کد خبر: ۵۶۵۲۹
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۸ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۱
پ

«نارنجي‌پوش» هنوز پروانه‌ي نمايش ندارد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

با وجود انتشار خبر‌هايي مبني بر اكران «نارنجي‌پوش» از فردا (پنج‌شنبه، 10 فروردين‌ماه)، پخش‌كننده اين فيلم تأكيد كرد كه پروانه نمايش «نارنجي‌پوش» هنوز صادر نشده و اكران آن از فردا امكان ندارد.

علي سرتيپي ـ مدير‌عامل مؤسسه فيلميران و پخش‌كننده «نارنجي‌پوش» ـ در گفت‌وگو با ایسنا بيان كرد: فيلم سينمايي «نارنجي‌پوش» به كارگرداني داريوش مهرجويي متأسفانه هنوز پروانه نمايش ندارد و ما براي دريافت پروانه در حال مذاكره با وزارت ارشاد هستيم تا بتوانيم پس از دريافت آن، آماده‌سازي فيلم براي نمايش را آغاز كنيم.

او در ادامه درباره برخي اخبار منتشرشده درباره اكران اين فيلم از فردا اظهار كرد: «نارنجي‌پوش» قطعا نمي‌تواند از فردا به نمايش دربيايد؛ اما در هر صورت ما به سرعت در حال آماده‌سازي مقدمات نمايش اين فيلم در سينماها هستيم و اميدواريم كه بتوانيم زودتر اين امكان را فراهم كنيم.

به گزارش ايسنا، فيلم سينمايي «نارنجي‌پوش» به كارگرداني داريوش مهرجويي قرار است جايگزين يكي از دو فيلم «خصوصي» و «گشت ارشاد» شود كه در روز‌هاي گذشته، اكران آن‌ها اعتراض‌هايي را به همراه داشت.

نظرات بینندگان