کد خبر: ۴۷۵۱۴۴
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸

مردی در اهواز از روی پل، خود را به رودخانه کارون پرت کرد

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: یک مرد میانسال امروز دوشنبه در اهواز با پرت کردن خود از پل علی ابن مهزیار (پل هفتم) به درون رودخانه کارون اقدام به خودکشی کرد و غرق شد در یک ماه اخیر چهار مورد خودکشی از سوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گزارش شده است که چهار مورد توسط غواصان این سازمان نجات یافتند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: یک مرد میانسال امروز دوشنبه در اهواز با پرت کردن خود از پل علی ابن مهزیار (پل هفتم) به درون رودخانه کارون اقدام به خودکشی کرد.

آتش پاد علی تراب پور دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: متاسفانه این فرد در رودخانه کارون غرق شد و جستجو برای یافتن جسد آن توسط غواصان سازمان آتش نشانی اهواز در رودخانه کارون مقطع اهواز همچنان ادامه دارد.

وی گفت: تا کنون جسد این فرد یافت نشده است، اما نیرو‌های امدادی و غواصان سازمان آتش نشانی تلاش خود برای یافتن جسد وی را ادامه خواهند داد.

وی علت و انگیزه این خودکشی را نا معلوم دانست و گفت: عموما این خودکشی‌ها مسائل مالی و یا روحی است.

گفتنی است در یک ماه اخیر چهار مورد خودکشی از سوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گزارش شده است که چهار مورد توسط غواصان این سازمان نجات یافتند.

نظرات بینندگان