کد خبر: ۵۱۸۱۲۲
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۲ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸

جلسه پارلمان لبنان برای انتخاب نخست‌وزیر به تعویق افتاد

ریاست‌جمهوری لبنان اعلام کرد، به درخواست نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور این کشور جلسه امروز (دوشنبه) پارلمان را به پنجشنبه موکول کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جلسه پارلمان لبنان برای انتخاب نخست‌وزیر به تعویق افتادریاست‌جمهوری لبنان از به تعویق افتادن جلسه امروز (دوشنبه) پارلمان ویژه انتخاب نخست‌وزیر خبر داد.

بر اساس گزارش شبکه «المیادین»، ریاست‌جمهوری لبنان افزود، به درخواست «سعد الحریری» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان جلسه رایزنی‌های پارلمانی برای انتخاب نخست‌وزیر را به پنجشنبه (۲۸ آذر) موکول کرده است.

در ادامه این گزارش آمده، سعد الحریری امروز با «میشل عون» رئیس‌جمهور تماس گرفته و جهت انجام مشورت‌های بیشتر برای تشکیل دولت درخواست کرده جلسه امروز برگزار نشود.

این جلسه در حالی به تعویق افتاد که گمانه‌زنی‌ها حکایت از احتمال انتخاب مجدد سعد الحریری برای نخست‌وزیر داشت. لبنان در دو شب گذشته شاهد تظاهرات گسترده خیابانی بود، معترضان خواستار کناره‌گیری سران سیاسی فعلی بودند و با نخست‌وزیری مجدد الحریری مخالفت کردند.

منبع: فارس
نظرات بینندگان