پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اظهارات عجيب رييس ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت کشور در گفت و گو با يکي از سايتهاي خبري واکنش دست اندرکاران حمل و نقل شهري را بر انگيخت. رييس ستاد سوخت با تأکيد بر اين که مشکل ترافيک تهران با اختيار حل نميشود ، در اين گفت و گو اعلام کرده بود : کل اختيار آقاي احمدي نژاد را ميدهيم به آقاي قاليباف!
وي در نتيجهگيري از اين اظهار نظر خود گفته بود : آقاي قاليباف چه کاري ميخواهد بکند؟ و ادامه داده بود: شما که تونل ميزنيد و BRT هم راه مياندازيد !
مدير روابط عمومي معاونت حمل و نقل و ترافيک شهرداري تهران در خصوص اين اظهارات گفت: فارغ از اين که اطلاعات مندرج در اين گفت و گو چه ميزان با حقيقت مطابقت دارد، براي هر فرد آگاهي عدم انطباق موارد مطروحه با واقعيتهاي موجود عجيب به نظر ميرسد و علاوه بر آن در اين مصاحبه نکاتي مطرح شده که افراد عادي را نيز به تعجب وا ميدارد.
شهرام جباري زادگان با طرح اين سوال که اگر « اختيار» مشکل ترافيک را حل نميکند، پس چرا تمام اختيارات از جمله کل امکانات و منابع را به خود اختصاص دادهايد، ادامه داد: علاوه بر اين چرا منابع مالي مورد نياز حمل و نقل عمومي که به موجب قانون موظف به پرداخت کامل و به موقع آن ميباشيد را با تأخير بسيار و آن هم به صورت قطره چکاني پرداخت ميکنيد؟
وي با تأکيد بر اين که بعيد است مسئولي مانند رييس ستاد سوخت قادر باشد کل اختيار رييس جمهور محترم را به فرد ديگري بدهد، به ويژه اگر آن فرد شهردار تهران باشد، افزود: اگر ايشان چنين قدرتي داشتند و اين تفويض اختيار حتي براي يک هفته اجرايي ميشد، خود ايشان مشاهده ميکردند با اين همه اختيار چه کارهايي ميتوان انجام داد.
جباري زادگان در مورد تشبيه مشکل ترافيک تهران به مَثل مرغ و تخم مرغ از سوي رييس ستاد سوخت نيز اعلام کرد: از مسئولي که مشکل ترافيک تهران را به داستان مرغ و تخم مرغ تشبيه ميکند، چه انتظاري ميتوان داشت؟
وي در خصوص بخش ديگري از اظهارات رييس ستاد سوخت که گفته بود ما نميدانيم حمل و نقل کجاهايش مشکل دارد و افزوده بود واقعا مديريت ما مشکل دارد، اظهار کرد: اعتراف واقع بينانه ايشان جاي تقدير و تشکر دارد، چرا که ما هم اعتقاد داريم مديريت حاکم بر حمل و نقل کشور واقعا مشکل دارد که اگر مشکل نداشت تا کنون بسياري از مشکلات حل شده بود.
جباري زادگان در مورد آن بخش از اظهارات رييس ستاد سوخت که اعلام کرده بود کنترلي بر روي تاکسيراني و اتوبوسراني وجود ندارد و نميتوانند آن را مديريت کنند نيز تصريح کرد: به ايشان در خصوص کنترل و مديريت ناوگان حمل و نقل عمومي اطمينان ميدهيم چون اگر اين طور نبود انجام بيش از 50 درصد جا به جاييهاي روزانه تهران از اين طريق امکان پذير نبود.
وي با اشاره به گذشته نه چندان دور که احداث سامانه اتوبوسراني تندرو (BRT) با انبوه هجمه هاي سياسي مورد هجوم قرار گرفت ،اعلام کرد : چطور ايشان که آن زمان يکي از مخالفان سرسخت اين سامانه بودند، امروز به فکر کنترل و مديريت آن افتاده اند؟
مدير روابط عمومي معاونت حمل و نقل و ترافيک شهرداري تهران در پايان در رابطه با اظهار نظر ايشان مبني بر اين که ارتباطي بين تاکسي، اتوبوس و BRT صورت نميگيرد، خاطرنشان کرد: هر وقت مردم به رابطه بين مسئوليت مديريت ستاد سوخت با مدير عاملي باشگاه پرسپوليس پي بردند، ايشان هم به ارتباط بين تاکسيراني و اتوبوسراني پي ميبرند !