کد خبر: ۵۶۲۲۰۸
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۲ - ۲۶ تير ۱۳۹۹

ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به ۲۰ مصدومِ تصادف زنجیره ای در اصفهان

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان از امدادرسانی تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ اصفهان به مصدومان تصادف زنجیره‌ای در ورودی سپاهان شهر اصفهان خبر داد.
ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به ۲۰ مصدومِ تصادف زنجیره ای در اصفهان
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان از امدادرسانی تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ اصفهان به مصدومان تصادف زنجیره‌ای در ورودی سپاهان شهر اصفهان خبر داد.

 غفور راستین اظهار کرد: ساعت ۷ و ۹ دقیقه صبح امروز پنج‌شنبه ۲۶ تیرماه جاری یک دستگاه خودروی مینی بوس در مسیر اصفهان- سپاهان شهر محدوده ورودی این شهرک واژگون شد که در پی این حادثه یک دستگاه خودروی نیسان نیز واژگون شد و با یک سواری پراید برخورد کرد.

وی افزود: در این حادثه ۱۴ نفر سرنشین مینی بوس شامل ۱۲ مرد و ۲ زن و ۶ نفر از سرنشینان نیسان و پراید شامل ۲ زن و ۴ مرد دچار جراحت شدند.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: بلافاصله پس از دریافت گزارش این حادثه ۱۰ واحد امداد اورژانس پیش‌بیمارستانی با توان ۲۰ تکنسین فوریت‌های پزشکی بر بالین مصدومان حاضر شدند.

راستین خاطرنشان کرد: مصدومان این تصادف زنجیره ای که در رده سنی ۲۵ تا ۴۵ سال بودند پس از دریافت خدمات فوریت‌های پزشکی توسط آمبولانس های اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان های الزهرا (س) و کاشانی اصفهان منتقل شدند.

براساس گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، وی با بیان اینکه خوشبختانه این حادثه فوتی نداشت، یادآور شد: از همان لحظات نخستین امدادرسانی به مصدومان این حادثه، خودروی فرماندهی و معاون فنی عملیات استان در محل حاضر شد و به مدیریت صحنه حادثه پرداخت.

نظرات بینندگان
captcha