام اساسی مدیریت شود، آرامش بر بازار حاکم می‌گردد.

رومیس د
رازیانه د
ارسال به تلگرام
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • شهری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"