کد خبر: ۵۷۹۹۸
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۰۰ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۱

دستگيري سارق خانه «سردار»

رييس پليس آگاهي استان سمنان از شناسايي و دستگيري سارقي 39 ساله در سمنان با 33 فقره سرقت منزل خبرداد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رييس پليس آگاهي استان سمنان از شناسايي و دستگيري سارقي 39 ساله در سمنان با 33 فقره سرقت منزل خبرداد.
    
به گزارش انتخاب، سرهنگ داوود رسولي فر در تشريح جزييات اين خبر گفت: در پي وقوع چند فقره سرقت منزل در سطح شهر سمنان، پيگيري موضوع در دستوركار ماموران اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهي قرار گرفت. رييس پليس آگاهي استان سمنان ادامه داد: سرانجام عوامل گشت كلانتري 13 گلستان سمنان، متهم را هنگام سرقت دستگير و وي براي انجام تحقيقات به مقر پليس آگاهي منتقل كردند كه متهم در مراحل ابتدايي بازجويي، منكر هرگونه سرقتي بود اما در ادامه با مشاهده اسناد و مدارك غيرقابل انكار پليس لب به اعتراف گشود.
    
رسولي فر با اشاره به اينكه سارق، مردي 39 ساله و غير بومي است، اظهار داشت: وي كه به تنهايي دست به سرقت مي زده، در مجموع به انجام 33 فقره سرقت منزل در سطح شهر سمنان اعتراف كرده است.
    
به گفته وي يكي از سرقت هايي كه توسط متهم مورد نظر انجام شد، دستبرد به منزل سردار شهيد اخلاقي، فرمانده لشكر 17 علي بن ابيطالب(ع) بود كه با دستگيري سارق كشف شد.
    
    رييس پليس آگاهي استان سمنان با بيان اينكه سرقت از جمله جرائمي است كه علاوه بر افزايش احساس ناامني، جو رواني منفي در جامعه ايجاد كرده و نگراني مردم را به همراه دارد، از شهروندان خواست با رعايت نكات ايمني و استفاده از تجهيزات بازدارنده، ضريب وقوع سرقت را به پايين ترين حد ممكن رسانده و هرگونه مورد و حركت مشكوك در محله خود را به مركز فوريت هاي پليسي 110 اعلام كنند. به گفته رسولي فر تحقيقات پليس براي كشف سرقت هاي احتمالي متهم همچنان ادامه دارد.
نظرات بینندگان