پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : وزیر مشاور امارات در امور خارجه گفتوگو را تنها راه خروج از بحران ایجاد شده میان دولت مستعفی یمن و شورای انتقالی جنوب این کشور دانست.
به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقهای القدس العربی، انور قرقاش، وزیر مشاور امارات در امور خارجه با انتشار توییتری نوشت، گفتوگو میان دولت مستعفی و شورای انتقالی جنوب یمن مورت حمایت ابوظبی تنها راه خروج از بحران یمن است.
وی با اشاره به بیانیه وزارت خارجه کشورش افزود: بیانیه امارات علیه تروریسم و حمایت از نیروهای ائتلاف عربی جدی است اما موضوع مهمتر این است که ارتباط میان دولت (مستعفی) و شورای انتقالی بر اساس ابتکارعمل عربستان تنها را خروج از این بحران است.
این مقام اماراتی ادامه داد: برای کسانی که راه را گم کردهاند یادآوری میکنیم که هدف، بسیج تلاشها علیه "کودتای" حوثیها بوده و گفتوگوی پیشنهادی در جدّه راه درست است.