پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فدراسیون فوتبال آفریقا یحیی (یایا) توره هافبک ساحل عاجی منچسترسیتی را به عنوان مرد سال 2011 فوتبال قاره سیاه انتخاب کرد.
به گزارش انتخاب، توره بیست و هشت ساله با آندره آیو مهاجم غنایی تیم المپیک مارسی و سیدو کیتا هافبک مالایی تیم بارسلونا رقابت نزدیک داشت. سال گذشته ساموئل اتوئو کامرونی به این عنوان دست یافته بود.
اتوئو پیش از آن چهار بار به عنوان مرد سال فوتبال آفریقا برگزیده شده بود. به گزارش خبرگزاری فرانسه از ژوهانسبورگ، این هافبک ساحل عاجی از تیم بارسلونا به منچستر سیتی پیوسته بود.
وی با به ثمر رساندن گل در دیدار نیمه نهایی رقابت های جام حذفی باشگاه های انگلیس در مقابل منچستر یونایتد و نیز گل زنی در دیدار نهایی این رقابت ها در مقابل استوک سیتی، نقش مهمی در قهرمانی تیمش در رقابت های جام حذفی انگلیس داشت.