شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ | Saturday, 17 April 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ | Saturday, 17 April 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / گنجینه‌ای زیر زمین افغانستان+ زیرنویس فارسی

ویدیو / گنجینه‌ای زیر زمین افغانستان+ زیرنویس فارسی

ویدیو / انتخاب شادی پس از گل قائدی به عنوان زیباترین شادی گل هفته لیگ قهرمانان آسیا

ویدیو / انتخاب شادی پس از گل قائدی به عنوان زیباترین شادی گل هفته لیگ قهرمانان آسیا

ویدیو / پای امام جمعه آبادان هم به ماجرای واکسن باز شد / شهردار آبادان: خود پاكبانان خواستند كه من و امام جمعه هم واكسن بزنيم

ویدیو / پای امام جمعه آبادان هم به ماجرای واکسن باز شد / شهردار آبادان: خود پاكبانان خواستند كه من و امام جمعه هم واكسن بزنيم

ویدیو / رییس کمیته علمی ستاد کرونا: با واکسینه کردن ۲۰ درصد ازمردم در معرض خطر، آمار ابتلا تغییری نمی‌کند /  زنجیره کرونا با واکسینه کردن ۷۰ درصد مردم قطع می شود

ویدیو / رییس کمیته علمی ستاد کرونا: با واکسینه کردن ۲۰ درصد ازمردم در معرض خطر، آمار ابتلا تغییری نمی‌کند / زنجیره کرونا با واکسینه کردن ۷۰ درصد مردم قطع می شود

ویدیو / حال و هوای اطراف بیمارستان رازی پس از اعلام خبر فوت دست‌نشان

ویدیو / حال و هوای اطراف بیمارستان رازی پس از اعلام خبر فوت دست‌نشان

ویدیو / غش کردن رئیس آژانس دارویی دانمارک در جریان نشست خبری

ویدیو / غش کردن رئیس آژانس دارویی دانمارک در جریان نشست خبری

کد خبر: ۵۸۷۰۷۳
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۱۹ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹
اقتصاد >> داخلی
پ

٦٠ درصد تسهیلات بانک صادرات ایران در ٨ ماه اول سال به تولید اختصاص یافت

بر اساس مطالعات انجام شده، واحدهای تولیدی عمدتاً دارای سه مشکل اساسی به شرح ذیل هستند. کمبود سرمایه در گردش با توجه به افزایش قابل توجه قیمت مواد اولیه و سایر خریدها، عدم امکان خرید نسیه و اعتباری مواد اولیه و فروش کالا و نبود امکان خرید ماشین‌آلات و تأسیسات جدید برای افزایش میزان تولید به دلیل کمبود منابع که بانک صادرات ایران طی سال جاری در چند مرحله برای کمک به این واحدها اقدامات متعددی را انجام داده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

​نائب‌رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران از پرداخت ٦٠ درصد تسهیلات این بانک به بخش تولید طی هشت ماه اول سال ٩٩ خبر داد.

به گزارش انتخاب به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، امیر یوسفیان با اعلام این خبر افزود: بانک صادرات ایران با شناخت کافی از مشکلات واحدهای تولیدی کشور، با اولویت‌ بخش تولید، طی هشت‌ماه ابتدای سال ٩٩ بیش از ٥٢٥ هزار میلیارد ریال تسهیلات جدید به واحدهای تولیدی پرداخت کرده که این میزان برابر با نزدیک به ٦٠ درصد کل میزان تسهیلات پرداخت شده بانک در این مدت بوده است.

وی گفت: طی دو سال گذشته شرایط تحریم علیه کشورمان به شدت سخت‌تر شده و دشمن هوشمندانه و ناجوانمردانه واحدهای تولیدی و معیشت مردم را هدف گرفته است. بی شک در این شرایط یکی از اصلی‌ترین مجموعه‌هایی که می‌تواند به واحدهای اقتصادی به ویژه واحدهای تولیدی برای عبور از این شرایط سخت کمک کند، بانک‌ها هستند. بانک صادرات ایران برای تحقق این هدف، ضمن شناخت مشکلات این واحدها، تسهیلات جدید سال ٩٩ را اولویت‌بندی کرد که بخش عمده آن به حمایت و تامین مالی این واحدها تخصیص یافته است.

وی افزود: بر اساس مطالعات انجام شده، واحدهای تولیدی عمدتاً دارای سه مشکل اساسی به شرح ذیل هستند. کمبود سرمایه در گردش با توجه به افزایش قابل توجه قیمت مواد اولیه و سایر خریدها، عدم امکان خرید نسیه و اعتباری مواد اولیه و فروش کالا و نبود امکان خرید ماشین‌آلات و تأسیسات جدید برای افزایش میزان تولید به دلیل کمبود منابع که بانک صادرات ایران طی سال جاری در چند مرحله برای کمک به این واحدها اقدامات متعددی را انجام داده است.

نائب‌رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران اظهار کرد: این بانک طی هشت ماه اول سال جاری در اولین قدم، ٥٢٥ هزار میلیارد ریال تسهیلات ریالی سرمایه در گردش به بخش‌های مختلف تولیدی پرداخت کرد که نزدیک به ٦٠ درصد کل تسهیلات پرداختی هشت ماهه اول سال ٩٩ این بانک را شامل می‌شود. بانک صادرات ایران در مرحله بعد، بیش از ٢٠١ هزار میلیارد ریال اعتبارات اسنادی ریالی مدت‌دار برای خرید مواد اولیه و فروش کالا به صورت نسیه برای واحدهای تولیدی صادر کرده است.

وی در توضیح اقدام سوم بانک صادرات ایران در کمک به واحدهای تولیدی ابراز کرد: این بانک از شهریور ماه سال جاری طرح «طراوت توسعه» را ارائه و عملیاتی کرد و به واحدهای تولیدی این امکان را داد تا در قالب اعتبارات اسنادی ریالی، تا ١٨ ماه به صورت نسیه اقدام به خرید ماشین‌آلات و تأسیسات کنند؛ ضمن اینکه بدهی این واحدها در سررسید اعتبارات اسنادی، به صورت سه ساله تقسیط و از آنها دریافت می‌شود.

یوسفیان تاکید کرد: بانک صادرات ایران در قالب این مجموعه اقدامات، تمامی توان خود را در جهت رفع نیازهای مالی واحدهای تولیدی به کار گرفته که آثار مثبتی داشته و مورد استقبال بخش‌های مختلف اقتصادی و تولیدی قرار گرفته است.

نائب‌رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران افزود: این بانک علاوه بر موارد مذکور، طی هشت ماه گذشته حدود ٤٥٠ هزار میلیارد ریال به سایر بخش‌های اقتصادی تسهیلات پرداخت کرده که بدون در نظر گرفتن مبلغ ٤٥ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی بابت حل مشکلات ناشی از شیوع بیماری کرونا، سایر تسهیلات پرداخت شده به طور غیر مستقیم به افزایش فعالیت بخش‌های تولیدی و افزایش تقاضای خرد کمک کرده است.

وی در تشریح جدیدترین آمار حمایت‌های مالی بانک نسبت به آسیب‌دیدگان از شیوع بیماری کرونا، گفت: این حمایت‌ها در قالب سه بخش یکی به صورت پرداخت تسهیلات ١٠ میلیون ریالی جمعاً ٣٥ هزار میلیارد ریال به صورت قرض‌الحسنه و پرداخت هشت هزار میلیارد ریال تسهیلات به مشاغل آسیب‌دیده از کرونا بود که موفق شد در این بخش با تعدیل وثایق و مساعدت‌های ویژه مدیریت عالی بانک، بیش از ٨٤ درصد کل معرفی‌شدگان را مورد حمایت قرار دهد. همچنین این بانک تاکنون با پرداخت نزدیک به دو هزار میلیارد ریال تسهیلات ودیعه مسکن حمایت از این بخش را آغاز کرده که همچنان ادامه دارد. همچنین این بانک با اعطای ١٨١ هزار میلیارد ریال تسهیلات مرابحه خرد در تحریک تقاضا برای خرید کالاهای ایرانی و رونق تولید گام برداشته است. ضمناً پرداخت ٧٤ هزار میلیارد ریال وام قرض الحسنه نیز گام دیگری برای افزایش تقاضای کالای ایرانی توسط بانک صادرات ایران به شمار می‌آید.

یوسفیان با بیان اینکه بخش‌های مختلف اقتصادی همواره مورد توجه بانک صادرات ایران بوده، اظهار کرد: تمرکز بانک تنها بر صنایع متوسط یا تسهیلات خرد و یا صرفاً طرح‌های بزرگ اقتصادی نیست. به دلیل بزرگ بودن مجموعه بانک صادرات ایران و به لحاظ داشتن واحدهای مختلف و منابع موجود بالغ بر ٣٠٠ هزار میلیارد تومانی، این بانک تمامی بخش‌های اقتصادی کشور را مورد توجه خود قرار می‌دهد. در این میان بخش‌های پیشران و بزرگ صنعتی نیز از حمایت بانک صادرات ایران برخوردار بوده‌اند. طی دو سال اخیر، بانک دو نیروگاه‌ بزرگ برق را به بهره‌برداری رسانده است. «نیروگاه مولد برق اسلام آباد» که از بزرگترین و پیشرفته‌ترین نیروگاه‌های کشور است و نیروگاه «انرژی گستر جم» در شهر یزد از دیگر پروژه‌هایی بوده که با نزدیک به ٥٠٠ میلیون یورو عملیاتی شده است. شرکت آلومینیوم جنوب به عنوان بزرگترین مجموعه تولید آلومینیوم در کشور توسط بانک صادرات ایران و کنسرسیومی از چند بانک دیگر در قالب تسهیلات سندیکایی به بهره‌برداری رسیده است و در این شرکت نزدیک به یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری صورت گرفته و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

نائب‌رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران افزود: بانک صادرات ایران در حوزه پتروشیمی که می‌تواند درآمد ارزی خوبی برای کشور داشته باشد، حمایت قابل ملاحظه‌ای داشته و بالغ بر ٥٠ هزار میلیارد ریال در این بخش تسهیلات پرداخت کرد که امیدواریم تا سال آینده دو شرکت پتروشیمی را به بهره‌برداری برسانیم.

یوسفیان با اشاره به اینکه بانک‌ها نیز مانند واحدهای تولیدی دیگر نیاز به مواد اولیه دارند و مواد اولیه نظام بانکی سپرده‌های مشتریان است، گفت: خوشبختانه اقبال مردم به بانک‌های بزرگ از جمله بانک صادرات ایران مناسب بوده و بانک نیز طرح‌های مختلف و هوشمندانه‌ای برای سپرده‌گذاری مشتریان ارائه کرده است. قطعاً زمانی که منابع بانک مناسب باشد، کمک‌های ویژه‌ای به بخش‌های تولیدی توسط بانک صورت خواهد گرفت و عملکرد سال جاری بانک صادرات ایران بیانگر این موضوع است.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

وقتی ساخت هر دقیقه از سریال ۳۰ میلیون هزینه دارد!

وقتی ساخت هر دقیقه از سریال ۳۰ میلیون هزینه دارد!

جنیفر لوپز و الکس رودریگز رسماً جدا شدند

جنیفر لوپز و الکس رودریگز رسماً جدا شدند

مهوش وقاری برای محسن قاضی‌مرادی چه نوشت؟

مهوش وقاری برای محسن قاضی‌مرادی چه نوشت؟

یادآوری خاطره عجیب شیث رضایی در هواپیما!

یادآوری خاطره عجیب شیث رضایی در هواپیما!

محسن نامجو بابت اتهام تعرض عذرخواهی کرد

محسن نامجو بابت اتهام تعرض عذرخواهی کرد

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: روستای کپرنشین «بارگدان»

تصاویر: روستای کپرنشین «بارگدان»

۲/۴
تصاویر: دشت کلزا نقاشی زیبای طبیعت بجنورد

تصاویر: دشت کلزا نقاشی زیبای طبیعت بجنورد

۳/۴
تصاویر: دیدار تیم های فوتبال پدیده مشهد و ذوب آهن اصفهان

تصاویر: دیدار تیم های فوتبال پدیده مشهد و ذوب آهن اصفهان

۴/۴
تصاویر: خسارت آتش سوزی در مجتمع مسکونی در شیراز

تصاویر: خسارت آتش سوزی در مجتمع مسکونی در شیراز

ببینید!

ویدیو / دستپاچگی مجری صداوسیما در مقابل زوجی که یکدیگر را بغل کردند

ویدیو / روحانی: اگر بگوییم که دهه اخیر که دوران دولت‌های یازدهم و دوازدهم بوده، دهه پیروزی و نجات ملی است اشتباه نگفته‌ایم

ویدیو / دوچرخه سواری دختران در موصل برای نخستین بار

ویدیو / رکوردی عجیب؛ پیروزی ۲۷ ثانیه ای حسین اسدی، کشتی‌گیر ایرانی مقابل حریف هندی

تماشا کنید: یار غار بابک / همه آنچه تاکنون درمورد پرونده حسن رعیت برملا شده

ویدیو / ویدیویی پربازدید؛ افطار بازیکنان فوتبال در جریان مسابقه در اولین روز ماه رمضان

ویدیو / بوش vs ترامپ + زیرنویس فارسی

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

اسما جانشین بشار می شود؟ / همسر بشار چگونه پس از درگذشت همسر حافظ اسد قدرت گرفت؟ / اسما می خواهد از دمشق یک دبی بسازد

تصاویری جدید از آیفون ۱۳ قرمز منتشر شد

آقای وزیر! برای مظلوم نمایی و قهرمان سازی از خود، دست‌کم حقایق را تحریف نکنید / نمکی پاسخ دهد که چرا تعداد واکسن‌های وارداتی را نصف کرد؟

رضا کریمی، عامل خرابکاری در نظنز، قبل از حادثه به خارج از کشور گریخته

هلن مک کروری، بازیگر «پیکی‌ بلایندرز»، درگذشت

نادر دست نشان درگذشت

دانشمند ایرانی قوی‌ترین واکسن کرونا را می‌سازد / کیوان مجرد: می‌خواهیم به جایی برسیم که واکسن از قبل وجود داشته؛ قبل از اینکه ویروس بعدی ظهورکند

سید حسن خمینی: درمورد نامزدی در انتخابات، فرآیند شورای نگهبان خیلی برایم مهم نبود؛ اگر هم رد می کردند اتفاق مهمی نمی افتاد / وقتی در مورد یک تصمیم گیری صلاح دیده نمی شود، حتی آن تصمیم عملی شود، در آینده مسأله ای پیش نمی رود / حکومت یکدست افراطی برای کشور خطرناک است / مردم خیلی ناامید و قهر هستند؛ حق هم دارند / انشاالله با حاکم شدن خرد جمعی، مسأله حصر خاتمه یابد / تا وقتی نتوانیم بر تحریم ها فائق بیاییم وضع همین است؛ باید عزتمندانه مشکلمان را با دنیا حل کنیم

متن کامل فتوای حضرت آیت الله سیستانی درباره روزه در شرایط کرونا

قیمت دلار، امروز ۲۲ فروردین ۱۴۰۰

قیمت دلار، امروز ۲۵ فروردین ۱۴۰۰

قیمت طلا و سکه، امروز ۲۶ فروردین ۱۴۰۰

ایران غنی سازی ۶۰ درصد را آغاز کرد

اسما جانشین بشار می شود؟ / همسر بشار چگونه پس از درگذشت همسر حافظ اسد قدرت گرفت؟ / اسما می خواهد از دمشق یک دبی بسازد

علم الهدی کرونا گرفت

قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۱ فروردین ۱۴۰۰

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
شیائومی در  ۱ دقیقه بیش از ۳۰ هزار گوشی «می‌میکس فولد»  فروخت

شیائومی در  ۱ دقیقه بیش از ۳۰ هزار گوشی «می‌میکس فولد»  فروخت

با خواص عناب آشنا شوید

با خواص عناب آشنا شوید

عسل آویشن چیست و چه خواصی دارد؟

عسل آویشن چیست و چه خواصی دارد؟

روغن خراطین چیست و چه خواصی دارد؟

روغن خراطین چیست و چه خواصی دارد؟

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

بقایی در بیمارستان روان‌پزشکی بستری شده

شیائومی در  ۱ دقیقه بیش از ۳۰ هزار گوشی «می‌میکس فولد»  فروخت

اتریش: تلاش‌های طاقت‌فرسایی برای حفظ برجام در جریان است

پیکر نادر دست نشان در آرامگاه سید ملال قائمشهر آرام گرفت

با خواص عناب آشنا شوید

عسل آویشن چیست و چه خواصی دارد؟

روغن خراطین چیست و چه خواصی دارد؟

بهترین روش‌های مراقبت و نگهداری از مو

روسیه: بزودی تولید واکسن کرونای «اسپوتنیک وی» در ایران آغاز می شود

بقایی در بیمارستان روان‌پزشکی بستری شده

آغاز جلسه کمیسیون مشترک برجام در وین

نماینده مجلس: مصوبه بهارستان برای اصلاح انتخابات ریاست جمهوری به ۱۴۰۰ نمی‌رسد

مغایرت قانون اصلاح انتخابات ریاست جمهوری با سیاست‌های کلی نظام

خطیب زاده: رسانه‌ها به جریان‌سازی‌ها درباره مذاکرات وین به نقل از «منابع آگاه و مطلع» توجه نکنند / اخبار مذاکرات فقط از طریق کانال‌های رسمی منتشر می‌شود

قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۷ فروردین ۱۴۰۰

شاخص کل بورس، امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۰

قیمت دلار و یورو در بازار آزاد، امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۰

قیمت طلا و سکه، امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۰

عراقچی: در نشست امروز کمیسیون مشترک برجام درباره نحوه ادامه کار و سرعت آن تصمیم می گیریم

رهبر معظم انقلاب: ارتش آمادگی‌ها را تا سر حد نیاز افزایش دهد

علوم پزشکی گلستان: تزریق سهمیه واکسن پاکبانان به ۴ نفر از مدیران و شهرداری علی‌آبادکتول صحت دارد / در زمان تزریق، ۴ نفر از پاکبانان مراجعه نکرده بودند؛ احتمال هدر رفت واکسن‌ها وجود داشت

سازمان سنجش: نتایج اولیه کنکور دکتری ۱۴۰۰ فردا اعلام می شود

نماینده روسیه: نشست کمیسیون مشترک برجام امروز ادامه می یابد

مدیرعامل فایزر: احتمالا تزریق دوز سوم واکسن کرونا در عرض یک سال نیز ضروری باشد

وکیل میلاد حاتمی: پرونده موکلم هنوز در مرحله تحقیقات است / اتهاماتی که به او تفهیم شده، در دو زمینه اخلاقی و مالی است

سفیر ایران در مسکو: تا پایان پاییز ۶۰ میلیون دوز واکسن اسپوتنیک وی به ایران ارسال می‌شود

وضعیت آب و هوا، امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ / پیش‌بینی وزش باد نسبتا شدید و باران پراکنده در چندین استان

منابع عراقی: آمریکا سامانه جدید پدافندی در عراق نصب کرد

وزارت خارجه آمریکا: پمپئو و همسرش قوانین اخلاقی را زیر پا گذاشته بودند / آنها بیش از یکصد بار از کارکنان وزارت خارجه خواسته بودند تا کارهای شخصی شان را انجام دهند

با سوء استفاده‎ کنندگان واکسن پاکبانان باید برخورد شود / معاون بهداشتی و مدیران ناظر بر اجرای برنامه ایمن سازی عزل شوند

آخرین اخبار از مذاکرات وین؛ رد خبر بازگشت تیم‌های مذاکره‌کننده با ادامه گفت‌وگوها

وزیر بهداشت: رنگ سیاه به رنگ ‌بندی کرونایی شهرهای کشور اضافه نشده / از استاندارد‌های قرمز در بسیاری از کشور‌ها عبور کرده ایم؛ هفته آینده هفته سخت تری را پیش رو داریم

دیپلمات روسی: مذاکرات درباره احیای برجام فردا در وین ادامه می‌یابد

یک مقام اروپایی: انتظار داریم مذاکرات در وین برای چند روز دیگر ادامه یابد / به نقطه‌ای رسیده‌ایم که ظرفیت تصمیم‌گیری به پایتخت‌ها باز می‌گردد / نسبت به هفته گذشته به توافق نزدیک‌تر هستیم

کاخ سفید: غنی‌سازی ۶۰ درصدی ایران در جدیت این کشور در مذاکرات تردید ایجاد می‌کند / ما همچنان احساس می‌کنیم نشست وین گامی رو به جلو است

واکنش ایران به اظهارات سازمان‌های اتحادیه عرب و شورای همکاری خلیج فارس: هدف از طرح آنها نه درخواست مشارکت بلکه تخریب روند گفتگوها در وین است

ایرانی‌ها طی سه ماه ۱۶۰۰ خانه در ترکیه خریدند

سخنگوی وزارت خارجه: امنیت عراق رابخش لاینفک امنیت و ثبات ایران و منطقه می‌دانیم

نشست کابینه امنیتی اسرائیل درباره غنی‌سازی ۶۰ درصدی ایران

آرشیو
وبگردی

تیراندازی در خیابان به خاطر اختلافات خانوادگی/ توضیحات پلیس

حمله خرس سیاه به شهروند رودانی

تصادف در الیگودرز پنج کشته برجا گذاشت

تیپ دهه هفتادی دیوید بکام!/عکس

دست نوشته قدیمی و جالب مهدی طارمی /عکس

کپی از روی شادی گل جنجالی آل‌کثیر

نادر دست‌نشان درگذشت

وقتی ساخت هر دقیقه از سریال ۳۰ میلیون هزینه دارد!

کلاهبرداری زن رمال در واتس‌اپ/ مال‌باختگان خودشان خیلی زود حرف‌هایم را باور می‌کردند!

پاسخ بهروز وثوقی به اتهام یک تهیه‌کننده سینما

لاقیدی شوهرم مرا به ساقیِ پارتی‌ها تبدیل کرد

در مورد ارتباط علیزاده و آوینی هیچ سندی وجود ندارد

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۵۸۷۰۷۳
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۱۹ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹
اقتصاد >> داخلی
پ

٦٠ درصد تسهیلات بانک صادرات ایران در ٨ ماه اول سال به تولید اختصاص یافت

بر اساس مطالعات انجام شده، واحدهای تولیدی عمدتاً دارای سه مشکل اساسی به شرح ذیل هستند. کمبود سرمایه در گردش با توجه به افزایش قابل توجه قیمت مواد اولیه و سایر خریدها، عدم امکان خرید نسیه و اعتباری مواد اولیه و فروش کالا و نبود امکان خرید ماشین‌آلات و تأسیسات جدید برای افزایش میزان تولید به دلیل کمبود منابع که بانک صادرات ایران طی سال جاری در چند مرحله برای کمک به این واحدها اقدامات متعددی را انجام داده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

​نائب‌رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران از پرداخت ٦٠ درصد تسهیلات این بانک به بخش تولید طی هشت ماه اول سال ٩٩ خبر داد.

به گزارش انتخاب به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، امیر یوسفیان با اعلام این خبر افزود: بانک صادرات ایران با شناخت کافی از مشکلات واحدهای تولیدی کشور، با اولویت‌ بخش تولید، طی هشت‌ماه ابتدای سال ٩٩ بیش از ٥٢٥ هزار میلیارد ریال تسهیلات جدید به واحدهای تولیدی پرداخت کرده که این میزان برابر با نزدیک به ٦٠ درصد کل میزان تسهیلات پرداخت شده بانک در این مدت بوده است.

وی گفت: طی دو سال گذشته شرایط تحریم علیه کشورمان به شدت سخت‌تر شده و دشمن هوشمندانه و ناجوانمردانه واحدهای تولیدی و معیشت مردم را هدف گرفته است. بی شک در این شرایط یکی از اصلی‌ترین مجموعه‌هایی که می‌تواند به واحدهای اقتصادی به ویژه واحدهای تولیدی برای عبور از این شرایط سخت کمک کند، بانک‌ها هستند. بانک صادرات ایران برای تحقق این هدف، ضمن شناخت مشکلات این واحدها، تسهیلات جدید سال ٩٩ را اولویت‌بندی کرد که بخش عمده آن به حمایت و تامین مالی این واحدها تخصیص یافته است.

وی افزود: بر اساس مطالعات انجام شده، واحدهای تولیدی عمدتاً دارای سه مشکل اساسی به شرح ذیل هستند. کمبود سرمایه در گردش با توجه به افزایش قابل توجه قیمت مواد اولیه و سایر خریدها، عدم امکان خرید نسیه و اعتباری مواد اولیه و فروش کالا و نبود امکان خرید ماشین‌آلات و تأسیسات جدید برای افزایش میزان تولید به دلیل کمبود منابع که بانک صادرات ایران طی سال جاری در چند مرحله برای کمک به این واحدها اقدامات متعددی را انجام داده است.

نائب‌رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران اظهار کرد: این بانک طی هشت ماه اول سال جاری در اولین قدم، ٥٢٥ هزار میلیارد ریال تسهیلات ریالی سرمایه در گردش به بخش‌های مختلف تولیدی پرداخت کرد که نزدیک به ٦٠ درصد کل تسهیلات پرداختی هشت ماهه اول سال ٩٩ این بانک را شامل می‌شود. بانک صادرات ایران در مرحله بعد، بیش از ٢٠١ هزار میلیارد ریال اعتبارات اسنادی ریالی مدت‌دار برای خرید مواد اولیه و فروش کالا به صورت نسیه برای واحدهای تولیدی صادر کرده است.

وی در توضیح اقدام سوم بانک صادرات ایران در کمک به واحدهای تولیدی ابراز کرد: این بانک از شهریور ماه سال جاری طرح «طراوت توسعه» را ارائه و عملیاتی کرد و به واحدهای تولیدی این امکان را داد تا در قالب اعتبارات اسنادی ریالی، تا ١٨ ماه به صورت نسیه اقدام به خرید ماشین‌آلات و تأسیسات کنند؛ ضمن اینکه بدهی این واحدها در سررسید اعتبارات اسنادی، به صورت سه ساله تقسیط و از آنها دریافت می‌شود.

یوسفیان تاکید کرد: بانک صادرات ایران در قالب این مجموعه اقدامات، تمامی توان خود را در جهت رفع نیازهای مالی واحدهای تولیدی به کار گرفته که آثار مثبتی داشته و مورد استقبال بخش‌های مختلف اقتصادی و تولیدی قرار گرفته است.

نائب‌رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران افزود: این بانک علاوه بر موارد مذکور، طی هشت ماه گذشته حدود ٤٥٠ هزار میلیارد ریال به سایر بخش‌های اقتصادی تسهیلات پرداخت کرده که بدون در نظر گرفتن مبلغ ٤٥ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی بابت حل مشکلات ناشی از شیوع بیماری کرونا، سایر تسهیلات پرداخت شده به طور غیر مستقیم به افزایش فعالیت بخش‌های تولیدی و افزایش تقاضای خرد کمک کرده است.

وی در تشریح جدیدترین آمار حمایت‌های مالی بانک نسبت به آسیب‌دیدگان از شیوع بیماری کرونا، گفت: این حمایت‌ها در قالب سه بخش یکی به صورت پرداخت تسهیلات ١٠ میلیون ریالی جمعاً ٣٥ هزار میلیارد ریال به صورت قرض‌الحسنه و پرداخت هشت هزار میلیارد ریال تسهیلات به مشاغل آسیب‌دیده از کرونا بود که موفق شد در این بخش با تعدیل وثایق و مساعدت‌های ویژه مدیریت عالی بانک، بیش از ٨٤ درصد کل معرفی‌شدگان را مورد حمایت قرار دهد. همچنین این بانک تاکنون با پرداخت نزدیک به دو هزار میلیارد ریال تسهیلات ودیعه مسکن حمایت از این بخش را آغاز کرده که همچنان ادامه دارد. همچنین این بانک با اعطای ١٨١ هزار میلیارد ریال تسهیلات مرابحه خرد در تحریک تقاضا برای خرید کالاهای ایرانی و رونق تولید گام برداشته است. ضمناً پرداخت ٧٤ هزار میلیارد ریال وام قرض الحسنه نیز گام دیگری برای افزایش تقاضای کالای ایرانی توسط بانک صادرات ایران به شمار می‌آید.

یوسفیان با بیان اینکه بخش‌های مختلف اقتصادی همواره مورد توجه بانک صادرات ایران بوده، اظهار کرد: تمرکز بانک تنها بر صنایع متوسط یا تسهیلات خرد و یا صرفاً طرح‌های بزرگ اقتصادی نیست. به دلیل بزرگ بودن مجموعه بانک صادرات ایران و به لحاظ داشتن واحدهای مختلف و منابع موجود بالغ بر ٣٠٠ هزار میلیارد تومانی، این بانک تمامی بخش‌های اقتصادی کشور را مورد توجه خود قرار می‌دهد. در این میان بخش‌های پیشران و بزرگ صنعتی نیز از حمایت بانک صادرات ایران برخوردار بوده‌اند. طی دو سال اخیر، بانک دو نیروگاه‌ بزرگ برق را به بهره‌برداری رسانده است. «نیروگاه مولد برق اسلام آباد» که از بزرگترین و پیشرفته‌ترین نیروگاه‌های کشور است و نیروگاه «انرژی گستر جم» در شهر یزد از دیگر پروژه‌هایی بوده که با نزدیک به ٥٠٠ میلیون یورو عملیاتی شده است. شرکت آلومینیوم جنوب به عنوان بزرگترین مجموعه تولید آلومینیوم در کشور توسط بانک صادرات ایران و کنسرسیومی از چند بانک دیگر در قالب تسهیلات سندیکایی به بهره‌برداری رسیده است و در این شرکت نزدیک به یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری صورت گرفته و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

نائب‌رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران افزود: بانک صادرات ایران در حوزه پتروشیمی که می‌تواند درآمد ارزی خوبی برای کشور داشته باشد، حمایت قابل ملاحظه‌ای داشته و بالغ بر ٥٠ هزار میلیارد ریال در این بخش تسهیلات پرداخت کرد که امیدواریم تا سال آینده دو شرکت پتروشیمی را به بهره‌برداری برسانیم.

یوسفیان با اشاره به اینکه بانک‌ها نیز مانند واحدهای تولیدی دیگر نیاز به مواد اولیه دارند و مواد اولیه نظام بانکی سپرده‌های مشتریان است، گفت: خوشبختانه اقبال مردم به بانک‌های بزرگ از جمله بانک صادرات ایران مناسب بوده و بانک نیز طرح‌های مختلف و هوشمندانه‌ای برای سپرده‌گذاری مشتریان ارائه کرده است. قطعاً زمانی که منابع بانک مناسب باشد، کمک‌های ویژه‌ای به بخش‌های تولیدی توسط بانک صورت خواهد گرفت و عملکرد سال جاری بانک صادرات ایران بیانگر این موضوع است.

رازیانه د
رومیس د
ارسال به تلگرام
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"