کد خبر: ۴۹۷۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۱۵ - ۲۰ دی ۱۳۹۰

مسی بار دیگر بهترین بازیکن جهان شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مربیان فوتبال ملی جهان باری دیگر مسی را بهترین بازیکن جهان شناختند.  لحظاتی قبل در زوریخ ، رونالدو ، بازیکن سرشناس دهه 90 فوتبال جهان پاکتی را که از بلاتر و پلاتینی تحویل گرفته بود باز کرد و نامه مسی را به عنوان مرد سال فوتبال جهان معرفی کرد.

 براساس پيش‌بيني‌ها ستاره آرژانتيني بارسا براي سومين سال پياپي اين عنوان را تصاحب كرد. این سومین توپ طلای لیونل مسی در 3 سال خیر است تا از این بابت او صاحب یک رکورد مثال زدنی باشد.

درخشش مسي در بارسلونا و قهرماني‌ در رقابت‌هاي مختلف باعث شده تا بسياري از كارشناسان همچنان او را بهترين بازيكن جهان بدانند. البته عده‌اي پا را فراتر گذاشته و با مقايسه‌ مسي با مارادونا و پله او را برترين فوتباليست تاريخ جهان مي‌دانند. نكته منفي عملكرد مسي همانند گذشته تيم ملي آرژانتين بود كه مسي باز هم در عرصه ملي ناكام بود و نتوانست به همراه آبي و سفيد پوشان به موفقيتي دست پيدا كند.
 البته با توجه به رقابتي بودن اين انتخاب، ناكامي در كوپا آمه‌ريكا نمي‌تواند تاثير چندان زيادي داشته باشد چرا كه اولا در سال‌هاي فرد كه جام جهاني و يورو برگزار نمي‌شود، رقابت‌هاي ملي اهميتي پيدا نمي‌كند. دوما ساير رقيبان مسي هم در عرصه ملي نمايش پرفروغي نداشته‌اند و مهم‌تر از همه اينكه، عملكرد مسي در بارسلونا آن قدر درخشان بوده كه اين نقطه ضعف را پوشش دهد. ستاره آرژانتيني بارسلونا در لاليگا به همراه بارسلونا قهرمان شد. در حالي كه انتظار مي‌رفت با توجه به حضور مورينيو شايد بارسلونا نتواند موفقيت‌هاي گذشته‌اش را تكرار كند اما شاگردان گوارديولا باز هم توانستند بالاتر از رقيب سنتي در صدر قرار بگيرند. در اين قهرماني ليونل مسي بي‌ترديد نقش فراواني داشت و با 31 گلي كه به ثمر رساند توانست تيمش را به مقام قهرماني برساند.

اوج هنرنمايي مسي در فصل 11 - 2010 در ليگ قهرمانان اروپا بود. رقابت‌هايي كه معتبرترين رويداد فوتبال در سطح باشگاهي است. درخشش در فينال ليگ قهرمانان اروپا و زدن يك سوپرگل مقابل منچستريونايتد درخشش اين بازيكن را كامل كرد. مسي در اروپا در 13 بازي 12 گل به ثمر رساند و سه پاس گل داد و همچون سال قبل عنوان آقاي گلي را به خود اختصاص داد.

هژمونى بزرگ لاليگا و سرى A

از سال ۱۹۹۱ فقط يك بازيكن( كريس رونالدو كه در زمان انتخاب لباس منچستر يونايتد را مى پوشيد) خارج ازلاليگا و سرىA موفق به دريافت عنوان بهترين بازيكن شده اند. حتى اگر مراسم امسال از سوى مورينيو و رونالدو تحريم نمى شد هم آمار بالا دست نخورده باقى مى ماند.ماتيوس سال ۱۹۹۱ ، فان باستن سال ۱۹۹۲ ، روبرتو باجوسال ۱۹۹۳ ، ژرژ وه آ سال ۱۹۹۵ ، رونالدوى برزيلى سال هاى ۱۹۹۷ و ۲۰۰۲ ، زيدان سال هاى ۱۹۹۸ و ،۲۰۰۱ كاناوارو سال ۲۰۰۶و كاكا سال ۲۰۰۷ ، زمان بازى در سرى A عنوان مرد سال فوتبال جهان را به دست آوردند و طبق معمول همه فاتحان عضو ميلان، يوونتوس و اينتر بودند. ۸ بازيكن از ۹ صاحب لاليگايى جايزه مرد سال فوتبال جهان ،از بارسا آمدند ؛

 روماريودرسال ،۱۹۹۴ رونالدودرسال ۱۹۹۶ ، ريوالدو درسال ،۱۹۹۹ فيگو درسال ،۲۰۰۰ رونالدينيو در سالهاى ۲۰۰۴ و ۲۰۰۵ و مسى دردوسال گذشته. تنها زيدان در سال ۲۰۰۳ اين هژمونى را اندكى تعديل كرد.هر چند سرى A از زمان جدايى دسته جمعى ستاره ها و تبعات ناشى از رسوايى مالى ديگر بازيكنى درحد و اندازه هاى مرد سال فوتبال جهان نداشته اما لاليگا حتى اگربه لحاظ آمارى بهترين ليگ دنيا نباشد، هنوز كارخانه قهرمان سازى به حساب مى آيد.بارسا از سال ۲۰۰۴ تا كنون در ليست ۳ نفر اول جايزه مرد سال فوتبال جهان حداقل يك نماينده دارد. سال ۲۰۰۴ رونالدينيو ، سال ۲۰۰۵ رونالدينيو و اتوئو، سال ۲۰۰۶ رونالدينيو ، سال هاى ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ مسى ، سال ۲۰۰۹ مسى و ژاوى و سال ۲۰۱۰ مسى ، ژاوى و اينيستا. از زمان انتخاب بهترين بازيكن سال جهان ، بارسا بيش ترين نماينده در جمع ۳ نفر اول را به خود اختصاص داده و تنها باشگاهى بوده كه در يك سال ۳ بازيكن خود را در ۳ رتبه نخست ديده است؛ آن چه ارتباط معنادارى با ساختارموفق كاتالان ها دارد.

پپ گواردیولا مربی برتر سال ۲۰۱۱ شد

پپ گواردیولا مربی بارسلونا توانست سر الکس فرگوسن و ژوزه مورینیو را پشت سر بگذارد و بهترین مربی سال ۲۰۱۱ شود.
گواردیولا این جایزه را در مراسم توپ طلا در سوییس دریافت کرد.

او بارسلونا را به پنج جام در سال ۲۰۱۱ رساند: لالیگا و لیگ قهرمانان، در کنار سوپرجام اسپانیا، سوپرجام یوفا و جام جهانی باشگاه‌ها.

این ستاره سابق تیم ملی اسپانیا در حالی برنده این جایزه می‌شود که مورینیو، رقیب او سال گذشته به دلیل سه قهرمانی با اینتر آن را کسب کرده بود.

گواردیولا در تابستان ۲۰۰۸ هدایت بارسلونا را در دست گرفت و فوق‌العاده موفق بوده است. او توانست در ۱۸ ماه نخست مربی‌گری در بارسا آنها را به شش جام از هر شش جام ممکن برساند.

کاپیتان سابق بارسا پس از قهرمانی لیگ در فصل ۱۰-۲۰۰۹، در سال ۲۰۱۱ هم عالی کار کرده و تیمش را به سومین قهرمانی پیاپی لالیگا رساند. آنها برای دومین بار در طول سه سال هم قهرمان لیگ قهرمانان شدند.

گواردیولا از ۱۶ جام ممکن در دوران مربی‌گری خود ۱۳ جام را کسب کرده است. او دومین فردی است که این جایزه جدید را در مراسم توپ طلا می‌گیرد.

قرارداد گواردیولا با بارسا در تابستان جاری به پایان می‌رسد و این مربی که ترجیح می‌دهد سال به سال قراردادش را تمدید کند هنوز این کار را برای فصل بعد انجام نداده است.

ساندرو روسل به او پیشنهاد قراردادی هفت‌ساله داده اما گفته به تصمیمات این مربی احترام می‌گذارد. او حتی گفته قرارداد جدید آماده است و گواردیولا هر زمان که بخواهد می‌تواند آن را امضا کند.

گواردیولا که این ماه ۴۱ ساله می‌شود ۴۷۹ بازی رسمی برای بارسا انجام داد و ۱۶ بار با این تیم به عنوان بازیکن قهرمان شد. او ۴۷ بازی ملی هم در کارنامه دارد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محسن
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۴۲ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۰
0
0
مسی فوق العاده ست.
نظرات بینندگان