پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بازيكنان پرسپوليس پس از ديدار مقابل داماش به اظهارنظر درباره اين پرداختند.
به گزارش ايسنا، مازيار زارع پس از پايان ديدار تيمهاي پرسپوليس و داماش در جمع خبرنگاران اظهار كرد: كارت زرد اول من درست بود اما در خطاي دوم من هم توپ را زدم و هم پا را و فكر ميكنم كه آن خطا اصلا كارت نداشت و داور كاملا اشتباه كرد. البته كارشناسان هم ميتوانند درباره آن صحنه نظر بدهند.
زارع در ادامه گفت: ما تمركزمان را روي آسيا گذاشتهايم و اميدوارم كه در بازيهاي بعد بازيهاي بهتري انجام بدهيم. در اين بازي من هيچ نقشي در به وجود آمدن جو بد ميان تماشاگران نداشتم.
*** *نصرتي: داور در اخراج من اشتباه كرد
محمد نصرتي معتقد است كه داور در اخراج كردن او اشتباه كرده است.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس در گفتوگو با خبرنگار ورزشي ايسنا درباره ديدار تيمهاي پرسپوليس و داماش گفت: گل اول داماش آفسايد بود و داور به كلي شرايط بازي را تغيير داد. كارت زرد دوم مازيار زارع اشتباه بود و اخراج من هم كاملا اشتباه بود، چراكه من ميتوانستم به بازيكن حريف برسم و آن خطا حداكثر يك كارت زرد داشت.
نصرتي در ادامه گفت: با نتيجه اين بازي كارمان براي سهميه گرفتن و ديدار بعدي مقابل سپاهان خيلي سخت شد اما اميدوارم كه همه چيز براي پرسپوليس خوب پيش برود.