پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : آب لیمو بیشتر بهصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشود و دیگر خانمها به شکل سنتی اینکار را انجام نمیدهند . به همین دلیل هسته های لیمو هم کمی له و باعث تلخی آب لیمو میشود برای رفع تلخی در ادامه 4 پیشنهاد ارائه می دهیم:برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو از دو تا سه عدد هویج، (بسته به میزان آبلیمو) استفاده کنید.
برای ۱۵ کیلو لیمو چهار عدد هویج متوسط پوست کنید و به صورت درسته داخل لیمو بیندازید تا ۲۴ ساعت بماند. بعد صاف کنید، هویجها تلخی آب لیمو را به خودش میگیرد. برای اینکه رنگ آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک آن را نگهداری کنید.
روی شیشههای آب لیمو پلاستیک مشکی بکشید.نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و ترشی ها را داخل ظرف یا بطریهای پلاستیکی نریزید، چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن ماده غذایی میشود.
روزنامه خراسان