arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۳۰۰۱۳
تعداد نظرات: ۶۳ نظر
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۱۹ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۸

معاون وزیر خارجه: اگر FATF تصویب نشود، تمام حساب‌های بانکی ایرانیان در دنیا را می‌بندند / در این صورت، هر ایرانی برای داشتن حساب بانکی در خارج از کشور باید پاسپورت دیگر کشورها را داشته باشد

غلامرضا انصاری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه تصریح کرد: اگر FATF تصویب نشود تمام حساب‌های بانکی ایرانیان در دنیا را می‌بندند و هر ایرانی برای داشتن حساب بانکی در خارج از کشور باید پاسپورت دیگر کشورها را داشته باشد. اسلام دین تدبیر و عقل‌گرایی است؛ تعقل را ریشه و پایه تصمیمات خود قرار دهیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

غلامرضا انصاری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه تصریح کرد: اگر FATF تصویب نشود تمام حساب‌های بانکی ایرانیان در دنیا را می‌بندند و هر ایرانی برای داشتن حساب بانکی در خارج از کشور باید پاسپورت دیگر کشورها را داشته باشد. اسلام دین تدبیر و عقل‌گرایی است؛ تعقل را ریشه و پایه تصمیمات خود قرار دهیم.

به گزارش «انتخاب»؛ در نشستی با حضور معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه و رئیس سازمان توسعه تجارت با هیات رئیسه اتاق ایران و اتاق‌های مشترک، موضوع تأسیس دفاتر تجاری ایران در سایر کشورها بررسی شد. به باور بخش خصوصی پیش از اینکه دولت به فکر تأسیس این دفاتر باشد باید روی حذف موانع صادراتی تمرکز کند و شرایط داخلی اقتصاد را برای نقش‌آفرینی بیشتر بخش خصوصی مهیا سازد.

روسای اتاق‌های مشترک همچنین بر اولویت‌بندی و مطالعه دقیق روی تک‌تک بازارها تأکید کردند؛ در نظر گرفتن یک برنامه و الگو برای همه بازارها اقدام اشتباهی خواهد بود که تنها منجر به هدررفت بخشی از منابع کشور می‌شود.

در این رابطه غلامحسین شافعی، رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور ضمن قدردانی از نگاه‌ها و موضع‌گیری‌های صریح و جدی انصاری در مورد بخش خصوصی، غلبه دیدگاه‌های اقتصادی وزارت امور خارجه بر نگرش‌های سیاسی طی چند سال گذشته را قدمی مثبت ارزیابی کرد.

به باور او، اتاق‌های مشترک ظرفیت‌های قابل توجهی در تجارت بین‌الملل ایران دارند که در این سال‌ها مغفول مانده‌اند. اتاق مشترک ایران و فرانسه در مورد طرح مالی که قرار بود بین ایران و اروپا برقرار شود، اقدامات و مطالعات خوبی انجام داد که به صورت محرمانه برای سران قوا ارسال شد اما توجهی به آن نشد.

ایرانی‌های مقیم سایر کشورها نیز به عنوان یک ظرفیت مهم از سوی شافعی معرفی شدند که متأسفانه از این افراد و تجربیات آنها هم استفاده نشده است.

رئیس اتاق ایران با نگاه به مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی در مورد همکاری اتاق ایران و سازمان توسعه تجارت برای ایجاد تحولاتی در مناسبات تجاری ایران و سایر کشورها، برگزاری این نشست را در راستای بررسی مزایا و معایب ایجاد دفاتر تجاری و تجربیات سایر کشورها در این حوزه، دانست.

در این بین، محمدرضا کرباسی، معاون امور بین‌الملل اتاق ایران به تشریح اقدامات کشورهایی چون کره جنوبی در ایجاد KOTRA، تایوان TAITRA، آلمان AHK، استرالیا Austrade و غیره پرداخت و تصریح کرد: اتاق طی چند سال اخیر با مطالعاتی که روی نمونه‌های خارجی این مراکز داشته، پیشنهاد تأسیس 5 دفتر تجاری را در 5 نقطه مهم دنیا که اثرگذاری بالایی برای تجارت ایران دارد را مطرح کرده و بررسی‌هایی در مورد انجام داده است.

وی ادامه داد: در این مورد مدل‌هایی هم مطرح است که چگونگی همکاری اتاق را با دولت در ایجاد این دفاتر، تعریف می‌کند. در هر صورت نکته مهم این است که بتوانیم با استفاده از ظرفیت اتاق‌های مشترک و در کنار آن اتاق تعاون که اعلام آمدگی کرده است، قدم‌های مثبتی برای توسعه تجارت بین‌الملل کشور برداریم.

قبل از هر کار جدید، موانع و شرایط بازدارنده داخلی را اصلاح کنیم

در ادامه این نشست روسای اتاق‌های مشترک به بیان دیدگاه‌های و نقطه نظرات خود در این بخش پرداختند. احمدپورفلاح، رئیس اتاق مشترک ایران و ایتالیا با بیان این مطلب که شرایط در هر منطقه و در هر کشوری متمایز است، تأکید کرد: در ایتالیا و اغلب کشورهای اروپایی، ایجاد دفاتر تجاری با هر عنوانی با مشکلات و موانع جدی روبه‌روست؛ اغلب ایرانیان به دلیل شرایط تحریمی، انگیزه‌ای برای سرمایه‌گذاری در این کشورها را ندارند، طرف‌های اروپایی نیز از ارتباط با ایرانیان اجتناب می‌کنند، روابط بانکی و مالی هم برقرار نیست و از طرفی خرید، ثبت و یا اجاره این دفاتر هم با طرف‌های ایرانی، آسان نخواهد بود.

این فعال اقتصادی معتقد است اگر واقعاً به این نتیجه برسیم که احداث این مراکز کارساز است، می‌توان از الگویی که سال‌هاست اتاق مشترک ایران و ایتالیا اجرایی کرده، استفاده کنیم. در واقع این طرف‌های ایرانیان در کشورهای هدف هستند که باید اقدام به خرید یا اجاره دفاتر کنند و ایرانیان در این قالب به ادامه فعالیت‌های تجاری خود بپردازند.

هادی تیزهوش تابان، رئیس اتاق مشترک ایران و روسیه نیز از تجربه این اتاق در ایجاد دفتری در آستاراخان سخن گفت و یادآور شد: شاید در کشورهای اروپایی ایجاد این مراکز کارایی نداشته باشد اما در کشوری مانند روسیه و یا کشورهای اوراسیا چنین مسئله‌ای مطرح نبوده و می‌توان از این دفاتر استفاده بهینه کرد.

وی فشارهایی که از داخل بر صادرکنندگان وارد می‌آید را مورد توجه قرار داد و گفت: این فشارهای داخلی بیش از هر چیز دیگری مانع از رشد و بالندگی صادرات کشور می‌شود.

مجیدرضا حریری، رئیس اتاق مشترک ایران و چین نیز در تأیید سخنان مطرح شده، شرایط هر کشوری را متفاوت از دیگری دانست و تصریح کرد: در شانگهای مدت‌ها قبل دفتری ایجاد شده بود که امروز بسته است و به اعتقاد ما احیای آن می‌تواند کارساز باشد. البته پیش از هر چیز باید هدف و تکلیف خود را در مورد استفاده از این دفاتر تعریف کنیم. شیوه اجرای خود را باید به حدی دقیق و کارشناسانه در نظر بگیریم که در عمل دچار مشکل نشویم چون زمان و منابع مالی کافی برای آزمون و خطا نداریم.

وی همچنین با اشاره به این نکته که شرکت‌های بزرگی که در واقع دولتی هستند و بیش‌ترین منفعت را از تجارت بین‌المللی می‌برند باید بیش‌ترین نقش‌آفرینی را در این وادی داشته باشند هرچند متأسفانه بر اساس تجربه موجود این شرکت‌ها کمترین تمایل را به انجام چنین کاری دارند.

امیر عابدی، رئیس اتاق مشترک ایران و قزاقستان نیز وجود دفتر تجاری در این کشور را مفید ارزیابی کرد و گفت: در این کشور برگزاری نمایشگاه‌های دائمی نیز نتیجه‌بخش است که می‌توان با تأسیس چنین دفتری در قزاقستان، موضوع نمایشگاه دائمی را هم حل کنیم. البته آنچه اهمیت دارد این است که این دفاتر به صورت مستقل و خارج از ساختمان سفارت فعالیت کنند.

حسین سلیمی، رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان با بیان این مطلب که همواره زمانی به فکر اصلاحات می‌افتیم که در بحران قرار داریم، تأکید کرد: یکی از مسائل مهم امروز کشور FATF و تصویب اجرایی شدن استانداردهای آن در نظام بانکی کشور است که متأسفانه به دلیل تعلل در تصویب آن به زودی تمام حساب‌های ایرانیان را می‌بندند، در این شرایط چگونه می‌توان کار کرد؟

این عضو هیات نمایندگان اتاق ایران پیشنهاد داد پیش از هرچیز دیگر مسئولان به فکر اصلاح مشکلات داخلی و قوانینی باشند ه دست و پای فعالان اقتصادی را می‌بندد.

حمیدرضامناقبی، رئیس اتاق مشترک ایران و استرالیا، از بین رفتن فرصت‌های بی‌شماری که تاکنون داشته‌ایم را مورد تأکید قرار داد و گفت: تا قبل از اعمال این تحریم‌ها می‌توانستیم قدم‌های سازنده‌ای برای توسعه تجاری بین‌الملل برداریم اما امروز بهتر است به سراغ بخش‌هایی برویم که در آینده به نفعمان خواهد بود؛ برگزاری نمایشگاه‌های مجازی، توجه به بلاکچین‌ها و رمزارزها موضوعات امروز اقتصاد دنیاست. هنوز روی این مباحث حتی قدم‌های اولیه را هم برنداشته‌ایم.

ابراهیم جمیلی، رئیس اتاق مشترک ایران و هند پیشنهاد داد: به جای اینکه مراکز جدید ایجاد کنیم، ظرفیت‌های موجود را مورد توجه قرار دهیم. تا به امروز از ظرفیت اتاق‌های مشترک و اتاق‌های استانی استفاده‌ای نشده چه تضمینی وجود دارد که از ظرفیت مراکز تجاری که قرار است بعدها ایجاد شوند، استفاده کنیم؟

به اعتقاد این فعال اقتصادی نباید زمان را از دست داد و بدون توجه به واقعیت‌ها، تصمیم گرفت. امروز با این شرایط ناشی از تحریم که نمی‌توان به قدیمی بودن کشتی‌ها و نبود خط ریلی فکر کرد. امروز تنها باید از داشته‌های خود بهترین استفاده را کنیم.

کیوان کاشفی، رئیس کمیته مشترک ایران و سوریه از سرمایه‌گذاری در این کشور و تأسیس دفتر تجاری در دمشق خبر داد و گفت: این دفتر از سال آینده فعالیت خود را آغاز می‌کند. از زمانی که در این مسیر قدم برداشتیم تجربه‌های خوبی را کسب کردیم. اولین نکته‌ای که باید در تأسیس این دفاتر مورد توجه قرار دهیم، میزان کارآیی آن در کشور هدف است.

وی ادامه داد: از سویی هماهنگی کامل بین سازمان توسعه تجارت، وزارت امور خارجه و اتاق ایران برای تأسیس این دفاتر اهمیت بالایی دارد. در عین حال لازم است روی سیاست‌ها و قوانین کشور هدف نیز اشراف کامل داشته باشیم تا در حین تأسیس و فعالیت مراکز دچار مشکل نشویم.

بهرام شکوری، رئیس کمیته مشترک ایران و ژاپن نیز روی توجه به تجربیات دنیا در ایجاد دفاتر تجاری تأکید کرد و گفت: وقتی تجربه‌ای در دنیا وجود دارد چرا نباید از همان استفاده کنیم و جلو برویم؟ از طرف دیگر قبل از اجرای هر ایده و اقدام نو باید اصلاحات لازم را در بدنه اقتصاد داخلی کشور ایجاد کنیم.

حسین سلاح ورزی، نایب‌رئیس اتاق ایران از جایگاه ویژه موافقت‌نامه تجارت ترجیحی و تأثیر غیرقابل‌انکار آن در رشد صادرات کشور سخن گفت و تصریح کرد: در سه‌ماهه آبان، آذر و دی که این موافقت‌نامه اجرایی شده است حدود 50 درصد صادرات کشور به اوراسیا افزایش یافته است. متأسفانه ایران از نظر موافقت‌نامه تجارت ترجیحی بسیار فقیر است در این وضعیت اگر در هر کشوری هم یک نمایندگی یا دفتر تجاری تأسیس کنیم، تأثیری نخواهد داشت.

موافقت‌نامه تجارت ترجیحی با کشورهای همسایه را به جد دنبال می‌کنیم

در واکنش به اظهارات مطرح شده، حمید زادبوم، رئیس سازمان توسعه تجارت از تمرکز جدی این سازمان روی کشورهای همسایه و دو شریک اصلی ایران یعنی هند و چین، سخن گفت و یادآور شد: سهم صادرات ایران به همسایه‌های خود در سال گذشته 54 درصد بوده و این رقم در 10 ماهه سال جاری به 60 درصد رسیده است. از سوی دیگر با توجه به موافقت‌نامه تجارت ترجیحی که بین ایران و اوراسیا از آبان ماه اجرایی شده تا به امروز 50 درصد نسبت به سه ماه مشابه سال گذشته، افزایش یافته است.

این مقام مسئول اولویت اصلی تأسیس دفاتر تجاری را مربوط به همسایگان و شرکای اصلی کشور دانست و تأکید کرد: دفاتری که به همت بخش خصوصی تأسیس می‌شوند، بدون شک اثرگذاری بیشتری نسبت به دفاتر دولتی دارند. از طرفی بدون شک ایجاد دفاتر تجاری در برخی کشورها اثرگذار بوده و نتیجه‌بخش است. در عین حال هم‌زمان مسائل دیگر را مانند موافقت‌نامه‌های تجارت ترجیحی با دیگر کشورها را دنبال می‌کنیم.

بر اساس اظهارات او سازمان توسعه تجارت در حال رایزنی با پاکستان، هند، مالزی، اندونزی و آذربایجان در مورد موافقت‌نامه تجاری است که به زودی نهایی می‌شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از دستور وزیر در مورد شرکت‌های بزرگی که در خارج از کشور نمایندگی دارند، گفت: این شرکت‌ها باید در هر کشور تنها یک نمایندگی داشته باشند و این دفاتر را در اختیار وزارتخانه قرار دهند. البته برخی از این دفاتر تا کنون تحریم شده‌اند که استفاده از آنها غیرممکن است.

رویکردهای نادرست اقتصادی جاری کشور باید تغییر کند

غلامرضا انصاری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه نیز از افزایش روزبه‌روز فشارهای ناشی از تحریم و مشاهده شکل‌های جدید آن خبر داد و گفت: در طول همه این سال‌ها بخش خصوصی را تقویت نکردیم و وابستگی به نفت روزبه‌روز افزایش پیدا کرد. حال دست تقدیر ما را به جایی رساند که به فکر بخش خصوصی افتاده‌ایم. بدون شک تمرکز اصلی دولت در سال آینده باید روی صادرات باشد و برای تحقق این هدف به بازارهای جدید و مطمئن نیاز داریم.

وی ادامه داد: روزگار درس‌های زیادی به ما می‌دهد و بدون شک ایران در آینده با پشت سر گذاشتن این فشارها و استفاده از ایده‌های نو، قدرتمند می‌شود.

معاون وزارت امور خارجه از تمرکز جدی روی موافقت‌نامه‌های تجارت ترجیحی بین ایران و سایر کشورها سخن گفت و تأکید کرد: در دنیای امروز حتی در ارتباط با کشورهای کوچک هم نمی‌توان یک طرف حرکت کنیم و تنها به فکر رسیدن به خواسته‌های خود باشیم. در هر ارتباطی نفع دو طرف باید لحاظ شود. باید یک امتیاز بدهیم تا یک امتیاز بگیریم. متأسفانه هنوز این نگاه در کشور و بین مسئولان نهادینه نشده است.

هماهنگی بین سیاست‌های اقتصادی و تجاری از یک طرف و ارزش قائل شدن برای برنامه‌ها و اهداف کشورهای هدف دو موضوعی هستند که در تجارت بین‌المللی از نگاه انصاری باید مورد توجه باشند.

او در ادامه بهترین ابزار برای تنظیم بازار را تکیه روی واردات عنوان کرد و افزود: دولت به هیچ عنوان نباید مانع صادرات محصولات شود و بازار داخلی تنها با واردات می‌تواند تنظیم کند. این ساده‌ترین شاخص‌های اقتصادی است که در ایران رعایت نمی‌شود. طی سال‌ها صادرات برنج ایرانی به این عنوان که مردم، برنج دوست دارند، ممنوع و محدود بود؛ پاسخ ذائقه مردم را دولت باید بدهد و نه برنج‌کار.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه به وجود مفاهیم غلط اقتصادی در کشور مانند قیمت‌گذاری دستوری اشاره و تصریح کرد: سال‌هاست دولت روی قیمت‌گذاری تمرکز می‌کند و سعی دارد از این طریق از مصرف‌کننده حمایت کند در حالی که نمی‌توان با گرفتن یقه تولیدکننده از مصرف‌کننده حمایت کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود منشأ فسادی که در بدنه اقتصادی کشور نفوذ کرده را درآمدهای نفتی دانست و ادامه داد: طبق آمارهای رسمی در سال 2016 بالغ بر 120 میلیارد دلار سوبسید پرداخت شده که به هیچ‌وجه قابل دفاع نیست. سئوال اینجاست که آیا در کنار چنین منابعی، اخلاق باقی می‌ماند؟

این مقام مسئول دنیای آینده را دنیای بلاکچین ها و رمز ارزها عنوان کرد و از بخش خصوصی خواست تا در این حوزه وارد شوند.

انصاری در رابطه با مسئله FATF و موضع‌گیری‌هایی که علیه آن وجود دارد، گفت: متخصصان و صاحب‌نظران این حوزه دیدگاه خود را در مورد لزوم تصویب FATF مطرح کردند اما در نهایت این نظرات کارشناسی، شنیده نشد. بارها و بارها تکرار کردیم که در این رابطه قرار نیست هیچ‌گونه حسابرسی انجام شود؛ FATF تنها استانداردهایی هستند که حتی بانک‌های ایرانی در خارج از کشور هم این استانداردها را رعایت می‌کنند.

وی تصریح کرد: اگر FATF تصویب نشود تمام حساب‌های بانکی ایرانیان در دنیا را می‌بندند و هر ایرانی برای داشتن حساب بانکی در خارج از کشور باید پاسپورت دیگر کشورها را داشته باشد. اسلام دین تدبیر و عقل‌گرایی است؛ تعقل را ریشه و پایه تصمیمات خود قرار دهیم.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
0
0
خب وعلوم شد آقایون دلشون واسه خودشون نیسوزه یا ملت خخخه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
2
1
به جهنم اونی بایدبترسه که حسابی در خارج آره اکثر مردم ایران محتاج نان شیطان هستن به درک که میبندن مسئولین آقازاده هابایدتنشان بلرزه نه مردم فقیر ایران
پاسخ ها
سیامک
| Turkey |
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۱
آقاجون چرا مزخرف میگی؟ من یک دانشجو هستم ساکن ترکیه. نه آقازاده ام، نه خانم زاده نه دو تابعیتی. الان یک بورسی می گیرم که باهاش به زور دخل و خرجم جور میشه. حالا اگه حساب بانکیم رو ببندند پول باید به کدوم حساب واریز بشه؟ آخه عقل وتدبیر هم خوب چیزیه. اون آقازاده ها و تجار و سرمایه دارها خیلی وقته که شهروندیشون رو گرفتن. اگه اتفاقی بیفته، برای امثال من میفته که با بورس دانشجویی خوشحالیم که زندگیمون رو یه جوری بالاخره سر می کنیم که اون رو هم هموطنمون چشم نداره ببینه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
1
2
اسلام دین عقلانیت است ،برای کسی که معتقد به ان است
مجید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
1
3
نگران پسرتی یا دخترت
سید عباس تسبیحی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
0
3
بابا بی خیال با برجام بدبخت شدیم با این بدبخت تر برید عمو
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
1
1
بالا اسیر کردین مردمو با این fatf و برجام و ....
تا کی می‌خوابین خودتونو به خواب برنین اگه اونا میخواستن کاری انجام بدن تو همون برجام انجام میشد
یکم به خودتون و جوونامون تکیه کنین
دشمن فقط به فکر بهونه ای خنجرشو محکم‌تر فرو کنه تو قلب مردم خواهشاً دیگه دست از سر ملت بردارین
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
1
1
مگه مجلس FATF را تصویب نکرده؟ چرا اجرا نمیشه؟
فرید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
0
0
اینجا ایران است تنها چیزی که مفهوم ندارد مردم و حقوق انهاست . دلالها بانکها را دور میرنند و پولدار ها هم چند تابعیتی میشوند که عاشق الفرار با پول مردم ایران هستند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
0
0
به درک که میبندند ... کدوم ملت بدبخت پول تو حساب داخل کشور دارند که خارج از کشور داشته باشند
ناشناس
|
Ecuador
|
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
0
0
اینک که تمام جهان بر علیه مسلمین هستن اشتباه است خودمان همراه کفر شویم ما تصویب faft پایمال کردن خون شهداست ملت ایران هیچ گاه این لایحه را تصویب نخواهد مرگ بر حامیان faft
s. mirzaei
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
0
0
سلام، حالاگیریم FATF خائنای این مملکت تصویب نشه، حسابهای ایرانیان خارج نشین و سرمایه دارا هم مسدود شه، خائنا نگران نباشن، چون دو تابعیتین ومشکلی براشون پیش نمیاد، ماهم خدایی داریم که به دادمون برسه
ایران تنها
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
0
0
در ایران اسلامی چندین سال است که احساسات بر تعقل چربیده . هجوم به حریم خصوصی و سرکوب نظر کارشناسان عرصه ی زندگی را بر همه ی مردم تنگ کرده کن جمله فعالان اقتصادی!
امیر حسطنی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
0
2
با سلام
حالا این رو تصویب کردید.
بعدا می گن اگر موشک های نقطه زن رو نابود نکنید حساب های ایرانی ها را مسدود می کنیم
حالا اونم تصویب کردید
بعدا می گن اگر حقوق هم جنس بازان رو به رسمیت نشناسید فلان می کنیم
بابا شما چقدر ترسو و نفوذ پذیر هستید حیف انقلاب اسلامی که دست شما افتاده حیف
کینگلی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
0
0
همه این اشخاص شرکت کننده در مبحث Aftf بدون در نظر داشتن قوانین زورگویانه و ظالمانه در بخش های مختلف Aftf ، مطلب ارایه دادند و به همین دلایل رد شد ، که این نظرات از بظاهر نخبگان کشوری بسیار جای تامل و تذکر دارد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
0
0
عجب نادانی هستی تو
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
0
0
مگر الان حساب های بانکی ایرانیان در خارج از کشور باز است؟!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
0
1
با اینکه امریکا از برجام خارج شده ودیگه همه چی پرررر.ولی یه عده غرب گرا اینجا سنگ امریکا رو به سینه میزنن
بپذیرید
|
Finland
|
۰۰:۰۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
2
1
همه مشگلات امروزه مثل فشار FATF به کشور بخاطر برجام و مذاکرات لعنطیش پیش آمد.اگر FATF را بپذیرید آخرین سوراخها برای نفس کشیدن و دور زدن تحریمها بسته میشود.اگر حساب بانکی بسته میشود بگذار بسته شود اصلأ چرا باید ایرانی که در ایران زندگی میکند حساب بانکی داشته باشد.همه موافقان FATF کسانی هستند که از راه اختلاس حسابی از سایه سر انقلاب ثروتمند شدن و فرزندانشان و آقازاده هایشان در حال عشق و عیشای هستند در غرب این است نگران تصویب FATF هستند
امیر
|
-
|
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
0
0
سلام وقت بخیر شرمنده مزاحم وقتتون شده ام .
من ناراحتی کلیه دارم کلیه هام از کار افتادن و الان دارم دیالیز میشم متاهلم وتازه بچه دار شدم و از کار افتاده شدم
دیگه نمیتونم کار بکنم مخارج زندگیم رو نمیتونم تامین بکنم محض رضای خدا اگر کسی میتونه از لحاظ مالی بهم کمک بکنه یا منو به آدم خیری معرفی بکنه ثواب داره خدا عوضشو بهتون میده مطمئن باشید دستم رو بگیرید خدا شاهده خیلی مشکلات مالی دارم وام دارم بدون هیچ در آمدی وضعیتمو درک کنید منو با این حال خرابم تنها نزارید بزارید به حس انسان دوستیتون دلخوش باشم دستمو بگیرید فاطمه زهرا(س) دستتونو بگیره روز قیامت ۰۹۱۸۵۶۶۰۵۲۲
حامد
|
United Kingdom
|
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
1
1
چه کار ما با دنیای امروز سنخیت داره که شما دم از تدبیر و عقلانیت میزنی........
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
3
2
به درد هیچ ایرانی که مقید به اسلام و ولایت فقیه باشد نمی خورد
محمدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۰۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
3
2
کاش برجام را حفظ میکردیم
‌علی علیمحمدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۲۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
2
5
حساب های بانکی خارج از کشور برای دزدان به مملکت وآقا راده ها است چرا اینقدر قلبتان برای فقط آقا زاده ها می تپد . سکوت کنید
پاسخ ها
علی
| Australia |
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
دانشجوها چکار کنن پس؟
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
1
4
ببندن حسن که کلید داره
رفیق
|
Finland
|
۰۶:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
4
1
وقتی متوجه میشوید کسانی که صلاحیتشان توسط شورای نگهبان رد شده مردود شده برای مجلس آینده و این افراد می آیند در مورد تصویبFATF نگران میشوند این فکر را بوجود می آورد برای کاربر خواننده خبر که آیا اینها واقعأ مطیع انقلاب هستند و یا نه در فکر تضعیف نظام اسلامی و حکومت ایران هستند؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
3
2
این مزخرفات رو برن بدن به خورد مثل خودشون ، دیگه تاریخ انقضای همشون گذشته غرب گراهای وطن فروش
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۳۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
1
4
ما که از ایران نمیریم به ما ربطی نداره اقازاده های ما اونور ونیستن پس به ما ربطی نداره مشکل خودتونه
رفیق
|
Finland
|
۰۶:۵۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
4
2
آیا این آقا رد صلاحیت شده برای مجلس یا نه شخصی دیگر است؟من مطمئن هستم که FATF یک تله و دام است مثل برجامچایی که مقدار زیادی به دنبال خود باتلاق دارد و اگر چنانچه اشتباه محاسباتی داشته باشید در مورد FATF و آن را تصویب کنید با مشگلات بیشتری روبرو میشوید!!!!!!!!!!! نگویید که نگفتیم مثل برجام و مذاکرات کلاهبرداری.......
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
5
3
چرا برای دشمن راه کار می گذارید دوم این که اعضای تشخیص مصلحت همه از مسولین درجه یک هستند چرا دم از عقلانیت میزنید مگر اینها عقل ندارند فقط شما عقل دارید چرا اینقدر از دشمن میترسید ما باید کاری کنیم که دشمن از اسممان بترسد ره های زیادی برای تسلیم دشمن هست شما هم کمی هم صبر کنید هم تعقل
محمد
|
United Arab Emirates
|
۰۷:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
3
1
همین محافظه کاران و شناگران در استخر اروم میگفتن اگر انتقام شهید سلیمانی را بگیریم جنگ ویرانگر فیزیکی رخ خواهد که مملکت با خاک یکسان میشود به حول قوه الهی ضرب شستی خوردن که سالها باید بشینن وافسوس حماقت ترامپ رو بخوزن
شهروندایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
2
2
ایشان نگران حسابهای آقا راده هاست نه مردم ایران
پاسخ ها
حسین
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
براتون متاسفم که خیال میکنید fatfضرری برای مردم نداره ،کدوم سیلی زدید به امریکا این سیلی که میزنید میخوره به صورت ما مردم ایران که همه بیکار و فقیر و بدبخت شدیم دیگه قدرت خریدمان به زیر صفر رسیده هنوز از قدرت صحبت میکنید ،از کارخونه هایی که خوابیدن بگید از قطعات و لوازمی که تحریم شدیم بگید تو توی یک کشور دیگه داری کار میکنی عین خیالت نیست ما مردم بیکار در ایران باید چطوری زندگی کنیم
محسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
4
9
شما به فکر خودتو بچه هات باش . ما که خارج نشین نیستیم. مردمو گول نزنید . دروغگویان تغییر چهره دهنه
مشدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
2
5
خب ماکه حساب خارجکی الان ندرم واس چکار کنم..... موحساب داخلی یم خالیه .... اوقت تو دلواپس حساب خارجکنی ت هستی.... داسلام خب چیزی بیدهروقت لازمش درن مثل پل ازروش رد رن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
5
3
برادر جان خوب گرا به دشمن میدهی؟ احیاناٌ شما نبودی که زمان جنگ با چراغ قوه مراکز هدف را به هواپیمای دشمن علامت می دادی؟
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
4
5
باسلام حاجی الان ناراحت بستن حساب کی هستی؟
هدایت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
4
6
با سلام چه کسانی در خارج از ایران حساب بانکی دارند آیا آنها پاسپورت خارجی ندارند بنظر من دلیل ارائه این طرح باج دیگری مانند برجام به کشورهای دیگر است
ناشناخته
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
3
9
زمانی که قدرت بدست نادانان باشد بیش از این انتظار نباید داشت
فرزاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
3
6
كاش در راستاي منفعت مردم نظام تصميم مي گرفت.متاسفم
زهره
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
9
4
عجب !!این یعنی ازنظر قانونی ظاهرا ظاهرا بدون در نظر گرفتن بقیه راههای دررو بلافاصله وبدون تفکر فورا بدوییم وfatfوبدنبال آن بقیه فرمایشات ملوکانه خارجیها را تصویب کنیم زهی خیال باطل اقاااااااای انصاری انشالله بیاری خداوند بزرگ مقتدر یک مجلس انقلابی وحزب اللهی وکارکن درجهت منافع ملت درست کنیم که کشور را ازاین موضع ضعف وبدبختی که شما لیبرالها قرداده اید خارج کنند
پاسخ ها
امیرحسین
| United States |
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
داداش این جماعت مزدور بجز مذاکره وامضاکردن چیزی بلد نیستن صدرحمت به قاجار لااقل ادای ایرانی بودن درنمیاوردی این جماعت اصلا ذره ای ایران وملت وانهمه خون دادیم مهم نیست مجلس قوی خیلی خیلی مهمه دوستان بجنبین وظیفه تک تک ایرانی باغیرت انتخاب نماینده اصلح وشفاف ومتعهد ومتخصص وکارامد است
ف ج
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
3
5
به درک الأسود...شاید دیگه اینقدر دزدی نکننو بریزن تو حسابای خارجیشون بعد یهو گمو گور بشند....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
7
4
پس اون کشورهایکه عضو اف ای تی اف نیستن چی خیلی از کشورها عضو نیستن تصویب این یعنی انداختن یوغ گردن مردم چون هرکیو بخوان شما باید تحویل بدی بی دلیل یا با دلیل اونا فقط میخواند فشار وبیشترش کنن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
1
3
اگر‌همه‌دارایی‌های‌ایرانیان‌هم‌در‌خارج‌توقیف‌شودمافیای‌فساد‌حاضر‌به‌شفاف‌سازی‌نمی‌شود‌شفاف‌سازی‌همان‌و‌قطع‌دست‌مافیای‌فساد‌از‌بیت‌المال‌همان‌.. شما‌می‌خواهید‌یک‌شبه‌این‌مافیا‌را‌خلع‌سلاح.کنید‌اصلا‌امکان‌ندارو‌حتی‌اگر‌همه‌ایرانیان‌در‌تمام‌دنیا‌تمامی‌داراییهایشان‌را‌از‌دست‌بدهند‌مافیای‌فساد‌دست‌از‌غارت‌خود‌بر‌نمی‌دارد
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
3
5
نگران حساب های شخصی خودت و اطرافیانت نباش نمی بندند، بستن هم که بستن!
امیرحسین
|
United States
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
3
2
نمیدونیم این جماعت غرب زده واداده مردم رو چی فرض کردن خیانتی که با برجام ودروغ به مردم بابت اف ای تی اف که ازکاپیتولاسیون هم بدتره به مردم بابت رفتن استرا وهمه مشکلات مملکت به مردم میگین خجالت بکشید این سندمانند معاهده پاریس وبرجام خیانت به کشور ومردم است بزودی باید ایناقایان محاکمه شوند هیچ ایرانی باغیرت چنین سند ننگین رو امضا نمیکنه حاج قاسم رو داخلی ها زدن این امضاشودخونش ایشالله دامنتون میگیره بزودی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
1
1
آقایان دولتی نگران حساب های خودشان و آقازاده های شان در امریکا و اروپا هستند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
1
1
آقا تصويب نكنيد بگذاريد حسابهاي آقا زاده ها را ببندند تا دلارهاي ايران از ايران خارج نشود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
1
0
اگر مطالعه و تحقیق بین مردم امری ضروری نباشه متاسفانه به این روز دچار میشیم.
بعضی از مردم که متاسفانه کم نیستن ، بجای اینکه به فکر رونق اقتصادی و افزایش صادرات باشند ، گوش و زبانشون رو دادن بدست عده ای فرصت طلب و کاسب تحریم که مدام دارن تو گوش ما میگن این کار برای منافع ملی خطرناکه.
خوب بیایید خطرش رو برای مردم توضیح بدید .
چطور میشه که سهولت در نقل وانتقال پول میشه خطر ناک . چرا به عواقب کار فکر نمی کنید. این که مثل زمان دولت نهم و دهم نفت در مقابل غذا باشیم به نفع مردم هست .
اینقدر پستهای بدون منطق نشر ندید .
التماس کمی تفکر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
2
0
دوباره میخواین مارو گرفتار یک برجام بی فایده دیگه بکنید چقدر هم دقیق ابراز نگرانی میکنن اولا که ایرانی دو تابعیتی پاسپورت دوم هم داره بعد هم قرار نیست در شرایط تحریم که بعضی از بانکها چشم طمع به حساب ایرانی ها دوختن و بدون پیوستن به اف تی اف هم دارن حساب ایرانی هارو میبندن یکی بره حساب بانکی باز کنه اگر هم به گرفتن پاسپورت دیگه برای بعضی از تجار یا کسانی که دارن تحریمهارو دور میزنن باشه خود تون بهتر میدونید که باید چیکار کنید نمیخواد به اف تی اف بپیوندید سر کیسه رو شل کنید پاسپورتش هم میرسه
تیهو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
2
0
بعد از برنامه ی جهان آرا و توضیحاتِ آقای نبویان درباره ی بندهای این قرارداد با چه رویی در انظار عمومی ظاهر میشید؟چه برسه که درباره ش حرف میزنید؟! خفتِ برجام کم بود اینم به کارنامه سیاهتون اضافه کنید؟هموطنان میدونید در این قرارداد ذکر شده که هیییچ شرطی از طرف ایران نمیپذیره و آمریکا اجازه داره هر جا به هر موضوعی شک کرد در ایران عملیات مخفیانه و سری داشته باشه؟؟!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
0
0
خداروشکر ما کارگران از حسابهای خارج کشور نداریم مشکلی هم نداریم از این بابت البته
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
2
1
اسلام دین تدبیر و عقل‌گرایی است؛ تعقل را ریشه و پایه تصمیمات خود قرار دهیم. پس با کدام تعقل،تدبیر و عقل گرایی برجام رو امضا کردین؟؟؟؟!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
2
0
تدبیر از نوع ترامپ؟ به درک که میبندند شما اسلام را یادآوری نکن بی زحمت کمی غیرت را سرلوحه خودت قرار بده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
0
0
يعني وزارت خارجه ما را مشتي..... پر كرده اند كه بجز فروختن جان و مال و ناموس مملكت هيچ هنر ديگري ندارند
حاجی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
0
1
Fatf یعنی سپاه، حزب الله، حماس و غیره تروریست هستند و با امضا آن عملاً خودمان قانونی اجازه می دهیم که ما رو تحریم کنند ، تصویب این قانون بدرد آقازاده‌ها می خورد که سرمایه این مملکت رو بردن خارج
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
0
0
البته با حساب بیت کوین می شود در کشورهای خارجی خرید کرد
ناشناس
|
Germany
|
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
0
0
وقتی اسلام دین تعقل و عقل گرایی هست په چرا یه کم فکر نمی کنید از راه های دیگر استفاده کنید
سروش آقا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
0
0
پول پسران شماها مسدود میشه نه مردم عادی ، مردم پولی ندارند ؛ بعدم خب باشه پاسپورت دیگر کشورها بگیرند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
0
0
جناب معاون پس این قانون اگه انشاالله به تصویب نرسد بنفع مردم ضعیف میباشد و به ضرر خود مسعولین میباشد چون شماها نیاز به حصاب بانکی در خارج از کشور دارید و آقازاده های شماها در خارج از کشور هستند . پس تصویب نکنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
0
1
به جهنم مشکلات مردم را به یک عده خارج نشین و آقا زاده گره نزنین به درک که نمی توانند حساب در بانکهای خارجی داشته باشند ملت و کشور در چنگال دشمنان گرفتار بشود تا اینها که از کشور فراری و کل زندگیشان در کشورهای غربی و آمریکا و کانادا است خوش بگذرانند.
نظرات بینندگان