کد خبر: ۴۷۶۶۷۲
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۱۰ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸

«مل مل» به جشن رمضان می‌رود

برنامه «مل مل» با اجرای بره محبوب بچه‌ها به همراه بزباش و یار همیشگی او گلی در ماه مبارک رمضان از نمایشگاه بین‌المللی تهران پخش خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

برنامه «مل مل» با اجرای بره محبوب بچه‌ها به همراه بزباش و یار همیشگی او گلی در ماه مبارک رمضان از نمایشگاه بین‌المللی تهران پخش خواهد شد.

به نقل از روابط عمومی شبکه نهال، برنامه عروسکی «مل مل» با سه عروسک و یک مجری با رویکرد ترویج احسان، نیکوکاری، فداکاری و در مجموع تقویت اعمال درست و ایجاد روحیه ایثارگری در جامعه در ماه ضیافت الهی به میان مخاطب خود می‌آید. این برنامه با افزایش روحیه همدلی و هم‌یاری از فردا دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه هر روز تا پایان ماه مبارک رمضان به استثنای ایام لیالی قدر از محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران، بزرگراه چمران میزبان مخاطبان خود است، همچنین ورود برای عموم در این مکان آزاد است.

این برنامه به تهیه‌کنندگی محمود سلامیان و اجرای فاطمه امینی هر روز ساعت ۱۹ به صورت زنده روی آنتن شبکه نهال می‌رود.

نظرات بینندگان