کد خبر: ۴۹۶۳۰
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۰۰ - ۱۹ دی ۱۳۹۰

اخبار مهم "انتخاب" در 60 ثانیه/یکشنبه 18 دی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


"60 ثانیه" عنوان خبری است که روزانه مهمترین اخبار منتشره در "انتخاب" را در یک خبر جمع آوری کند که در طی "60 ثانیه" امکان ملاحظه همه اخبار وجود دارد. این بخش، در ستون "مهمترین عناوین روز" منتشر می شود:

اخبار یکشنبه 18 دی:

دانشگاه هنر اسلامی تاسیس می‌شود
تاریخ انتشار: ۱۸ دي ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۱
رئیس ستاد مشترک آمریکا: اگر ایران تنگه هرمز را ببندد، ما سریعا بازش می کنیم/وزیر دفاع امریکا: تنگه هرمز خط قرمز ماست
دمپسی گفت که اگر ايران اين کار را بکند، آمريکا وارد عمل می شود و تنگه هرمز را برای عبور و مرور کشتی های نفتکش، باز می کند.وزیر دفاع امریکا گفت: اگر اسرائيل چنين حمله ای را انجام دهد، نيروهای آمريکايی در منطقه هدف حملات تلافی جويانه ايران قرار خواهند گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۸ دي ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۵
20 دی صلاحیت داوطلبان مجلس اعلام می‌شود
تاریخ انتشار: ۱۸ دي ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۲
تلاش برای برکناری وزیر کشور و رییس ستاد انتخابات/ ماجرای سناریوی استعفای "احمدزاده" از میراث فرهنگی چه بود؟
خبرنگار "انتخاب"، از سناریوی جدید "جریان انحرافی" برای تسلط برای ستاد انتخابات کشور ، خبر داد. احمدزاده که نزدیکی بسیاری با اسفندیار رحیم مشایی دارد و گاه با بیان تفکرات خاص در مورد اسلام و ایران، نزدیکی فکری خود به مشایی را نشان داده است، اینک با حمایت جریان انحرافی، در تلاش است ضمن در اختیار گرفتن ستاد انتخابات وزارت کشور، مجلس آینده زا نیر دو دستی تحویل جریان انحرافی دهد!
تاریخ انتشار: ۱۸ دي ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۲
دلار 1650 تومانی با شایعه استعفای بهمنی
تاریخ انتشار: ۱۸ دي ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۰
واكنش دولت به طرح شهرداری برای ساخت 40 برج 50 طبقه
تاریخ انتشار: ۱۸ دي ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۹
ريس جمهور آلمان آخرين روزهاي مسئوليتش را سپري مي کند؛
وام مسکن ارزان قیمت رییس جمهور، دردسر آفرید! / تجمع اعتراض آمیز مردم در مقابل محل اقامت وی
صدها نفر از آلمانی ها با برگزاری تجمع اعتراض آمیز در برلین و در مقابل محل اقامت وولف، خواستار استعفای وی از مقام ریاست جمهوری شدند. وولف که به طور نمادین مظهر آلمان و ارزشهایش تلقی می شود، در پرونده غیر شفافی که به اخذ وام برای خرید خانه مربوط می شود متهم شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸ دي ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۵
زلزله‌ هفته‌ای ۲ بار تهران را می‌لرزاند
تاریخ انتشار: ۱۸ دي ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۸
آيا قدرتمندترين ارتش جهان به زانو در مي آید؟
هرگز در تاریخ، ارتشی به قدرت ارتش امریکا وجود نداشته است.این دستگاه قدرتمند، سه میلیون سرباز ، یازده ناوهواپیمابر، شصت ناوشکن و سی رزمناو دارد. بودجه سالانه ان به هفتصدمیلیارد دلار می رسد که این رقم از بودجه نظامی کل اتحادیه اروپا بیشتر است. در سال انتخاباتی جدید باراک اوباما تصمیم به کاری گرفته است که از ذهن همه خارج بود.
تاریخ انتشار: ۱۸ دي ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۰
نظرات بینندگان