شنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ | Saturday, 21 May 2022
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
شنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ | Saturday, 21 May 2022
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / یک گزارش بحث برانگیز دیگر از صداوسیما: بدهکاران با پول یارانه حسابشان را تسویه کردند

ویدیو / یک گزارش بحث برانگیز دیگر از صداوسیما: بدهکاران با پول یارانه حسابشان را تسویه کردند

ویدیو / گیتار نوازی وزیر خارجه آمریکا در برنامه تلویزیونی

ویدیو / گیتار نوازی وزیر خارجه آمریکا در برنامه تلویزیونی

ویدیو / بازی کردن نخست‌وزیر استرالیا با بچه‌ها

ویدیو / بازی کردن نخست‌وزیر استرالیا با بچه‌ها

ویدیو / تصاویر جدید از حرکات زننده در جریان بازی تراکتور- پرسپولیس؛ پرتاب آب دهان به سمت مربی پرسپولیس!

ویدیو / تصاویر جدید از حرکات زننده در جریان بازی تراکتور- پرسپولیس؛ پرتاب آب دهان به سمت مربی پرسپولیس!

ویدیو / تبریک تولد هوتن شکیبا به ایرج طهماسب به سبک بچه

ویدیو / تبریک تولد هوتن شکیبا به ایرج طهماسب به سبک بچه

ویدیو / سید مهدی رحمتی: مگر در مملکت ما چه خبر است که این همه گرانی شده؟

ویدیو / سید مهدی رحمتی: مگر در مملکت ما چه خبر است که این همه گرانی شده؟

کد خبر: ۴۷۷۹۴۱
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۰۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
صفحه نخست >> سیاست
پ

لایو خبر - 29 اردیبهشت 98

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ترامپ: اگر ایران می خواهد بجنگد، آن زمان، پایان رسمی ایران خواهد بود. هرگز دوباره آمریکا را تهدید نکنید
۱۳۹۸/۰۲/۳۰ - ۰۱:۳۶

ترامپ در توییت خود که لحظاتی پیش منتشر شد، گفت: اگر ایران می خواهد بجنگد، آن زمان، پایان رسمی ایران خواهد بود.

وی افزود: هرگز دوباره آمریکا را تهدید نکنید.

کریس مورفی سناتور آمریکایی در واکنش به توییت ترامپ، نوشت: اگر بچه ی چهارم دبستانی من، فرمانده کل قوا بود، همین {توییت} را می نوشت.

روحانی: اصل 59 قانون اساسی می گوید اگر در یک مسأله مهم سیاست خارجی، اختلاف نظر داریم، می‌توانیم پای صندوق آراء برویم تا مشکل حل شود / باید شجاع باشیم، در این صورت کشور را نجات خواهیم داد
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۲۳:۴۴

رئیس جمهوری با تاکید بر حضور نسل جوان در صحنه مشارکت فعال‌تر و تلاش برای استفاده از همه ظرفیت‌های استفاده نشده از اصول مترقی قانون اساسی، گفت: حضور نسل جوان و تلاش برای استفاده از ظرفیتهای استفاده نشده قانون اساسی راه حل مشکلات است و قانون اساسی ما ظرفیت‌های بالایی دارد که یکی از آنها اصل 59 است که می گوید اگر در یک مسأله مهم فرهنگی، اجتماعی یا سیاست خارجی، اختلاف نظر داریم، می‌توانیم پای صندوق آراء برویم تا مردم نظر دهند. طبق این اصل و در مسایل اساسی نمایندگان ملت در مجلس می‌توانند تصمیم بگیرند تا موضوع به رأی عمومی گذاشته شود و مشکل حل شود.

وقوع انفجار در منطقه سبز بغداد/ به صدا درآمدن آژیرخطر سفارت آمریکا
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۲۳:۲۲

برخی منابع از شنیده شدن صدای انفجار در اطراف منطقه سبز واقع در مرکز بغداد خبر داده‌اند.

برخی منابع ادعا می‌کنند که تعدادی خمپاره یا موشک کاتیوشا به نزدیکی سفارت آمریکا در منطقه سبز اصابت کرده است،‌ ولی این ادعا هنوز تائید نشده است.

شبکه خبری الحدث مدعی شد که صدای آژیر خطر در سفارت آمریکا شنیده شده است.

نماینده پارلمان عراق: عبدالمهدی در حال رایزنی میان ایران و آمریکا است
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۲۲:۱۸

یک نماینده پارلمان عراق گفت که نخست وزیر این کشور تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا را مدتی است آغاز کرده و این تلاش ها همچنان ادامه دارد. عبدالمهدی قرار است در همین چارچوب بزودی به قطر و کویت سفر کند

سناتور آمریکایی: قطعا جنگی با ایران آغاز نخواهد شد
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۹:۴۵

«میت رامنی» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی می‌گوید اطمینان دارد که بر خلاف گزارش‌های رسانه‌ها، هیچ‌کس در کاخ سفید خواهان درگیری نظامی با ایران نیست و قطعا جنگی با ایران اتفاق نخواهد افتاد.

رامنی که عضو کمیته روابط خارجی سنا است و در جریان اطلاعات محرمانه مرتبط با تنش‌های اخیر در منطقه هم قرار گرفته، در گفت‌وگو با شبکه «سی‌ان‌ان» گفت‌وگو می‌کرد، «تهدید ایران» را «تهدیدی واقعی» ارزیابی کرد و گفت حضور نیروهای آمریکایی در منطقه و همچنین خروج کارکنان سفارت و کنسولگری آمریکا از عراق، اقدامات احتیاطی و با هدف ایجاد بازدارندگی در برابر ایران بوده است.

نتایج اولیه انتخابات هند؛ مودی احتمالا نخست‌وزیر می‌ماند
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۹:۲۷

انتخابات هند که از ۳۹ روز پیش آغاز و در هفت مرحله برگزار شده، امروز به پایان رسیده و نتایج رسمی آن روز ۲۳ می (۲ خرداد) اعلام خواهد شد. از هند به عنوان بزرگترین دموکراسی جهان یاد می‌شود و در انتخابات امسال هم بیش از ۹۰۰ میلیون نفر واجد شرایط رأی دادن بودند.

مودی در حالی به عنوان پیشتاز انتخابات معرفی شده که بسیاری از منتقدان او، از جمله حزب کنگره هند، این انتخابات را یک همه‌پرسی برای عملکرد نخست‌وزیر در دوره پنج ساله پیشین توصیف کرده بودند.

پیش‌بینی آبگرفتگی و صاعقه در ۱۱ استان
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۸:۳۵

لایو خبر - 29 اردیبهشت 98

از ساعات بعدازظهر و اوایل شب، رگبار باران همراه با رعد وبرق و وزش باد شدید موقتی، احتمال اصابت صاعقه و احتمال سیلابی شدن ناگهانی مسیل‌ها و نیزآب گرفتگی معابر در استان‌های زیر پیش بینی می‌شود:

یکشنبه ۹۸/۰۲/۲۹: نیمه جنوبی آذربایجان غربی، شمال استان زنجان، جنوب استان اصفهان، نیمه شمالی استان فارس، کهگیلویه و بویراحمد، استان کرمان، سیستان و بلوچستان، جنوب خراسان جنوبی.

دوشنبه ۹۸/۰۲/۳۰: شمال آذربایجان شرقی، شمال استان زنجان، استان اردبیل، جنوب استان اصفهان، شمال استان فارس، کهگیلویه و بویراحمد، استان کرمان، سیستان و بلوچستان.

مشکل صدور گواهینامه و کارت خودرو حل شد
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۶:۵۸

معاون اجتماعی و فرهنگی ترافیک پلیس راهور ناجا با اعلام این مطلب که برنامه‌ریزی‌های لازم برای صدور کارت خودرو از اول اردیبهشت ماه انجام شده و کار به طور مضاعف در جریان است تا عقب‌افتادگی‌ها جبران شود، اظهار داشت: اشخاصی که کارت خودرو به دستشان نرسیده است می‌توانند برگ سند مالکیت صادره توسط پلیس راهنمایی و رانندگی را به همراه داشته باشند و اگر نیاز به کارت ماشین بود همان برگ سند سبزرنگ را ارائه دهند.

وی با اعلام این مطلب که گواهینامه‌ای رانندگی‌ حداکثر 40 روزه تحویل داده می‌شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مشکل صدور گواهینامه‌های رانندگی نیز رفع شده و کار صدور با برنامه‌ریزی‌های جدید از اول اردیبهشت ماه آغاز شده است.

بلیت قطار دو هفته دیگر ۲۲ درصد گران می‌شود
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۵:۵۷

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قیمت بلیت قطار بعد از ماه رمضان متوسط ۲۲ درصد افزایش می‌یابد گفت: نرخ بلیت قطار در حوزه مسافری و در شورای عالی هماهنگی ترابری کشور بررسی شد و مقرر شد متوسط ۲۲ درصد افزایش یابد.در حوزه هوایی هنوز تصمیم گیری برای قیمت بلیت گرفته نشده و بر اساس عرضه و تقاضا است.

قیمت طلا، سکه و ارز در بازار امروز ۹۸/۰۲/۲۹
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۴:۴۸

لایو خبر - 29 اردیبهشت 98

امروز در بازار آزاد قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید با کاهش نسبت به آخرین قیمت‌های روزکاری قبل در قیمت ۴ میلیون و ۸۸۶ هزار تومان و سکه بهار آزادی طرح قدیم ۴ میلیون و ۷۷۰ هزار تومان معامله می‌شود. قیمت طلای ۱۸ عیار هم ۴۴۴ هزار و ۲۰۰ تومان ارزش‌گذاری شده است. ضمن آنکه هر اونس طلا در بازار‌های جهانی با قیمت ۱۲۷۷.۸ دلار معامله می‌شود. صرافی‌های بانک‌ها هم‌اکنون قیمت دلار را برای فروش به مردم، با افزایش ۱۰۰ تومانی نسبت به روز قبل، ۱۴ هزار و ۶۵۰ تومان اعلام کرده‌اند. این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت ۱۴ هزار و ۵۵۰ تومان خریداری می‌کنند.

حسین هدایتی اعدام نمی‌شود
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۳:۴۳

لایو خبر - 29 اردیبهشت 98

وکیل تسخیری حسین هدایتی در واکنش به انتشار خبر صدور حکم اعدام برای هدایتی در فضای مجازی گفت: هنوز حکم حسین هدایتی ابلاغ نشده است.احتمال صدور حکم اعدام برای حسین هدایتی وجود ندارد، زیرا در کیفرخواست هیچ درخواستی مبنی بر صدور حکم اعدام مطرح نشده است.

قرار جلب به دادرسی پوری حسینی صادر شد
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۳:۴۰

شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کارکنان دولت قرار منع تعقیب علی‌اشرف عبدالله‌پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی سازی در پرونده شکایت حسین هدایتی را نقض و قرار جلب به دادرسی صادر کرد.

وکیل مدافع حسین هدایتی گفت: ۴۵ درصد از سهام کارخانه نورد و لوله اهواز به موکل تعلق داشت، اما سازمان خصوصی‌سازی بدون انجام تشریفات قانونی، سهام موکل را فسخ و به فرد دیگری واگذار کرده است.

مشاور احمدی‌نژاد با ۶۷۴.۰۰۰ دلار کجا رفت؟
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۳:۱۸

لایو خبر - 29 اردیبهشت 98

حمید مولانا به عنوان مشاور احمدی‌نژاد، برای نخستین بار در بودجه سال ۸۷ صاحب ردیف بودجه‌ای شد. این بودجه در آن سال ۳۳۷ میلیون تومان تحت عنوان «بنیاد فرهنگی مولانا» به او پرداخت شد و عینا در بودجه سال ۸۸ هم قید شد.هیچ وقت مشخص نشد که حمید مولانا با ۶۷۴ هزار دلار دریافتی چه کرد؟ این بودجه دقیقا در چه محلی هزینه شد؟ و از آن مهم‌تر اینکه پروفسور حمید مولانا در حال حاضر کجاست و به چه کاری مشغول است؟

از ۴ دستاورد مهم در روز ارتباطات رونمایی شد
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۲:۳۵

رونمایی از طرح سروا و دژفا؛ اتصال ۷۲۰۰ روستا به شبکه ملی اطلاعات؛ توسعه زیرساخت درون استانی شبکه ملی اطلاعات در ۴ استان؛ خودکفایی ۷۰ درصدی شرکت‌های داخلی در گسترش شبکه ثابت، پهن باند

در مراسم گرامیداشت روز جهانی ارتباطات با حضور محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پروژه‌های ارتباطی رونمایی شد. طرح دژفا، سپر امنیتی شبکه ملی اطلاعات، یکی از پروژه‌های است که با هدف مقابله با حملات سایبری و نیز حمایت از تداوم خدمات دیجیتال، توسط وزیر ارتباطات رونمایی شد.

سردار نقدی: کشور‌های دیگر دوست دارند سازمانی مانند سپاه داشته باشند
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۱:۳۳

معاون هماهنگ کننده سپاه گفت: امروز سپاه توانسته در جهان اسلام الگویی موفق باشد و کشورهای دیگر امروز دوست دارند سازمانی مانند سپاه را در کشورشان داشته باشند.

سردار محمدرضا نقدی در آیین تودیع و معارفه معاونین جدید سپاه اظهار داشت: یکی از دغدغه ها و انتظارات رهبری در گام دوم انقلاب تحقق دولت اسلامی است و مهمترین کاری که سپاه برای تحقق دولت اسلامی می تواند انجام دهد این است که یک سازمان الگو و معیار برای کشور درست کند تا بتوانیم به دیگران آدرس بدهیم.

معاون دادستان کل: احتمال دارد ترور طلبه همدانی سناریو بوده باشد
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۱:۲۹

جواد جاویدنیا سرپرست معاونت دادستانی کل کشور در امور فضای مجازی گفت: در رابطه با قتل طلبه همدانی این تحلیل وجود دارد که ماجرا از قبل تعیین شده و برای به راه انداختن یک جریان بوده است. آن پستی که یکی از بازیگران منتشر کرد مشخص شد که آن پست اصلی (توییت اول علیه طلبه مازندرانی) از طرف منافقین با عکس شخص دیگری آمده است و این شخص (قاتل) با این ادعا که این روحانی، صاحب همان اکانتی بوده است که چنین حرفی را بیان کرده، او را به خاک و خون کشید و بعد عکس‌هایش را با اسلحه منتشر و افتخار هم می‌کند. این خیلی ساده‌لوحانه است که فکر کنیم یک شخصی همین طوری بیاید و خودش را هم معرفی کند و بگوید بیایید مرا بگیرید. حتی اگر این شخص، هویتش پیدا می‌شد، برقراری ارتباط بین این اکانت و مکان فیزیکی که مستقر است مستلزم یک فرآیند پیچیده است و به راحتی انجام نمی‌شود. می‌بینیم که خیلی از افراد و کسانی که آن خبر را در توییتر منتشر کردند، اکانت اولیه‌شان ننوشته‌اند که من از آلبانی پست منتشر می‌کنم.

او همچنین درباره فیلترینگ هوشمند اینستاگرام هم گفت: اگر بخواهیم فیلترینگ هوشمند هم اجرا کنیم چون اینستاگرام التزامی ندارد، رمزنگاری می‌کند تا فیلترینگ هوشمند اصلاً کار نکند.

واکنش بهزاد نبوی و احمد توکلی به عکس خبرساز
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۰:۱۰

لایو خبر - 29 اردیبهشت 98

در حاشیه دیدار افطاری فعالان سیاسی با رئیس جمهوری که شنبه هفته گذشته برگزار شد، یک عکس بسیار پر بازتاب شد؛ آنجا که بهزاد نبوی و احمد توکلی دو چهره شاخص از دو جناح سیاسی اصلاح‌طلب و اصول‌گرا که برخی حتی اختلافات آن‌ها در کابینه میر حسین موسوی را عامل ایجاد جناح چپ و راست می‌دانند، جلوی دوربین محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی قرار گرفتند.

عطریانفر درباره بازتاب های این عکس گفته: برخلاف ادعای کیهان، هیچ سناریویی برای عکس گرفتن از توکلی و بهزاد نبوی در کار نبود. بهزاد نبوی هم گفته که گویا آن عکس، نماد گفت‌وگوی ملی تلقی شد و توکلی هم از گفت‌وگو و تفاهم با جناح مقابل دفاع کرده اما گفته که این کار شرط دارد و آن اینکه افراد موضع خود را نسبت به وقایع ۸۸ تعیین کنند.

راهکارهای علی مطهری
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۰۹:۳۴

علی مطهری نایب رئیس مجلس در یادداشتی با اشاره به اینکه روحانی در دو سال گذشته نتوانسته به بسیاری از وعده‌های خود عمل کند، گفته: برخی، از روز اول، مصمم بودند که برجام اجرا نشود.

او راهکارهایی برای ادامه راه دولت ارائه داده از جمله اینکه دولت باید نیاز‌های حداقلی مردم را از طریق کوپن تأمین کند، باید روابط خود با کشور‌های عربی که به دلایل واهی به سردی گراییده، را بهبود ببخشیم و نیز اجازه ندهیم سرمایه اجتملعی از بین برود؛ مثلا مقابله با برخورد با منتقدان و نیز کار‌هایی مانند جلوگیری از تعطیل کردن برنامه ۹۰ وظیفه دولت است؛ زیرا رئیس‌جمهور مسئول اجرای قانون اساسی است

نماینده کنگره: اطلاعات درباره ایران را دستکاری کرده اند
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۰۹:۳۳

«روبن گالگو» عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا ادعاهای دولت این کشور علیه جمهوری اسلامی ایران را رد کرد و گفت: اطلاعات محرمانه ای که وی مشاهده کرده است، نشانی از وجود تهدید علیه منافع ایالات متحده ندارد.

این عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا گفت که اطلاعات محرمانه به نحوی دستکاری شده تا در تهدید ایران علیه ایالات متحده و متحدانش اغراق شود. او از قانونگذاران و کاخ سفید خواست تا در رابطه با این اطلاعات با خویشتنداری عمل کنند.

آنچه گذشت
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۰۸:۰۶

مهمترین اخبار لحظه به لحظه روز گذشته را از اینجا بخوانید

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کریم باقری باید میان تیم‌ملی و پرسپولیس یکی را انتخاب کند

کریم باقری باید میان تیم‌ملی و پرسپولیس یکی را انتخاب کند

انتقام از دختر پولدار بعد از شنیدن پاسخ منفی در خواستگاری

انتقام از دختر پولدار بعد از شنیدن پاسخ منفی در خواستگاری

تام کروز در جشنواره کن غافل‌گیر شد

تام کروز در جشنواره کن غافل‌گیر شد

ادعای عجیب شهردار مادرید درباره امباپه

ادعای عجیب شهردار مادرید درباره امباپه

ماجرای درگیری پیشکسوت پرسپولیس با تتلو!

ماجرای درگیری پیشکسوت پرسپولیس با تتلو!

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: آیین سنتی گل غلتان

تصاویر: آیین سنتی گل غلتان

۲/۴
تصاویر: تشییع پیکر عثمان محمدپرست

تصاویر: تشییع پیکر عثمان محمدپرست

۳/۴
تصاویر: والیبال قهرمانی باشگاه‌های آسیا؛ پیکان تهران ۳ - سانتوری سانبردز ۲

تصاویر: والیبال قهرمانی باشگاه‌های آسیا؛ پیکان تهران ۳ - سانتوری سانبردز ۲

۴/۴
تصاویر: حاشیه‌های بازی تراکتور سازی و پرسپولیس

تصاویر: حاشیه‌های بازی تراکتور سازی و پرسپولیس

رپورتاژ / تریبون 2
ببینید!

ویدیو / خفتگیری دو مرد از یک زن در شهریار

ویدیو / فرهاد مجیدی، در واکنش به سوال خبرنگار: وقاحت تا چه حد؟ / عکس کاپیتان تیم من را حذف می‌کنید

ویدیو / دوتار نوازی عثمان محمدپرست و آواز شجریان

ویدیو / ایمنی در مقابل کرونا قابل اندازه‌گیری‌ست؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / طوفان شن برج خلیفه را در برگرفت

ویدیو / سخنرانی زلنسکی در جشنواره کن؛ دیکتاتورها در حال مرگ هستند ما باید پیروز شویم

ویدیو / جلوگیری طالبان از ورود دختران روسری رنگی به دانشگاه!

آرشیو
رپورتاژ / تریبون 2
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

متین بالسینی، پدیده شنا هم از ایران رفت / ورزشکاری که زیر پرچم پناهجویان می‌رود

واکنش امام جمعه کرج به ماجرای شکایت و حبس ۶ ماهه: دستگاه قضا با صلابت مسیر خود را طی کند؛ من دخالتی نمی‌کنم

جزئیات حادثه خودرو تجهیزات نظامی / معاون استاندار تهران: احتمال خرابکاری منتفی است

حمله هوایی گسترده اسرائیل به جنوب دمشق

مشوق جدید دولت برای فرزندآوری بازنشستگان! / در صورت ثبت تاریخ ازدواج و تولد فرزند در سال ۱۴۰۱ حق عائله‌مندی دو برابر می‌شود

پشت پرده‌ی انگیزه‌ی برخی دموکرات‌ها در همراهی با جمهوری‌خواهان علیه ایران

ویدیو / تصاویر جدید از حرکات زننده در جریان بازی تراکتور- پرسپولیس؛ پرتاب آب دهان به سمت مربی پرسپولیس!

سریال قربانیان «هوتک» تمامی ندارد/ دختر بچه ۱۱ ساله به عنوان ششمین قربانی هفته اخیر جان باخت

فرمانده سپاه: قطعاً خداوند و امام زمان (عج) بر سرود سلام فرمانده نظر داشته است / این سرود در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد

منابع اسرائیلی: برای اولین بار در حملات هوایی تل آویو علیه سوریه، سامانه روسیه به سوی جنگنده‌های اسرائیلی شلیک کردند

تمامی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران فردا تعطیل شد

معیار دهک بندی‌ها؛ از درآمد فرزندان گرفته تا خودرو، سود‌های بانکی و گردش مالی

ویدیو / چرا ارتش روسیه ضعیف از آب درآمد؟ + زیرنویس فارسی

تصاویر: گروگانگیری در ایلام

امضا برای اخراج امبر هرد از فیلم پرفروشش به رقم باورنکردنی رسید

فرزند بریتنی اسپرز و سام اصغری سقط شد

قیمت جدید نان‌های صنعتی بعد از آزاد شدن آرد؛ نان باگت معمولی ۱۰ هزارتومان شد

خداحافظی سحر قریشی از سینما / اعلام رسمی ازدواج با امیر تتلو

هتل شهر با دستور دادستان تهران تخلیه شد

روز‌های پر استرسی که همچنان ادامه دارد/ اردیبهشت ۱۴۰۱ با فیش‌های ۱۴۰۰ مستمری تامین اجتماعی!

فرمانده سپاه: قطعاً خداوند و امام زمان (عج) بر سرود سلام فرمانده نظر داشته است / این سرود در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد

منابع اسرائیلی: برای اولین بار در حملات هوایی تل آویو علیه سوریه، سامانه روسیه به سوی جنگنده‌های اسرائیلی شلیک کردند

تمامی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران فردا تعطیل شد

معیار دهک بندی‌ها؛ از درآمد فرزندان گرفته تا خودرو، سود‌های بانکی و گردش مالی

زمان بازی های تیم ملی فوتبال ایران در مقدماتی جام جهانی

ویدیو / این حیوان عجیب الخلقه در عراق، شیر منقرض شده آشوری است؟

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

تماشا کنید: خداحافظی ایران با ارس؟ / پروژه «داپ» ترکیه چگونه در سکوت منابع آبی ایران را خشک می کند؟

سیلی «ویل اسمیت» به صورت مجری اسکار به خاطر شوخی با همسرش / تصویر واکنش حاضران در سالن / گریه و عذرخواهی اسمیت پس از دریافت جایزه: عشق موجب می‌شود کارهای دیوانه‌واری انجام دهیم؛ وقتی در اوج هستی، شیطان دقیقا همان موقع سراغت می‌آید +عکس و ویدیو

درگذشت ناگهانی بازیگر مشهور سینمای ایران/ علت فوت به روایت خبرگزاری قوه قضاییه: خودکشی

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

رپورتاژ / تریبون 2
خواندنی ها
ثبت رکورد گران‌ترین خودرو؛ مرسدس مدل ۱۹۵۵ حدود ۱۴۳ میلیون دلار فروخته شد

ثبت رکورد گران‌ترین خودرو؛ مرسدس مدل ۱۹۵۵ حدود ۱۴۳ میلیون دلار فروخته شد

اپل هدست واقعیت ترکیبی خود را برای اعضای هیئت مدیره به نمایش گذاشت

اپل هدست واقعیت ترکیبی خود را برای اعضای هیئت مدیره به نمایش گذاشت

قلدری تیک‌تاک، رییس داوران جشنواره کن را مجبور به استعفا کرد

قلدری تیک‌تاک، رییس داوران جشنواره کن را مجبور به استعفا کرد

ساخت "متاورس" اختصاصی توسط ارتش آمریکا

ساخت "متاورس" اختصاصی توسط ارتش آمریکا

رپورتاژ / تریبون 2
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

باقری: وقتی با من تسویه حساب نکردند چطور می‌گویند از تیم ملی بروم یا بمانم؟/ همه می‌دانند اولویتم پرسپولیس است

پیش‌بینی طوفان شن در کرمان/احتمال خیزش ریزگردها

سامانه کنترل کیفیت هوای تهران به روز رسانی شد

امروز سود سهام عدالت جاماندگان واریز می‌شود

ویدیو / یک گزارش بحث برانگیز دیگر از صداوسیما: بدهکاران با پول یارانه حسابشان را تسویه کردند

تزریق بیش از ۳۳ هزار دُز واکسن کرونا در کشور طی شبانه‌روز گذشته

قیمت لیر ترکیه، امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱

سخنگوی وزارت خارجه: از مجاری حقوقی پیگیری حقابه ایران از رودخانه هیرمند هستیم / ادامه جلسات کمیسارای عالی آب دو کشور

شاخص کل بورس، امروز ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱

قیمت لیر ترکیه، امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱

آخرین آمار کرونا در ایران، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ / مبتلایان روزانه به کمتر از ۲۰۰ نفر رسید/ ۹ تن دیگر جان باختند

قیمت طلا و سکه، امروز ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

قیمت سکه پارسیان، امروز ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱

قیمت دلار در صرافی‌های بانکی، امروز ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱

وضعیت جاده‌ها و راه ها، امروز ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ / بارش باران در برخی جاده‌های ۴ استان شمالی/ وزش باد و گرد و خاک در برخی مسیر‌های ۴ استان غربی

کیهان: اصلاح‌طلبان می‌خواهند «شغال برجام» را در خم رنگرزی فرو و به جای «طاووس علیین» به مردم قالب کنند / این شغال دیگر پشمی ندارد / چه کشکی چه پشمی؟

روسیه صادرات گاز به فنلاند را متوقف کرد

ایلان ماسک هم به آزار جنسی به یک مهماندار هواپیما متهم شد/ ماسک: کاملاً دروغ است؛ این اتهام، واکنش دشمنان، به تلاش من برای دستیابی به توییتر است

وضعیت آب و هوا، امروز ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ / نفوذ گرد و غبار به غرب کشور و آلودگی هوا

روسیه در واکنش به عضویت احتمالی فنلاند و سوئد در ناتو: ۱۲ پایگاه نظامی جدید در مرزهای غربی خود ایجاد می‌کنیم

۱۲ شهر خوزستان، درگیر گرد و غبار

نوجوان فلسطینی در شهر جنین به ضرب ۱۱ گلوله نظامیان اسرائیل به شهادت رسید

چادرخوابی همراهان بیماران بیمارستان کودکان تهران

روسیه: «ماریوپل» را به طور کامل گرفتیم

سازمان ملل: ۱۸ میلیون نفر در منطقه ساحل آفریقا در آستانه گرسنگی قرار دارند

روسیه به زودی پایان عملیات آزادی جمهوری خلق لوهانسک را اعلام می‌کند

خزعلی، معاون رییس جمهور: زنان با مدیریت صحیح مخارج خانواده به پیشبرد مردمی کردن یارانه‌ها کمک کنند

روسیه به دنبال به خدمت گرفتن شهروندان بالای ۴۰ سال در ارتش است

یدیعوت‌‎‎احارونوت: احتمال تعویق سفر بایدن به اسرائیل به علت اوضاع امنیتی و بحران داخلی

رئیسی: برای اصلاحات اقتصادی مصمم هستیم / باید قدرت خرید را بالا ببریم تا فقر مطلق کاهش پیدا کند / آینده را بسیار روشن می‌بینم

دبیر ستاد کشوری امر به معروف: درخواست چهار هزار میلیارد ریال بودجه برای سال ۱۴۰۱ داشتیم

مسکو: هر کاری که ممکن است برای اطمینان از نتیجه مثبت مذاکرات وین انجام می‌دهیم

جزئیات حادثه خودرو تجهیزات نظامی / معاون استاندار تهران: احتمال خرابکاری منتفی است

کاهش وابستگی برلین به گاز روسیه؛ قطر از اوایل ۲۰۲۴ گاز به آلمان صادر می‌کند

مشوق جدید دولت برای فرزندآوری بازنشستگان! / در صورت ثبت تاریخ ازدواج و تولد فرزند در سال ۱۴۰۱ حق عائله‌مندی دو برابر می‌شود

وزیر کشور: رئیس جمهور دستور ویژه‌ای برای حل معضل ریزگرد‌ها به رئیس سازمان محیط زیست داده / منشا این ریزگرد‌ها ایران نیست

رئیس بانک مرکزی حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی را امری «اجتناب ناپذیر» خواند

رئیسی: گام‌های بلندی برای رشد اقتصادی برداشته‌ایم / رشد اقتصادی ۸ درصدی دور از انتظار نیست

آرشیو
رپورتاژ / تریبون 2
وبگردی

انتقام از دختر پولدار بعد از شنیدن پاسخ منفی در خواستگاری

کریم باقری باید میان تیم‌ملی و پرسپولیس یکی را انتخاب کند

تام کروز در جشنواره کن غافل‌گیر شد

ادعای عجیب شهردار مادرید درباره امباپه

تایید نام ۱۵ ورزشکار ایرانی برای دریافت بورسیه از IOC

خوش‌آمدگویی باشگاه پرتغالی به بازیکن سابق پرسپولیس

منتظر حضور ایتالیا در جام‌جهانی نباشید

محرومیت روسیه و بلاروس از حضور در جام جهانی بسکتبال

نقدی دیگر بر برنامه تلویزیونی«زندگی پس از زندگی»/ تجربیات پس از مرگ چقدر اعتبار دارد؟

اکبر صوتی درگذشت

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۴۷۷۹۴۱
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۰۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
صفحه نخست >> سیاست
پ

لایو خبر - 29 اردیبهشت 98

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ترامپ: اگر ایران می خواهد بجنگد، آن زمان، پایان رسمی ایران خواهد بود. هرگز دوباره آمریکا را تهدید نکنید
۱۳۹۸/۰۲/۳۰ - ۰۱:۳۶

ترامپ در توییت خود که لحظاتی پیش منتشر شد، گفت: اگر ایران می خواهد بجنگد، آن زمان، پایان رسمی ایران خواهد بود.

وی افزود: هرگز دوباره آمریکا را تهدید نکنید.

کریس مورفی سناتور آمریکایی در واکنش به توییت ترامپ، نوشت: اگر بچه ی چهارم دبستانی من، فرمانده کل قوا بود، همین {توییت} را می نوشت.

روحانی: اصل 59 قانون اساسی می گوید اگر در یک مسأله مهم سیاست خارجی، اختلاف نظر داریم، می‌توانیم پای صندوق آراء برویم تا مشکل حل شود / باید شجاع باشیم، در این صورت کشور را نجات خواهیم داد
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۲۳:۴۴

رئیس جمهوری با تاکید بر حضور نسل جوان در صحنه مشارکت فعال‌تر و تلاش برای استفاده از همه ظرفیت‌های استفاده نشده از اصول مترقی قانون اساسی، گفت: حضور نسل جوان و تلاش برای استفاده از ظرفیتهای استفاده نشده قانون اساسی راه حل مشکلات است و قانون اساسی ما ظرفیت‌های بالایی دارد که یکی از آنها اصل 59 است که می گوید اگر در یک مسأله مهم فرهنگی، اجتماعی یا سیاست خارجی، اختلاف نظر داریم، می‌توانیم پای صندوق آراء برویم تا مردم نظر دهند. طبق این اصل و در مسایل اساسی نمایندگان ملت در مجلس می‌توانند تصمیم بگیرند تا موضوع به رأی عمومی گذاشته شود و مشکل حل شود.

وقوع انفجار در منطقه سبز بغداد/ به صدا درآمدن آژیرخطر سفارت آمریکا
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۲۳:۲۲

برخی منابع از شنیده شدن صدای انفجار در اطراف منطقه سبز واقع در مرکز بغداد خبر داده‌اند.

برخی منابع ادعا می‌کنند که تعدادی خمپاره یا موشک کاتیوشا به نزدیکی سفارت آمریکا در منطقه سبز اصابت کرده است،‌ ولی این ادعا هنوز تائید نشده است.

شبکه خبری الحدث مدعی شد که صدای آژیر خطر در سفارت آمریکا شنیده شده است.

نماینده پارلمان عراق: عبدالمهدی در حال رایزنی میان ایران و آمریکا است
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۲۲:۱۸

یک نماینده پارلمان عراق گفت که نخست وزیر این کشور تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا را مدتی است آغاز کرده و این تلاش ها همچنان ادامه دارد. عبدالمهدی قرار است در همین چارچوب بزودی به قطر و کویت سفر کند

سناتور آمریکایی: قطعا جنگی با ایران آغاز نخواهد شد
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۹:۴۵

«میت رامنی» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی می‌گوید اطمینان دارد که بر خلاف گزارش‌های رسانه‌ها، هیچ‌کس در کاخ سفید خواهان درگیری نظامی با ایران نیست و قطعا جنگی با ایران اتفاق نخواهد افتاد.

رامنی که عضو کمیته روابط خارجی سنا است و در جریان اطلاعات محرمانه مرتبط با تنش‌های اخیر در منطقه هم قرار گرفته، در گفت‌وگو با شبکه «سی‌ان‌ان» گفت‌وگو می‌کرد، «تهدید ایران» را «تهدیدی واقعی» ارزیابی کرد و گفت حضور نیروهای آمریکایی در منطقه و همچنین خروج کارکنان سفارت و کنسولگری آمریکا از عراق، اقدامات احتیاطی و با هدف ایجاد بازدارندگی در برابر ایران بوده است.

نتایج اولیه انتخابات هند؛ مودی احتمالا نخست‌وزیر می‌ماند
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۹:۲۷

انتخابات هند که از ۳۹ روز پیش آغاز و در هفت مرحله برگزار شده، امروز به پایان رسیده و نتایج رسمی آن روز ۲۳ می (۲ خرداد) اعلام خواهد شد. از هند به عنوان بزرگترین دموکراسی جهان یاد می‌شود و در انتخابات امسال هم بیش از ۹۰۰ میلیون نفر واجد شرایط رأی دادن بودند.

مودی در حالی به عنوان پیشتاز انتخابات معرفی شده که بسیاری از منتقدان او، از جمله حزب کنگره هند، این انتخابات را یک همه‌پرسی برای عملکرد نخست‌وزیر در دوره پنج ساله پیشین توصیف کرده بودند.

پیش‌بینی آبگرفتگی و صاعقه در ۱۱ استان
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۸:۳۵

لایو خبر - 29 اردیبهشت 98

از ساعات بعدازظهر و اوایل شب، رگبار باران همراه با رعد وبرق و وزش باد شدید موقتی، احتمال اصابت صاعقه و احتمال سیلابی شدن ناگهانی مسیل‌ها و نیزآب گرفتگی معابر در استان‌های زیر پیش بینی می‌شود:

یکشنبه ۹۸/۰۲/۲۹: نیمه جنوبی آذربایجان غربی، شمال استان زنجان، جنوب استان اصفهان، نیمه شمالی استان فارس، کهگیلویه و بویراحمد، استان کرمان، سیستان و بلوچستان، جنوب خراسان جنوبی.

دوشنبه ۹۸/۰۲/۳۰: شمال آذربایجان شرقی، شمال استان زنجان، استان اردبیل، جنوب استان اصفهان، شمال استان فارس، کهگیلویه و بویراحمد، استان کرمان، سیستان و بلوچستان.

مشکل صدور گواهینامه و کارت خودرو حل شد
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۶:۵۸

معاون اجتماعی و فرهنگی ترافیک پلیس راهور ناجا با اعلام این مطلب که برنامه‌ریزی‌های لازم برای صدور کارت خودرو از اول اردیبهشت ماه انجام شده و کار به طور مضاعف در جریان است تا عقب‌افتادگی‌ها جبران شود، اظهار داشت: اشخاصی که کارت خودرو به دستشان نرسیده است می‌توانند برگ سند مالکیت صادره توسط پلیس راهنمایی و رانندگی را به همراه داشته باشند و اگر نیاز به کارت ماشین بود همان برگ سند سبزرنگ را ارائه دهند.

وی با اعلام این مطلب که گواهینامه‌ای رانندگی‌ حداکثر 40 روزه تحویل داده می‌شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مشکل صدور گواهینامه‌های رانندگی نیز رفع شده و کار صدور با برنامه‌ریزی‌های جدید از اول اردیبهشت ماه آغاز شده است.

بلیت قطار دو هفته دیگر ۲۲ درصد گران می‌شود
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۵:۵۷

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قیمت بلیت قطار بعد از ماه رمضان متوسط ۲۲ درصد افزایش می‌یابد گفت: نرخ بلیت قطار در حوزه مسافری و در شورای عالی هماهنگی ترابری کشور بررسی شد و مقرر شد متوسط ۲۲ درصد افزایش یابد.در حوزه هوایی هنوز تصمیم گیری برای قیمت بلیت گرفته نشده و بر اساس عرضه و تقاضا است.

قیمت طلا، سکه و ارز در بازار امروز ۹۸/۰۲/۲۹
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۴:۴۸

لایو خبر - 29 اردیبهشت 98

امروز در بازار آزاد قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید با کاهش نسبت به آخرین قیمت‌های روزکاری قبل در قیمت ۴ میلیون و ۸۸۶ هزار تومان و سکه بهار آزادی طرح قدیم ۴ میلیون و ۷۷۰ هزار تومان معامله می‌شود. قیمت طلای ۱۸ عیار هم ۴۴۴ هزار و ۲۰۰ تومان ارزش‌گذاری شده است. ضمن آنکه هر اونس طلا در بازار‌های جهانی با قیمت ۱۲۷۷.۸ دلار معامله می‌شود. صرافی‌های بانک‌ها هم‌اکنون قیمت دلار را برای فروش به مردم، با افزایش ۱۰۰ تومانی نسبت به روز قبل، ۱۴ هزار و ۶۵۰ تومان اعلام کرده‌اند. این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت ۱۴ هزار و ۵۵۰ تومان خریداری می‌کنند.

حسین هدایتی اعدام نمی‌شود
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۳:۴۳

لایو خبر - 29 اردیبهشت 98

وکیل تسخیری حسین هدایتی در واکنش به انتشار خبر صدور حکم اعدام برای هدایتی در فضای مجازی گفت: هنوز حکم حسین هدایتی ابلاغ نشده است.احتمال صدور حکم اعدام برای حسین هدایتی وجود ندارد، زیرا در کیفرخواست هیچ درخواستی مبنی بر صدور حکم اعدام مطرح نشده است.

قرار جلب به دادرسی پوری حسینی صادر شد
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۳:۴۰

شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کارکنان دولت قرار منع تعقیب علی‌اشرف عبدالله‌پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی سازی در پرونده شکایت حسین هدایتی را نقض و قرار جلب به دادرسی صادر کرد.

وکیل مدافع حسین هدایتی گفت: ۴۵ درصد از سهام کارخانه نورد و لوله اهواز به موکل تعلق داشت، اما سازمان خصوصی‌سازی بدون انجام تشریفات قانونی، سهام موکل را فسخ و به فرد دیگری واگذار کرده است.

مشاور احمدی‌نژاد با ۶۷۴.۰۰۰ دلار کجا رفت؟
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۳:۱۸

لایو خبر - 29 اردیبهشت 98

حمید مولانا به عنوان مشاور احمدی‌نژاد، برای نخستین بار در بودجه سال ۸۷ صاحب ردیف بودجه‌ای شد. این بودجه در آن سال ۳۳۷ میلیون تومان تحت عنوان «بنیاد فرهنگی مولانا» به او پرداخت شد و عینا در بودجه سال ۸۸ هم قید شد.هیچ وقت مشخص نشد که حمید مولانا با ۶۷۴ هزار دلار دریافتی چه کرد؟ این بودجه دقیقا در چه محلی هزینه شد؟ و از آن مهم‌تر اینکه پروفسور حمید مولانا در حال حاضر کجاست و به چه کاری مشغول است؟

از ۴ دستاورد مهم در روز ارتباطات رونمایی شد
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۲:۳۵

رونمایی از طرح سروا و دژفا؛ اتصال ۷۲۰۰ روستا به شبکه ملی اطلاعات؛ توسعه زیرساخت درون استانی شبکه ملی اطلاعات در ۴ استان؛ خودکفایی ۷۰ درصدی شرکت‌های داخلی در گسترش شبکه ثابت، پهن باند

در مراسم گرامیداشت روز جهانی ارتباطات با حضور محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پروژه‌های ارتباطی رونمایی شد. طرح دژفا، سپر امنیتی شبکه ملی اطلاعات، یکی از پروژه‌های است که با هدف مقابله با حملات سایبری و نیز حمایت از تداوم خدمات دیجیتال، توسط وزیر ارتباطات رونمایی شد.

سردار نقدی: کشور‌های دیگر دوست دارند سازمانی مانند سپاه داشته باشند
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۱:۳۳

معاون هماهنگ کننده سپاه گفت: امروز سپاه توانسته در جهان اسلام الگویی موفق باشد و کشورهای دیگر امروز دوست دارند سازمانی مانند سپاه را در کشورشان داشته باشند.

سردار محمدرضا نقدی در آیین تودیع و معارفه معاونین جدید سپاه اظهار داشت: یکی از دغدغه ها و انتظارات رهبری در گام دوم انقلاب تحقق دولت اسلامی است و مهمترین کاری که سپاه برای تحقق دولت اسلامی می تواند انجام دهد این است که یک سازمان الگو و معیار برای کشور درست کند تا بتوانیم به دیگران آدرس بدهیم.

معاون دادستان کل: احتمال دارد ترور طلبه همدانی سناریو بوده باشد
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۱:۲۹

جواد جاویدنیا سرپرست معاونت دادستانی کل کشور در امور فضای مجازی گفت: در رابطه با قتل طلبه همدانی این تحلیل وجود دارد که ماجرا از قبل تعیین شده و برای به راه انداختن یک جریان بوده است. آن پستی که یکی از بازیگران منتشر کرد مشخص شد که آن پست اصلی (توییت اول علیه طلبه مازندرانی) از طرف منافقین با عکس شخص دیگری آمده است و این شخص (قاتل) با این ادعا که این روحانی، صاحب همان اکانتی بوده است که چنین حرفی را بیان کرده، او را به خاک و خون کشید و بعد عکس‌هایش را با اسلحه منتشر و افتخار هم می‌کند. این خیلی ساده‌لوحانه است که فکر کنیم یک شخصی همین طوری بیاید و خودش را هم معرفی کند و بگوید بیایید مرا بگیرید. حتی اگر این شخص، هویتش پیدا می‌شد، برقراری ارتباط بین این اکانت و مکان فیزیکی که مستقر است مستلزم یک فرآیند پیچیده است و به راحتی انجام نمی‌شود. می‌بینیم که خیلی از افراد و کسانی که آن خبر را در توییتر منتشر کردند، اکانت اولیه‌شان ننوشته‌اند که من از آلبانی پست منتشر می‌کنم.

او همچنین درباره فیلترینگ هوشمند اینستاگرام هم گفت: اگر بخواهیم فیلترینگ هوشمند هم اجرا کنیم چون اینستاگرام التزامی ندارد، رمزنگاری می‌کند تا فیلترینگ هوشمند اصلاً کار نکند.

واکنش بهزاد نبوی و احمد توکلی به عکس خبرساز
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۱۰:۱۰

لایو خبر - 29 اردیبهشت 98

در حاشیه دیدار افطاری فعالان سیاسی با رئیس جمهوری که شنبه هفته گذشته برگزار شد، یک عکس بسیار پر بازتاب شد؛ آنجا که بهزاد نبوی و احمد توکلی دو چهره شاخص از دو جناح سیاسی اصلاح‌طلب و اصول‌گرا که برخی حتی اختلافات آن‌ها در کابینه میر حسین موسوی را عامل ایجاد جناح چپ و راست می‌دانند، جلوی دوربین محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی قرار گرفتند.

عطریانفر درباره بازتاب های این عکس گفته: برخلاف ادعای کیهان، هیچ سناریویی برای عکس گرفتن از توکلی و بهزاد نبوی در کار نبود. بهزاد نبوی هم گفته که گویا آن عکس، نماد گفت‌وگوی ملی تلقی شد و توکلی هم از گفت‌وگو و تفاهم با جناح مقابل دفاع کرده اما گفته که این کار شرط دارد و آن اینکه افراد موضع خود را نسبت به وقایع ۸۸ تعیین کنند.

راهکارهای علی مطهری
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۰۹:۳۴

علی مطهری نایب رئیس مجلس در یادداشتی با اشاره به اینکه روحانی در دو سال گذشته نتوانسته به بسیاری از وعده‌های خود عمل کند، گفته: برخی، از روز اول، مصمم بودند که برجام اجرا نشود.

او راهکارهایی برای ادامه راه دولت ارائه داده از جمله اینکه دولت باید نیاز‌های حداقلی مردم را از طریق کوپن تأمین کند، باید روابط خود با کشور‌های عربی که به دلایل واهی به سردی گراییده، را بهبود ببخشیم و نیز اجازه ندهیم سرمایه اجتملعی از بین برود؛ مثلا مقابله با برخورد با منتقدان و نیز کار‌هایی مانند جلوگیری از تعطیل کردن برنامه ۹۰ وظیفه دولت است؛ زیرا رئیس‌جمهور مسئول اجرای قانون اساسی است

نماینده کنگره: اطلاعات درباره ایران را دستکاری کرده اند
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۰۹:۳۳

«روبن گالگو» عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا ادعاهای دولت این کشور علیه جمهوری اسلامی ایران را رد کرد و گفت: اطلاعات محرمانه ای که وی مشاهده کرده است، نشانی از وجود تهدید علیه منافع ایالات متحده ندارد.

این عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا گفت که اطلاعات محرمانه به نحوی دستکاری شده تا در تهدید ایران علیه ایالات متحده و متحدانش اغراق شود. او از قانونگذاران و کاخ سفید خواست تا در رابطه با این اطلاعات با خویشتنداری عمل کنند.

آنچه گذشت
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ - ۰۸:۰۶

مهمترین اخبار لحظه به لحظه روز گذشته را از اینجا بخوانید

قران
ارسال به تلگرام
قران
قران
قران
قران
قران
قران
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"