کد خبر: ۵۵۱۹۲۳
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۶ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۹

قتل رومینا، لایحه تامین امنیت زنان را مجدد به جریان انداخت

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به دستور بررسی خارج از نوبت لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت در کمیسیون لوایح گفت: آماده‌ایم تا این لایحه هفته آینده در کمیسیون لوایح مطرح شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  		 			قتل رومینا، لایحه تامین امنیت زنان را مجدد به جریان انداخت 		 	 			قتل رومینا، لایحه تامین امنیت زنان را مجدد به جریان انداخت

 معصومه ابتکار در این‌باره در صفحه توئیتری خود نوشت: امروز در هیات دولت درباره جنایت رومینا صحبت و درخواست کردم تسریع و اولویت برای نوبت لایحه تامین امنیت زنان انجام شود.

وی افزود: در پاسخ به درخواست لعیا جنیدی- معاونت حقوقی رئیس جمهوری نیز اسحاق جهانگیری- معاون اول رییس جمهور، دستور بررسی خارج از نوبت لایحه در کمیسیون را صادر کردند.

وی در ادامه نوشته است: آماده‌ایم تا این لایحه در هفته آینده در کمیسیون لوایح مطرح شود.

نظرات بینندگان