کد خبر: ۴۸۳۹۰۸
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۴ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸

صدور حکم جلب ۱۲۸ پرسنل نظامی ترکیه، به ظن ارتباط با گولن

ترکیه دستور بازداشت ۱۲۸ پرسنل نظامی را به ظن ارتباط با شبکه فتح الله گولن مخالف دولت ترکیه صادر کرد. گولن و اعضای وابسته به سازمان فتو در پشت پرده کودتای نافرجام ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۶ قرار دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

ترکیه دستور بازداشت ۱۲۸ پرسنل نظامی را به ظن ارتباط با شبکه فتح الله گولن مخالف دولت ترکیه صادر کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، پلیس به دنبال بازداشت این مظنونان در شهر ازمیر و چند شهر دیگر است.

این افراد متهم به ارتباط با سازمان فتو که وابسته به فتح الله گولن است، هستند.

به گفته مقامات آنکارا، گولن و اعضای وابسته به سازمان فتو در پشت پرده کودتای نافرجام ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۶ قرار دارد.

بعد از کودتای نافرجام در سال ۲۰۱۶ تاکنون ده‌ها هزار نفر در ترکیه بازداشت شده و حدود ۱۵۰ هزار نفر از کارکنان دولتی، نظامی و قضائی از کار خود اخراج و یا تعلیق شدند.

گروه‌های حقوق بشری و کشورهای غربی از میزان بازداشت‌ها و سرکوب‌ها انتقاد کرده و اعلام می‌کنند که اردوغان از این کودتا به عنوان بهانه‌ای برای سرکوب مخالفان استفاده می‌کند.

نظرات بینندگان