arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۳۴۹۹۳
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۱۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸

وضعیت نگران‌کننده کرونایی ساوه/ضرورت چاره‌اندیشی برای خستگی کادر درمانی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: شیوع بیماری کرونا در ساوه با توجه به آمار بالا و محدودیت این شهرستان درحوزه ظرفیت تخت های بستری، همچنان نگران کننده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: شیوع بیماری کرونا در ساوه با توجه به آمار بالا و محدودیت این شهرستان درحوزه ظرفیت تخت های بستری، همچنان نگران کننده است.

 

دکتر سیدمحمد جمالیان امروز دوشنبه ۱۹ اسفندماه در آئین تکریم و معارفه رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه که در سالن جلسات فرمانداری ویژه ساوه برگزار شد، اظهار کرد: در هنگام بحران باید همدلی و هم افزایی بیشتری در مجموعه درمان وجود داشته باشد و این همدلی در شهرستان ساوه که وضعیت آن نگران کننده است ضرورت دوچندان دارد.

 

وی با تقدیر از پذیرش مسئولیت علوم پزشکی ساوه در هنگام بحران اشاره کرد و افزود: شیوع بیماری کرونا در حال حاضر از حالت اپیدمی خارج و به پاندمی تبدیل شده و باید همه دست‌به‌دست هم دهیم تا این ویروس منحوس را شکست دهیم.

 

دکتر جمالیان با تاکید بر اینکه ظرفیت شهرستان‌های ساوه و زرندیه در حوزه درمان، مشخص و به نوعی محدود است، اظهار کرد: در حوزه پیشگیری و درمان باید به گونه‌ای مدیریت کرد که کمترین بحران و تنش بوجود آید.

 

وی تصریح کرد: خستگی و فرسایش کادر درمانی و پرستاری بدلیل افزایش مراجعین یک تهدید برای حوزه سلامت بشمار رفته و برای جلوگیری از این مشکل باید راهکار اندیشیده شود تا در ایام تعطیلات نوروزی با بحران نیروی انسانی مواجه نشویم.

 

وی تاکید کرد: برای جلوگیری از خستگی نیروی انسانی نباید همه مراکز درگیر شوند بلکه باید با تأسیس نقاهتگاه از کاهش انرژی و توان کادر درمانی جلوگیری کنیم و اگر این موضوع جدی گرفته نشود قطعا در ایام نوروز با مشکل مواجه خواهیم بود.

 

رییس سابق دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز گفت: ارتقای شاخص‌های درمانی و بهبود سلامت از اولویت‌های کاری بنده در مدت بیش از دو سال مسئولیت در سمت دانشکده علوم پزشکی بود.

 

دکتر عباس نیک روش افزود: با گذشت حدودا ۲۰ روز از شیوع بیماری کرونا هم اکنون تنها دو پنجم ظرفیت قابل تخصیص بیمارستان مدرس برای ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی و سایر مراجعین اشغال شده است و نزدیک به سه پنجم ظرفیت خالی است که نشانگر تلاش صادقانه افزون بر ۱۸۰۰ نفر از کارکنان حوزه سلامت است.

 

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان