پنجشنبه ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ | Thursday, 21 January 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
پنجشنبه ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ | Thursday, 21 January 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / از فایزر و آکسفورد تا اسپوتنیک روسیه و سینوواک چین؛ تفاوت این واکسن های کرونا با یکدیگر چیست؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / از فایزر و آکسفورد تا اسپوتنیک روسیه و سینوواک چین؛ تفاوت این واکسن های کرونا با یکدیگر چیست؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / سرمای منفی ۵۶ درجه قزاقستان و ایستاده یخ زدن حیوانات!

ویدیو / سرمای منفی ۵۶ درجه قزاقستان و ایستاده یخ زدن حیوانات!

تماشا کنید: ترامپ رفت! / در این ۴ سال بین ترامپ و ایران چه گذشت؟

تماشا کنید: ترامپ رفت! / در این ۴ سال بین ترامپ و ایران چه گذشت؟

ویدیو / تصاویری از کنگره آمریکا قبل از آغاز مراسم تحلیف

ویدیو / تصاویری از کنگره آمریکا قبل از آغاز مراسم تحلیف

ویدیو / حضور جو بایدن و کامالا هریس در «کلیسای متیو» پیش از آغاز مراسم تحلیف

ویدیو / حضور جو بایدن و کامالا هریس در «کلیسای متیو» پیش از آغاز مراسم تحلیف

ویدیو / هرآنچه باید در مورد مراسم تحلیف بدانید + زیرنویس فارسی

ویدیو / هرآنچه باید در مورد مراسم تحلیف بدانید + زیرنویس فارسی

کد خبر: ۵۸۷۵۳۲
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۱۱ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹
سیاست >> سیاست داخلی
پ

خطیب زاده: گزارشی از حمله پهپادی به یک سردار سپاه در سوریه نشنیده‌ایم؛ به نظر خبرسازی می‌آید

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ادعای مطرح شده مبنی بر حمله پهپادی به یکی از سرداران سپاه پاسداران در سوریه عنوان کرد: گزارشی از این موضوع نشنیدیم و بیشتر خبرسازی به نظر می‌آید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ادعای مطرح شده مبنی بر حمله پهپادی به یکی از سرداران سپاه پاسداران در سوریه عنوان کرد: گزارشی از این موضوع نشنیدیم و بیشتر خبرسازی به نظر می‌آید.

به گزارش «انتخاب»، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه در نشست هفتگی با خبرنگاران به سفر دو سه روزه‌اش به کابل برای گفت‌وگو در حوزه‌های فرهنگی، مردمی و رسانه‌ای اشاره کرد و گفت: در حوزه همکاری‌های فرهنگی با همسایگان نیاز به کار بیشتری داریم و هیچ رابطه راهبردی صورت نمی‌گیرد که یک همکاری فرهنگی و ... داشته باشیم.

وی به تماس‌های تلفنی تعدادی از وزرای خارجه با ظریف بعد از شهادت شهید فخری زاده و محکوم کردن این اقدام اشاره کرد.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی درباره ادعای مطرح شده مبنی بر حمله پهپادی به یکی از سرداران سپاه پاسداران در سوریه عنوان کرد: گزارشی از این موضوع نشنیدیم و بیشتر خبرسازی به نظر می‌آید.

خطیب زاده درباره واکنش‌ها به ترور شهید فخری زاده عنوان کرد: در شهادت دکتر فخری زاده حجم بالای محکومیت را در کشورهای مختلف از حوزه‌های جغرافیایی دریافت کردیم. در حوزه خلیج فارس جز یک کشور بقیه محکوم کردند. در حوزه کشورهای همسایه و متحدان ایران حتی کسانی که متحد ایران نبودند. همه به طور جدی می‌دانند انگشت این محکومیت به سمت رژیم اشغالگر قدس است.

وی در تشریح اقدامات دیپلماتیک و پیگیری‌ها پس از ترور شهید فخری زاده گفت: به محض این اتفاق بیانیه‌ای صادر و محکوم کردیم و ظریف یک ساعت بعد از شهادت شهید فخری زاده توئیت کرد و مسئولیت این ترور را برعهده اسرائیل خواند در نیویورک نامه ما به سازمان ملل تحویل شد و در بسیاری از پایتخت‌ها سفرای ما ماجرا و ابعاد آن و اقدام ددمنشانه رژیم صهیونیستی را به اطلاع پایتخت‌ها رساندند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: حجم بالایی از کار با اولویت‌های بسیار زیاد انجام شد و ظریف به چندین زبان توئیت کرد. دولت غاصب صهیونیستی در این ترور در مظان اول بوده و الان قرائن و شواهد عنوان شده است. یکی از موفق‌ترین کمپین‌های بین‌المللی بوده که انزوای بیشتر رژیم غاصب را در پی داشته است.

وی در پاسخ به سوالی گفت: سناریوهای هالیوودی این روزها اجرا شده است. کارزارهایی است که سر در آلبانی و تل آویو و واشنگتن دارد. به این سناریوسازی‌ها نباید توجه کرد.

خطیب زاده در پاسخ به سوالی درباره سکوت و عدم موضع گیری برخی حکام عرب حکایت از همکاری آنها با رژیم صهیونیستی دارد، اظهار داشت: متاسفانه یک کشور تنها در این زمینه موضع نگرفته است و بقیه کشورهای پیرامون و شش کشور از هفت کشور عربی حوزه خلیج فارس موضع گرفتند و آن یک کشور هم باید در سیاست‌های خود تجدیدنظر کند.

وی افزود: ما یک سفر سراسیمه و اضطراری را از پامپئو به منطقه دیدیم و این وزیر خارجه ورشکسته رژیم ترامپ معلوم است این سراسیمگی از چه بابی است برای این است که از یک شکست تاریخی جلوگیری کند. تمام حیثیت و آبرو و آنچه که داشتند در سبد فشار بر ملت ایران گذاشتند و به هیچ یک از اهدافشان نرسیدند. از اجلاس سه جانبه، از اظهارات نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس می‌شنوید. دوست داریم فکر کنند مسیر را دارند برمی‌گردند و الا اگر ردپایی از کسی پیدا شود و همانطور که مقامات کشور اشاره کردند هم آمران و هم عاملان مجازات خواهند شد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی درباره اظهارات مطرح شده مبنی بر اینکه ترور شهید فخری زاده مرتبط با برجام بوده است، اظهار داشت: این هست که برخی کجی‌ها و ناراستی‌هایی در فضای عمومی و رسانه‌ای توسط برخی طی سال‌های گذشته گفته شده است. وزارت خارجه که باید پاسبان منافع ملی باشد نباید وارد این گفت‌وگوها شود. بارها پاسخ گفتیم و در پشت درهای بسته نکات را گفتیم و دو ماه ساکت می‌شوند وقتی که آنها مشغول این حرف ها هستند وزارت خارجه در سخت‌ترین جبهه‌ها در خارج مبارزه و منافع ملی را حفاظت می‌کنند.

خطیب زاده افزود: در زمانی که درباره ترور شهید فخری زاده می‌گفتند سفرا و دیپلمات‌‌های ما به صورت گمنام در این مدت این فشارهای حقوقی را اعمال می‌کردند و بالاترین سطح رسمی محکومیت از این ترور را در سطح رسمی داشتیم. اجازه دهید وزارت خارجه در مباحث داخلی سکوت کند و به خاطر منافع ملی و عالی نظام و بهروز و بهزیستی مردم و فرزندان این ملت بشوند. اگر روزی این منع برداشته شود و در فضای بهتری گفت‌وگو کنیم مواردی گفته خواهد شد.

وی گفت: متاسفانه دوستان عزیز و نازنین ما که به رغم اختلافاتی که با خودشان دارند برخی مباحث را مطرح می‌کنند. باید حواسمان باشد ما ملت با تاریخی و پر از حکمتی هستیم و ملتی هستیم که بزرگان ما به ما راه را گفته‌اند. ایرانی متحد در سیاست خارجی صحبت کرده و می‌کند.

وی درباره طرح نمایندگان مجلس برای اقدام فوری برای لغو تحریم‌ها گفت: هیچ تردید و شکی نداریم که نمایندگان مجلس به دنبال احقاق حقوق ملت و حقوق تک تک ملت هستند و برایشان فرقی نمی‌کند. مجلس عصاره ملت است و تردید نداریم که به دنبال احقاق حقوق ملت است. ما در این خصوص نظرات خود را گفته‌ایم و دولت به صراحت گفته که موافق ارائه این طرح به این نحو نیست و دولت گفته این طرح نه ضروری است و نه مفید. با مسیری که گذاشته شده معلوم نیست حقوق ملت آنچنان که قصد و نیت نمایندگان نجیب ملت ایران است محقق شود.

خطیب زاده وزارت خارجه نظرات خود را در جلسات مختلف گفته است. متاسفانه در مصوبه اخیر نظرات ما در نظر گرفته نشده و مسیری را مجلس مستقل طی کرده و انتظار داریم مجلس این نظرات را لحاظ کند.

خطیب زاده درباره اظهار گلایه نمایندگان مجلس عراق مبنی بر همکاری نامناسب دولت عراق برای پیگیری پرونده ترور شهید سلیمانی عنوان کرد: این موضوع در اولویت جمهوری اسلامی بوده و رسما بارها به دولت عراق گفته شده و مسئولیت قطعی نسبت به این اتفاق دارد. سردار سلیمانی مهمان دولت عراق و به دعوت آنها سفر کرده و مسئولیت اصلی بر عهده دولت عراق است. در سطوح مختلف در حال پیگیری این موضوع هستیم.

وی درباره طرح مجلس برای اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها هم گفت: قطعا نمایندگان ملت به دنبال حفاظت و احقاق حقوق ملت هستند و نظرات وزارت خارجه در این طرح دو فوریتی لحاظ نشده است و دولت اعلام کرده نه از نظر سیاسی، فنی و بودجه‌ای و مالی مفید و ضروری نیست. نظرات خود را دقیق گفته‌ایم. ما مصوبه‌ای در شورای عالی امنیت ملی درباره اقدام متقابل درباره موضوعات برجامی داریم و باید در همان چارچوب حرکت کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه گفت: شهید فخری زاده در سال‌های میانه دهه ۸۰ در گزارش‌های گروه منحط منافقین و بعد گزارش‌هایی که آمریکا و اسرائیل به آژانس داد اسم ایشان داده شد و بعد اسم ایشان در لیست تحریم رفت و از آن موقع اسمشان در این فهرست بود. وصل کردن یک چیز به یک موضوع کاملا غیرمرتبط از مواردی است که ظریف در اینستاگرام گفت. یک جنایتی توسط مثلث شومی اتفاق افتاده که آمران و عاملانی داشته و به جای اینکه تمرکز کنیم که خواست آنها محقق نشود و برعکس خواست شهید فخری زاده محقق شود و شهید فخری زاده در پشت صحنه جزو کمک کنندگان به برجام بود. متاسفانه برخی ادعاها گفته می‌شود که معلوم نیست سر آن کجاست و برخی از منبع مستقیم اسرائیل نقل قول می‌شود و این در حالی است که این رژیم مسئولیت جدی در این ترور دارد.

وی بیان کرد: ما سرباز مقابله با این جبهه کارزار ضد اطلاعاتی هستیم.

خطیب زاده همچنین گفت: در همکاری با آژانس هیچ دسترسی بیشتری نداده و نخواهیم داد و روابط ما با آژانس فنی بوده است و برخی عدم مسئولیت‌ها به آژانس تذکر داده شده و امیدواریم رویکرد آژانس فنی باقی بماند.

سخنگوی وزارت خارجه درباره وضعیت اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی که در حال حاضر در بلژیک در بازداشت به سر می‌برد، اظهار داشت: درباره دیپلمات ما از همان اول گفتیم اساسا دادگاه و این پروسه قضایی که شروع شده به خاطر مصونیت دولت‌ها و دیپلماتیک غیرقانونی است و مشروعیت ندارد و به رسمیت نمی‌شناسیم. به مسیری که وکیل ایشان در بلژیک طی می‌کند احترام می‌‌گذاریم. این مسیر غیرقانونی و غیرمشروع است و به رسمیت نمی‌شناسیم. امیدواریم دادگاه عدم صلاحیت خود را به رسمیت بشناسد.

وی گفت: بدعت بدی در مسیر مصونیت‌های دیپلماتیک گذاشته می‌شود. این یک توطئه چینی بوده و قربانی این توطئه چینی است که یک سر آن گروهک منافقین است و یک سر همین کمپین فشار حداکثری است. از همه توان خود برای حفاظت از شهروندان خود به ویژه اسدالله اسدی استفاده می‌کنیم.

خطیب زاده در پاسخ به سوالی درباره بدهی کره به ایران بیان کرد: یک بدهی تاریخی برای کره به ملت ایران باقی ماند. موارد جزیی به هیچ وجه قابل قبول و قابل توجیه نیست.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: هجوم مسافران زمستانی به هرمزگان

تصاویر: هجوم مسافران زمستانی به هرمزگان

۲/۴
تصاویر: مسابقات دو و میدانی کارگری بانوان کشور در اهواز

تصاویر: مسابقات دو و میدانی کارگری بانوان کشور در اهواز

۳/۴
تصاویر: دنیای اعماق اقیانوس از نگاه عکاسان

تصاویر: دنیای اعماق اقیانوس از نگاه عکاسان

۴/۴
تصاویر: بازگشایی مدارس ابتدایی در تبریز

تصاویر: بازگشایی مدارس ابتدایی در تبریز

ببینید!

ویدیو / قول‌هایی که ترامپ داد اما... + زیرنویس فارسی

ویدیو / پخش اظهارات سانسور شده سردار سلیمانی درباره آیت الله هاشمی در مراسم معرفی طرح برتر یادمان سرباز وطن: کمتر مرجع تقلیدی مانند آیت الله هاشمی، این اندازه عمر با برکت داشت / ‏هاشمی نه فقط برای ایران که به گردن جهان اسلام حق بزرگی دارد / او مشاور مجانی همه مبارزان دنیا بود

ویدیو / خاموشی دستگاه آلودگی هوا بدلیل اتمام بسته اینترنت!

تماشا کنید: ریاضت برای مردم، پول برای صداوسیما! / مصوبه کمیسیون تلفیق درباره سپردن مدیریت فضای مجازی به صداوسیما و اختصاص بودجه بیشتر به آن چه پیامدهایی دارد؟

ویدیو / بایدن با گریه رهسپار واشنگتن شد

ویدیو / کشف آرامگاه همسر فرعون

ویدیو / معاون شهرداری تهران: بخاطر امنیت ملی نمی‌توانیم ساختمان‌های ناایمن پایتخت را اعلام کنیم

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

قیمت طلا و سکه، امروز ۱ بهمن ۹۹

قیمت پراید به کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان رسید

قیمت گوشی های سامسونگ امروز 1 بهمن

قیمت دلار و یورو در بازار آزاد، امروز ۱ بهمن ۹۹

ترامپ در سخنرانی خداحافظی خود چه گفت؟

شرایط وخیم مهرداد میناوند بعد از ابتلا به کرونا / پزشک معالج: مردم دعا کنند

قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ هزار تومان کاهش یافت

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

قیمت طلا و سکه، امروز ۱ بهمن ۹۹

قیمت دلار، امروز ۲۸ دی ۹۹ / عقبگرد نرخ ادامه دارد؛ قیمت در صرافی بانک‌ها در کانال ۲۲ هزار تومانی

قیمت گوشی های سامسونگ امروز ۲۸ دی ماه

قیمت دلار، امروز ۲۷ دی ۹۹ / قیمت خرید دلار به کانال ۲۲ هزار تومان بازگشت

قیمت گوشی های سامسونگ امروز 30 دی ماه

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خداحافظی تلفن‌های هوشمند قدیمی با واتس اپ از ۱۲ دی ماه

سحنگوی قوه قضاییه: شیرین نجفی دستگیر شده است

قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ هزار تومان کاهش یافت

۶ پیام فرستاده نخست وزیر عراق برای ایران

چرا ترامپ همچنان ممکن است در آخرین لحظات ریاست جمهوری اش، جنگی با ایران به راه اندازد؟

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

ویدیو / خودکشی دختر نوجوان از‌ بالای پل زیرگذر گچساران (کهگیلویه و بویراحمد)

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
گوشی «گلکسی M۳۱» با به روزرسانی شد

گوشی «گلکسی M۳۱» با به روزرسانی شد

این خوراکی‌ها را هر روز بخورید

این خوراکی‌ها را هر روز بخورید

گوشی «اکسپریا ۵ II» سونی به روزرسانی شد

گوشی «اکسپریا ۵ II» سونی به روزرسانی شد

رژیم غذایی ویژه برای سلامت مردان (قسمت چهارم)

رژیم غذایی ویژه برای سلامت مردان (قسمت چهارم)

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

برگشت واشنگتن به توافق پاریس / بایدن قرارداد خط لوله نفت کانادا _آمریکا را لغو کرد

علی انصاریان هم به کرونا مبتلا شد

آخرین قیمت ارز، امروز ۲ بهمن ۹۹: دلار به ۲۲۶۵۰ تومان رسید

ایران و آمریکا الان دنبال چانه‌زنی برای امتیازگیری در بحث برجام هستند / محافظه‌کاران داخلی علاقه‌ای به احیای برجام تا قبل از انتخابات ۱۴۰۰ ندارند، چون ممکن است گشایشی در زندگی مردم رخ بدهد

آخرین قیمت سکه، امروز ۲ بهمن ۹۹: طرح جدید به ۱۰ میلیون و ۴۹۰ هزار تومان رسید

قیمت انواع میوه و تره بار در تهران، امروز ۲ بهمن ۹۹

قیمت انواع لپ تاپ، امروز ۲ بهمن ۹۹

قیمت انواع گوشی موبایل، امروز ۲ بهمن ۹۹

ترامپ حفاظت ۶ ماهه رایگان برای خانواده اش را خواسته است

برگشت واشنگتن به توافق پاریس / بایدن قرارداد خط لوله نفت کانادا _آمریکا را لغو کرد

دکتر هاشمیان: میناوند در کما نیست اما زجر تنفسی دارد/ وضعیت او نسبت به صبح بهتر شده است

وزیر خارجه آلمان: دولت جدید آمریکا برای بازگشت به برجام تمایل دارد

مالیات بر حقوق‌ها در سال آینده چقدر است؟

تازه‌ترین رنگ‌بندی کرونا در استان‌های ایران / بی‌توجهی به پروتکل‌ها مساوی موج چهارم است / ۱۰ شهرستان همچنان در وضعیت قرمز + نقشه

رئیس بیمارستان لاله: میناوند در خواب مصنوعی است و شرایط خوبی ندارد

مهرداد میناوند به کما رفت

نوبخت: امیدواریم قیمت دلار در بودجه را از ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان به همان نرخ اولیه ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان بازگرداند / انتظار داریم قیمت ارز به رقم‌های متعادل‌تر برگردد

رییس دپارتمان آی سی یو بیمارستان لاله: شرایط میناوند پرخطر است / او زیر نظر دستگاه تنفسی است؛ اکسیژن صددرصد به او می دهیم / او خیلی بیماری را جدی نگرفته بود و خیلی دیر به بیمارستان مراجعه کرد/ رمان مراجعه، درگیری ریه او ۸۰ درصد بود

فرمانده ستاد کرونا در تهران: شاخص های کرونا در تهران روبه افزایش هستند / خطر موج بعدی بیماری در نیمه بهمن وجود دارد

وضعیت جاده‌ها و راه ها، امروز ۲ بهمن ۹۹ / بارش برف و باران در جاده‌های ۱۵ استان

قیمت دلار و یورو در بازار آزاد، امروز ۲ بهمن ۹۹

قیمت طلا و سکه، امروز ۲ بهمن ۹۹

وضعیت آب و هوا، امروز ۲ بهمن ۹۹ / آغاز برف و بوران ۲ روزه در ۱۷ استان

انتقاد امام جمعه کاشان از ساخت آشپزخانه های اپن: نوامیس را در معرض دید نامحرم قرار می دهد

قیمت دلار، امروز ۲ بهمن ۹۹

انفجار انتحاری در مرکز بغداد؛ ۸ کشته و ۱۵ زخمی

وزیر آموزش و پرورش: آموزش حضوری اختیاری است / جذب کودکان بازمانده از تحصیل دنبال می شود

برادرِ محسن رضایی: خبر تشکیل ستاد انتخاباتی برادرم نادرست است

روحانی: دولت دوازدهم مسیر را برای دولت بعدی هموار می‌کند / در بسیاری از پروژه‌ها شرایط را آماده کردیم که تکمیل آن به دست دولت سیزدهم انجام شود

وزیر بهداشت: در مبارزه با کرونا تاریخ ساز شدیم / آیندگان این روزها را به عنوان برگ زرینی در تاریخ کشورمان ثبت خواهند کرد

بانک مرکزی: از ۵ بهمن، تراکنش‌های بدون کدملی برگشت می‌خورد

رئیس سازمان فضایی: ساخت ماهواره «ناهید ۲» به اتمام رسید / فرآیند تحویل‌گیری آغاز شد

اتحادیه لوازم خانگی: قیمت لوازم خانگی قاچاق ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یافته / تقاضا روز به روز کمتر می‌شود

کاخ سفید: بایدن روند استیضاح ترامپ را به سنا می‌سپارد

مقام‌های اروپایی درباره آغاز دوران ریاست‌جمهوری بایدن چه گفتند؟

افزایش ۲۲.۵ درصدی مصرف گاز در کشور در ۱۰ روز نخست دی

مدیر اطلاعات ملی بایدن تاییدیه سنا را دریافت کرد

نخستین سیگنال نگران کننده برای اسرائیل پس از تغییر دولت آمریکا

زالی : شاخص مرگ و میر کودکان زیر ۱۰ سال نسبت به اسفند سال گذشته افزایش داشته / شتابزدگی در لغو محدودیت ها، بازگشت موج کرونا را به همراه دارد

آرشیو
وبگردی

طلاق لاله صبوری از شوهر آمریکایی اش + عکس

مرد ساروی جنازه پسرش را به آتش کشید

وقتی ۲۰۰ میلیون نفر پای برنامه‌های یک سایت می‌نشینند

زن مصری به خاطر تزئین مبتذل کیک زندانی شد

آرپی‌جی‌زنی در عروسی!

جنجالی‌ترین طلاق‌ها در بین بازیگران مشهور

مهریه متفاوت نیوشا ضیغمی

زن نقاش،مادر و دختر شیاد را به دام انداخت

خودکشی مهناز افشار + جزییات و انگیزه

تجاوز به لیلا دختر 12 ساله در خانه پدری / در تهران رخ داد

دختر 2 ساله اصفهانی مرد و زنده شد / در خمیردندان حادثه آفرید

همه بازیگران زنی که با کلاه‌گیس در تلویزیون دیده شدند

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۵۸۷۵۳۲
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۱۱ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹
سیاست >> سیاست داخلی
پ

خطیب زاده: گزارشی از حمله پهپادی به یک سردار سپاه در سوریه نشنیده‌ایم؛ به نظر خبرسازی می‌آید

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ادعای مطرح شده مبنی بر حمله پهپادی به یکی از سرداران سپاه پاسداران در سوریه عنوان کرد: گزارشی از این موضوع نشنیدیم و بیشتر خبرسازی به نظر می‌آید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ادعای مطرح شده مبنی بر حمله پهپادی به یکی از سرداران سپاه پاسداران در سوریه عنوان کرد: گزارشی از این موضوع نشنیدیم و بیشتر خبرسازی به نظر می‌آید.

به گزارش «انتخاب»، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه در نشست هفتگی با خبرنگاران به سفر دو سه روزه‌اش به کابل برای گفت‌وگو در حوزه‌های فرهنگی، مردمی و رسانه‌ای اشاره کرد و گفت: در حوزه همکاری‌های فرهنگی با همسایگان نیاز به کار بیشتری داریم و هیچ رابطه راهبردی صورت نمی‌گیرد که یک همکاری فرهنگی و ... داشته باشیم.

وی به تماس‌های تلفنی تعدادی از وزرای خارجه با ظریف بعد از شهادت شهید فخری زاده و محکوم کردن این اقدام اشاره کرد.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی درباره ادعای مطرح شده مبنی بر حمله پهپادی به یکی از سرداران سپاه پاسداران در سوریه عنوان کرد: گزارشی از این موضوع نشنیدیم و بیشتر خبرسازی به نظر می‌آید.

خطیب زاده درباره واکنش‌ها به ترور شهید فخری زاده عنوان کرد: در شهادت دکتر فخری زاده حجم بالای محکومیت را در کشورهای مختلف از حوزه‌های جغرافیایی دریافت کردیم. در حوزه خلیج فارس جز یک کشور بقیه محکوم کردند. در حوزه کشورهای همسایه و متحدان ایران حتی کسانی که متحد ایران نبودند. همه به طور جدی می‌دانند انگشت این محکومیت به سمت رژیم اشغالگر قدس است.

وی در تشریح اقدامات دیپلماتیک و پیگیری‌ها پس از ترور شهید فخری زاده گفت: به محض این اتفاق بیانیه‌ای صادر و محکوم کردیم و ظریف یک ساعت بعد از شهادت شهید فخری زاده توئیت کرد و مسئولیت این ترور را برعهده اسرائیل خواند در نیویورک نامه ما به سازمان ملل تحویل شد و در بسیاری از پایتخت‌ها سفرای ما ماجرا و ابعاد آن و اقدام ددمنشانه رژیم صهیونیستی را به اطلاع پایتخت‌ها رساندند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: حجم بالایی از کار با اولویت‌های بسیار زیاد انجام شد و ظریف به چندین زبان توئیت کرد. دولت غاصب صهیونیستی در این ترور در مظان اول بوده و الان قرائن و شواهد عنوان شده است. یکی از موفق‌ترین کمپین‌های بین‌المللی بوده که انزوای بیشتر رژیم غاصب را در پی داشته است.

وی در پاسخ به سوالی گفت: سناریوهای هالیوودی این روزها اجرا شده است. کارزارهایی است که سر در آلبانی و تل آویو و واشنگتن دارد. به این سناریوسازی‌ها نباید توجه کرد.

خطیب زاده در پاسخ به سوالی درباره سکوت و عدم موضع گیری برخی حکام عرب حکایت از همکاری آنها با رژیم صهیونیستی دارد، اظهار داشت: متاسفانه یک کشور تنها در این زمینه موضع نگرفته است و بقیه کشورهای پیرامون و شش کشور از هفت کشور عربی حوزه خلیج فارس موضع گرفتند و آن یک کشور هم باید در سیاست‌های خود تجدیدنظر کند.

وی افزود: ما یک سفر سراسیمه و اضطراری را از پامپئو به منطقه دیدیم و این وزیر خارجه ورشکسته رژیم ترامپ معلوم است این سراسیمگی از چه بابی است برای این است که از یک شکست تاریخی جلوگیری کند. تمام حیثیت و آبرو و آنچه که داشتند در سبد فشار بر ملت ایران گذاشتند و به هیچ یک از اهدافشان نرسیدند. از اجلاس سه جانبه، از اظهارات نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس می‌شنوید. دوست داریم فکر کنند مسیر را دارند برمی‌گردند و الا اگر ردپایی از کسی پیدا شود و همانطور که مقامات کشور اشاره کردند هم آمران و هم عاملان مجازات خواهند شد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی درباره اظهارات مطرح شده مبنی بر اینکه ترور شهید فخری زاده مرتبط با برجام بوده است، اظهار داشت: این هست که برخی کجی‌ها و ناراستی‌هایی در فضای عمومی و رسانه‌ای توسط برخی طی سال‌های گذشته گفته شده است. وزارت خارجه که باید پاسبان منافع ملی باشد نباید وارد این گفت‌وگوها شود. بارها پاسخ گفتیم و در پشت درهای بسته نکات را گفتیم و دو ماه ساکت می‌شوند وقتی که آنها مشغول این حرف ها هستند وزارت خارجه در سخت‌ترین جبهه‌ها در خارج مبارزه و منافع ملی را حفاظت می‌کنند.

خطیب زاده افزود: در زمانی که درباره ترور شهید فخری زاده می‌گفتند سفرا و دیپلمات‌‌های ما به صورت گمنام در این مدت این فشارهای حقوقی را اعمال می‌کردند و بالاترین سطح رسمی محکومیت از این ترور را در سطح رسمی داشتیم. اجازه دهید وزارت خارجه در مباحث داخلی سکوت کند و به خاطر منافع ملی و عالی نظام و بهروز و بهزیستی مردم و فرزندان این ملت بشوند. اگر روزی این منع برداشته شود و در فضای بهتری گفت‌وگو کنیم مواردی گفته خواهد شد.

وی گفت: متاسفانه دوستان عزیز و نازنین ما که به رغم اختلافاتی که با خودشان دارند برخی مباحث را مطرح می‌کنند. باید حواسمان باشد ما ملت با تاریخی و پر از حکمتی هستیم و ملتی هستیم که بزرگان ما به ما راه را گفته‌اند. ایرانی متحد در سیاست خارجی صحبت کرده و می‌کند.

وی درباره طرح نمایندگان مجلس برای اقدام فوری برای لغو تحریم‌ها گفت: هیچ تردید و شکی نداریم که نمایندگان مجلس به دنبال احقاق حقوق ملت و حقوق تک تک ملت هستند و برایشان فرقی نمی‌کند. مجلس عصاره ملت است و تردید نداریم که به دنبال احقاق حقوق ملت است. ما در این خصوص نظرات خود را گفته‌ایم و دولت به صراحت گفته که موافق ارائه این طرح به این نحو نیست و دولت گفته این طرح نه ضروری است و نه مفید. با مسیری که گذاشته شده معلوم نیست حقوق ملت آنچنان که قصد و نیت نمایندگان نجیب ملت ایران است محقق شود.

خطیب زاده وزارت خارجه نظرات خود را در جلسات مختلف گفته است. متاسفانه در مصوبه اخیر نظرات ما در نظر گرفته نشده و مسیری را مجلس مستقل طی کرده و انتظار داریم مجلس این نظرات را لحاظ کند.

خطیب زاده درباره اظهار گلایه نمایندگان مجلس عراق مبنی بر همکاری نامناسب دولت عراق برای پیگیری پرونده ترور شهید سلیمانی عنوان کرد: این موضوع در اولویت جمهوری اسلامی بوده و رسما بارها به دولت عراق گفته شده و مسئولیت قطعی نسبت به این اتفاق دارد. سردار سلیمانی مهمان دولت عراق و به دعوت آنها سفر کرده و مسئولیت اصلی بر عهده دولت عراق است. در سطوح مختلف در حال پیگیری این موضوع هستیم.

وی درباره طرح مجلس برای اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها هم گفت: قطعا نمایندگان ملت به دنبال حفاظت و احقاق حقوق ملت هستند و نظرات وزارت خارجه در این طرح دو فوریتی لحاظ نشده است و دولت اعلام کرده نه از نظر سیاسی، فنی و بودجه‌ای و مالی مفید و ضروری نیست. نظرات خود را دقیق گفته‌ایم. ما مصوبه‌ای در شورای عالی امنیت ملی درباره اقدام متقابل درباره موضوعات برجامی داریم و باید در همان چارچوب حرکت کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه گفت: شهید فخری زاده در سال‌های میانه دهه ۸۰ در گزارش‌های گروه منحط منافقین و بعد گزارش‌هایی که آمریکا و اسرائیل به آژانس داد اسم ایشان داده شد و بعد اسم ایشان در لیست تحریم رفت و از آن موقع اسمشان در این فهرست بود. وصل کردن یک چیز به یک موضوع کاملا غیرمرتبط از مواردی است که ظریف در اینستاگرام گفت. یک جنایتی توسط مثلث شومی اتفاق افتاده که آمران و عاملانی داشته و به جای اینکه تمرکز کنیم که خواست آنها محقق نشود و برعکس خواست شهید فخری زاده محقق شود و شهید فخری زاده در پشت صحنه جزو کمک کنندگان به برجام بود. متاسفانه برخی ادعاها گفته می‌شود که معلوم نیست سر آن کجاست و برخی از منبع مستقیم اسرائیل نقل قول می‌شود و این در حالی است که این رژیم مسئولیت جدی در این ترور دارد.

وی بیان کرد: ما سرباز مقابله با این جبهه کارزار ضد اطلاعاتی هستیم.

خطیب زاده همچنین گفت: در همکاری با آژانس هیچ دسترسی بیشتری نداده و نخواهیم داد و روابط ما با آژانس فنی بوده است و برخی عدم مسئولیت‌ها به آژانس تذکر داده شده و امیدواریم رویکرد آژانس فنی باقی بماند.

سخنگوی وزارت خارجه درباره وضعیت اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی که در حال حاضر در بلژیک در بازداشت به سر می‌برد، اظهار داشت: درباره دیپلمات ما از همان اول گفتیم اساسا دادگاه و این پروسه قضایی که شروع شده به خاطر مصونیت دولت‌ها و دیپلماتیک غیرقانونی است و مشروعیت ندارد و به رسمیت نمی‌شناسیم. به مسیری که وکیل ایشان در بلژیک طی می‌کند احترام می‌‌گذاریم. این مسیر غیرقانونی و غیرمشروع است و به رسمیت نمی‌شناسیم. امیدواریم دادگاه عدم صلاحیت خود را به رسمیت بشناسد.

وی گفت: بدعت بدی در مسیر مصونیت‌های دیپلماتیک گذاشته می‌شود. این یک توطئه چینی بوده و قربانی این توطئه چینی است که یک سر آن گروهک منافقین است و یک سر همین کمپین فشار حداکثری است. از همه توان خود برای حفاظت از شهروندان خود به ویژه اسدالله اسدی استفاده می‌کنیم.

خطیب زاده در پاسخ به سوالی درباره بدهی کره به ایران بیان کرد: یک بدهی تاریخی برای کره به ملت ایران باقی ماند. موارد جزیی به هیچ وجه قابل قبول و قابل توجیه نیست.

رومیس د
رازیانه د
ارسال به تلگرام
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"