کد خبر: ۴۶۸۱۹۳
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۸ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۸

بازگشت خلیل‌زاد به کابل در آستانه دور بعدی مذاکرات با طالبان

فرستاده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان در آستانه مذاکره با طالبان به کابل بازگشت تا با مقامات افغانستان درباره دور بعدی این مذاکرات دیدار کند. خلیلزاد پیش از این برای جلب حمایت از توافق صلح افغانستان به لندن و بروکسل نیز سفر کرده بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فرستاده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان در آستانه مذاکره با طالبان به کابل بازگشت تا با مقامات افغانستان درباره دور بعدی این مذاکرات دیدار کند.

به گزارش ایسنا، زلمای خلیلزاد، فرستاده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان در حساب توئیتر خود نوشت، هم‌اکنون با برخی از مقامات مرتبط با روند صلح افغانستان دیدار کرده است.

او در توئیتر نوشت: ما درباره اضطرار ایجاد پیشرفت در مذاکرات افغانستان گفت‌وگو کردیم.

وزارت خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که سفر خلیلزاد به کابل بخشی از اقدامی کلی برای تسهیل روند صلح با طالبان است که تمام طرف‌های افغان را در مذاکره‌ای جامع گردهم می‌آورد.

اما تاکنون دولت کابل در این مذاکرات شرکت نداشته است.

خلیلزاد پیش از این برای جلب حمایت از توافق صلح افغانستان به لندن و بروکسل نیز سفر کرده بود.

وی همچنین هفته گذشته با نمایندگان چین، روسیه و اتحادیه اروپا در واشنگتن دیدار داشت.

نظرات بینندگان