پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به مهلت ثبتنام در كنكور سراسري دانشگاه آزاد تا ساعت 24 فردا، شرايط نحوه انتخاب رشته را تشريح كرد.
عبدالله سجادي جاغرق در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به مهلت ثبتنام در آزمون سراسري دانشگاه آزاد تا ساعت 24 فردا از طريق سايت مركز آزمون به نشاني www.azmoon.org ، اظهار كرد: داوطلبان ميتوانند از طريق كارتهاي بانكي عضو شتاب براي خريد كارت اعتباري به سايت مركز آزمون مراجعه كنند.
وي با اشاره به انتخاب شش رشته در گروه غير پزشكي و چهار رشته در گروههاي علوم پزشكي، تصريح كرد: با توجه به اينكه پذيرفتهشدگان هر رشته شهر بايد تا پايان مقطع تحصيلي در همان واحد دانشگاهي تحصيل كنند، بنابراين بايد داوطلبان در انتخاب رشته شهرهاي مورد علاقه خود در فرم ثبتنام آزمون كاملا دقت كنند.
وي افزود: پذيرش در رشتههايي كه در جداول يك و 3 دفترچه راهنماي آزمون در مقابل آنها، علامت مربع درج شده است، فقط از ميان داوطلبان خواهر بومي سطح استان محل استقرار آنها خواهد بود.
سجادي با تاكيد بر اينكه توجه كافي به شرايط اختصاصي رشته شهرهاي انتخابي مانند پذيرش بومي، جنسيت پذيرش و ... براي داوطلبان الزامي است، خاطرنشان كرد: مسووليت عواقب ناشي از آن به عهده داوطلب ميباشد.
وي افزود: رشته شهرهايي كه در جداول شماره يك و 2 و 4 دفترچه راهمنا با علامت ستاره مشخص شدهاند، بايد به عنوان رشته شهر اول (اصلي) انتخاب شوند و نميتوان آنها را در رديف انتخابهاي دوم به بعد قرار داد.
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد پس از اعمال گزينش در انتخابهاي شش گانه رشتههاي غير پزشكي و چهار گانه رشتههاي علوم پزشكي ممكن است ظرفيت برخي از رشته شهرها تكميل نشود، تصريح كرد: در اين صورت براي داوطلباني كه در انتنخابهاي اول به بعد خود پذيرفته نشده و نمره كل و نمره تراز تخصصي بالاتر از حد نصاب را كسب نكردهاند با اولويت محلهاي دانشگاهي و رشتههاي انتخابي و با در نظر گرفتن مجموعه انتخابي گزينش دانشگاه انجام شده و تعدادي به عنوان پذيرفته شده اعلام ميشوند. سجادي افزود: انتخاب اين گزينش در فرم ثبتنام هيچگونه حقي را جهت قبولي براي داوطلب ايجاد نميكند و اين گزينش تنها با اولويت نمره كل و به تعداد ظرفيت باقيمانده رشته شهرها از مراحل قبلي گزينش انجام ميشود.