کد خبر: ۵۰۲۳۷۰
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۱ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۸

انهدام باند بزرگ قاچاق موادمخدر در مرزهای شرقی کشور

انهدام باند بزرگ قاچاق موادمخدر در مرزهای شرقی کشور جانشین فرمانده مرزبانی ناجا از انهدام باند بزرگ قاچاق مواد مخدر و کشف یک تن و 211 کیلو انواع موادمخدر در مرزهای شرقی کشور خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جانشین فرمانده مرزبانی ناجا از انهدام باند بزرگ قاچاق مواد مخدر و کشف یک تن و 211 کیلو انواع موادمخدر در مرزهای شرقی کشور خبر داد.

سردار احمدعلی گودرزی در این باره گفت: در راستای برخورد قاطع با هرگونه قاچاق موادمخدر در نوار مرزی، مرزداران استان سیستان و بلوچستان با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی، از فعالیت باند بزرگ قاچاق موادمخدر در منطقه مرزی میرجاوه مطلع شدند و با برنامه‌ریزی دقیق عملیاتی و تشدید اقدامات کنترلی، انهدام این باند بزرگ را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: برای انهدام این باند بزرگ موادمخدر چند تیم پوششی و عملیاتی، پس از شناسایی مسیرهای تردد قاچاقچیان به اجرای کمین هدفمند پرداخته و با پشتیبانی اطلاعاتی و هدایت عملیاتی مرزبانی استان، سوداگران مرگ را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام گذاشتند.

جانشین فرمانده مرزبانی ناجا تصریح کرد: جان برکفان هنگ مرزی میرجاوه، موفق شدند ضمن توقیف دو دستگاه خودرو و دستگیری دو قاچاقچی، یک تن و 204 کیلو تریاک، هفت کیلو حشیش و ... را از قاچاقچیان کشف کنند.

براساس گزارش سایت پلیس، سردار گودرزی ضمن قدردانی از زحمات و مجاهدت‌های شبانه‌روزی مرزداران استان سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: مرزداران در راستای مبارزه با مواد مخدر و برخورد با قاچاقچیان، از هیچ کوششی دریغ نمی کنند و اجازه تجاوز به قانون‌شکنان و سودجویان را نخواهند داد.

نظرات بینندگان
captcha