کد خبر: ۵۸۹۱۵
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۰۲ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۱

کنایه فاضل لنکرانی به احمدی نژاد: فردوسی با کدام شعرش اسلام را نجات داد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
پس از واکنش آیت الله مکارم شیرازی به سخنان اخیر احمدی نژاد که "فردوسی را نجاتبخش اسلام" خوانده بود ، اینبار نوبت به آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی رسید.

این عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه برخی مفاخر فرهنگی را به عنوان نجاتبخش اسلام می‌دانند اظهار داشت: اگرچه شعرا مفاخر فرهنگی ما هستند و از دست دادن آن ضایعه است اما فردوسی با کدام شعرش اسلام را نجات داد؛ آیا کربلا و خون شهدا و فقها و مراجع در طول تاریخ اسلام، اسلام را نجات دادند یا شعرا.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه اظهار داشت: این جمله مضحک و خنده داری است و افرادی که آن را می گویند دنبال کمرنگ کردن نقش مرجعیت و فقها هستند و نفی روحانیت را دنبال می کنند.

وی با بیان اینکه فقها همواره در صف اول مجاهدت در راه خدا و مقابله با ظلم و جور بوده اند اضافه کرد: نظریه پردازان استعماری به این نتیجه رسیده اند که برای مقابله با اسلام باید مرجعیت را از بین ببرند و در داخل هم برخی این فکر را در سر می‌پرورانند و به زبان می‌آورند و تلاش مهم دشمنان انقلاب امروز نفی مرجعیت و فقاهت است.

فاضل لنکرانی اظهار داشت: کسانی که می‌گویند مراجع احکام را از خود درآورده‌اند دلسوز دین و احکام شرعی نیستند.

آیت الله فاضل بیان داشت: می‌‌گویند علم فقها علمی قدیمی و کهنه است در حالی که به روزترین، تازه ترین و جدیدترین علم، علم فقاهت است و همراه با نیازهای زمان خلق و تولید می‌شود.

وی ادامه داد: برخی خود را ملاک درستی و یا نادرستی حکم می دانند در صورتی که حلال و حرام خدا را فقط فقیه و مجتهد می تواند بشناسد و با ادله بیان کند اما عده ای در لباس اسلام می خواهند به جامعه بگویند هر چه ما می فهمیم همان حکم شرعی است.
نظرات بینندگان