arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۱۸۴۸۰
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۲۱ - ۲۶ آذر ۱۳۹۸

غفور انتخابی المپیک والیبال را از دست داد

با اعلام باشگاه لوبه ایتالیا مصدومیت والیبالیست ملی‌پوش کشورمان جدی است. امیر غفور به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه ستون مهره‌ها نیاز به استراحت دارد و این بازیکن به‌ منظور طی درمان باید 6 تا 8 هفته دور از میادین باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

باشگاه لوبه ایتالیا اعلام کرد مصدومیت امیر غفور جدی است و این بازیکن به‌منظور طی درمان باید ۶ تا ۸ هفته از میادین دور باشد.

امیر غفور به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه ستون مهره‌ها نیاز به استراحت دارد و این بازیکن به‌ منظور طی درمان باید 6 تا 8 هفته دور از میادین باشد.

مسابقات انتخابی المپیک در قاره آسیا، از 17 تا 22 دی در شهر جیانگمن چین برگزار می‌شود. ایران با چین تایپه، چین و قزاقستان در گروه اول مسابقات قرار دارد و تیم‌های استرالیا، کره جنوبی، هند و قطر هم در گروه دوم به میدان می‌روند.

در مرحله نخست انتخابی المپیک که به صورت جهانی برگزار شد،‌ تیم‌های برزیل، آرژانتین، روسیه،‌ ایتالیا، لهستان و آمریکا سهمیه را به دست آوردند.

منبع: فارس
نظرات بینندگان