arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۷۳۴۸۶
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۲۰ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹

چگونه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهید؟

طبق اطلاعات انجمن سرطان کانادا، حدود ۲۶۹۰۰ کانادایی در سال ۲۰۲۰ مبتلا به سرطان روده بزرگ می‌شوند. نکته تکان دهنده این است که سرطان روده بزرگ بیشتر از گذشته به افراد جوان ضربه می‌زند. به عنوان مثال افراد متولد دهه ۱۹۹۰ بیش از دو برابر بیشتر از متولدین دهه ۱۹۵۰ در خطر ابتلا به بیماری‌های حاد روده رار دارند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


طبق اطلاعات انجمن سرطان کانادا، حدود ۲۶۹۰۰ کانادایی در سال ۲۰۲۰ مبتلا به سرطان روده بزرگ می‌شوند. نکته تکان دهنده این است که سرطان روده بزرگ بیشتر از گذشته به افراد جوان ضربه می‌زند. به عنوان مثال افراد متولد دهه ۱۹۹۰ بیش از دو برابر بیشتر از متولدین دهه ۱۹۵۰ در خطر ابتلا به بیماری‌های حاد روده رار دارند.


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، با وجود همه مخاطرات، کار‌های زیادی وجود دارد که مردم می‌توانند برای کاهش خطر ابتلا به سرطان برای خود انجام دهند. یافته‌هایی قوی وجود دارد که تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی می‌تواند نقش مهمی در کنترل سرطان ایفا کند.

سرطان
به طور خاص گزارش‌های جدید نشان می‌دهد که خوردن غلات سبوس دار روزانه ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را حدود ۱۷ درصد کاهش دهد. این به شواهد علمی قبلی می‌افزاید که غذا‌های حاوی فیبر ممکن است خطر ابتلا به این سرطان را کاهش دهد. در این گزارش، دانشمندان تجزیه و تحلیل جامعی از ۹۹ مطالعه علمی موجود، از جمله داده‌های مربوط به حدود ۲۹ میلیون نفر انجام دادند. از این تعداد، بیش از یک چهارم میلیون نفر مبتلا به سرطان روده بزرگ بودند.


دارل گری، پزشک متخصص مرکز سرطان دانشگاه ایالتی اوهایو، که به طور مستقیم در این مطالعه نقش داشت، می‌گوید غلات کامل شامل سبوس هستند. سبوس پوست خارجی لایه‌ای مغز خوراکی است. حاوی آنتی اکسیدان‌های مهم، ویتامین‌های گروه B. و فیبر است. غلات کامل منبع غنی از آنتی اکسیدان‌هایی هستند که خاصیت ضد سرطانی دارند.


طبق این مطالعه، سه وعده غلات کامل در روز (در کل ۹۰ گرم) با ۱۷ درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان همراه بود. یک وعده غلات کامل برابر است با ۱/۲ فنجان برنج قهوه‌ای پخته شده، بلغور جو دوسر، یا سایر غلات.


این گزارش خاطر نشان می‌کند که برخی از عادات سبک زندگی با خطر بالاتر سرطان روده بزرگ مرتبط است:


_خوردن مقدار زیادی گوشت قرمز مانند گوشت گاو (بیش از ۵۰۰ گرم یا کمی بیش از ۱ پوند، پخته شده در هفته)


_خوردن هات داگ، بیکن و سایر گوشت‌های فرآوری شده به طور منظم


_اضافه وزن یا چاقی


_سیگار کشیدن

 

برچسب ها: خواندنی ها ، سرطان
نظرات بینندگان