پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
سرهنگ داهی خلفان، رئیس پلیس دبی گفت: امریکا، ایران! و اخوان المسلمین تهدیدی برای امنیت منطقه خلیج فارس هستند.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب به نقل از روزنامه النهار، وی ادعا کرد: هدف نهایی اخوان المسسلمین و صلفی ها این است که قدرت را در منطقه به دست گیرند.
رئیس پلیس دبی در ادامه مدعی شد: اخوان المسلمین نمی خواهد که رژیم های کنونی در خلیج فارس در قدرت بمانند.
وی ضمن هشدار به انعقاد تواقفی به مانند توافق سال 1916 که منجر به تقسیم جهان عرب بین فرانسه و بریتانیا شد گفت: طرح و توطئه ای برای ایجاد آشوب در منطقه و کشورهای حاشیه خلیج فارس وجود دارد.
رئیس پلیس دبی در ادامه مدعی شد: امنیت در خلیج فارس از طریق توافق بین ایران و شورای همکاری خلیج فارس به وجود نمی اید. مقامات ایرانی باید دست از ایجاد مشکلات سیاسی بردارند.
وی در پایان در خصوص "بهار عربی" گفت: هم اکنون بهار عربی به خزان عربی تبدیل شده و منجر به ایجاد آشوب در کشورهایی مثل مصر شده است.