arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۳۸۶۳۴
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۲۳ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۹
فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران:

نیروی زمینی سپاه همه تجهیزات خود را برای مقابله با کرونا به میدان آورد

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران گفت: نیروی زمینی سپاه برای مقابله با گسترش ویروس کرونا تمام تجهیزات خود را به میدان آورد و تجهیزات مورد نیاز را طراحی و تولید کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور روز پنجشنبه در حاشیه رزمایش سراسری دفاع بیولوژیکی و عملیات پاک‌سازی محیطی سپاه در جمع خبرنگاران، گفت: برای مقابله با ویروس کرونا در دو بعد پاک‌سازی و درمان وارد شده‌ایم. از همه ظرفیت‌های بهداشت و درمان اعم از واحدهای جنگ نوین و واحدهای دیگری که تغییر کاربری دادند، برای پاک‌سازی محیط استفاده کردیم.

برخی از تجهیزات و امکاناتی که نیاز بود با توجه به تجارب قبلی‌مان، برای مقابله با ویروس کرونا توسعه داده و آن را ساختیم و ۲۹ اسفند آن را رونمایی کردیم.

سردار پاکپور گفت: در بعد بهداشت و درمان هم با توجه به ظرفیت‌های بسیار خوبی که در نیروی زمینی سپاه وجود دارد و امکانات و تجارب زیادی که در احداث بیمارستان‌های سیار دراختیار داریم و از ۱۱ سال پیش بر تجارب قبلی‌مان افزوده‌ایم و از آنها در مواقع بحرانی و مناطقی که حوادث غیرمترقبه در آنها رخ داده است احداث کرده‌ایم، توانستیم امکانات بهداری و بیمارستان‌های سیار خود را به کار گرفته و از این توان ظرفیت و زیرساخت استفاده کنیم.

وی افزود: کمبودهای خود را برای توسعه بیمارستان‌های سیار در طول سال های اخیر برطرف و تلاش کردیم تا کل نیازهای وزارت بهداشت و ستاد مقابله با کرونا داشتند را پاسخ دهیم. نیروی زمینی سپاه در حوزه بهداشت و درمان به هرگونه نیاز و درخواست دستگاه‌های اجرایی پاسخ داده است.

سردار پاکپور درباره تأثیر تحریم‌های بین‌المللی، گفت: ما با تمام فشارها و وضعیتی که تحریم‌ها به وجود آورده است، نیاز مردم کشورمان را در حوزه بهداشت و درمان برطرف کرده‌ایم، این در حالی است که کشورهایی که ادعای داشتن تکنولوژی و علم بالایی دارند، در پذیرش بیماران مبتلا به کرونا مستأصل شده‌اند و حتی کمبود تخت داشته و بیمارانشان در راهروهای بیمارستان حضور دارند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: متناسب با نیاز وزارت بهداشت، بیمارستان‌های سیار نیروی زمینی سپاه را توسعه و گسترش داده و خواهیم داد، اما تاکنون بیمارستان‌های صحرایی را در قم، کاشان، گلستان، بابل، رشت، جنوب کشور، اهواز، کرمانشاه، آذربایجان غربی مستقر کرده‌ایم که آمادگی پذیرش بیماران را دارند و حتی برخی از آنها هم تعدادی از بیماران را پذیرش کرده‌اند.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان