شنبه ۰۴ تير ۱۴۰۱ | Saturday, 25 June 2022
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
شنبه ۰۴ تير ۱۴۰۱ | Saturday, 25 June 2022
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو /  لحظه برخورد هولناک تانکر آب با مینی‌بوس حامل کارگران معدن در زرند

ویدیو / لحظه برخورد هولناک تانکر آب با مینی‌بوس حامل کارگران معدن در زرند

ویدیو / ادعای عضو هیئت‌مدیره استقلال: برخی تیم‌ها به بازیکنان قول حضور در تیم ملی و جام جهانی می‌دهند

ویدیو / ادعای عضو هیئت‌مدیره استقلال: برخی تیم‌ها به بازیکنان قول حضور در تیم ملی و جام جهانی می‌دهند

ویدیو / لباس عجیبی که توسط ارتش روسیه ساخته شده، این لباس ضد مین، ضد آتش و ضد انفجار است

ویدیو / لباس عجیبی که توسط ارتش روسیه ساخته شده، این لباس ضد مین، ضد آتش و ضد انفجار است

ویدیو /  توصیف مدیر هتل در ژاپن درباره زنان ایرانی: با مژه زدن پرواز می‌کنند!

ویدیو / توصیف مدیر هتل در ژاپن درباره زنان ایرانی: با مژه زدن پرواز می‌کنند!

ویدیو / افشاگری پولاد کیمیایی علیه گوگوش

ویدیو / افشاگری پولاد کیمیایی علیه گوگوش

ویدیو / سنت‌شکنی بن سلمان در ترکیه و واکنش گارد افتخار

ویدیو / سنت‌شکنی بن سلمان در ترکیه و واکنش گارد افتخار

کد خبر: ۴۶۱۲۷۳
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۴ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۷
اجتماع >> جامعه
پ

دادستان کل کشور: خطاب من به «شخص وزیر ارتباطات» است؛ برای پاکسازی فضای مجازی همکاری نکرده و نمی‌کنید؛ یک روزی باید در پیشگاه خداوند متعال جوابگو باشید / وقتی می‌بینم در مقابل دستور مؤکد رهبری این‌گونه مقابله می‌کنند بنده دیگر چه بگویم؟

حجت الاسلام محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور گفت: مسئولین انتظامی می‌دانند که چه فضای ننگ‌آوری در جامعه ایجاد شده است. سری به دادسرای مبارزه با جرائم رایانه‌ای بزنید؛ چه کسی مسئول است؟ خطاب من به «شخص وزیر ارتباطات» است که یک روزی باید در پیشگاه خداوند متعال جوابگو باشد که برای پاکسازی فضای مجازی همکاری نکرده و نمی‌کند و مصوبات شورای عالی فضای مجازی را زیر پا می‌گذارد. ما هم می‌گوییم وقتی اراده نباشد به نوعی فرار می‌کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دادستان کل کشور: خطاب من به «شخص وزیر ارتباطات» است؛ برای پاکسازی فضای مجازی همکاری نکرده و نمی‌کنید؛ یک روزی باید در پیشگاه خداوند متعال جوابگو باشید / وقتی می‌بینم در مقابل دستور  مؤکد رهبری این‌گونه مقابله می‌کنند بنده دیگر چه بگویم؟

دادستان کل کشور گفت: خطاب من به «شخص وزیر ارتباطات» است که یک روزی باید در پیشگاه خداوند متعال جوابگو باشد که برای پاکسازی فضای مجازی همکاری نکرده و نمی‌کند و مصوبات شورای عالی فضای مجازی را زیر پا می‌گذارد.

به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور بیان داشت: در آیات می‌بینید که همه کسانی که در جامعه اسلامی خدمت می‌کنند مانند قوای سه‌گانه و نیروی انتظامی، قوه قضائیه و ... باید عدالت را رعایت کنند. رئیس جمهور ، وزیر، نماینده مجلس، استاد، فرمانده نیروی انتظامی باید عادل باشند. در نظام اسلامی کسانی که زمام امور مردم را بر عهده دارند اگر عدالت نداشته باشند خداوند آنها را مؤاخذه خواهد کرد؛ چیزی که در نظام اسلامی در بعضی جاها شاهد آن نیستیم.

وی گفت: مدیرانی که در پس پرده مدیریت‌شان به‌گونه‌ای سنگر گرفته‌اند که کسی متوجه نمی‌شود و دنبال خیانت هستند. اگر همه مدیران، عدالت‌گستر بودند آثار عدالت را در گوشه‌گوشه جامعه می‌دیدیم. این وضعیت اقتصادی ماست؟ کشور ما کم ظرفیت دارد؟ کم توانمندی‌های انسانی، جغرافیایی و سایر ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها را دارد؟ ما هیچ چیزی کم نداریم.

منتظری گفت: هر چیزی که برای پیشرفت یک جامعه لازم باشد خدا رو شکر ما داریم اما چرا شاهد بعضی آسیب‌ها هستیم؟ چون از مسیر عدالت لازمه حکومت اسلامی است گاهی لغزش می‌کنیم و به مسیر دیگری می‌افتیم. اینجاست که وظیفه دستگاه قضایی بسیار سنگین است و مجری عدالت باید باشد، وظیفه نیروی انتظامی به عنوان یک قدرتی که در جامعه باید نظم و امنیت و عدالت را پیاده کند بسیار سنگین است و امیدواریم که شما عزیزانی که مسئولیت این بار سنگین و این امر مهم را عهده دار هستید بتوانید به وظیفه‌تان به نحو شایسته عمل کنید. چهارصباحی ما در این مسئولیت‌ها هستیم، یکی رئیس جمهور، یکی وزیر و یکی مدیر کل است و تمام می‌شود، خوش به حال آنکه پرونده ریاست و زمامداری‌شان مشهود از ریاست عادلانه است و وای به حال مدیری که از این منصب و کرسی سوء استفاده کند و هر بلایی سر مردم بیاید ککش هم نمی‌گزد، روزی باید در پیشگاه خداوند جواب این اعمالش را بدهد.

وی افزود: نمی‌خواهم عرض کنم فساد در جامعه ما همه گیر و سیستمی است، اما در نظام اسلامی این مقدار فساد بسیار زیاد است. مسئولین ما زمینه از بین رفتن فساد را باید فراهم کنند. شما اساتید، مسئولان که در این دانشگاه مسئولیت دارید باید حتماً به مسئولین گزارش بدهید که ما در جامعه شاهد ایین نوع جرائم و تخلفات هستیم و زمینه رشد این تخلفات چه چیزی است و گلوگاه‌هایش کجاست و دست کیست؟ بانک مرکزی، مسئولین اقتصادی، مسئولین فرهنگیی و مسئولینی که بخش های مدیریت جامعه قرار بگیرند و اطلاعات لازم به آنها داده شود چه بسا به فکر اصلاح آن باشد. چهار صباحی مسئولیت را عهده دار شدیم و باید توجه کنیم غرق در خودخواهی‌ها، خودپرستی‌ها و آنچه جوامع را از پای در آورد نشویم.

دادستان کل کشور با تأکید بر اینکه بترسیم از روزی که خداوند ما را به محاکمه بکشد، اظهارداشت: یکی از اعتراضات و حرف‌ها و گله‌های ما به مسئولین فرهنگی و به کسانی که امروز سردمدار مدیریت فضای مجازی هستند همین است که چرا باید در جامعه اسلامی ما اینقدر رها باشد که شاهد اینهمه جرم و گناه در جامعه باشیم؟

وی افزود: این آمار وحشتناکی است و این هشداری به مسئولین است. خطاب من به کسانی است که می‌توانند این فضا را از آلودگی‌ها پاک کنند ولو 50 درصد هم که بتوانند. آمار واصله‌ای از 10 ماهه که بستر این جرائم فضای مجازی و جرائم رایانه‌ای نسبت به سال گذشته 140 درصد افزایش داشته است. کلاهبرداری‌های رایانه‌ای با 300 درصد رشد بیشترین جرم رایانه‌ای در کشور ما را رقم می‌زند.

منتظری گفت: چه کسی مسئول این رشد است؟ چه کسی مسئول این جرائمی است که خانواده‌ها و جامعه و جوانان ما را تحلیل می‌کند. به صراحت می‌گویم مسئولینی که مدیریت فضای مجازی را در اختیار دارند و آنهایی که در اجرای دستور صریح و مؤکد رهبری مقابله کرده و می‌کنند باید حواس‌شان باشد. چه زمانی و چند سال قبل بود که مقام معظم رهبری هشدار داده و بحث راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات را مطرح کردند؟ شورای عالی فضای مجازی را تشکیل دادند. اساسنامه را تصویب و ابلاغ کردند. چه کسی مسئول این فضای آلوده است که باید پاکسازی کند؟ هرگز ما قائل نیستیم و نمی‌گوییم که فضای مجازی را شما ببندید. امروز استفاده از فضای مجازی بسیار در زندگی تأثیرگذار است اما این فضا را باید از آلودگی‌ها پاک کرد.

وی افزود: مسئولین انتظامی می‌دانند که چه فضای ننگ‌آوری در جامعه ایجاد شده است. سری به دادسرای مبارزه با جرائم رایانه‌ای بزنید؛ چه کسی مسئول است؟ خطاب من به «شخص وزیر ارتباطات» است که یک روزی باید در پیشگاه خداوند متعال جوابگو باشد که برای پاکسازی فضای مجازی همکاری نکرده و نمی‌کند و مصوبات شورای عالی فضای مجازی را زیر پا می‌گذارد. ما هم می‌گوییم وقتی اراده نباشد به نوعی فرار می‌کنند.

منتظری گفت: فردا در پیشگاه خداوند چه می‌کنید؟ بنده اخطار می‌دهم و هشدار می‌دهم چون بخشی از مسئولیت در اختیار من است ولی ابزار در اختیار دیگری است، بنده عددی نیستم، وقتی می‌بینم در مقابل دستور و فرمایش مؤکد رهبری این‌گونه مقابله می‌کنند بنده دیگر چه بگویم؟ وقتی در مقابل امر خدا، امر پیامبر و شرع مقدس این‌طور مقاومت می‌کند من چه کار می‌توانم انجام دهم؟

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

نصیریان: از بهروز شعیبی انتظار کارهای خارق‌العاده دارم

نصیریان: از بهروز شعیبی انتظار کارهای خارق‌العاده دارم

سحر دولتشاهی در کنسرت همایون شجریان/ عکس

سحر دولتشاهی در کنسرت همایون شجریان/ عکس

تیراندازی متهم به قلب افسر پلیس در تهران

تیراندازی متهم به قلب افسر پلیس در تهران

خوردن پماد روی آنتن زنده تلویزیون

خوردن پماد روی آنتن زنده تلویزیون

راز دلخوری وریا غفوری لو رفت

راز دلخوری وریا غفوری لو رفت

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: زلزله ۶.۱ ریشتری در افغانستان

تصاویر: زلزله ۶.۱ ریشتری در افغانستان

۲/۴
تصاویر: راند دوم مسابقات اتومبیلرانی سرعت

تصاویر: راند دوم مسابقات اتومبیلرانی سرعت

۳/۴
تصاویر: اردوی تیم ملی سپک تاکرا در کرمانشاه

تصاویر: اردوی تیم ملی سپک تاکرا در کرمانشاه

۴/۴
تصاویر: « بره سر»

تصاویر: « بره سر»

خرید و فروش بیتکوین
ببینید!

ویدیو / عضو هیات مدیره استقلال: فرهاد مجیدی به دلیل مشکل خانوادگی و با انجام توافق توانست جدا شود / هیچ مبلغی بابت این جدایی دریافت نکردیم

ویدیو / پترائوس، رئیس سابق سیا پیش بینی می‌کند؛ چه کسی پیروز میدان جنگ در اوکراین می‌شود؟ + زیرنویس فارسی

تماشا کنید: از جیب مردم / گزارشی از پول‌های میلیاردی که در استقلال و پرسپولیس جابجا می‌شود

ویدیو / علی نصیریان: نوه‌ام مبتلا به اوتیسم است

ویدیو / آزمون: بعد جام جهانی ازدواج می‌کنم

ویدیو / خوردن پماد در برنامه شبکه یک سیما

ویدیو / پسر گوگوش: مصداقی شوهر مادرم من را ساعت ۳ نصف شب از خانه بیرون انداخت

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

تصویر جدیدی که از حسین طائب منتشر شد

فرماندار شیراز در واکنش به تجمع نوجوانان: برخی از عوامل تجمع دستگیر شده‌اند / بعضی حرکات و رفتار‌های این برنامه را حتی در زمان پیش از اسلام هم سراغ نداریم

ویدیو / توصیف مدیر هتل در ژاپن درباره زنان ایرانی: با مژه زدن پرواز می‌کنند!

نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد

دادگستری استان فارس: عوامل اصلی برگزاری تجمع هنجار شکن بلوار چمران تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند / شهرداری شیراز: در این گردهمایی مشارکت نداشتیم

تلفات سنگین طالبان در درگیری با تنها فرمانده هزاره تبار خود؛ ۲۰ جنگجوی طالبان کشته و ۳۵ تن دیگر زخمی شدند / طالبان تمام مسیر‌های بلخاب را مسدود کردند

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۳ تیر ۱۳۷۸: ناگفته‌ای از مراسم تشییع سعید امامی

ویدیو / افشاگری پولاد کیمیایی علیه گوگوش

صداوسیما: توقف پخش برنامه طبیب / مجری نتوانست اظهارات غیرعلمی مهمان درمورد نماز را تصحیح کند

وزارت کار: حقوق بازنشستگان در سه دسته جداگانه افزایش می‌یابد

ویدیو / پسر گوگوش: مصداقی شوهر مادرم من را ساعت ۳ نصف شب از خانه بیرون انداخت

سرنوشت بازیگران سریال «آینه عبرت» چه شد؟

شهردار کرج عزل شد

ویدیو / صدایی که همایون شجریان مبهوتش شد

۱۰ فیلم که حداقل یک بار باید در زندگی‌تان تماشا کنید

شهردار: برج خلیج فارس قزوین ظرف یک هفته تخلیه شود

صداوسیما: توقف پخش برنامه طبیب / مجری نتوانست اظهارات غیرعلمی مهمان درمورد نماز را تصحیح کند

روایتی از شلیک یک «مامور گشت ارشاد» به بوکسور سابق تیم ملی

وزارت کار: حقوق بازنشستگان در سه دسته جداگانه افزایش می‌یابد

ویدیو / پسر گوگوش: مصداقی شوهر مادرم من را ساعت ۳ نصف شب از خانه بیرون انداخت

رییس سازمان امور مالیاتی: فعالان اقتصادی و پزشکان نه خود را به زحمت بیندازند نه مردم را / ما در پایان سال هم حساب‌های تجاری را بررسی می‌کنیم هم پوزها را

حمید جبلی به تلویزیون بازمی‌گردد / فصل هفتم "پایتخت" ساخته می‌شود

سرنوشت بازیگران سریال «آینه عبرت» چه شد؟

شهردار کرج عزل شد

ویدیو / این حیوان عجیب الخلقه در عراق، شیر منقرض شده آشوری است؟

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

تماشا کنید: خداحافظی ایران با ارس؟ / پروژه «داپ» ترکیه چگونه در سکوت منابع آبی ایران را خشک می کند؟

سیلی «ویل اسمیت» به صورت مجری اسکار به خاطر شوخی با همسرش / تصویر واکنش حاضران در سالن / گریه و عذرخواهی اسمیت پس از دریافت جایزه: عشق موجب می‌شود کارهای دیوانه‌واری انجام دهیم؛ وقتی در اوج هستی، شیطان دقیقا همان موقع سراغت می‌آید +عکس و ویدیو

درگذشت ناگهانی بازیگر مشهور سینمای ایران/ علت فوت به روایت خبرگزاری قوه قضاییه: خودکشی

ویدیو / حمله با چاقو به چند طلبه در حرم امام رضا؛ ضارب دستگیر شد

خرید و فروش بیتکوین
خواندنی ها
۱۰ سریال برتر سال ۲۰۲۲ تاکنون به انتخاب Reddit؛ از The Staircase تا Severance

۱۰ سریال برتر سال ۲۰۲۲ تاکنون به انتخاب Reddit؛ از The Staircase تا Severance

اعلام جزئیات تازه از سریال «جان اسنو»: کیت هرینگتون طراح اصلی مجموعه است / احتمال ضعیف حضور امیلیلا کلارک / ساخت چهار سریال در جهان «گیم اوف ترونز»

اعلام جزئیات تازه از سریال «جان اسنو»: کیت هرینگتون طراح اصلی مجموعه است / احتمال ضعیف حضور امیلیلا کلارک / ساخت چهار سریال در جهان «گیم اوف ترونز»

خابی لیم چگونه به پرطرفدارترین تیک تاکر جهان مبدل شد؟ / چند نفر حساب این جوان سنگالی را دنبال می کنند؟

خابی لیم چگونه به پرطرفدارترین تیک تاکر جهان مبدل شد؟ / چند نفر حساب این جوان سنگالی را دنبال می کنند؟

تشکیل شفق مصنوعی با پرتاب راکت فالکون ۹ اسپیس اکس به جو زمین

تشکیل شفق مصنوعی با پرتاب راکت فالکون ۹ اسپیس اکس به جو زمین

خرید و فروش بیتکوین
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

«تریاک» اولین و «گل» دومین مخدر پرمصرف کشور

صبحانه خبری، ۴ تیر ۱۴۰۱؛ از دستگیری چند نفر در رابطه با تجمع نوجوانان در شیراز تا سفر بورل به تهران

چرا رقابت قدرت های بزرگ یعنی فاجعه؟ / آمریکا بزودی ممکن است وارد جنگی پرهزینه شود؟

تصاویر: زلزله ۶.۱ ریشتری در افغانستان

تصاویر: راند دوم مسابقات اتومبیلرانی سرعت

تصاویر: اردوی تیم ملی سپک تاکرا در کرمانشاه

تصاویر: « بره سر»

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۳ تیر ۱۳۷۸: ناگفته‌ای از مراسم تشییع سعید امامی

خاطرات حسن روحانی، شماره ۷۴: آقای مکارم به من گفت در شرایط فعلی لازم است در کنار دروس حوزوی به دبیرستان هم بروی

امیر قطر وارد مصر شد؛ اولین سفر رسمی پس از قطع روابط

انتشار اخباری مبنی بر تخلف احتمالی در واردات نهاده‌های دامی / دستور رئیسی برای بررسی فوری تخلف

رابرت مالی: متعهد به مسیر دیپلماسی معنادار در قبال ایران هستیم

امیرعبداللهیان به وزیر خارجه طالبان: افغانستان مسئله حق‌آبه ایران را حل کند

سازمان ملل: خبرنگار فلسطینی شبکه الجزیره به ضرب گلوله نیروهای امنیتی اسرائیل کشته شده است

دولت، «سفره‌ی مردم» را به مذاکرات گره زده؟ / حسینی‌کیا، نماینده: نظارت دولت کمرنگ شده

خزعلی، معاون رییس جمهور: تهدید زنان سینماگر برای حضور در جلسه معاونت امور زنان / شکایتی از "آزار جنسی" به دست ما نرسید

تصویر جدیدی که از حسین طائب منتشر شد

آغاز به کار آزمایشی «رمزریال» به جای اسکناس از شهریور

امام جمعه تبریز: در بحث ازدواج، از انتخاب در سر کلاس درس و دانشگاه، پارک‌ها و فضای مجازی پرهیز کنید

بیانیه ستاد امربه معروف و نهی از منکر درمورد تجمع نوجوانان در شیراز: برخی بی بندوباری را جزئی از آزادی و نشانه تمدن و تجدد می دانند

تلفات سنگین طالبان در درگیری با تنها فرمانده هزاره تبار خود؛ ۲۰ جنگجوی طالبان کشته و ۳۵ تن دیگر زخمی شدند / طالبان تمام مسیر‌های بلخاب را مسدود کردند

آخرین آمار کرونا در ایران، ۳ تیر ۱۴۰۱: فوت ۲ نفر در شبانه روز گذشته / شناسایی ۲۳۲ بیمار جدید

امیرعبداللهیان: رفتار قلدرانه آمریکا مانع اصلی مذاکرات کنونی است / وانگ یی: هیچ حرکت غیرسازنده‌ای را که منجر به تشدید اوضاع شود، تایید نمی‌کنیم

نتایج یک مطالعه: تزریق واکسن کرونا در اولین سال، جان ۲۰ میلیون نفر را نجات داد

کاهش ۲۰ تا ۲۵ درصدی مصرف تن ماهی در کشور بعد از افزایش قیمت

شناسایی ۱۳ بیمار مشکوک به وبا در استان کردستان / «این افراد سابقه سفر به اقلیم کردستان عراق دارند»

علیرضاپناهیان: باید کاری کنیم هر کارگردانی فیلم می‌سازد، مسائل را از حوزه بگیرد؛ باید برویم سراغ کارگردانان

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اتهامات لاپید در ترکیه: یک سناریوی از پیش طراحی شده برای تخریب روابط دو کشور مسلمان است / پاسخ ما به ترور رژیم صهیونیستی بدون تهدید امنیت کشور‌های دیگر خواهد بود

عضو کمیته علمی ستاد کرونا: دو استان مازندران و خوزستان با افزایش تعداد مبتلایان روبه‌رو هستند / تهران نیز تغییرات اندکی داشته، اما برای نتیجه‌گیری هنوز زود است

دادگستری استان فارس: عوامل اصلی برگزاری تجمع هنجار شکن بلوار چمران تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند / شهرداری شیراز: در این گردهمایی مشارکت نداشتیم

نماینده مجلس درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی: اتفاقی که می‌افتد متفاوت از چیز‌هایی بود که در ذهن داشتیم / افزایش قیمت منحصر به آن چند قلم کالا نیست؛ تاثیرش بر سایر کالا‌ها فراتر از انتظار بوده / کارت زرد فاطمی‌امین پیام روشنی به دولت بود

وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۳ تیر ۱۴۰۱ / ترافیک در محور چالوس سنگین است / تردد روان در محور‌های هراز، فیروزکوه و آزادراه تهران-شمال

وضعیت آب و هوا، امروز ۳ تیر ۱۴۰۱ / هشدار افزایش دما در برخی استان‌ها و خسارت به محصولات کشاورزی / توده جدید گردوخاک در راه است

سخنگوی جانسون: سرگرم بررسی مکانیسم‌های تسهیل تجارت با ایران هستیم

اولین پرواز رسمی هواپیمایی امارات از دبی به تل آویو

دیلی‌میرور: حمل‌کننده کیف اتمی پوتین ترور شد؛ گلوله به سرش شلیک و به بیمارستان منتقل شده / رسانه‌های روسیه: او قصد خودکشی داشت؛ برادرش او را «غرق در خون» پیدا کرده

بورل: باید آماده باشیم که روسیه در زمستان از گاز به عنوان سلاح استفاده کند / انتقال گاز روسیه به برخی کشورها ۱۰۰ درصد قطع شده؛ به برخی دیگر از کشورها هم تا ۵۰ درصد کاهش یافته

فرمانده یگان حفاظت اداره منابع طبیعی چناران به ضرب گلوله جان باخت / ضارب دستگیر شد

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
وبگردی

سحر دولتشاهی در کنسرت همایون شجریان/ عکس

نصیریان: از بهروز شعیبی انتظار کارهای خارق‌العاده دارم

تیراندازی متهم به قلب افسر پلیس در تهران

همسرکشی در کرج

چرا نوید محمدزاده و فرشته حسینی ممنوع‌الفعالیت شدند؟

راز دلخوری وریا غفوری لو رفت

اتصالی برق، ۹ نفر را به بیمارستان فرستاد

هزینه بازیگر شدن چه‌قدر است؟

خفه کردن همسر20 ساله به دست شوهر21 ساله/ زنم زیاده خواهی می کرد

خوردن پماد روی آنتن زنده تلویزیون

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۴۶۱۲۷۳
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۴ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۷
اجتماع >> جامعه
پ

دادستان کل کشور: خطاب من به «شخص وزیر ارتباطات» است؛ برای پاکسازی فضای مجازی همکاری نکرده و نمی‌کنید؛ یک روزی باید در پیشگاه خداوند متعال جوابگو باشید / وقتی می‌بینم در مقابل دستور مؤکد رهبری این‌گونه مقابله می‌کنند بنده دیگر چه بگویم؟

حجت الاسلام محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور گفت: مسئولین انتظامی می‌دانند که چه فضای ننگ‌آوری در جامعه ایجاد شده است. سری به دادسرای مبارزه با جرائم رایانه‌ای بزنید؛ چه کسی مسئول است؟ خطاب من به «شخص وزیر ارتباطات» است که یک روزی باید در پیشگاه خداوند متعال جوابگو باشد که برای پاکسازی فضای مجازی همکاری نکرده و نمی‌کند و مصوبات شورای عالی فضای مجازی را زیر پا می‌گذارد. ما هم می‌گوییم وقتی اراده نباشد به نوعی فرار می‌کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دادستان کل کشور: خطاب من به «شخص وزیر ارتباطات» است؛ برای پاکسازی فضای مجازی همکاری نکرده و نمی‌کنید؛ یک روزی باید در پیشگاه خداوند متعال جوابگو باشید / وقتی می‌بینم در مقابل دستور  مؤکد رهبری این‌گونه مقابله می‌کنند بنده دیگر چه بگویم؟

دادستان کل کشور گفت: خطاب من به «شخص وزیر ارتباطات» است که یک روزی باید در پیشگاه خداوند متعال جوابگو باشد که برای پاکسازی فضای مجازی همکاری نکرده و نمی‌کند و مصوبات شورای عالی فضای مجازی را زیر پا می‌گذارد.

به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور بیان داشت: در آیات می‌بینید که همه کسانی که در جامعه اسلامی خدمت می‌کنند مانند قوای سه‌گانه و نیروی انتظامی، قوه قضائیه و ... باید عدالت را رعایت کنند. رئیس جمهور ، وزیر، نماینده مجلس، استاد، فرمانده نیروی انتظامی باید عادل باشند. در نظام اسلامی کسانی که زمام امور مردم را بر عهده دارند اگر عدالت نداشته باشند خداوند آنها را مؤاخذه خواهد کرد؛ چیزی که در نظام اسلامی در بعضی جاها شاهد آن نیستیم.

وی گفت: مدیرانی که در پس پرده مدیریت‌شان به‌گونه‌ای سنگر گرفته‌اند که کسی متوجه نمی‌شود و دنبال خیانت هستند. اگر همه مدیران، عدالت‌گستر بودند آثار عدالت را در گوشه‌گوشه جامعه می‌دیدیم. این وضعیت اقتصادی ماست؟ کشور ما کم ظرفیت دارد؟ کم توانمندی‌های انسانی، جغرافیایی و سایر ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها را دارد؟ ما هیچ چیزی کم نداریم.

منتظری گفت: هر چیزی که برای پیشرفت یک جامعه لازم باشد خدا رو شکر ما داریم اما چرا شاهد بعضی آسیب‌ها هستیم؟ چون از مسیر عدالت لازمه حکومت اسلامی است گاهی لغزش می‌کنیم و به مسیر دیگری می‌افتیم. اینجاست که وظیفه دستگاه قضایی بسیار سنگین است و مجری عدالت باید باشد، وظیفه نیروی انتظامی به عنوان یک قدرتی که در جامعه باید نظم و امنیت و عدالت را پیاده کند بسیار سنگین است و امیدواریم که شما عزیزانی که مسئولیت این بار سنگین و این امر مهم را عهده دار هستید بتوانید به وظیفه‌تان به نحو شایسته عمل کنید. چهارصباحی ما در این مسئولیت‌ها هستیم، یکی رئیس جمهور، یکی وزیر و یکی مدیر کل است و تمام می‌شود، خوش به حال آنکه پرونده ریاست و زمامداری‌شان مشهود از ریاست عادلانه است و وای به حال مدیری که از این منصب و کرسی سوء استفاده کند و هر بلایی سر مردم بیاید ککش هم نمی‌گزد، روزی باید در پیشگاه خداوند جواب این اعمالش را بدهد.

وی افزود: نمی‌خواهم عرض کنم فساد در جامعه ما همه گیر و سیستمی است، اما در نظام اسلامی این مقدار فساد بسیار زیاد است. مسئولین ما زمینه از بین رفتن فساد را باید فراهم کنند. شما اساتید، مسئولان که در این دانشگاه مسئولیت دارید باید حتماً به مسئولین گزارش بدهید که ما در جامعه شاهد ایین نوع جرائم و تخلفات هستیم و زمینه رشد این تخلفات چه چیزی است و گلوگاه‌هایش کجاست و دست کیست؟ بانک مرکزی، مسئولین اقتصادی، مسئولین فرهنگیی و مسئولینی که بخش های مدیریت جامعه قرار بگیرند و اطلاعات لازم به آنها داده شود چه بسا به فکر اصلاح آن باشد. چهار صباحی مسئولیت را عهده دار شدیم و باید توجه کنیم غرق در خودخواهی‌ها، خودپرستی‌ها و آنچه جوامع را از پای در آورد نشویم.

دادستان کل کشور با تأکید بر اینکه بترسیم از روزی که خداوند ما را به محاکمه بکشد، اظهارداشت: یکی از اعتراضات و حرف‌ها و گله‌های ما به مسئولین فرهنگی و به کسانی که امروز سردمدار مدیریت فضای مجازی هستند همین است که چرا باید در جامعه اسلامی ما اینقدر رها باشد که شاهد اینهمه جرم و گناه در جامعه باشیم؟

وی افزود: این آمار وحشتناکی است و این هشداری به مسئولین است. خطاب من به کسانی است که می‌توانند این فضا را از آلودگی‌ها پاک کنند ولو 50 درصد هم که بتوانند. آمار واصله‌ای از 10 ماهه که بستر این جرائم فضای مجازی و جرائم رایانه‌ای نسبت به سال گذشته 140 درصد افزایش داشته است. کلاهبرداری‌های رایانه‌ای با 300 درصد رشد بیشترین جرم رایانه‌ای در کشور ما را رقم می‌زند.

منتظری گفت: چه کسی مسئول این رشد است؟ چه کسی مسئول این جرائمی است که خانواده‌ها و جامعه و جوانان ما را تحلیل می‌کند. به صراحت می‌گویم مسئولینی که مدیریت فضای مجازی را در اختیار دارند و آنهایی که در اجرای دستور صریح و مؤکد رهبری مقابله کرده و می‌کنند باید حواس‌شان باشد. چه زمانی و چند سال قبل بود که مقام معظم رهبری هشدار داده و بحث راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات را مطرح کردند؟ شورای عالی فضای مجازی را تشکیل دادند. اساسنامه را تصویب و ابلاغ کردند. چه کسی مسئول این فضای آلوده است که باید پاکسازی کند؟ هرگز ما قائل نیستیم و نمی‌گوییم که فضای مجازی را شما ببندید. امروز استفاده از فضای مجازی بسیار در زندگی تأثیرگذار است اما این فضا را باید از آلودگی‌ها پاک کرد.

وی افزود: مسئولین انتظامی می‌دانند که چه فضای ننگ‌آوری در جامعه ایجاد شده است. سری به دادسرای مبارزه با جرائم رایانه‌ای بزنید؛ چه کسی مسئول است؟ خطاب من به «شخص وزیر ارتباطات» است که یک روزی باید در پیشگاه خداوند متعال جوابگو باشد که برای پاکسازی فضای مجازی همکاری نکرده و نمی‌کند و مصوبات شورای عالی فضای مجازی را زیر پا می‌گذارد. ما هم می‌گوییم وقتی اراده نباشد به نوعی فرار می‌کنند.

منتظری گفت: فردا در پیشگاه خداوند چه می‌کنید؟ بنده اخطار می‌دهم و هشدار می‌دهم چون بخشی از مسئولیت در اختیار من است ولی ابزار در اختیار دیگری است، بنده عددی نیستم، وقتی می‌بینم در مقابل دستور و فرمایش مؤکد رهبری این‌گونه مقابله می‌کنند بنده دیگر چه بگویم؟ وقتی در مقابل امر خدا، امر پیامبر و شرع مقدس این‌طور مقاومت می‌کند من چه کار می‌توانم انجام دهم؟

رومیس د
رازیانه د
ارسال به تلگرام
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"