arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۴۴۷۱۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۵۷ : ۱۴ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹

بانک مرکزی: معاملات مسکن در تهران ۸۷.۸ درصد کاهش یافت

طبق اعلام بانک مرکزی، تعداد معاملات آپارتمان های مسکونی شهر تهران در فروردین ماه سال ۱۳۹۹، به ۱.۲ هزار واحد مسکونی محدود شد که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۸۷.۸ و ۶۳.۷ درصد کاهش یافت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بانک مرکزی ضمن انتشار گزارش تحولات بازار مسکن شهر تهران در فروردین ماه سال 1399 اعلام کرد: تعداد معاملات آپارتمان های مسکونی شهر تهران در فروردین ماه سال 1399، به 1.2 هزار واحد مسکونی محدود شد که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب 87.8 و 63.7 درصد کاهش نشان می دهد که به نظر می رسد شیوع ویروس کرونا و تعطیلی فعالیت ها در تهران در این ماه تأثیر جدی بر آن داشته است.

بررسی توزیع تعداد واحدهای مسکونی معامله شده در شهر تهران به تفکیک عمر بنا در فروردین ماه سال 99 حاکی از آن است که از مجموع 1243 واحد مسکونی معامله شده، واحدهای تا 5 سال ساخت با سهم 41.5 درصد بیشترین سهم را به خود اختصاص داده اند. در مجموع در مقایسه با فروردین ماه سال 98، سهم واحدهای تا 5 سال،6-10 سال و بیش از 20 سال ساخت به ترتیب حدود 1.5، 0.5 و 1.9 واحد درصد افزایش یافته است.

* قیمت مسکن در تهران 35.7 درصد افزایش یافت

در ماه مورد گزارش، متوسط قیمت خرید و فروش یک مترمربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه های معاملات ملکی شهر تهران، 153.0 میلیون ریال بود که نسبت به ماه مشابه سال قبل 35.7 درصد افزایش نشان می دهد.

در میان مناطق 22 گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای مسکونی معامله شده معادل 313.2 میلیون ریال به منطقه یک و کمترین آن با 74.1 میلیون ریال به منطقه 18 تعلق داشته است. ارقام مزبور نسبت به ماه مشابه سال 98 به ترتیب 29 و 51.8 درصد افزایش نشان میدهد.

* اجاره مسکن در تهران چقدر زیاد شد؟

بررسی شاخص کرایه مسکن اجاره ای در شهر تهران و در کل مناطق شهری در فروردین ماه سال 99 نشان دهنده رشد به ترتیب معادل 28.7 و 31 درصدی نسبت به ماه مشابه سال قبل می باشد.

گفتنی است، «گزارش تحولات بازار مسکن شهر تهران در فروردین ماه سال 1399»، برگرفته از آمارهای خام سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور است که توسط اداره بررسی‌ها و سیاست‌های اقتصادی بانک مرکزی تهیه و منتشر شده می‌شود.

منبع: تسنیم
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مرتضی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
0
0
چرا دولت جلوی کارهایی که باعث افزایش قیمت توسط بنگاه دارها میشود را نمیگیرند من رفتم خونه بفروشم میگم ۸۰۰میگه یک میلیارد و صد میفروشم اضافش برای خودم بعلاوه ۲۰درصد کمیسیون دولت باید اقدام کند و خودش نرخ انتخاب کند نه نرخ وزارت راه در شیپور چون با دلالها همکاری دارند و ملک را وقتی بنگاه دارکه از متری ۸به متری ۳۱میرسانند بعد از چند روز وزارت راه هم ۱۳مینویسد .چرا دولت سایت دیوار و شیپور که توسط بنگاه دار ها و دلالان کلان قیمت گذاری میشود را نمیگیرد و دولت کاری نمی کند که مالک فقط خودش قیمت بگذارد و اگر بنگادار گذاشته بود جریمه اش کنند
فرید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
0
0
باکم کردن سودسپرده های بانکی ممکن است نقدینگی به سمت مسکن برودوباعث گرانی مسکن بشود درحالیکه میتوانستیدبرای جذب نقدینگی سودسپرده را افزایش دهید بانک مرکزی بایدبادادن تسهیلات باسودپایین برای ساخت مسکن به مردم جلوی گران شدن مسکن رابگیرد مردم عادی با این وضعیت دیگرتوانایی خریدمسکن راندارند
نظرات بینندگان