کد خبر: ۵۵۱۵۲۱
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۰۸ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۹

متروی شیراز دهم خرداد باز می‌شود

مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی درون شهری شیراز اعلام کرد که مترو بعد از حدود سه ماه تعطیلی، دهم خرداد باز خواهد شد.
متروی شیراز دهم خرداد باز می‌شود
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی درون شهری شیراز اعلام کرد که مترو بعد از حدود سه ماه تعطیلی، دهم خرداد باز خواهد شد.

حسن مرادی در گفت و گو با ایسنا گفت: از ابتدای شیوع کروناویروس و با توجه به تاثیر حمل و نقل عمومی، خصوصا مترو بر شیوع این بیماری، متروی شیراز موقتا تعطیل شد.

مرادی ادامه داد: تعطیلی سیستم حمل و نقل ریلی در شیراز، با صلاحدید شورا و شهرداری و علیرغم بازگشایی بسیاری از صنوف و فعالیت‌های اجتماعی، برای کمک به پیشگیری از بیماری‌ کروناویروس، تعطیل ماند.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی درونشهری شیراز گفت: باهماهنگی شورای اسلامی شهر و شهردار شیراز، فعالیت مترو در این کلانشهر از روز شنبه ۱۰ خرداد ماه مجدداً شروع خواهد شد.

مرادی خاطرنشان کرد: خدمات رسانی مترو از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۲۱ و با رعایت دقیق تمام پروتکل‌های بهداشتی، باز خواهد بود.

نظرات بینندگان
captcha