arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۸۳۶۹۰
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۸ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹

خوراکی‌هایی که می‌توانند به پیشگیری از سرطان کمک کنند (قسمت دوم)

این روز‌ها بسیاری از ما با واژه ناراحت کننده سرطان آشنایی داریم، اما کمتر فردی پیدا می‌شود که مایل به ابتلا به سرطان باشد. بیماری سنگینی که گرچه قابل درمان است، اما پیشگیری از آن نیز بسیار مهم است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

این روز‌ها بسیاری از ما با واژه ناراحت کننده سرطان آشنایی داریم، اما کمتر فردی پیدا می‌شود که مایل به ابتلا به سرطان باشد. بیماری سنگینی که گرچه قابل درمان است، اما پیشگیری از آن نیز بسیار مهم است.


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، ورزش منظم، کاهش استرس و تغذیه مناسب، روش‌هایی قابل قبول برای پیشگیری از ابتلا به سرطان محسوب می‌شوند، بنابراین خوب است بدانیم چه خوراکی‌هایی مفید ترند:

کیوی

کیوی بخورید

کیوی نارنجک دستی شما برای مبارزه با آنتی اکسیدان‌های ضد سرطان است، کیوی سرشار از ویتامین C.، ویتامین E، لوتئین و مس است.

چای سبز

چای‌های سالم بنوشید

بر اساس یک مطالعه بزرگ که در مجله تغذیه بالینی آمریکا منتشر شده است، زنانی که حداقل دو فنجان چای سیاه روزانه می‌نوشند، در مقایسه با کسانی که یک فنجان یا کمتر در روز می‌نوشند، ۳۲ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان تخمدان هستند. این فقط یکی از چندین مطالعه‌ای است که به خواص ضد سرطانی چای اشاره دارد. این ممکن است به دلیل خاصیت فلاونوئید‌ها (ترکیبات آنتی اکسیدانی ساخته شده توسط گیاهان) در چای سیاه باشد.

سیب

سیب بخورید

بر اساس تحقیقات پژوهشگران آلمان، وقتی فیبر طبیعی موجود در سیب در روده بزرگ تخمیر می‌شود، مواد شیمیایی تولید می‌کند که به مبارزه با تشکیل سلول‌های سرطانی کمک می‌کند. مطالعات دیگر نشان داده است که یک نوع آنتی اکسیدان موجود در سیب، به نام پروسیانیدین، باعث ایجاد یک سری سیگنال‌های سلولی می‌شود که منجر به مرگ سلول‌های سرطانی می‌شود.

جوانه

جوانه‌ها را مصرف کنید

جوانه‌ها در هر فصلی سرشار از انرژی و خواص هستند، جوانه ها، یکی از قوی‌ترین ترکیبات ضد سرطانی را دارند و می‌توانند ۵۰ برابر بیشتر از حبوبات سولفورافان داشته باشند. تا می‌توانید از جوانه‌ها استفاده کنید.

نظرات بینندگان