arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۲۷۳۵۴
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۱۳ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۸

ترفندهای کاهش« روغن» غذا

کاهش مصرف روغن خوراکی یکی ازمهم ترین دغدغه‌های کارشناسان تغذیه است. آن ها سعی می کنند به هرشکل ممکن ما را به کاهش مصرف ترغیب کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کاهش مصرف روغن خوراکی یکی ازمهم ترین دغدغه‌های کارشناسان تغذیه است. آن ها سعی می کنند به هرشکل ممکن ما را به کاهش مصرف ترغیب کنند.

درادامه به بعضی از این روش ها اشاره می کنیم : به جای قاشق روغن از اسپری روغن استفاده کنیدبه این ترتیب فقط ظرف چرب می شود و مانع از مصرف مقدار زیاد چربی خواهد شد .

کبابی کردن گوشت وماهی را جایگزین سرخ کردن کنید.

البته بهتر است گوشت، مرغ یا ماهی درون فویل بپیچید تا سطح آن خشک نشود.

پیش از سرخ کردن بادمجان، قدری نمک روی آن بپاشید تا افزون بر کم شدن طعم تلخ آن، مقدار کمتری روغن برای طبخ آن لازم باشد.

پس ازسرخ کردن انواع سبزیجات، آن ها را در صافی یا دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی جذب شود.

به جای مایونزازماست استفاده کنید و همراه با کمی خردل یا سرکه طعمدار کنید.

نیمی از مقدار خامه شیرینی، دسر یا کیک را با شیر یا ماست جایگزین کنید.به جای کره در تهیه نان یا کیک می توان از ماست یونانی استفاده کرد.

در تهیه پیتزا و دیگرغذاهای حاوی پنیر، پنیرسفید جایگزین خوبی برای پنیر پیتزا خواهد بود.

پس از این که سوپ یا خورشت آماده شد،آن را از روی حرارت بردارید. پس از چند دقیقه، روغن اضافی روی غذا جمع می شود که به راحتی می توان برداشت.

هنگام سرخ کردن سیب زمینی، از تابه تفلون استفاده کنید تا نیاز به روغن زیاد نباشد.

همچنین در ظرف را بگذارید تا به کمک بخار سریع تر پخته شود. چربی اضافی گوشت را جدا کنید و از آن برای گوشت چرخ شده استفاده کنید.

به جای خامه در سوپ، از پوره سیب زمینی یا پیازرنده شده استفاده کنید تا سوپ قوام یابد.

 روزنامه خراسان

نظرات بینندگان