arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۳۶۵۶۱
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۱ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۸

کاهش خطر عفونت‌های ادراری با غذاهای گیاهی

نتایج یک مطالعه تخصصی نشان می‌دهد که مصرف غذاهای گیاهی با کاهش خطر ابتلا به عفونت‌های ادراری مرتبط است. بررسی‌های انجام شده حاکی از آن است که مصرف رژیم‌های غذایی گیاه خواری می‌تواند به کنترل خطر ابتلا به عفونت‌های ادراری کمک کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نتایج یک مطالعه تخصصی نشان می‌دهد که مصرف غذاهای گیاهی با کاهش خطر ابتلا به عفونت‌های ادراری مرتبط است. بررسی‌های انجام شده حاکی از آن است که مصرف رژیم‌های غذایی گیاه خواری می‌تواند به کنترل خطر ابتلا به عفونت‌های ادراری کمک کند.

متخصصان تایوانی معتقدند عفونت‌های ادراری معمولا از باکتری‌های روده مانند اکولای E. coli ناشی می‌شود که وارد مجرای ادرار می شود و کلیه‌ها و مثانه را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

به گفته این متخصصان رژیم‌های غذایی حاوی فیبر بالا از رشد E. coli در روده جلوگیری می کند و با اسیدی‌تر ساختن روده خطر ابتلا به عفونت ادراری را کاهش می‌دهد.

روزنامه خراسان

نظرات بینندگان