پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : وزیر کشور پاکستان دوشنبه اعلام کرد رئیس جمهور سابق این کشور به سبب دست داشتن در ترور نخست وزیر سابق در صورت بازگشت به کشور بازداشت خواهد شد. بی نظیر بوتو نخست وزیر سابق پاکستان بیست و هفتم دسامبر 2007 در یک حمله انتحاری کشته شد.
به گزارش انتخاب به نقل از خبرگزاری آلمان ، رحمان مالک گفت هیچ کس نباید تردید کند ، پلیس پرویز مشرف را به محض بازگشت به پاکستان بازداشت خواهد کرد. مشرف یکشنبه در ارتباط ویدئویی از دبی که برای طرفدارانش درشهر کراچی در جنوب پاکستان پخش شد اعلام کرد اواخر ژانویه برای شرکت در انتخابات پارلمانی به پاکستان باز خواهد گشت.
مشرف از سال 2008 تاکنون که مجبور به کنارگیری از قدرت شد در خارج از پاکستان زندگی می کند. مالک یکشنبه مشرف را مجرم خطاب کرده بود و گفت پلیس متعهد است به محض دیدن وی او را بازداشت کند. مالک دوشنبه افزود : « موضع من در قبال بازداشت مشرف همانند روز گذشته است ».