کد خبر: ۵۵۴۴۶۳
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۳ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۹

ده‌نمکی سریال می‌سازد

مسعود ده‌نمکی در تازه‌ترین تجربه هنری خود ساخت سریال تلویزیونی «دادِستان» را در دستور کار خود قرار داده است.
ده‌نمکی سریال می‌سازد
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مسعود ده‌نمکی در تازه‌ترین تجربه هنری خود ساخت سریال تلویزیونی «دادِستان» را در دستور کار خود قرار داده است.

مجموعه تلویزیونی «دادِستان» به کارگردانی مسعود ده‌نمکی و تهیه‌کنندگی محمد خزاعی در مرکز سیمافیلم تهیه می‌شود.

فیلمنامه این سریال که فضایی پلیسی و معمایی دارد، توسط پدارم اکبری و کریم خودسیانی و به سرپرستی مسعود ده‌نمکی در حال نگارش است تا پس از اتمام نگارش وارد مرحله پیش‌تولید و سپس تولید شود.

«دادِستان» که امروز از لوگوی آن رونمایی شد، فضایی متفاوت نسبت به سایر آثار مسعود ده‌نمکی دارد و تجربه‌ای جدید در کارنامه این کارگردان محسوب می‌شود.

لیست عوامل پشت دوربین سریال تکمیل شده و به زودی منتشر خواهد شد.

ده‌نمکی ساخت سه‌گانه پرمخاطب «اخراجی‌ها»، فیلم سینمایی «رسوایی ۱ و ۲»، سریال و فیلم سینمایی «معراجی‌ها»، فیلم سینمایی «زندانی‌ها» و سریال «دارا و ندار» را در کارنامه دارد.

محمد خزاعی نیز تهیه‌کنندگی آثاری چون «به وقت شام»، «امپراطور جهنم»، «جعبه موسیقی» و ... را در کارنامه دارد.

نظرات بینندگان
captcha