arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۲۱۳۳۷
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۱۹ - ۱۲ دی ۱۳۹۸

ضرورت پرواز چارتری برای صادرات گوجه فرنگی به روسیه

معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: کشور روسیه به عنوان یک ظرفیت بزرگ برای صادرات محصول گوجه فرنگی صادراتی است و به توجه و تمرکز بیشتری نیاز دارد و در این راستا اختصاص پرواز چارتری برای صادرات گوجه فرنگی به کشورهای روسیه و قطر می‎تواند راهکار خوبی باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حمید زادبوم پنج‎شنبه در نشست میز ملی گوجه فرنگی در استان بوشهر افزود: ایجاد پایانه صادرات هوایی در زمان افزایش محصول ضروری است و در این راستا اختصاص پرواز چارتری برای صادرات گوجه فرنگی به کشورهای روسیه و قطر می‎تواند راهکار خوبی باشد.

وی بیان کرد: قطر بازار کوچک و محدودی است ولی با این حال بازار مسکو به عنوان بازاری بزرگ نیازمند تمرکز ویژه است.

زادبوم یادآور شد: هر چقدر گوجه فرنگی تولید کنیم در روسیه خریدار دارد ولی باید بررسی شود این محصول و فرآورده‎های آن را چطور می‎توان به آنها فروخت و در این زمینه باید کار پژوهشی و مطالعاتی برای بازارهای مقصد اولیه و خریداران آن انجام و یک هولدینگ برای صادرات محصول ایجاد شود.

زادبوم ادامه داد: پاکستان نیز بازار خوبی است چراکه این کشور با 200 میلیون نفر جمعیت، حداقل 30 میلیون نفر ثروتمند دارد ولی بازار این کشور به‌خوبی مورد توجه قرار نگرفته است.

وی افزود: بزرگ‌ترین ظرفیت صادرات در آینده کشور پاکستان و ترکیه است که باید به این ظرفیت‌‎ها توجه و تمرکز ویژه‎ای شود.

زادبوم بیان کرد: باید کمک کرد صادرکنندگان واقعی و عمده گوجه فرنگی که با قرارداد درازمدت در بازار فعالیت دارند صادرات گوجه آنها تضمین شود.

وی ادامه داد: برای سال 99 نیز تلاش داریم تا بهمن امسال لیست محدودیت‎های صادراتی و همچنین تعرفه‎های فصلی مشخص شود و برای واردات فصلی برای برخی محصولات کشاورزی تعرفه فصلی وضع می‌شود.
زادبوم گفت: برای کالاهای صادراتی که ارزش افزوده بالایی ندارند و جایی که غذای مردم تحت تاثیر قرار گیرد عوارض صادراتی وضع می‌شود.

ئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: صادرات برای کشور و به‌ویژه در دوران تحریم‎ها که دشمن زدن ارزآوری به عنوان رگ حیاتی خون تجارت کشور را هدف گرفته بسیار حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: دیگر نمی‌خواهیم به نفت توجه کنیم مگر اینکه بخواهیم از آن تولید محصول داشته باشیم و در این شرایط صادرات غیرنفتی به‌عنوان جایگزین نفت برای ارزآوری مورد توجه ویژه قرار گیرد.

زادبو اظهار کرد: ظرفیت‎هایی که در کشور داریم بسیار زیاد است امید می‌روددر این بخش‎ها خادم خوبی برای مردم باشیم.

زادبوم گفت: مکانیزم‎های اداری ما کامل نیست ولی خیلی‌ها از این مکانیزم برای فعالیت حوزه تجارت استفاده کردند.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی درآمد دولت از راه صادرات و مالیات است و نفت در این بین نقش بسیار جزئی دارد و این خیری برای مملکت است چراکه منجر به افزایش صادرات کالاهای غیرنفتی شده است.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان