يکشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ | Sunday, 05 February 2023
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
يکشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ | Sunday, 05 February 2023
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو /  حرف های تلخ یک مادر زلزله‌زده در خوی با نوزادی در آغوش!

ویدیو / حرف های تلخ یک مادر زلزله‌زده در خوی با نوزادی در آغوش!

ویدیو / آمریکا بالن جاسوسی چین را سرنگون کرد

ویدیو / آمریکا بالن جاسوسی چین را سرنگون کرد

ویدیو / جنگنده‌های آمریکایی در نزدیکی بالن چینی به پرواز در آمدند

ویدیو / جنگنده‌های آمریکایی در نزدیکی بالن چینی به پرواز در آمدند

ویدیو / بارش سنگین برف در کهگیلویه و بویراحمد

ویدیو / بارش سنگین برف در کهگیلویه و بویراحمد

ویدیو / باهنر: فکر می کنید مساله اغتشاشات حل شده؟ نه! حل نشده

ویدیو / باهنر: فکر می کنید مساله اغتشاشات حل شده؟ نه! حل نشده

کد خبر: ۵۶۰۷۷۱
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۲۳ - ۱۹ تير ۱۳۹۹
سیاست >> سیاست داخلی
پ
سخنگوی وزارت خارجه:

قرارداد ایران و چین به تأیید نمایندگان مجلس خواهد رسید/ درحال بررسی ابعاد حادثه نطنز هستیم

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: علی‌رغم دروغ پردازی‌های اخیر در فضای مجازی، قرداد با چین بسیار افتخارآمیز است، این قرارداد تقریباً از سوی ما نهایی شده است ولی باید به چین رود و پس از آن نمایندگان مردم‌ در مجلس شورای اسلامی باید آن را تایید کنند. وی درخصوص حادثه نطنز اظهار داشت: هر اتفاقی که در هر جای دنیا رخ می‌دهد، اسرائیل خودش را جلو می‌اندازد؛ در حال حاضر زود است که در مورد علت این کار نتیجه‌ای بگیریم، نهادهای امنیتی در حال بررسی موضوع هستند و اگر به نتیجه‌ای برسند که دست عوامل خارجی در کار بوده، عواقبی برای مسؤولان این کار خواهد داشت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: علی‌رغم دروغ پردازی‌های اخیر در فضای مجازی، قرداد با چین بسیار افتخارآمیز است، این قرارداد تقریباً از سوی ما نهایی شده است ولی باید به چین رود و پس از آن نمایندگان مردم‌ در مجلس شورای اسلامی باید آن را تایید کنند.

سیدعباس موسوی شامگاه پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران درخصوص نقش اصفهان در دیپلماسی عمومی و شهری اظهار داشت: نام اصفهان برای ما اعتبار است، هنگامی که با یک تبعه‌ی خارجی مواجه می‌شویم اولین کلمه‌ی آن‌ها اصفهان است.

بیشتر بخوانید:

واعظی: برنامه همکاری‌های راهبردی ایران و چین دربردارنده منافع راهبردی دوجانبه است

موسوی: ادعاها درباره "سند ۲۵ ساله" ارزش تکذیب هم ندارد / تا قبل از نهایی شدن مذاکرات، هیچ متنی اعتبار ندارد

سخنگوی وزارت خارجه: در سند جامع همکاری ایران و چین، نه خبری از واگذاری جزایر ایرانی است و نه حضور نیروی نظامی

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه باید از این وضعیت کمال استفاده را برد، افزود: لازم است که تعداد خواهرخوانده‌های اصفهان بیشتر شود، در هر نقطه‌ی جهان که برای خواهرخواندگی درخواست شود، استقبال خواهیم کرد؛ هیچ شهری مثل اصفهان نتوانسته این ظرفیت‌ها را از بالقوه به بالفعل تبدیل کند.

وی با بیان اینکه این دومین نشست مطبوعاتی خارج از تهرانی است که داشته، عنوان‌ کرد: اصفهان جایگاه ویژه‌ای در دیپلماسی عمومی و شهری ما در دنیا دارد تا جایی که حتی ایران را در جهان به اصفهان می‌شناسند، این مسأله باعث افتخار است، اما ظرفیتی ایجاد می‌کند که باید از آن استفاده کرد، کمتر شهری این میزان جای کار برای ارتباط با خارج از کشور را دارد.

موسوی ادامه داد: جای کار فرهنگی و دیپلماسی عمومی و شهری باز است و ما می‌توانیم اگر محیط کار سیاسی بسته است، از طریق کار دیپلماسی شهری پیام خود را به طرف‌های مقابل منتقل کنیم؛ اصفهان می‌تواند پشتوانه سیاست دیپلماسی کشور باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه درخصوص اختلاف نظر احتمالی با قوه مقننه گفت: سیاست خارجه کشور از مجموعه نظراتی تشکیل شده است و به تایید عالی‌ترین مقام‌های کشوری رسیده و نهایتاً ابلاغ خواهد شد؛ بنابراین ما این نگرانی را نداریم که جلوی اعمال سیاست خارجی گرفته می‌شود یا خیر، زیرا می‌توانیم با تعامل صحیح با هر سه قوه کار را پیش ببریم.

وی‌ افزود: مجلس شورای اسلامی جایگاه ویژه‌ای دارد؛ سیاست خارجه کشور، از سلایق سیاسی به دور است و امید است که با درایت نمایندگان مجلس یازدهم، هم‌افزایی خوبی را شاهد باشیم.

موسوی درباره قرارداد ۲۵ ساله ایران با چین بیان داشت: در حال نهایی کردن یک سند راهبردی با چینی‌ها هستیم که هنوز نهایی نشده است و این سند برای این است که نشان دهیم رابطه ما با چین رابطه همه جانبه و استراتژیک است و همچنین به آن‌ها نشان دهیم که نگاه ما به روابط با چین مقطعی نیست و افق ۲۵ ساله داریم.

قرارداد ایران و چین به تأیید نمایندگان مجلس خواهد رسید

سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: علی‌رغم دروغ پردازی‌های اخیر در فضای مجازی، این سند بسیار افتخارآمیز است، این قرارداد از سوی ما تقریبا نهایی شده است؛ ولی باید به چین رود و پس از آن نمایندگان مردم‌ در مجلس شورای اسلامی باید آن را تایید کنند.

وی اظهار داشت: چین به عنوان یک قدرت در آسیا و جمهوری اسلامی ایران به عنوان قدرت غرب آسیا و منطقه، دارای منافع مشترک هستند به همین دلیل این پیشنهاد از سوی ما بیان شد؛ نباید به افرادی که خواستار تنش ما با کشورهای خارجی هستند توجه کرد؛ این قرارداد با نظارت نمایندگان مردم در مجلس به مرحله نهایی خواهد رسید.

موسوی در خصوص پیگیری پرونده سپهبد شهید سلیمانی تصریح کرد: ستادی در این خصوص تشکیل شده است؛ مجامع بین‌المللی هم به کار خلاف عرف بین‌المللی آمریکا در این زمینه اذعان داشتند، آن‌ها باید توجه داشته باشند که دست به کار خطرناکی زدند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: سپهبد سلیمانی نماد مبارزه با تروریسم در جهان بود، دنیا مدیون سردار است؛ بنابراین باید یکپارچه با این عمل غیر قانونی که آمریکایی‌ها انجام دادند و سردار را در یک کشور ثالث به طرز فجیعی ترور کردند، برخورد کنند زیرا ممکن است پیامدهایی در آینده برای آن‌ها داشته باشد.

وی افزود: مسأله کوچکی نیست اقدامی که اخیرا انجام شد و آن را غیرقانونی اعلام کردند که از اقدامات وزارت خارجه بود.

عواقب سختی در انتظار عاملان حادثه نطنز خواهد بود

موسوی درخصوص حادثه نطنز اظهار داشت: هر اتفاقی که در هر جای دنیا رخ می‌دهد، رژیم صهیونسیتی خودش را جلو می‌اندازد؛ در حال حاضر زود است که در مورد علت این کار نتیجه‌ای بگیریم، نهادهای امنیتی در حال بررسی موضوع هستند و اگر به نتیجه‌ای برسند که دست عوامل خارجی در کار بوده، عواقبی برای مسؤولان این کار خواهد داشت.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: در این زمینه باید کار تیم امنیتی کامل شود و اجازه داد و دید که نهادهای ذی‌ربط امنیتی به چه نتیجه‌ای خواهند رسید؛ رژیم صهیونسیتی در سطح بین‌المللی همواره در حال مظلوم نمایی است تا توجه دنیا را به خود جلب کند اما همین رژیم در مسائل منطقه‌ای رویکرد خشن با مردم منطقه دارد.

وی ادامه داد: این رسانه هایی که این موضوع را به رژیم صهیونسیتی منتسب می‌کنند سعی در نشان دادن قدرت‌نمایی پوشالی اسرائیل در منطقه دارند، بعد از روشن شدن علت حادثه واکنش متناسب با آن را نشان خواهیم داد.

همکاری ایران با آژانس بین‌المللی دائمی نخواهد بود

موسوی درخصوص‌ احتمال تصویب طرح خروج از پروتکل الحاقی در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: ما در زمینه پروتکل‌های الحاقی همکاری‌های خوبی را به‌صورت داوطلبانه با آژانس بین‌المللی داشته‌ایم اما این اقدامات ما دائمی نیست و اگر آژانس رویکرد غیرسازنده در پیش بگیرد و تحت تأثیر القاهای خارجی و‌ یا نتیجه‌ جاسوسی‌ها باشد یا درخواست غیرقانونی از ایران داشته باشد، ایران واکنش متقابل خواهد داشت.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: نمایندگان مجلس می‌توانند در این باره تصمیم‌گیری کنند و هر قانونی را تصویب کنند، وزارت امور خارجه تابع آن خواهد بود، خروج از پروتکل‌های الحاقی طبیعتاً عواقبی خواهد داشت که بر عهده کسانی است که باعث شدند ما واکنش متقابل داشته باشیم.

وی درخصوص خروج آمریکا از سازمان بهداشت جهانی، بیان داشت: اقداماتی که بعد از روی کار آمدن ترامپ در سازمان‌های بین‌المللی درحال انجام است، بدعت عجیبی تلقی می‌شود زیرا ترامپ علاوه بر برجام از بسیاری از معاهدات بین‌المللی خارج شده که جای تعجب بسیار دارد و این اقدام را نیز می‌توان در راستای تروریسم سلامت و پزشکی دانست.

موسوی ادامه داد: زمانی که تمام دنیا با بیماری کویید ١۹ مقابله می‌کند، آمریکا از سازمان‌های متولی درمان این بیماری خارج می‌شود که جای تأسف بسیار دارد، به نظر می‌رسد تروریسم سلامت آمریکا، از ملت‌ها و کشورها فراتر رفته و به سطح بین‌المللی رسیده است که حتما محکوم می‌شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: قرار است در ماه اکتبر، محدودیت‌های تسلیحاتی ایران برداشته شود، اما اگر به هر دلیلی این محدودیت‌های تسلیحاتی رفع نشود، جمهوری اسلامی ایران واکنش متناسبی را نشان خواهد داد.

وی افزود: استنباط ما بر این است که آمریکا در این زمینه موفق نخواهند شد و طبیعتاً حربه اصلی آن‌ها فشار خواهد بود که امیدواریم کشورها زیر بار این اقدام نامشروع نروند.

موسوی با اشاره به اینکه سیاست ایران عدم مداخله در داخل دیگر کشورها است، اظهار کرد: علی رغم نگرانی برای مردم کشورها،‌ در امور داخلی دخالت نخواهیم کرد، لیبی و گروه‌های مداخل در لیبی باید گفت‌وگو را شروع کنند و ایران از هر نتیجه که به نفع مردم لیبی باشد، استقبال خواهد کرد.

توافق آستانه، دست‌یافتنی‌ترین هدف برای سوریه

سخنگوی وزارت امور خارجه درخصوص وضعیت سوریه نیز ادامه داد: توافق مورد نظر کشورهای ایران، روسیه و ترکیه و مکانیزمی که این سه کشور داشته باشند، مبنای کار ما است؛ ما هنوز دست‌یافتنی‌ترین هدف برای سوریه را توافق آستانه می‌دانیم که نسبت به آن اهتمام داریم، همه کشورها تعهداتی دارند و امیدواریم که به آن عمل کنند تا شاهد یک سوریه امن باشیم.

وی خاطرنشان کرد: بنا بر تعبیر رهبر معظم انقلاب، وزارت خارجه نصف نظام است و وزارت امور خارجه، مجری سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی است و از مقام معظم رهبری به عنوان هادی اصلی وزارت خارجه گرفته تا رئیس‌جمهوقر و مجلس به ویژه کمیسیون امنیت ملی، همه در سیاست خارجه نقش دارند و وزارت خارجه مجری این تصمیم‌ها است.

موسوی اذعان داشت: باید ساحت وزارت خارجه کشور را از دعواهای حذبی جدا کرد، دولت‌های مختلف با سلایق سیاسی متفاوت روی کار می‌آیند اما وزارت خارجه مجری سیاست‌های نظام است.

منبع: فارس

لینک کوتاه
بیشتر بخوانید

چین تنها کشوری است که رسما از ما نفت می‌خرد

واعظی: برنامه همکاری‌های راهبردی ایران و چین دربردارنده منافع راهبردی دوجانبه است

موسوی: ادعاها درباره "سند ۲۵ ساله" ارزش تکذیب هم ندارد / تا قبل از نهایی شدن مذاکرات، هیچ متنی اعتبار ندارد

سخنگوی وزارت خارجه: در سند جامع همکاری ایران و چین، نه خبری از واگذاری جزایر ایرانی است و نه حضور نیروی نظامی

ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

گرگ سه شهروند همدانی را مجروح و راهی بیمارستان کرد

گرگ سه شهروند همدانی را مجروح و راهی بیمارستان کرد

بازیگران «در پناه تو» در قابی تازه

بازیگران «در پناه تو» در قابی تازه

علیرضا دبیر: من هنوز خواب می‌بینم فوتبالیست هستم

علیرضا دبیر: من هنوز خواب می‌بینم فوتبالیست هستم

ادعای جالب رونالدو: پاهایم یک میلیارد یورو می‌ارزند!

ادعای جالب رونالدو: پاهایم یک میلیارد یورو می‌ارزند!

علی نصیریان: در سینما کارکردن یک ریسک است

علی نصیریان: در سینما کارکردن یک ریسک است

;
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: مراسم روز سرکیس مقدس

تصاویر: مراسم روز سرکیس مقدس

۲/۴
تصاویر: چهارمین روز چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر

تصاویر: چهارمین روز چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر

۳/۴
تصاویر: اسکی در پاپائی

تصاویر: اسکی در پاپائی

۴/۴
تصاویر: بارش سنگین برف در چلگرد

تصاویر: بارش سنگین برف در چلگرد

خرید و فروش بیتکوین
ببینید!

ویدیو / حرف های تلخ یک مادر زلزله‌زده در خوی با نوزادی در آغوش!

ویدیو / آمریکا بالن جاسوسی چین را سرنگون کرد

ویدیو / جنگنده‌های آمریکایی در نزدیکی بالن چینی به پرواز در آمدند

ویدیو / بارش سنگین برف در کهگیلویه و بویراحمد

ویدیو / باهنر: فکر می کنید مساله اغتشاشات حل شده؟ نه! حل نشده

ویدیو / علیرضا دبیر می‌گوید «برای خنده» کاندیدای شورای شهر شده بوده و مردم «نباید به من رای می‌دادند»

ویدیو / کشمکش و درگیری نمایندگان پارلمان صربستان هنگام سخنرانی رئیس جمهور این کشور

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

استعفای مربی ایرانی شاغل در فوتبال برزیل، پس از تروریست خطاب شدن

فرمانده کل ارتش: رهبری و شخص حضرت آقا در رأس خطوط قرمز ما هستند؛ با نثار خون مان پای این خطوط قرمز می‌ایستیم / نه مشکل ما چند تار مو است و نه مسئله دشمنان

تصاویر: بارش سنگین برف در چلگرد

العرب: هدف از ورود قطر به پروژه های انرژی در عراق، فشار بر تهران و ریاض است

نشست مطبوعاتی فیلم «چرا گریه نمی‌کنی؟» تنها با حضور تهیه کننده / فریاد و بغض رضا محقق: به داماد پاسدار بودن افتخار میکنم / کجای دنیا بازیگر این همه اختیار عمل دارد که درباره همه چیز حرف بزند؟ / شما جای خود را با سیاسیون اشتباه گرفتید

آلمان از اتباع خود خواست ایران را ترک کنند

قدری تردید دارم که امام گفته باشند اسرائیل باید از بین برود؛ در شورای دفاع بحث شد که این، موضع نظام باشد یا نه؟ که امام گفتند «نه» / بعضی از اصول و ساختار‌های نظام باید اصلاح شود؛ این یعنی «جمهوری دوم» / این خیانت است که چون باهنر می‌خواهد رأی بیاورد، رقبایش را حذف کنیم

انتقاد از استخدام «غیرقانونی» دختر و داماد وزیر بهداشت / رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: قراردادی هستند

ویدیو / کوهرنگ پس از بارش برف ۱۸۰ سانتی‌متری

تهیه‌کننده «چرا گریه نمی‌کنی؟» خطاب به بازیگرانش که بیانیه تحریم جشنواره فجر را امضا کرده‌اند: شما آبروی آزادی را برده‌اید / من داماد آقای «عدل هاشمی» هستم که به‌عنوان یک فرد نظامی برای این مملکت زحمت کشیده / من «آقازاده سینمایی» نیستم / اف بر کسانی که این اندازه نمک‌نشناس هستند

مصوبه جدید مجلس: همه‌ی زنان برای خروج از کشور باید از «سرپرست» خود کسب اجازه کنند/ پیش از این خروج دختران مجرد بالای ۱۸ سال نیاز به اذن کسی نداشت

۳ استان دیگر مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی شدند

خبرگزاری حامی دولت، کنسرت خواننده «مثلا روم زوم کنی، بوم بوم کنه قلبم» را نقطه عطفی در تاریخ موسیقی ایران توصیف کرد

لیست کالاهای مشمول تخفیف ۲۵ درصدی اعلام شد

ویدیو / گلایه‌های زلزله زدگان خوی: به هر چادر ۱۲ نفره فقط ۲ پرس غذا می‌دهند / حتی یک پتو هم ندادند / در هر چادر ۳ خانواده زندگی می‌کنند / بچه ام را به دلیل شرایط سخت داده ام غریبه نگه دارد

قیمت دلار، امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۱

ویدیو / کوهرنگ پس از بارش برف ۱۸۰ سانتی‌متری

واریز پول شرط شرکت در قرعه‌کشی فروش خودرو شد

وزیر اقتصاد: حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۲، ۱۵ تا ۲۵ درصد افزایش می‌یابد / فعلا برنامه‌ای برای افزایش حقوق میانسالی نداریم

پیام‌ فروش جنگنده‌های سوخو ۳۵ روسیه به ایران

عکس عامل شلیک به هواپیمای اوکراینی منتشر شد

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۶ بهمن ۱۳۷۸: خوابی که یکی از علمای عراق درمورد من دیده بود

چگونه فقط با کارت ملی، ۵۰۰۰ یورو بخریم؟

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان: درصددیم تا در آینده‌ای نزدیک سفارت خود در ایران را تخلیه کنیم / کمپین اخیر ضد آذربایجانی در رسانه‌های ایران زمینه‌ساز این حمله بوده / طرف ایرانی مسئولیت کامل حمله به سفارت ما را برعهده دارد

دایی مهسا امینی: مهسا کاملاً سالم بود؛ بیماری قلبی مادرزادی او دروغ مطلق است

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

ویدیو / واکنش امیر قطر به برد ایران مقابل ولز

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

ویدیو / آزار و اذیت شیطانی دختر دانشجو توسط این ۵ آدم‌ربا

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

ساعت و تاریخ بازی ایران - آمریکا

ویدیویی که پلیس از مهسا امینی منتشر کرد

خرید و فروش بیتکوین
خواندنی ها
یک برنامه موبایل می‌تواند سکته مغزی کاربران را بدون نیاز به پزشک تشخیص دهد

یک برنامه موبایل می‌تواند سکته مغزی کاربران را بدون نیاز به پزشک تشخیص دهد

اولین آپدیت تلگرام برای ۲۰۲۳ منتشر شد؛ دسته‌بندی ایموجی‌ها و ابزار جدید پایش مصرف اینترنت

اولین آپدیت تلگرام برای ۲۰۲۳ منتشر شد؛ دسته‌بندی ایموجی‌ها و ابزار جدید پایش مصرف اینترنت

نتایج یک تحقیق جدید: مورچه‌ها می‌توانند سلول سرطانی را بو بکشند

نتایج یک تحقیق جدید: مورچه‌ها می‌توانند سلول سرطانی را بو بکشند

آیا رابین‌هود وجود داشت؟

آیا رابین‌هود وجود داشت؟

خرید و فروش بیتکوین
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

نوجوان استرالیایی طعمه کوسه شد

وضعیت آب و هوا، امروز ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ / ورود سامانه بارشی به کشور از فردا/ بارش برف در مناطق سردسیر

ابتلای سالانه ۱۵۰ هزار نفر به سرطان در ایران/جزئیات تشخیص زودهنگام ۳ سرطان در کشور

دادگستری فارس: دادگاه متهمان پرونده حمله به حرم شاهچراغ به‌زودی برگزار می‌شود

چند توصیه‌ برای اجتناب از غذاهای فرآوری‌شده

بارش برف صدها پرواز را در استانبول لغو کرد

قیمت دلار، امروز ۱۶ بهمن ۱۴۰۱

دلخوش: سران قوا در خصوص مصوبه مولدسازی اموال مازاد شفاف‌سازی کنند/ قالیباف: فردا در این رابطه به نمایندگان توضیح خواهم داد

افزایش ۲۰ درصدی عوارض طرح ترافیک تهران

ماشین‌های کرمان خودرو بدون قرعه‌کشی زیرپای کارکنان سازمان حج‌ و زیارت

وضعیت آب و هوا، امروز ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ / ورود سامانه بارشی به کشور از فردا/ بارش برف در مناطق سردسیر

قیمت دلار، امروز ۱۶ بهمن ۱۴۰۱

سازمان تعزیرات: یک شرکت خودروساز به دلیل گران فروشی ۱۴ هزار میلیارد تومان جریمه شد

رییسی در جمع زلزله زدگان خوی: مردم با صبوری شایعات را پشت سر بگذارند / مردم این منطقه همواره همراه با انقلاب و نظام بوده‌اند

بورل: سعی دارم برجام را زنده نگه دارم/ اتفاقاتی که در ایران می‌افتد، کار را بسیار دشوارتر می کند

محیط‌ زیست: «هامون، جازموریان و گاوخونی» در بدترین وضعیت هستند

معاون امور زنان ریاست جمهوری: متولی موضوعات مربوط به حجاب ما نیستیم؛ شورای انقلاب فرهنگی و مجلس هستند / مطلب خاصی تاکنون به ما عنوان نشده

حسینی، معاون رئیسی: در مورد مصوبه مولدسازی جای نگرانی نیست/ همه کمک کنند این کارهای انقلابی انجام شود

پرویز مشرف، رئیس جمهور اسبق پاکستان درگذشت

چین: بالون سرنگون‌شده برای هواشناسی بود؛ ناخواسته وارد حریم هوایی آمریکا شده بود / از اقدام آمریکا برای سرنگون کردن این بالون ناخرسندیم؛ حق پاسخ‌گویی را برای خود محفوظ می‌دانیم

رئیس دفتر رئیس جمهور: ­از اردیبهشت، هر فردی برای درمان به بیمارستان مراجعه کند، هیچ هزینه‌ای پرداخت نخواهد کرد

یک نماینده مجلس اوکراین: آماده حمله به اهدافی در خاک روسیه از جمله مسکو هستیم

ویدیو / آمریکا بالن جاسوسی چین را سرنگون کرد

​انتقاد توکلی از «مصوبه مولدسازی»: یاد رفتار مستبدانه سال‌های اول مشروطه نمی‌افتید؟ / بسیار شباهت به رفتار معتادی دارد که نیازمند تهیه هزینه موادش است / مصونیت قضایی اعضا چه تفاوتی با «کاپیتولاسیون» دارد؟

طرح مجلس برای مجازات افراد برای اظهار نظر، مجازات مرگ را هم پیش بینی کرده

آمریکا: بالون چینی را احتمالا بر فراز اقیانوس اطلس سرنگون خواهیم کرد

انتقاد از استخدام «غیرقانونی» دختر و داماد وزیر بهداشت / رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: قراردادی هستند

فرمانده کل ارتش: رهبری و شخص حضرت آقا در رأس خطوط قرمز ما هستند؛ با نثار خون مان پای این خطوط قرمز می‌ایستیم / نه مشکل ما چند تار مو است و نه مسئله دشمنان

ویدیو / باهنر: فکر می کنید مساله اغتشاشات حل شده؟ نه! حل نشده

«عملیات ۱۰۰ روزه» ایران برای نوسازی بزرگترین مجتمع پالایشگاهی ونزوئلا

ارتباط با ایران، بهانه آمریکا برای تحریم شرکت‌های چینی

العرب: هدف از ورود قطر به پروژه های انرژی در عراق، فشار بر تهران و ریاض است

رییس سازمان انرژی اتمی: دیروز نامه‌ای به آژانس دادیم / نماینده ارشد آژانس در بازدید از تاسیسات کشور گزارش نادرستی داده، ولی باز گروسی این مساله را رسانه‌ای کرد / این رفتار مدیرکل آژانس حرفه‌ای نیست

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی: ۲۵ جریان برانداز در اغتشاشات دور هم جمع شدند

نشست مطبوعاتی فیلم «چرا گریه نمی‌کنی؟» تنها با حضور تهیه کننده / فریاد و بغض رضا محقق: به داماد پاسدار بودن افتخار میکنم / کجای دنیا بازیگر این همه اختیار عمل دارد که درباره همه چیز حرف بزند؟ / شما جای خود را با سیاسیون اشتباه گرفتید

مدودف: در صورت حمله اوکراین به کریمه، خبری از مذاکره نخواهد بود؛ در آن صورت، تمام اراضی تحت کنترل کی‌یف در آتش خواهد سوخت

حسینی، معاون رئیسی: در یک سال و نیم گذشته توفیقات قابل ملاحظه‌ای حاصل شده / بانیان وضع موجود فرافکنی می‌کنند؛ ضرورت دارد نیروهای انقلابی دستاوردهای دولت مردمی را به افکار عمومی منعکس کنند

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: اختیارات ویژه به هیات مولدسازی، حاصل آسیب شناسی اجرای مولدسازی در سنوات گذشته است؛ در غیر این صورت، عملاً مولدسازی اتفاق نمی‌افتد هجمه علیه مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا نشان‌دهنده مؤثر بودن این مصوبه است / هیچ چیز در مسیر مولدسازی، محرمانه نیست

علی نصیریان: کار نکردن من با مسعود کیمیایی عمدی نبوده؛ موقعیت آن پیش نیامده؛ هم با کیمیایی و هم با بهرام بیضایی

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
وبگردی

محاکمه یک پرسپولیسی به جرم رانندگی بدون گواهینامه و حمل مواد مخدر

آنجلینا جولی به سنجار عراق رفت

جریمه‌های جورجینا برای طرز لباس پوشیدنش در عربستان!

النصر فقط ۱۰ درصد از حقوق رونالدو را پرداخت می‌کند

علیرضا دبیر: من هنوز خواب می‌بینم فوتبالیست هستم

گرگ سه شهروند همدانی را مجروح و راهی بیمارستان کرد

علی نصیریان: در سینما کارکردن یک ریسک است

ادعای جالب رونالدو: پاهایم یک میلیارد یورو می‌ارزند!

بازیگران «در پناه تو» در قابی تازه

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۵۶۰۷۷۱
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۲۳ - ۱۹ تير ۱۳۹۹
سیاست >> سیاست داخلی
پ
سخنگوی وزارت خارجه:

قرارداد ایران و چین به تأیید نمایندگان مجلس خواهد رسید/ درحال بررسی ابعاد حادثه نطنز هستیم

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: علی‌رغم دروغ پردازی‌های اخیر در فضای مجازی، قرداد با چین بسیار افتخارآمیز است، این قرارداد تقریباً از سوی ما نهایی شده است ولی باید به چین رود و پس از آن نمایندگان مردم‌ در مجلس شورای اسلامی باید آن را تایید کنند. وی درخصوص حادثه نطنز اظهار داشت: هر اتفاقی که در هر جای دنیا رخ می‌دهد، اسرائیل خودش را جلو می‌اندازد؛ در حال حاضر زود است که در مورد علت این کار نتیجه‌ای بگیریم، نهادهای امنیتی در حال بررسی موضوع هستند و اگر به نتیجه‌ای برسند که دست عوامل خارجی در کار بوده، عواقبی برای مسؤولان این کار خواهد داشت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: علی‌رغم دروغ پردازی‌های اخیر در فضای مجازی، قرداد با چین بسیار افتخارآمیز است، این قرارداد تقریباً از سوی ما نهایی شده است ولی باید به چین رود و پس از آن نمایندگان مردم‌ در مجلس شورای اسلامی باید آن را تایید کنند.

سیدعباس موسوی شامگاه پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران درخصوص نقش اصفهان در دیپلماسی عمومی و شهری اظهار داشت: نام اصفهان برای ما اعتبار است، هنگامی که با یک تبعه‌ی خارجی مواجه می‌شویم اولین کلمه‌ی آن‌ها اصفهان است.

بیشتر بخوانید:

واعظی: برنامه همکاری‌های راهبردی ایران و چین دربردارنده منافع راهبردی دوجانبه است

موسوی: ادعاها درباره "سند ۲۵ ساله" ارزش تکذیب هم ندارد / تا قبل از نهایی شدن مذاکرات، هیچ متنی اعتبار ندارد

سخنگوی وزارت خارجه: در سند جامع همکاری ایران و چین، نه خبری از واگذاری جزایر ایرانی است و نه حضور نیروی نظامی

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه باید از این وضعیت کمال استفاده را برد، افزود: لازم است که تعداد خواهرخوانده‌های اصفهان بیشتر شود، در هر نقطه‌ی جهان که برای خواهرخواندگی درخواست شود، استقبال خواهیم کرد؛ هیچ شهری مثل اصفهان نتوانسته این ظرفیت‌ها را از بالقوه به بالفعل تبدیل کند.

وی با بیان اینکه این دومین نشست مطبوعاتی خارج از تهرانی است که داشته، عنوان‌ کرد: اصفهان جایگاه ویژه‌ای در دیپلماسی عمومی و شهری ما در دنیا دارد تا جایی که حتی ایران را در جهان به اصفهان می‌شناسند، این مسأله باعث افتخار است، اما ظرفیتی ایجاد می‌کند که باید از آن استفاده کرد، کمتر شهری این میزان جای کار برای ارتباط با خارج از کشور را دارد.

موسوی ادامه داد: جای کار فرهنگی و دیپلماسی عمومی و شهری باز است و ما می‌توانیم اگر محیط کار سیاسی بسته است، از طریق کار دیپلماسی شهری پیام خود را به طرف‌های مقابل منتقل کنیم؛ اصفهان می‌تواند پشتوانه سیاست دیپلماسی کشور باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه درخصوص اختلاف نظر احتمالی با قوه مقننه گفت: سیاست خارجه کشور از مجموعه نظراتی تشکیل شده است و به تایید عالی‌ترین مقام‌های کشوری رسیده و نهایتاً ابلاغ خواهد شد؛ بنابراین ما این نگرانی را نداریم که جلوی اعمال سیاست خارجی گرفته می‌شود یا خیر، زیرا می‌توانیم با تعامل صحیح با هر سه قوه کار را پیش ببریم.

وی‌ افزود: مجلس شورای اسلامی جایگاه ویژه‌ای دارد؛ سیاست خارجه کشور، از سلایق سیاسی به دور است و امید است که با درایت نمایندگان مجلس یازدهم، هم‌افزایی خوبی را شاهد باشیم.

موسوی درباره قرارداد ۲۵ ساله ایران با چین بیان داشت: در حال نهایی کردن یک سند راهبردی با چینی‌ها هستیم که هنوز نهایی نشده است و این سند برای این است که نشان دهیم رابطه ما با چین رابطه همه جانبه و استراتژیک است و همچنین به آن‌ها نشان دهیم که نگاه ما به روابط با چین مقطعی نیست و افق ۲۵ ساله داریم.

قرارداد ایران و چین به تأیید نمایندگان مجلس خواهد رسید

سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: علی‌رغم دروغ پردازی‌های اخیر در فضای مجازی، این سند بسیار افتخارآمیز است، این قرارداد از سوی ما تقریبا نهایی شده است؛ ولی باید به چین رود و پس از آن نمایندگان مردم‌ در مجلس شورای اسلامی باید آن را تایید کنند.

وی اظهار داشت: چین به عنوان یک قدرت در آسیا و جمهوری اسلامی ایران به عنوان قدرت غرب آسیا و منطقه، دارای منافع مشترک هستند به همین دلیل این پیشنهاد از سوی ما بیان شد؛ نباید به افرادی که خواستار تنش ما با کشورهای خارجی هستند توجه کرد؛ این قرارداد با نظارت نمایندگان مردم در مجلس به مرحله نهایی خواهد رسید.

موسوی در خصوص پیگیری پرونده سپهبد شهید سلیمانی تصریح کرد: ستادی در این خصوص تشکیل شده است؛ مجامع بین‌المللی هم به کار خلاف عرف بین‌المللی آمریکا در این زمینه اذعان داشتند، آن‌ها باید توجه داشته باشند که دست به کار خطرناکی زدند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: سپهبد سلیمانی نماد مبارزه با تروریسم در جهان بود، دنیا مدیون سردار است؛ بنابراین باید یکپارچه با این عمل غیر قانونی که آمریکایی‌ها انجام دادند و سردار را در یک کشور ثالث به طرز فجیعی ترور کردند، برخورد کنند زیرا ممکن است پیامدهایی در آینده برای آن‌ها داشته باشد.

وی افزود: مسأله کوچکی نیست اقدامی که اخیرا انجام شد و آن را غیرقانونی اعلام کردند که از اقدامات وزارت خارجه بود.

عواقب سختی در انتظار عاملان حادثه نطنز خواهد بود

موسوی درخصوص حادثه نطنز اظهار داشت: هر اتفاقی که در هر جای دنیا رخ می‌دهد، رژیم صهیونسیتی خودش را جلو می‌اندازد؛ در حال حاضر زود است که در مورد علت این کار نتیجه‌ای بگیریم، نهادهای امنیتی در حال بررسی موضوع هستند و اگر به نتیجه‌ای برسند که دست عوامل خارجی در کار بوده، عواقبی برای مسؤولان این کار خواهد داشت.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: در این زمینه باید کار تیم امنیتی کامل شود و اجازه داد و دید که نهادهای ذی‌ربط امنیتی به چه نتیجه‌ای خواهند رسید؛ رژیم صهیونسیتی در سطح بین‌المللی همواره در حال مظلوم نمایی است تا توجه دنیا را به خود جلب کند اما همین رژیم در مسائل منطقه‌ای رویکرد خشن با مردم منطقه دارد.

وی ادامه داد: این رسانه هایی که این موضوع را به رژیم صهیونسیتی منتسب می‌کنند سعی در نشان دادن قدرت‌نمایی پوشالی اسرائیل در منطقه دارند، بعد از روشن شدن علت حادثه واکنش متناسب با آن را نشان خواهیم داد.

همکاری ایران با آژانس بین‌المللی دائمی نخواهد بود

موسوی درخصوص‌ احتمال تصویب طرح خروج از پروتکل الحاقی در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: ما در زمینه پروتکل‌های الحاقی همکاری‌های خوبی را به‌صورت داوطلبانه با آژانس بین‌المللی داشته‌ایم اما این اقدامات ما دائمی نیست و اگر آژانس رویکرد غیرسازنده در پیش بگیرد و تحت تأثیر القاهای خارجی و‌ یا نتیجه‌ جاسوسی‌ها باشد یا درخواست غیرقانونی از ایران داشته باشد، ایران واکنش متقابل خواهد داشت.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: نمایندگان مجلس می‌توانند در این باره تصمیم‌گیری کنند و هر قانونی را تصویب کنند، وزارت امور خارجه تابع آن خواهد بود، خروج از پروتکل‌های الحاقی طبیعتاً عواقبی خواهد داشت که بر عهده کسانی است که باعث شدند ما واکنش متقابل داشته باشیم.

وی درخصوص خروج آمریکا از سازمان بهداشت جهانی، بیان داشت: اقداماتی که بعد از روی کار آمدن ترامپ در سازمان‌های بین‌المللی درحال انجام است، بدعت عجیبی تلقی می‌شود زیرا ترامپ علاوه بر برجام از بسیاری از معاهدات بین‌المللی خارج شده که جای تعجب بسیار دارد و این اقدام را نیز می‌توان در راستای تروریسم سلامت و پزشکی دانست.

موسوی ادامه داد: زمانی که تمام دنیا با بیماری کویید ١۹ مقابله می‌کند، آمریکا از سازمان‌های متولی درمان این بیماری خارج می‌شود که جای تأسف بسیار دارد، به نظر می‌رسد تروریسم سلامت آمریکا، از ملت‌ها و کشورها فراتر رفته و به سطح بین‌المللی رسیده است که حتما محکوم می‌شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: قرار است در ماه اکتبر، محدودیت‌های تسلیحاتی ایران برداشته شود، اما اگر به هر دلیلی این محدودیت‌های تسلیحاتی رفع نشود، جمهوری اسلامی ایران واکنش متناسبی را نشان خواهد داد.

وی افزود: استنباط ما بر این است که آمریکا در این زمینه موفق نخواهند شد و طبیعتاً حربه اصلی آن‌ها فشار خواهد بود که امیدواریم کشورها زیر بار این اقدام نامشروع نروند.

موسوی با اشاره به اینکه سیاست ایران عدم مداخله در داخل دیگر کشورها است، اظهار کرد: علی رغم نگرانی برای مردم کشورها،‌ در امور داخلی دخالت نخواهیم کرد، لیبی و گروه‌های مداخل در لیبی باید گفت‌وگو را شروع کنند و ایران از هر نتیجه که به نفع مردم لیبی باشد، استقبال خواهد کرد.

توافق آستانه، دست‌یافتنی‌ترین هدف برای سوریه

سخنگوی وزارت امور خارجه درخصوص وضعیت سوریه نیز ادامه داد: توافق مورد نظر کشورهای ایران، روسیه و ترکیه و مکانیزمی که این سه کشور داشته باشند، مبنای کار ما است؛ ما هنوز دست‌یافتنی‌ترین هدف برای سوریه را توافق آستانه می‌دانیم که نسبت به آن اهتمام داریم، همه کشورها تعهداتی دارند و امیدواریم که به آن عمل کنند تا شاهد یک سوریه امن باشیم.

وی خاطرنشان کرد: بنا بر تعبیر رهبر معظم انقلاب، وزارت خارجه نصف نظام است و وزارت امور خارجه، مجری سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی است و از مقام معظم رهبری به عنوان هادی اصلی وزارت خارجه گرفته تا رئیس‌جمهوقر و مجلس به ویژه کمیسیون امنیت ملی، همه در سیاست خارجه نقش دارند و وزارت خارجه مجری این تصمیم‌ها است.

موسوی اذعان داشت: باید ساحت وزارت خارجه کشور را از دعواهای حذبی جدا کرد، دولت‌های مختلف با سلایق سیاسی متفاوت روی کار می‌آیند اما وزارت خارجه مجری سیاست‌های نظام است.

منبع: فارس

رومیس د
رازیانه د
ارسال به تلگرام
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"