رئیس پلیس پیشگیری ناجا از تصویب راهاندازی قرارگاه مرکزی «تحول» و «تحرک" کلانتری و پاسگاه ها با پیش بینی فعالیت ۹ کمیته تخصصی خبر داد و گفت: اجرای «طرحهای نو» در پلیس پیشگیری ناجا کلید خورد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار مهدی معصوم بیگی در حاشیه بازدید از مرکز اطلاع رسانی و ارتباطات معاونت اجتماعی ناجا در تشریح اولویت های ماموریتی پلیس پیشگری ناجا، با بیان اینکه فرا رسیدن ماه محرم، ایام حزن و سوگواری سید و سالار شهیدان آقا اباعبدالله الحسین (ع) و یارانش را تسلیت عرض می کنم، اظهار کرد: بخشی از اولویت های ماموریتی پلیس پیشگیری ناجا برگرفته از "سیاست های کلان و کلی نیروی انتظامی" و بخشی هم بر مبنای نیاز سنجی،احصاء دقیق امور انتظامی و مربوط به فعالیت" تخصصی ـ ماموریتی ویژه و تعریف شده" این پلیس است؛ در حال حاضر" هوشمند سازی " یکی از برنامه های اولویت دار است.
ارائه سالانه بیش از ۳۵ میلیون خدمات در کلانتری ها
وی با بیان اینکه بیشترین مراجعان نیروی انتظامی به «پلیس پیشگیری» است، افزود: سالانه بیش از ۳۵ میلیون خدمات انتظامی توسط عوامل کلانتری ها، پاسگاه ها و مراکز انتظامی به مردم و مراجعان ارائه می شود این در حالی است که در سال بیش از پنج میلیون پرونده در مراکز انتظامی تشکیل و در فرآیند رسیدگی قرار می گیرد.
کلانتری ها و پاسگاه ها در خط مقدم خدمات دهی به مردم
رئیس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه کلانتری ها و پاسگاه ها در خط مقدم اجرای ماموریت های نیروی انتظامی هستند، ادامه داد: علاوه بر هوشمندسازی پلیس پیشگیری، باید بگویم اجرای "طرح های نو" در این پلیس در دستور کار است و عملیاتی شدن برخی از این ایده و طرح ها مصوب و برخی دیگر در فرآیند تصویب و برگزاری جلسات نهایی شدن است.
تسریع و تسهیل خدمات دهی به مردم با هوشمند سازی پلیس
سردار معصوم بیگی خاطرنشان کرد: معتقدم «هوشمند سازی» پلیس ضمن «تسهیل امور» باعث «تسریع» و «روان سازی» در روند خدمات دهی به مراجعان می شود و در نتیجه تحقق این مهم ارتقاء رضایت مندی مردمی را در پی دارد.
افزایش تحرک و تحول در پلیس پیشگیری با تقدم کلانتری ها
رئیس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه افزایش «تحرک» و «تحول» در این پلیس با تقدم در کلانتری ها و پاسگاه ها از دیگر اولویت های اساسی است، گفت: در راستای تحقق این مهم، راه اندازی " قرارگاه مرکزی تحول و تحرک کلانتری و پاسگا ها " ـ ( کوپ ) در تداوم برنامه های شورای عالی تحول کوپ تصویب شده است و در واقع از این قرارگاه، به عنوان " گام دوم " طرح تحول کلانتری ها و پاسگاه ها یاد می شود.
فعالیت ۹ کمیته تخصصی در قرارگاه مرکزی تحول و تحرک
وی با بیان اینکه فعالیت ۹ کمیته تخصصی در این قرارگاه پیش بینی شده است که به زودی عملیاتی خواهد شد، اضافه کرد: راه اندازی و عملیاتی شدن " قرار گاه های فرعی " به فرماندهی انتظامی استان ها نیز اعلام و ابلاغ شده است.
سردار معصوم بیگی اشاره کرد: کمیته "تصویر سازی مطلوب و اطلاع رسانی" با مسئولیت معاونت اجتماعی ناجا،کمیته "هوشمند سازی و فناوری پلیس" با محوریت فاوا ناجا و کمیته "افزایش بهره وری و اصلاح روندها" با مسئولیت معاونت طرح، برنامه و بودجه ناجا از جمله کمیته های تخصصی این قرارگاه هستند.
این مقام ارشد انتظامی مطرح کرد: کمیته " عملیات انتظامی " با مسئولیت پلیس پیشگیری ناجا، کمیته " صیانت و بصیرت افزایی" با مسئولیت بازرسی کل ناجا و ... از دیگر زیر مجموعه های عملیاتی قرارگاه مرکزی تحول و تحرک کلانتری و پاسگاه ها می باشند.
تاکید فرمانده ناجا بر بهبود وضعیت کلانتری ها
سردار معصوم بیگی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درباره تحول درکلانتری ها و مراکز انتظامی و بهبود خدمات دهی عنوان کرد: کلانتری ها، پاسگاه ها و مراکز انتظامی " ویترین" و"پیشانی" نیروی انتظامی هستند، بنابر این بر مبنای انتظار، تاکید و دستور جدی سردار " حسین اشتری " فرمانده محترم ناجا مبنی بر بهبود و تسهیل روند خدمات دهی در این مراکز، تمهیداتی را در دستور کار داریم ؛ هر چند که در فاز اول تعالی رفتار و عملکرد نیروهای شاغل در کلانتری ها را دنبال کردیم.