کد خبر: ۴۷۵۷۷۶
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸

تکذیب ساخت ورزشگاه کربلا توسط ایران

در پی انتشار خبر ساخت ورزشگاه فوتبال کربلا توسط ایران که شب گذشته از سوی برخی بازیکنان باشگاه ذوب آهن صورت گرفت، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور گفت: شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور به عنوان شرکت مادر تخصصی وزارت ورزش و جوانان و سازنده ورزشگاههای بزرگ فوتبال، در خارج از کشور از جمله عراق هیچگونه پروژه ای نداشته و تاکنون نساخته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

ساخت ورزشگاه کربلا توسط ایران از سوی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور تکذیب شد.

به گزارش فارس و به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه، در پی انتشار خبر نادرست ساخت ورزشگاه فوتبال کربلا توسط ایران که شب گذشته از سوی برخی بازیکنان باشگاه ذوب آهن صورت گرفت، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور اظهار داشت: شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور به عنوان شرکت مادر تخصصی وزارت ورزش و جوانان و سازنده ورزشگاههای بزرگ فوتبال، در خارج از کشور از جمله عراق هیچگونه پروژه ای نداشته و تاکنون نساخته است.

وی افزود: سیاست شرکت توسعه متناسب با بودجه توزیع عادلانه سرانه ورزشی بر اساس بررسی و موقعیت یابی در کشور است و در طول سالهای اخیر ورزشگاه‌هایی در استانهای مختلف ساخته و به بهره برداری رسیده است.

کریمی ادامه داد: انشاءالله در طول سال 98 نیز پروژه های بزرگ عمرانی ورزشی در کشور عزیزمان ایران افتتاح خواهد شد.

نظرات بینندگان