کد خبر: ۴۹۹۳۳۵
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۱۷ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸

شرکت اپل ردیاب خواب را به «اپل واچ» اضافه می کند؟

برخی گزارش های تایید نشده حکایت از آن دارند که شرکت اپل تصمیم دارد برای اپل واچ خود از ردیاب خواب استفاده کند. این ویژگی احتمالا از اول هفته آینده دیده خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

برخی گزارش های تایید نشده حکایت از آن دارند که شرکت اپل تصمیم دارد برای اپل واچ خود از ردیاب خواب استفاده کند. این ویژگی احتمالا از اول هفته آینده دیده خواهد شد.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، اگرچه اپل واچ ویژگی هایی متعدد و کاربردی دارد اما به نظر می رسد قرار است شاهد  تعدادی ویژگی جدید و قوی تر از این محصول نیز باشیم.

سیستم بررسی و ردیابی خواب می تواند اطلاعات مرتبط با سلامتی فرد را در حین خواب به او نشان دهد. درواقع مثل اکثر برنامه های اپل واچ این برنامه نیز کارکردی سلامت محور دارد. سیستم ردیابی خواب اپل واچ به طور طبیعی به باتری نیاز دارد و برای اینکه این دستگاه در طول شب پوشیده شود باید شارژ شود. در حالی که دارندگان اپل واچ به طور معمول ساعت خود را یک شبه شارژ می کنند ، این برنامه جدید برای یاداوری شارژ قبل از خواب یک اعلان ارسال می کند.

افزون بر اینها گفته می شود اپل روش کار هشدارها با اپل واچ را تغییر می دهد ، به گونه ای که اگر زود از خواب بیدار شوید و از اپل واچ خود استفاده کنید ، زنگ هشدار روزانه شما خاموش می شود.ردیابی خواب در اپل واچ از طریق انواع برنامه های شخص ثالث در دسترس بوده ، اما اپل هرگز ویژگی ردیابی خواب اختصاصی خود را ارائه نکرده است.

هنوز مشخص نیست که آیا ردیابی خواب در همه مدلهای اپل واچ موجود خواهد بود یا محدود به دستگاههای جدید است که احتمالاً در تاریخ 10 سپتامبر اطلاعات بیشتری در مورد آنها خواهیم شنید. پیش بینی می شود اپل هفته آینده اصلاحات سخت افزاری جزئی را برای اپل واچ ارائه دهد.

برچسب ها: فناوری
نظرات بینندگان