کد خبر: ۴۸۳۸۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۱۱ - ۰۵ دی ۱۳۹۰

جریمه‌های رانندگی برای کسب درآمد دولت !

بعضی از مأموران مثلا سه روز خودروی رانندگان را توقیف می‌کنند در حالی که این رانندگان مشکلات زیادی پیدا می‌کنند؛ در مرحله بازدارندگی هدف این است که معضل ترافیک حل شود و ما می‌خواهیم که مشکلات حل شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

محمدرضا باهنر در پاسخ به تذکر نماینده سمنان گفت که افزایش جریمه‌های رانندگی برای بالا بردن درآمد دولت نیست.

مصطفی کواکبیان نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی امروز یکشنبه طی تذکری شفاهی در صحن علنی مجلس اظهار داشت: بیش از 5 ماه است که از قانون ادغام وزارتخانه‌ها می‌گذرد و ما در بعضی از وزارتخانه‌ها ادغام را انجام دادیم اما در وزارت راه و شهرسازی متأسفانه این قانون هنوز اجرا نشده است.

وی افزود: اگر قرار بود که ما این همه وقت بگذاریم، باید قانون هم اجرا شود؛ این ادغام مسئله مالی ندارد که دولت بگوید بودجه آن را تخفیف نداده‌اید‌ بلکه یک بحث ساختاری دارد که بنده می‌خواهم مسئولان وزارت راه به آن توجه کنند.

وی در تذکری دیگر گفت: باتوجه به اجرای مرحله دوم جرایم رانندگی باید ضمن تشکر از کارکنان نیروی انتظامی بگوییم که هدف بازدارندگی است.

نماینده مردم سمنان ادامه داد: بعضی از مأموران مثلا سه روز خودروی رانندگان را توقیف می‌کنند در حالی که این رانندگان مشکلات زیادی پیدا می‌کنند؛ در مرحله بازدارندگی هدف این است که معضل ترافیک حل شود و ما می‌خواهیم که مشکلات حل شود.

کواکبیان در تذکری دیگر اظهار داشت: 5 مهندس ایرانی که اخیرا در سوریه دستگیر و ربوده شده‌اند، باید به وضعشان رسیدگی شود و وزارت خارجه باید وضعیت این افراد را پیگیری کند.

محمدرضا باهنر که ریاست جلسه علنی مجلس را بر عهده داشت، در پاسخ به تذکرات کواکبیان ا‌ظهار داشت: نباید قوانینی را که خودمان تصویب می‌کنیم، شل بگیریم، یعنی مسئله افزایش جرایم راهنمایی رانندگی برای افزایش درآمد دولت نیست و جنبه بازدارندگی دارد که البته آثار خوبی هم داشته است.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
امید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۵
3
3
گیرم که برای افزایش درآمد دولت باشد. مگر کسی رانندگان را مجبور به تخلف می کند؟ تخلف نکنید تا جریمه نشوید!
نسرین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۲
0
0
به نظر من که نرخ جریمه باید متناسب با تخلف باشه نه اینکه با یه تخلف ساده درآمد یه ماه طرف بپره!
نظرات بینندگان