کد خبر: ۵۸۱۱۳
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۱۷ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۱

اظهار ناخرسندی دولت ژاپن از دیدار نخست وزیر سابق این کشور با احمدی نژاد

دولت ژاپن از سفر شخصی یوکیو هاتویاما نخست وزیر سابق این کشور به ایران و دیدار با محمود احمدی نژاد اظهار ناخرسندی کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دولت ژاپن از سفر شخصی یوکیو هاتویاما نخست وزیر سابق این کشور به ایران و دیدار با محمود احمدی نژاد اظهار ناخرسندی کرد.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، هاتویاما که در سال 2010 برای 9 ماه نخست وزیر ژاپن بود در دیدار با رئیس جمهوری اسلامی ایران از عملکرد آژانس بین المللی انرژی اتمی انتقاد کرد و برخورد آن با ایران را غیرمنصفانه خوانده بود.

حزب هاتویاما به شدت از این موضع انتقاد کرد و سفر وی به ایران در زمان کنونی را نامناسب توصیف کرد.

اوسامو فوجیمورا دبیر دولت ژاپن به خبرنگاران گفت:" دولت ژاپن موضع ثابتی دارد . بهتر بود در حال حاضر حتی اگر دیدار وی شخصی بود به ایران سفر نکند."

دفتر ریاست جمهوری اسلامی ایران همچنین اعلام کرد نخست وزیر سابق ژاپن در این دیدار برخورد آژانس بین المللی با ایران را  غیرمنصفانه توصیف کرد.

فوجیمورا تاکید کرد این اظهارات با موضع رسمی توکیو متناقض است.

او افزود:" ژاپن به نقش آژانس بین المللی انرژی اتمی برای حل مسائل اتمی احترام می گذارد."

وی از ایران خواست برای حل بحران اتمی با آژانس بین المللی همکاری کند.

نظرات بینندگان