arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۰۰۹۸۴
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۰ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸

این غذاها را با هم نخورید، سلامت کبدتان به خطر می‌افتد

یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماری‌های گوارشی و "ناراحتی‌های کبدی" خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماری‌های گوارشی و "ناراحتی‌های کبدی" خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند.

یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماری‌های گوارشی و ناراحتی‌های کبدی، خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند و مصرف همزمان آنها با هم، ضمن ایجاد فساد در معده در نهایت باعث تولید "خون ناصالح" و درگیر کردن اندام‌های رئیسه از جمله "کبد" است.

در ادامه به اهم موارد و غذاهایی که خوردن آنها با هم، مضر و باعث تهدید سلامت می‌شود، اشاره شده است:

ـ مصرف لبنیات با گوشت به ویژه گوشت‌های سفید مانند ماهی، مرغ و ...

ـ مصرف تخم‌مرغ و ماهی

ـ مصرف سرکه و حلیم

ـ مصرف لبنیات و ترشیجات

ـ مصرف پنیر و ماست چکیده

ـ پنیر و بادام (مصرف پنیر با گردو مفید است)

ـ سرکه و عدس

ـ سرکه و ماش و سرکه و ماست

ـ مصرف ماست و ترب و مصرف شیربرنج و سویق (آرد گندم)

ـ مصرف انار و حلیم

ـ مصرف خربزه و عسل

ـ مصرف خربزه و موز یا خربزه و انبه

ـ مصرف کله گوسفند و انگور

منبع: تسنیم
نظرات بینندگان