پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : گوشت شترمرغ كم چرب، كم كلسترول است و سلنیوم و ویتامینE و روی و پروتئین داشته و نسبت به گوشت گاو و گوسفند 40درصد چربی كمتری دارد.
مصرف گوشت شترمرغ چه مزیتهایی دارد؟
دكتر ساعد برومند، دامپزشك گفت:چون شترمرغ به شرایط آب و هوایی و بیماریها مقاوم است، خبری از بروسلا و تب مالت در آن نیست. گوشت شترمرغ امگا سه كمتری نسبت به ماهی دارد. همچنین آهن بالا و روی، منیزیم، ویتامینهای B 1، B 2، B6 و B12 دارد.
گوشت شترمرغ كم چرب، كم كلسترول است و سلنیوم و ویتامینE و روی و پروتئین داشته و نسبت به گوشت گاو و گوسفند 40درصد چربی كمتری دارد.
آیا فقط گوشت آن قابلیت استفاده دارد؟
پوست پای شترمرغ نیز در صنعت كیف و كفش كاربرد و خریدار دارد و روغن آن هم بسیار ارزشمند است. پوست آن را میجوشانند و از آن روغن میگیرند. در صنایع تولید لوازم بهداشتی آرایشی از روغن شترمرغ كه خاصیت ضد التهابی دارد استفاده میشود. همچنین از پرهای آن در بالش استفاده میشود. در قرنیه چشم هم خاصیت دارویی دارد. بیماری انگلی از طریق گوشت شترمرغ منتقل نمیشود، اما شترمرغ به بیماری انگل رودهای مبتلا میشود كه با رعایت بهداشت برطرف میشود.
چرا به شترمرغ، ماشین تولید گوشت سالم میگویند؟
شترمرغ گیاهخوار و نشخواركننده است. چینهدان ندارد، اما سنگدان دارد. یكی ازدلایل با صرفه بودن آن این است كه جذب ماده غذایی كه میخورد، خیلی بالاست. با كیفیت و مقرون بهصرفه است و گوشت آن را گوشت قرن 21 میگویند. به آن گوشت طبی و رژیمی نیز گفته میشود.
بهتر است گوشت شترمرغ از كجا تهیه شود؟
بهتر است از مراكز معتبر و فروشگاههای بهداشتی با برچسب تهیه شود و گوشت باید شناسنامهدار باشد.
آیا میتوان شترمرغ را در حیاط منزل نگهداری كرد؟
خیر. اینها محیط باز لازم دارند و حیوان ممكن است حمله كند و خطرناك است.
آیا همه قسمتهای گوشت شترمرغ یك كیفیت دارد؟
مزه ران با فیله متفاوت است، گرچه همه جا مینویسند گوشت شترمرغ، اما اصل، گوشت ران و سینه است.
جام جم